חחחח ראשונה???
אוקי יום ראשון מעצבן שכזה ..... 5 שעות ספרות ביום אחד
(לא ברצף 3 בבוקר ו-2 בשעתיים אחרונות...) היה נוראאאא אוףף וואי ויש איזה אחד מ-י'ב שאני די בוהה בו כל הזמן מאז שראיתי אותו בבגרות בספורט לפני חודשיים ובהיתי בחוסר טאקט (טוב האמת שרק בשבוע האחרון אני קולטת אותו בבי"ס ובוהה בו בחוסר טאקט XD) ואני לא יודעת איך קוראים לו והוא ממש חתיךךךךך טוב לא ממש חתיך אבל אי אפשר להגיד שאין לו גוף ויש לו פנים יפות ממש =] קיצר ראיתי אותו היום וריחמתי על עצמי שהוא עוד מעט עוזב ואני בחיים לא אדע איך קוראים לו XD ו....... היה לי מצב רוח הזוי במיוחד... החלטתי שאני רואה כחול וכולם דרדסים XD ו... אממ טוב יש מסיבה ביום חמישי וחברה שלי רוצה לקחת לי חולצה שאני אולי רוצה ללבוש ועושה לי מצפון שאני לא רוצה לתת לה אותה , כאילו אמרתי לה שאם אני לא לובשת אותה שתקח אותה אבל אני עדין לא יודעת מה אני לובשת...והיא כמובן עם המצפון שלה.... :"אז אל תתפלאי אם אני לא אבוא" פחחח טיפשה.... ו....... זהו =] לבנתיים..... אני סתם משתעממת במחשב עכשיו ... XD אוקי אמממ אז שאלות יומיות =] : הפינות.... אממ אוקי אני אהבתי את המשחק הזה שזה כזה:"כחול או לבן" ואז בוחרים לבן וממשיכים למשהו אחר... XD אני ממש לא ברורה נכון ?
ושאלה 2 =] : אוקי הנה כל הדברים שהייתי רוצה לשנות בעצמי : את הפה, את האף, את הגוף[בטן בעיקר],את הצורה של הסנטר, ושאני אהיה עם יותר ביטחון XD ולהפסיק לקצוץ ציפורניים!!!!!!! ואת השער הזוועתי שלי XD אוקי ומה שאני אוהבת: את העיניים שלי ו.......את הידיים שלי ועכשיו תמונה שגורמת לי לחייך =]