McWeekend

../images/Emo210.gif../images/Emo135.gif Did you try to live on your own

When you burned down the house and home? Did you stand too close to the fire Like a liar looking for forgiveness from a stone?
שיר השבוע של מקפליי
אין :\
שיר השבוע לא של מקפליי
Green Day - 21 Guns ^
להקת/אלבום השבוע
Green Day - American Idiot + 21st Century Breakdown
קליפ השבוע
--
תוכנית השבוע
חברים שנות ה70 חצויה - לא יודעת למה אני ממשיכה לראות את זה
אולי בגלל שהתחיל להיות מעניין עם הבית חולים והכל..
סרט השבוע
הארי פוטר והנסיך חצוי הדם - רוצו לראות!
משהו שעיצבן
כלום ^^
שימח השבוע
הארי פוטר סופסוף עוד שבוע בדיוק אני ביוון ^^
העציב השבוע
נממ כלום
ציטוט השבוע
אין
מאכל השבוע
ממ.. סנדוויץ' של לחמניה + נקניק + פסטרמה + פסטרמה רומנית + מיונז + חרדל
היה טעים
מתנגן בראש/בפלייליסט
One Republic - Stop And Stare
תמונת השבוע
אין

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif

שיר השבוע של מקפליי-That Girl שיר השבוע לא של מקפליי- Hoobastank - The Reason Toto - Africa Eres tu להקת/אלבום השבוע- מק,בלינק גריין דיי. תוכנית השבוע- כמעט מלאכים פרק אחרון,על טבעי. סרט השבוע- אמ...לא ראיתי משהו שעיצבן-המזגן.גם המזגן לא בא לחדר שלי וגם יש לי רעשים של מים כל לילה.>< הלילה הזה לקחתי את המזרן ופשוט הלכתי לישון עם אחותי.XD ובר. שימח השבוע- נפגשתי עם יובקה.הייתי עם הפרא הזה 8 שעות,לא נורמלית הילדה.ויומולדת לטומיD: ומחר דודה שלי באה לסבא עם שגיא.*-* וגם מעיין באה אליינו -3 ימים.XD עיצב השבוע- אין ציטוט השבוע- וואי היה מלא נגיד מעיין הלא נורמלית הזו התקשרה ועבדה על אנשים וגם כשמכוניות עצרו ברמזור אדום וואי זה היה ענק,היא התחילה לדבר איתם.XDD מאכל השבוע- ממממ...שקשוקה מתנגן בראש/בפלייליסט- תמונת השבוע-ג'נסןXDDDDD ראיתי את הפרק בלפנות בוקר,עכשיו,בקטע הזה התחתי להתפוצץ מצחוק.XDDDDD

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif כן וואיXD

צריך כל כך לעשות לצרחה הזו אנימציהXD בערך ב-2 צילמתי את הצרחה הזו[הפרקים של על טבעי מוקלטים אצליD:] אחריי שבכיתי מצחוקXD גם הקטע של הכלב הזה שרדף אחריי דיןXDDDD

גרבע

New member
../images/Emo105.gifXDD

הקטע עם הכלב כל כך מזכיר אותיXDD אני תמיד בורחת מפינצ'רים XDD

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo142.gifMcWeekend../images/Emo176.gif../images/Emo142.gif

