עדכוניי צהריים-יום 58, 28.10

omer719

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo183.gifעדכוניי צהריים-יום 58, 28.10../images/Emo183.gif

איזה גשם היום
וכנראה הרבה אנשים בבית וכותבים, כי גם שירשור הבוקר הפך להיות ממש גדול, אז מעכשיו שרשרו לפה

rinatt1

New member
המשימה נכשלה ע"י ליאון! וחבל!!

אם בעקבות הדיבורים של ליאון, עינב וליאון יועמדו להדחה.. יש להדיח את לאון . על בגידה בקבוצה, הרס את המשימה, לא יהיה תקציב, והכל בגלל הפיטפוטים המפגרים שלו עם שיפרה.. חבל! חשבתי שהוא יגיע לגמר, אבל עכשיו הוא הרס את המשימה ואת התקציב השבועי.

beep beep

New member
ליאון הוא תולעת ללא עמוד שדרה

לי אישית נמאס לשמוע את היללות הצורמות שלו, אותן הוא מכנה משום מה "שירה".

EMC1

New member
לפי מה שהבנתי שילשום בערב, רק אם הם יגלו משהו

לגבי כניסת דיירים חדשים - מי שידבר יודח. זה בכלל לא קשור למשימת העלמת חפצים.

מאוחר לתת תדין הוא נתן אפשרות ש..

ליאון אמר לשיפרה שאולי מישהו לקח כדי להגדיל את אחוז הכספי אבל הוא לא אמר לגבי עצמו ועינב וגם לא דיבר על הדיירים החדשים

לונה 2

New member
ליאון ורנין לדעתי הם הגרועים ביותר כי

הם משרתים את "האדונים". וסליחה,אבל אותי זה מגעיל. את ליאון לא הייתי לוקחת גם לדובב אנימציות. אם יש משהו בלתי נסלח בעיניי זה לבגוד במישהו שפעם היית חבר שלו ולו רק בגלל הכבוד של עצמך יש מה שנקרא "חסד נעורים" . .

שפרה הכי גרועה כי...

היא חייבת להפגין כל רגע כמה היא חכמה ובעלת ידע, היא מתנשאת,נפוחה מחשיבות עצמית ובטוחה שכולם עפר לרגליה היא אמרה בעצמה אתמול לצבר שהכל מעניין אותה, שהיא פשוט חייבת לדעת ה-כ-ל כל הזמן.... היא "ישבה" על לאון וחפרה לו ולחצה עליו בלי הפסקה, לאון חלש, אינו מסוגל לעמוד בלחצים, פשוט נגרר למניפולציות שלה אם מעמידים להדחה אז רק את לאון. עינב בכלל לא קשורה לעניין. את שפרה גם אפשר...

לונה 2

New member
השקטים תמיד הכי מסוכנים כי

אף פעם אי אפשר לצפות את דרך הפעולה שלהם מהר. שפרה לפחות צפויה.

שפרה משתלטת על השקטים ו...

מנתבת אותם לפי רצונה לתועלתה האישית. עם כושר הביטוי שלה, ויכולת השכנוע שלה היא תגרום להם להאמין לכל מילה שיוצאת מפיה. כשהיא מדברת זה נשמע כל כך הגיוני....למי שלא רואה את הצד השני שניהם כחומר ביד היוצר והיא משחקת בהם ומעצבת את חוט המחשבה שלהם לצרכיה. לכן היא המסוכנת ביותר!

EMC1

New member
ליאון לא בגד בשי. זכותו למציע כל אחד להדחה.

שי - אחרון הצדיקים.

אכדית

New member
אבל כשקרן הצביעה לנעמה כולם קמו עליה. מעניין.

והיו לה את כל הסיבות הטובות להצביע לה, היא לגמרי שילמה מחיר כבד על החברות איתה.

נועה21

New member
אמרו להם שגם אם הם ירמזו הם יעמדו להדחה

לאון הדפוק. הכל בשביל למצוא חן בעיני שפרע

droriko

New member
יש שמהו שמעצבן אותי במשימה הזאת

ליאון ועינב סיכנו את עצמם במשימה בכך שאם יעלו עליהם הם יועמדו להדחה. עכשיו אני לא מבין למה יש רק סיכון במשימה הזאת? לא מן ההגינות שלפחות יתגמלו אותם במשהו במידה ויצליחו? הרי לא רק שהם לא בחרו למלא את המשימה וההפקה כפתה אותה עליהם , הם גם במצב שהם יכולים רק להפסיד ממשימה ולא להרוויח, זה לא קיים בשום מקום אחר.

ordiki

New member
הם לא עומדים להדחה

אם המשימה נכשלת אלא רק אם הם יגלו שיש דיירים חדשים.

אכדית

New member
אבל הם מרוויחים הכפלה של התקציב

והעונש לגיטימי - כמו שמי מהחדשים שיספר על מה שהולך בחוץ יעמוד להדחה, ככה גם להיפך. מה שמעצבן זה דברים אחרים: א - המשימה נכפתה עליהם בלי לשאול מה הם מעוניינים לסכן ב - ההפקה מערימה עליהם קשיים ג - לא ברור אם אחד מכשיל את המשימה האם העונש יחול על שניהם

למעלה