סיכום שבועי
|

../images/Emo41.gif ../images/Emo180.gif סיכום שבועי ../images/Emo180.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo223.gif |

שיר השבוע של דה יוזד:
שיר השבוע בכללי:
להקת השבוע:
אלבום השבוע:
קליפ/סרטון של השבוע:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
משהו טוב/רע שקרה השבוע:
תכנונים לשבוע הבא:
ציטוט השבוע:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
תמונת השבוע: מדגישומטיק: http://www.tpeople.co.il/on/mo/ שבת שלום ושבוע טוב.

הא! הכינוי שלך!!! ../images/Emo66.gif

חח אממממ.. שיר השבוע של דה יוזד: Pretty Handsome Awkward שיר השבוע בכללי: The Offspring - Spare Me The Details להקת השבוע: The Offspring אלבום השבוע: Anti-Flag - For Blood And Empire קליפ השבוע: The Unseen - Screem Out תכנית הטלוויזיה של השבוע: איש משפחה משהו טוב שקרה השבוע: גיליתי ש MxPx באים לארץ חודש הבא!!
תכנונים לשבוע הבא: אממ תל אביב, ללכת לגליל, קורס בחווה ולהירשם לבית ספר לשנה הבאה.. חח שבוע עמוס.. ציטוט השבוע:"War sucks let's party!"
מתנגן בראש: Senses Fail - Salvation תמונת השבוע:

את האופספרינג התחלתי לשמוע המון בזמן האחרון

מגניבים לגמרי, תמיד יש מצב רוח אליהם

dashaYO

New member
~נושא~

שיר השבוע של דה יוזד: Greener With The Scenery .-. שיר השבוע בכללי: VNV Nation - Chrome להקת השבוע: VNV Nation אלבום השבוע: ****** ******** * ***** סתם אין לי אלבום שבוע נו קליפ/סרטון של השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=lich59xsjik תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: פמילי גאי וטורצ'וודXD זה אפל לפעמים O: משהו טוב/רע שקרה השבוע: משעמם |: ואתמול התנפל עליי ג'וק ;; תכנונים לשבוע הבא: קניון הזהבXD ציטוט השבוע: לא זוכרת :/ מתנגן בראש / בפלייליסט: VNV Nation - The Farthest Star תמונת השבוע: שיהיה רוןהדבורון לול XD שבוע טוב לכולם3:

just orka

New member
רון הדבורון רון הדבורון../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif

איפה הוא החמודון? איזה קוקי הוא היה קצת כאפות, אבל קוקי והנסיכה הזאת הייתה מהזה סנובית! רון הדבורון שולט /m\ הדבורה מאיה קקע!

להלהלה.

שיר השבוע של דה יוזד: the ripper, blue and yellow, 801 underground
שיר השבוע בכללי: sex pistols - pretty vacant something corporate - punk rock princess linkin park - lying from you
להקת השבוע: סקס פיסטולז
אלבום השבוע: מטאורה של לינקין
קליפ/סרטון של השבוע: |:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: סרט- איזה עולם קטן [mind the gap] אל תראו
חרא סרט
משהו טוב/רע שקרה השבוע: רע- היה משעמםםםם רצח רצחחחחחחחחחחחח השבוע הזה אחד הלא נגמרים שהיו לי טוב- מממ. יום הולדת לחברה אתמול אולי, ושהתקנתי פוטושופ והחיים טובים שוב.
תכנונים לשבוע הבא: למצוא חיים X_X
ציטוט השבוע: nancy: i hate this fuckin life. sid: things will get much better when we get to america, i promise. nancy: we've been here a week. new york is in america, you fuck.
מתנגן בראש / בפלייליסט: מהטלויזיה.. איזה קליפ אחד של להקת בנות כזאת.. ישן רצח חח
תמונת השבוע: תמונה שערכתי של קורט קוביין. ממש אהבתי איך שיצא.

עונה

שיר השבוע של דה יוזד: לט איט בליד שיר השבוע בכללי: 10years - so long goodbye להקת השבוע: 10 years אלבום השבוע: אין קליפ/סרטון של השבוע: אין תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: בטי חח משהו טוב/רע שקרה השבוע: לא זוכרת כבר חח תכנונים לשבוע הבא: בגרות באנגלית, חלוקת תעודות, להוציא ת"ז, להוציא טופס ירוק ציטוט השבוע: אין מתנגן בראש / בפלייליסט: 10years - so long goodbye תמונת השבוע: אין

שבוע טוב ! ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של דה יוזד: Box, On my own, Blue and yellow שיר השבוע בכללי: Welcome to the jungle - Guns N roses המון של מטאליקה להקת השבוע: מטאליקה לדעתי אלבום השבוע: אף אחד ספציפי קליפ/סרטון של השבוע: חחחחחחחחחח הסרטונים האלה של דמיאן תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הפרקים האחרונים של האנטומיה!! והפרק הראשון של העונה החדשה של מגרש ביתי
משהו טוב/רע שקרה השבוע: חולצה חדשה של האקספלוייטד תכנונים לשבוע הבא:
ציטוט השבוע: חברה שלי ירדן: "אני חושבת שאני יכולה להפליץ בכוח גם אם אין לי" אני: "לא את לא יכולה" ירדן: "הנה תראי" ~מרימה את הרגל~ -כעבור דקה- "אני לא מצליחה" אני: "אמרתי לך. טוב זה לא קשור עכשיו אליו. צריך לקחת את דני לחוף הזה של הסוטים" ירדן: "מי?" אני: "נו בז'יסטים!" ירדן: "זה לא בז'יסטים יא טיפשה! זה ארליזיסטים!" אילן: "זה נודיסטים יא חולות" ירדן: "מה זה משנה, יש לי פלוץ" גיל: "אני חייב להשתין" ירדן: "בוא נערבב נראה מה יצא?" אני: "משהו מסריח" מתנגן בראש / בפלייליסט: Staind - Outside (Live) שיר אחד העצובים תמונת השבוע: בא לי

למעלה