McWeekend

../images/Emo175.gifתמונה מהממת!../images/Emo9.gif

הקיר שלך מדהים!
נו.. ספיר מה את דואגת יהיה בסדר! :)ואני רוצה לדעת אחרי זה פרטים אוקי?יופי..

../images/Emo175.gifספיר תהני כל כך!!../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

חחחחח לילך סיפרה לי הכל על הילד הזה ועלייך!
תהני!!!##%&*)^&#&$%@#$%!@#%

McGirl For Life

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo85.gifסרט מעולה../images/Emo70.gif ויש שם שני חתיכים

קאם (שמשחק את ג'יימס בטווילייט ושיחק גם באו.סי) והשחקן הראשון החתיך והם רוב הסרט בלי חולצה

McLife135

New member
../images/Emo55.gifחחח בקשה מקווה שעזרתי ../images/Emo24.gif

תקשיבי מתי שאתן עושות ועידה תגידו לי בטוויטר שאני אתחבר אם אני לא אהיה מחוברת או משו :) אני כבר מתה לשמוע את כלללללל הפרטים D: ושוב - אני שונאת אותך

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifBut if you think about my baby..../images/Emo9.gif

it don't matter if you're Black or White
מצעד הלהיטים של מקפליי:
Do ya bubble wrap
the heart never lies falling in love
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
beyonce - halo
take that -said it all black eyed peas -boom boom pow i gotta feeling (הם אומרים פה בעברית "מזל טוב" ו- "לחיים" XDD) leona lewis - better in time blink 182 -dont tell me it's over
הלהקה המגניבה של השבוע:
כולם
קליפ שעשה לכן את זה:
http://www.youtube.com/watch?v=Ul8CmuBQ2yU חחחחחחחחחחחחחחחח יאווו אף פעם לא נמאס להם !!! חחחח איזה חמוד דאגי
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
הנבואה !!!!!! ראיתי את זה אתמול, פאקינג הסרט הכי חזק שראיתי !!!! אני עדיין בשוק מחצי מהדברים שהיו שם !! כ"כ המלצה לראות את זה !!!!!!!!! חובה !! ועוד כמה שאנלא זוכרת...חחח...
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
הייתי אמורה ללכת לראות את הסרט ברונו, ומשהו שקוראים לו "אמא" הבריזה לי ולא היה לי ולחברה שלי איך ללכת
משהו ששימח:
עשיתי ת'מועד ב' במתמטיקה והלך כ"כ טווווווב !!! DDD:
משהו שהעציב:
אמממ...הסרט הנבואה, הכניס אותי לשוק...
ציטוטיה:
היה כ"כ הרבה אבל אם אני אכתוב בטוח זה כבר לא יהיה מצחיק חחח כשראינו את הנבואה אתמול כמה אמא שלי דיברה !! וכולם צחקו עליה שהיא לא נותנת לראות את הסרט חעחעחעחעח
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Mcfly - bubble wrap
המלצת השבוע:
הנבואה, ברצינות. אבל חייבת להזהיר שהיה לי ממש קשה לראות אותו...
התמונה הכי חמה:
נראהאהאהאהאה מה יש
חמודיםםםםםםםםםםםם

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifאהה כהה תראו גם "רעם טרופי" XDDDDDD

סרט כ"כ קרוווווע ! בן סטילר ג'ק בלאק כפרעליוווווווו רוברט דאוני ג'וניור טום קרוז (חעחעחעחע זיהיתי אותו רק כשהיה כתוב בסוף הסרט !!! הוא כ"כ לא דומה לעצמו !!) מתיו מקונוהי !!
כמה צחקתי מהסרט הזה...אתן לא מבינות !!! לא מומלץ לתמימות שבינינו *מוחעחעחעחעחעחעחעחע*

למעלה