סיכום שבועי

NITSAN6

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo181.gifסיכום שבועי../images/Emo181.gif../images/Emo41.gif../images/Emo110.gif

סרט השבוע:
תוכנית השבוע:
קליפ/סרטון השבוע:
שיר השבוע:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר לא טוב שקרה השבוע:
בילוי השבוע:
תכנונים לסופ"ש:
תכנונים לשבוע הבא:
ציטוט השבוע:
סתם משהו לשתף:

NITSAN6

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

סרט השבוע:מסע אל בטן האדמה תוכנית השבוע:הכיתה ואבא אמריקאי
קליפ/סרטון השבוע:-- שיר השבוע:-- דבר טוב שקרה השבוע:ממ..לא יודעת דבר לא טוב שקרה השבוע:כלמיני.. בילוי השבוע:סרט, באולינג וקניון
תכנונים לסופ"ש:מחר אני נוסעת לסבתא שלי.. תכנונים לשבוע הבא:בצפר
ציטוט השבוע:*אני ואחותי ראינו CSI ונשרף בית של אחת החוקרות. אני "יאא איזה מסכנה.." אחותי "אולי יש לה ביטוח.." *אמא שלי ראתה חולצה מוזרה כזאת בזרה "וואי תראי איזה מעניינת החולצה הזאת" אני מראה לה חולצה מזעזעת ואומרת "גם זאת מעניינת" אמא שלי "כן, תתענייני בה את" *ידיד שלי התקשר אליי ב-10 בערך ועוד הייתי ישנה אז עניתי לו מהמיטה והאור היה מכובה. אחרי איזה 2-3 דקות אני רואה את העין של אחותי מציצה דרך הדלת [היא הייתה פתוחה קצת]. אני "מה את רוצה?" אחותי "אהה את ערה..הייתי בטוחה שאת מדברת מתוך שינה"
סתם משהו לשתף: קניתי את שני הדיסקים של פאניק אט דה דיסקו

Robin Sparkles

New member
מסכמת

סרט השבוע:רטטוי תוכנית השבוע:כסף דארלינג קליפ/סרטון השבוע: שיר השבוע:chris brown-electric guitar וגם la festin מרטטוי
. אה וגם Shy'M - La première fois דבר טוב שקרה השבוע:ההורים חזרו עם השוקולד שלי!!
דבר לא טוב שקרה השבוע:נגמר החופש
בילוי השבוע:בבורגוס תכנונים לסופ"ש:כלום תכנונים לשבוע הבא:בצפר???
אה והכי חשוב שהסדרות חוזרות!!
חוזרים לשגרה של ימי שלישי (בעיקר) להוריד בערך 8 סדרות יאיי
ציטוט השבוע:הם לא ממש מצחיקים.. סתם משהו לשתף:נגמר החופש:(

Robin Sparkles

New member
יש לי ציטוט

מהמסנג'ר... אני-נראה לי שאני בהריון חברה-למה? אני-כי אני אוכלת כמו פרה! זה הכי מצחיק אבל אם הייתי יודעים מה אני אוכלת עכשיו הייתם מבינים..

linoy7

New member
../images/Emo6.gif ובגלל זה את פרה?../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

linoy7

New member
חח לא נורא, אני מזדהה איתך!../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

Galuush

New member
אני../images/Emo3.gif

סרט השבוע: מאמא מיה
תוכנית השבוע: בטי
קליפ/סרטון השבוע: ראיונות עם מריל סטריפ
שיר השבוע: Mama mia בגירסאת הסרט
. דבר טוב שקרה השבוע: הלכתי לסמאמ מיה והיום הולכים למסעדה... דבר לא טוב שקרה השבוע: חפירות בצבא
. חחחחח סתם... בילוי השבוע: סרט ומסעדה
תכנונים לסופ"ש: אין יותר מדי... תכנונים לשבוע הבא: אולי סרט עם המשפחה
ציטוט השבוע: You suhold read the script when you take him!!-D מריל לאמנדה סייפריד בראיון עם שתיהן (אמנדה גם שיחקה את הבת של מריל במאמא מיה
) סתם משהו לשתף: אני אוהבת את מריל סטריפ והלן האנט
. חחחחח

למעלה