שיר השבוע של מקפליי
Lies SG DBTL THNL DWMU
שיר השבוע לא של מקפליי
Avenged Sevenfold- A Little Piece Of Heaven Avenged Sevenfold- The Wicked End Avril Lavigne- Innocence The Script- We Cry The Script- The Man Who Can't Be Moved Pink- Funhouse James Blunt- High
להקת/אלבום השבוע
Avenged Sevenfold
קליפ השבוע
מצחיק אותי כל פעם מחדש
http://www.youtube.com/watch?v=PBjRITET44U&feature=related הדבר הכי הזוי... http://www.youtube.com/watch?v=Qit3ALTelOo&NR=1 חחח..
http://www.youtube.com/watch?v=1UfxmoaF85Q&feature=related
תוכנית השבוע
על טבעי[אחד הפרקים הטובים
] מגרש ביתי סקראבס המפץ הגדול סמנתה מי
סרט השבוע
הארי פוטר ואבן החכמים הארי פוטר וחדר הסודות הארי פוטר והאסיר מאזקבן והיום ומחר יש את הרביעי והחמישי
פשוט מאוהבת הרוס על אמא
משהו שעיצבן
משפחה נדפקו לי האוזניות-שוב
שימח השבוע
נסיעה לת"א קניתי גופייה
העציב השבוע
מה שעיצבן..
ציטוט השבוע
Sam: We've been completely ignoring the biggest clue we have… you. Dean: I don't want to be a clue. Sam: Yeah. How you feeling, by the way? Dean: Fine. Bobby: You sure, Dean? 'Cause this line of work can get awful scary. Dean: I'm fine. You want to go hunting? I'll hunt. I'll kill anything. Sam: Aww. Bobby: He's adorable. Penny: I am going to introduce your friend to a world of hurt. Leonard: You don't want to get into it with Sheldon. The guy is one lab accident away from being a super villain.
מאכל השבוע
כל דבר שכולל שוקולד
מתנגן בראש/בפלייליסט
תמונת השבוע

sweet shir

New member
הם די לא החסירו כמעט שום דבר שיש בספר חוץ

מהארי/ג'יני חח. אבל ממש -הרסו- את הארי/ג'יני חחחחח המציאו מלא סצינות מפגרות שבכלל לא היו בספר ואת כל מה שכן היה לא שמו.

../images/Emo151.gif../images/Emo77.gifHappt B-Day tomiiiiiboy../images/Emo212.gif../images/Emo151.gif

שיר השבוע של מקפליי
כל JML
שיר השבוע לא של מקפליי
להקת/אלבום השבוע
JML
קליפ השבוע
הקליפ החתולי שלנו אוביאס
תוכנית השבוע
כמעט מלאכים הפרק האחרון היחיד שהספקתי לראות באילת |: וכוכבנולד*-*לייייייייירן&דניאלתבווווווורי . על טבעי (פרק6 כלכך יפה *-* )
סרט השבוע
ילדת פרא .
משהו שעיצבן
שימח השבוע
היייתי אתמול בחתונה של אנסטיה מהשרדות ! הצטלמתי עם גיא אנסטסיה אריק מירית איגור וגם קיבלתי חתימות DDDDDD: אבל כולם כולםכולם היו שמה . ממ . אילת :p מלא דברים חדשים ^^ ( תיק מגניב ובריטי כזה מאקססוריז
) יומולדת לטווווווומייבוי
הסרטון החתוליהמגניב שלנו
עיצב השבוע
שלא הספקתי להצטלם עם איתי
כיכי המצלמה של הצלם נשברה
ושהשגנו מצלמה אחרת איתי כבר הלך
ציטוט השבוע
אני ואמא שלי רוקדות ברחבת ריקודים ואיתי מאחוריה . אני : " אמא , איתי ! O: " היא : " באמת?איפה? " ~ הסתובבה ~ בווווווווום התנגשו אחד בשני
חחחחח והוא התחיל לצחוק
מאכל השבוע
אמפנדס , צ'יפס:p
מתנגן בראש/בפלייליסט
אי גוט יו ! טו מייק מי פיל סטרונגר
תמונת השבוע
טומיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

../images/Emo109.gifגם לי יש תיק בריטי מאקססוריז../images/Emo6.gif

היו שניים, לי יש אחד שכתוב i <3 bags

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifטוממיי ../images/Emo99.gif

מיאמווווור
, איך היה ~באילת~? *גבות* השגת לי חתימה מגיא?!! ומההומו?!
או ששחכת ממני?!
טוב לא משנה, גם ככה אני אוהבת אותךך

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif אבא שלי ואבא של אנסטסיה

חברים טובים כיאילו שניהם צלמי אירועים , אז הרי אבא שלה לא יכול לצלם בחתונה של הבת שלו כי זה שמחה שלו בכל זאת
אז הוא ביקש מאבא שלי לצלם DD: והכרחתי את אבא שלי לקחת אותי גם , וגם אחותי וגם אחי ואמא שלי גם באה D: קיצור הפרענו לאבא שלי בעבודה

למעלה