איזה יום היום
ר א ש ו ן

sweet shir

New member
רציני? חח וואי לדעתי הוא מה זה לא..

מישהו בן 27 הוא די מעבר לדברים 'מזויפים', 'חשות' ו'פוזריות', הוא לא נער בן 16...

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gif חח לא בקטע כזה XD

אני לא באמת חושבת שהוא "מזויף" או משהו אחר >< זה היה בציניות XD התכוונתי שהוא סתם מעצבן אותי
לא יודעת למה ואמרתי גם שיש אנשים ששרים יותר יפה ממנו :]

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאדם יהודי?! שיאווו אבל אין על כריס

הואכזה חמוד וכל כך קיוותי שהוא יכנס לתוך התוכנית... אגב מתי שאני בבסיס כמו עכשיו אז את תוכלי לעשות הפינה ביום רביעי
כאילו בגלל שאני בבסיס...

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifכן,הראו את זה שבוע שעבר בגיא פינס

דווקא חשבתי שזה סתם ולא הספקתי מזה שוהא יהודי או משהו.. אבל זה היה נחמד והיה לו דווקא מבטא סביר. לדעתי הוא וגוקי(
) יהיו בגמר

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif וואו התקלת אותי עכשיו חחח אני

ממש לא זוכרת, תאלצי לבדוק לבדך..

Simple Girl 175

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifחחחח, את זוכרת מה עוד היה באותו

בפרק? זה יעזור לי XD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif לא.. סורי ^^" אבל זה בטוח היה

שבוע שעבר אולי בפרק של יום ראשון, שני

m o r 1 0 2

New member
הוא מדהים../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

ידעתי שהוא כבר יהודי,אבל ההופעה השאירה אותי בפה פעור.... זה פשוט מדהים!! ולדעתי הוא אחד הטובים באמריקן איידול והלוואי שהוא יזכה
גאד!למה כל החתיכים הומואים?!(דניאל י'מנפצת אשליותXD) התמונות של הדרגקווין היו קצת הזויות,כאילו הכי לא דמיינתי אותו ככה, אבל זה לא מעניין אותי כי זה ממש לא מוריד מערכו, הוא זמן מוכשר ומגוון שלפי דעתי יצליח

sweet shir

New member
זה לא ממש דראג קווין כי הוא לא שם שמלה או

ציצים חחחחחחחח פשוט.. לבוש הומואי נוצץ? 90% שזה היה בשביל מופע ספציפי, יש ביוטיוב מלא סרטונים שהוא מופיע בלבוש הזה חחח

JuSt My LuCk

New member
חחחח ראשונה???

אוקי יום ראשון מעצבן שכזה ..... 5 שעות ספרות ביום אחד
(לא ברצף 3 בבוקר ו-2 בשעתיים אחרונות...) היה נוראאאא אוףף וואי ויש איזה אחד מ-י'ב שאני די בוהה בו כל הזמן מאז שראיתי אותו בבגרות בספורט לפני חודשיים ובהיתי בחוסר טאקט (טוב האמת שרק בשבוע האחרון אני קולטת אותו בבי"ס ובוהה בו בחוסר טאקט XD) ואני לא יודעת איך קוראים לו והוא ממש חתיךךךךך טוב לא ממש חתיך אבל אי אפשר להגיד שאין לו גוף ויש לו פנים יפות ממש =] קיצר ראיתי אותו היום וריחמתי על עצמי שהוא עוד מעט עוזב ואני בחיים לא אדע איך קוראים לו XD ו....... היה לי מצב רוח הזוי במיוחד... החלטתי שאני רואה כחול וכולם דרדסים XD ו... אממ טוב יש מסיבה ביום חמישי וחברה שלי רוצה לקחת לי חולצה שאני אולי רוצה ללבוש ועושה לי מצפון שאני לא רוצה לתת לה אותה , כאילו אמרתי לה שאם אני לא לובשת אותה שתקח אותה אבל אני עדין לא יודעת מה אני לובשת...והיא כמובן עם המצפון שלה.... :"אז אל תתפלאי אם אני לא אבוא" פחחח טיפשה.... ו....... זהו =] לבנתיים..... אני סתם משתעממת במחשב עכשיו ... XD אוקי אמממ אז שאלות יומיות =] : הפינות.... אממ אוקי אני אהבתי את המשחק הזה שזה כזה:"כחול או לבן" ואז בוחרים לבן וממשיכים למשהו אחר... XD אני ממש לא ברורה נכון ?
ושאלה 2 =] : אוקי הנה כל הדברים שהייתי רוצה לשנות בעצמי : את הפה, את האף, את הגוף[בטן בעיקר],את הצורה של הסנטר, ושאני אהיה עם יותר ביטחון XD ולהפסיק לקצוץ ציפורניים!!!!!!! ואת השער הזוועתי שלי XD אוקי ומה שאני אוהבת: את העיניים שלי ו.......את הידיים שלי ועכשיו תמונה שגורמת לי לחייך =]

JuSt My LuCk

New member
אמממ כזה מתג ענק שהדליק את האורות על

עץ חג המולד והעיף זיקוקים XD

למעלה