McWeekend

../images/Emo230.gif||

אני וסתיולי :] כל פעם שאני רואה תתמונה הזאת אני נקרעת מצחוק , אין לי מושג למה XD.

../images/Emo230.gif| נסטיה , במיוחד בשבילך ../images/Emo26.gif

אחרונה :] קווין
, איללללת . :] תגידו שהוא לא מהמם

McGirl For Life

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo85.gifאעאעאעא../images/Emo99.gif

הקדשת לי תמונה ^__^ איזה קוקי 3> זאת התמונת פרופיל שלו בפייסבוק
וואו איך שהורידים שלו יוצאים פה

../images/Emo84.gifכן הוא יצא פה מהממם :]

תחשבי שראינו אותו בלי חולצה שלושה ימים שלמים
, וגם שיחקנו איתו חחחחחחחח עזביD: .

McGirl For Life

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo85.gifכיף לכן כל כך ../images/Emo99.gif

במה בדיוק שיחקתן איתו
|גבות|

../images/Emo84.gifחחחחחחחחחחח את לא מבינה ../images/Emo6.gif

אני ולילך עלינו רגע לחדר כדי להביא משהו לא זוכרת, קיצר הדלת הייתה נעולה וקווין ונועם[ חבר שלו, גם הוא מושלם
] ראו שנכנסו וזהD:, קיצר הם כזה דופקים בדלת ולילך כזה :" מי זה ? " והם כזה תפתחוו כדאי לכם אנחנו חתיכיםםםםם חחחחחח D: קיצר אני ולילך פתחנו וקווין כזה :" שירות חדרים" ואני כולי כזה
ולילך צחקה כזה וטרקה עליו תדלת חחחחחחחחחח ואז כל הימים האלה שיחקנו איתם ודפקנו להם על הדלת וברחנו והם עלינו וזה :] , ופעם אחת דפקנו להם ורצנו והם כזה לאן אתן בורחות ?! נוו למה אתן רצות ? ואני כזה איייי
, ופעם אחת הם חטפו את לילך חחחחחחחח LOL, משהו מסובך
סורי על החפירה
D: .

McLife135

New member
../images/Emo55.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כמו שאמרתי הטיול שאני בחיים לא אשכח
נסטיה כמו שאמרתי לך במסן , אנחנו חייבות להיפגש יום אחד ונספר לך את כללל מה שהיה באילת! חחחח ואוי בטיילת היה כאלה צחוקים את לא מבינה איזה צרחה דפקתי שם! חחח כי חשבתי שמישו הולך לקפוץ עללי XDDD וגם ראינו מישו אחד החתיכים
ואז רדפו אחרינו שיכורים ואחרי זה גם במלון היו שיכורים שרדפו אחרינו במלון ומאי דפקה להם את הדלת בפרצוף!! חחחחח וגם איזה 2 בנים מכוערים כאלה התחילו איתנו .. יותר נכון חברה שלנו התחילה איתם וזה היה ככה
: *אנחנו עוברות ליד החדר ומור חברה שלנו צמאה והדלת שלהם הייתה פתוחה* מור: סליחה יש לכם מים? ילד: לא מור: אז מה זה? *מצביעה על בקבוק* חחחחחחחחחחח הטיפשה הזאת!

../images/Emo84.gifחחחחחחחח כן ../images/Emo6.gif

חחחחחחחח הקטע עם הספספל הרררררג אותי ! , ועם השיכורים חחחחחחח " שיכורים רודפים אחרינו , אהעאהאעאהעאה :O " , חחחחחחחחD: , כה הערסים הטמבלים האלה , אני זוכרת שהם אמרו לי משהו, ואז אני כזה תוקעת להם
, וטורקת להם תדלת, ט'חח קופים . אוריה ותומר חחחחחחחחח עם כל הנקודות חן המגעילות האלה חחחחח :S . טמבלים :" אנחנו באים לאסוף אותכם ב-9 לחדר אוכל, תהיו מוכנות" , חחחחחחחחחחחחחחחחחח לוכים !
והקטע עם סתיו:" אפשר את סתיו?" , "היא במקלחת", אז תגידי לה שתענה במקלחת" , "הממ היא לא יכולה היא מתלבשת" , " טוב אני יתקשר אחר כך" , חחחחחחחח חופר D:!

../images/Emo84.gif../images/Emo45.gifכ"כ אבבבבבל ../images/Emo99.gif

גאד זה השלושה הימים הכי מושלמים שיש . חחחחחח הלירז הזאת

../images/Emo175.gifאיכס התומר הזה!

"אני חושב שהוא נדלק על סתיו" ואני כזה אויי לא!
וקווין שם לי יד על הכתף, ועשה לי ארר' עם היד שלו כמו חתול!!
הוא כל כך רוצה אותי!
הלוואי!

../images/Emo84.gifאעאהאע גם לי הוא עשה אתזה, שהלכנו

לשירותים
בקניון הזה, אהעאהאע אני כולי בוא תעשה אותי ! D: חחחחחחחחחחחחחח , והוא כ"כ רוצה גם אותי

../images/Emo175.gifחח זוכרות שלירז כזה אומרת לנו

"הלכתי לאוטובוס וכזה אוריה הסתכל עליי" עם חיוך מאוזן לאוזן, ואנחנו כזה כן... ואז כזה אנחנו הולכות ומתחילות לצחוק עלייה! איכס היא והליפגלוס שלה!

למעלה