משחק קטן,

sisty

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo182.gifמשחק קטן,../images/Emo103.gif../images/Emo41.gif

*יש לציין שהמשחק מהפורום השני שלי, - ליאל קולט [1022] משחק קטן, הקשור לפורום: לפניכם תופיע רשימה עם 8 פורומים, ש - 5 מתוכם הם האהובים עליכם ביותר. עליכם לגלות מי הם החמישה האוהבים, ומי הם השלושה השתולים. בנוסף, מי יגלה איזה מהפורומים הוא המועדף ביותר, יעשה את הסקר הבא!. הפורומים (לפי א'-ב'): ביפ - ערוץ הצחוק לימודים ושיעורי בית מירוץ לאתמול-טרו קולינג מכושפות משחקי סימס וסימס סיטי ניקלודיאון סאב הצל ומשפ' תאקט רוני
!

אמממ...

ביפ - ערוץ הצחוק - אחד מהם
לימודים ושיעורי בית - NO
מירוץ לאתמול-טרו קולינג - NO
מכושפות - אחד מהם
משחקי סימס וסימס סיטי - אחד מהם
ניקלודיאון - NO
סאב הצל ומשפ' תאקט - אחד מהם
רוני - NO
... NO..
ו... NO

sisty

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo137.gif

אני לא יכולה להגיד במה צדקת ומה טעית, אבל יש לך כמה טעויות, את מוזמנת להמשיך לנסות! וכל הכבוד!

sisty

New member
הסבר:

[+הערה: המשחק הסתיים, אלב אם לא תביטי בתוצאות...
, תוכלי לנחש בשביל הפאן
] מתוך הרשימה של 8 הפורומים 5 מהם מועדפים בממוצע עליכם, הגולשים, ו-3 סתם דחפתי פנימה. המטרה שלכם הייתה לנחש מהם ה- 3 "השתולים" ומה הם האחרים הנכונים.

MoMiNagirl

New member
אני

אני חושבת שהבנתי: ביפ - ערוץ הצחוק - לא שתול לימודים ושיעורי בית - שתול מירוץ לאתמול-טרו קולינג - לא שתול מכושפות - לא שתול משחקי סימס וסימס סיטי - שתול ניקלודיאון - לא שתול סאב הצל ומשפ' תאקט - שתול רוני - לא שתול

KiShKooSh

New member
אמ...

ביפ - ערוץ הצחוק-קיי בסדר
לימודים ושיעורי בית-שתול מירוץ לאתמול-טרו קולינג-בסידר מכושפות-קיי משחקי סימס וסימס סיטי-כן
ניקלודיאון-לא
סאב הצל ומשפ' תאקט-כן
רוני-לא

sisty

New member
והתשובה הגדולה../images/Emo70.gif ../images/Emo137.gif../images/Emo26.gif

1.מכושפות 2.רוני 3.לימודים ושיעורי בית 4.מירוץ לאתמול-טרו קולינג 5.ניקלודיאון וזה אומר ש... ביפ, משחקי סימס וסימס סיטי וסאב הצל ומשפחת תאקט שתולים! כל הכבוד למשתתפים! ומכך נובע, שיובל הייתה הכי קרובה, והיא זאת שתבחר את הסקר הבא, אבל כל הכבוד לכוווולן!

מההההההההההה../images/Emo35.gif

אוהבים פה את פורום: רוני סופר סנטר, רוני בלעכסי, ורוני היאקית או שאני טועה
ו
יפה נכון

../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

למעלה