McWeekend

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo142.gifXDDDDDD

הסרטון של potter puppet pals הוא אחד הדברים הקורעים
שנה שעברה אני וחברות שלי חרשנו על זה....וגם המצאנו גרסה חדשה.....חחח הסרטונים של על-טבעי חחח....איזה מזל שהעלת אותם, אני מחפשת אותם כבר כמה שבועות.....תודה

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifOMGG, זה נראה כ"כ סקסי../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif

גמלי באאאא!#$!#$!#$

sweet shir

New member
את כה זונה.

סתם אני מתה עליך.
אבל מכוערת למה לא התחברת אתמול למסן? הגבת בבלוג שלך באיזה 23:09 וב23:11 שאני הגבתי כבר נעלמת! XD אההה עכשיו את אוהבת סוואס? בושי לך! ששלחתי לך את זה בכיתה ט' אמרת שזה משעמם! חחחחחחחחחחח איך משעמם איך? כל שניה יש סקסXDD 333>

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifגם את. D:

סתם, גמני מתה עליך. XD לא זוכרת, בטוח יש איזושהי סיבה.
מה לעשות...היה לי משעמם->ליאן הביאה לי קישור->התחלתי לקרוא. XD ואני מממממממממש לא חושבת שזה משעמם! חע! XD 333>

sweet shir

New member
כנראה שהיית ילדה טיפשה בכיתה ט'!!!

לא כנראה, בדוק. XD גם אני אבל. יואו היינו כאלו פתטיות ועצובות. XDD באיזה פרק אתת?
קמי גם אמרה שהיא רוצה לקרוא!! וגם את ג'ורג'יה! חחחחחחחח נכון הזוי? 3333>

../images/Emo204.gif אווווו, הארי פוטר 6! ^^

ון: דראקו מאלפוי (אקא, טום פלטון) פשוט חתיך. וזהו. XD ואת מכירה את Harry Potter Puppet Show! אנחנו מצטטים את זה במחלקה לאנגלית. XD "וולדמורט, וולדמורט, או, וולדי-וולדמורט, וולדמורט!"
ענק.

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifחחחח תכלס למה זה ספוילר?../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחח אני שרה את זה כל היום לאח שלי (אם הייתי בארץ הייתי שרה את זה כל היום לשיר או ליאן) ונראה לי שהוא הולך להתחרפן עוד מעט. XD

../images/Emo109.gifאיך את רואה כוכב נולד?../images/Emo12.gif

הוווווווו לירן
אני חורשת על "שושנים עצובות" XD חחחחחחחחחחח הסרטון של ה"פ=
וולדי וולדי וולדי וולדמורטטט טוטוטום

אףפעם

New member
לא אכפת לי שאני לא קשורה

יו יש לך את כל העונות של הג"ש, ועוד מקורי! איזה כיף לך! וידעת על דמבלדור, למה זה העציב אותך? (חוץ מזה שזה היה ממש גרוע ולא מרגש בסרט). 3> (ולמקרה שאת לא יודעת, זאת נטע).

למעלה