איזה יום היום
ר א ש ו ן

sweet shir

New member
יום ראשוןן ^^

בעע אני לא יכולה יותר עם בית ספר! :( אופ ועודמעט תתחיל תקופת הבגרויות, ואז בכלל. אם שנה שעברה הייתי בלחץ.. מה יהיה השנה עם פי 3 יותר בגרויות? |:
איזה פינות הייתן רוצות שיחזרו? אמ, משטרת האופנה אהבתי. דבב את התמונה גם. איזה עוד פינות יש? XD
אם היה משהו בכן שהייתן רוצות לתקן [לאלה שרוצות] מה זה היה? ניתוח לייזר בעיניים! לא חושבת שיש צורך לנמק.. XD איך אפשר שלא לחייך עם קושקושון כזה? 3333>

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifיום ראשון *בעעע*

לא הלכתי היום לביצפר כי לא קמתי
למדתי לאנגלית, כי יש לי מחר מבחן אחרון מחר
וזה כ"כ טווובב :) אני וחברה שלי מתחילות מהיום להיכנס לכושר לקראת הצבא, ואנחנו מתחילות לרוץ כל יום בפ"ת..
XD ואני כעיקרון עושה את זה גם בשביל להוריד כמה קילוגרמים...
בנוגע לשאלות היומיות... אמממ זה לא משנה איזו פינה תחזירי, כל הפינות היו מעולות
אממ...מה הייתי ממשנה בעצמי?...את האף...!! XD אמממ אני אוהבת את העיניים שלי ואת הפרצופים המטומטמים שאני עושה XDD אוח, תמונה שתמיד גורמת לי לשאול "wtf?!" חחחח וחבל שאני לא במקום דני XDDD

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gif אני לא מרגישה טוב ]:

היום הלכתי לבית ספר למרות שאמא שלי אמרה לי שאני לא אלך, בכל זאת, עוד מעט חופש פסח ויש לי מיצ"ב אחרי החופש ואני לא רוצה להפסיד חומר, למרות שנראה לי שמחר אני לא אלך .. בכל מקרה הלכתי לבית ספר והכל עבר לי רגיל, אח"כ הלכתי לקניון הזהב בראשון לחפש נעליים לחג ולא הייהה כללווםם !!! מה זה הנעליים האלה ><" לא קניתי כלום, חזרתי הבייתה וזהו :] ואני מעדיפה שיהיה כמה שיותר שרשורים אז ביום חמישי וראשון
איזה פינות הייתן רוצות שיחזרו? אממ McMusic Dictionary שלא היה מלא זמן >< משטרת האופנה של מקפליי ^_^ התמונה הכי יפה של .. ועוד כל מיני ^_^ למרות שהמשחקים כבר חרושים, זה כיף לפתוח את הפורום ולראות שהוא עם הרבה הודעות
משהו שאני אוהבת בעצמי ומשהו שממש לא: אני אוהבת את האף ? >< לא יודעת, חח האמת שקשה לי להחמיא לעצמי >< ואני לא אוהבת את הרגליים, השיער, העיניים, האצבעות, הגוף, השיניים
><

../images/Emo60.gif יום ראשון..

אני שונאת את ימי ראשון.. היום הלכתי לבית ספר למרות שממש כאבה לי הבטן ושעה ראשונה היה תנ"ך וזה כזה משעממם!! ואז היה לנו שיעור מדעים ואני ממש שונאת את המורה, אחרי זה היה שיעור ספרות ונרדמתי...,ואז היה ספורט וממש כאבה לי הבטן והמורה המפגרת שלי עשתה לי פרצופים כי אמרתי לה שאני לא יכולה להתאמן.. ואז היה אנגלית שזה משעממם כרגיל.. ואז בהסעה לא מספיק שהייתי עצבנית ילד מעצבן בא לי עם הדיכאון שלו מול הפרצוף
וזהו הגעתי הביתה אכלתי נרדמתי בת דודה שלי באה אליי והייתי צריכה ללכת אלייה אבל לא יכולתי :( וזהוו חרא יום!!! אבל אני ממש שמחה כי עוד יומיים אני נוסעת אם חברות לאילת!!!:) שאלה יומית אממ אני לא כל כך מכירה את הפינות אבל מה שיהיה תחזירי את כולן הן בטח ממש יפות..:) אם הייתי רוצה לשנות משהו.. אוליי השיניים.. איזה חמודדדד!!

McLife135

New member
../images/Emo94.gifכהה השינייםם ../images/Emo6.gif

העיקר אמרת את ***** ** *** *** [ חח אני לא אמשיך, את כבר יודעת למה אני מתכוונת
]

McLife135

New member
../images/Emo94.gifI hate sundays ../images/Emo69.gif

כמו תמיד .. היום הזה היה די משעמם. למרות שהיה מצחיק עם הבנים XD. הקיצר -- הסתפרתי וזה יצא מזעזע [ לדעתי, למרות שכולם אמרו לי שזה נראה טוב *בדוק* ] אממ ומה עוד .. הלכתי לחברה שלי אחרי צהריים והיה כל כך מצחייקק
נזכרנו במלא דברים, למשל שאני היא, חברה אחרת וסתיו עשינו סרטון הישרדות משלנו
וזה עדיין בפלא שלי וראינו אתזה וכל כך צחקנוו!! XDDDD ואז סתם נזכרנו בכל מיני דברים מפעם והיה הכי כיף באררץץ ומחרתייםם!!! -- מחרתיים אני נוסעת לאילת עם מאי, סתיו, שובל ועוד חברה לאילת עם הסטודיו שלנוו!!! DD: אוףף והמסן שלי החליט למוותתת ><" אממ וזהו .. זה היה הסאנדיי שלי
השאלה היומית 1) אממ אני לא ממש זוכרת איזה פינות היו לך
2) חח בדיוק אני שובל וסתיו דיברנו על זה ביום שישי .. אממ אני הייתי רוצה לשנות את הפופיק שלי [ ישלי פופיק מעוות .. הוא בחוץ כזה
] אממ ואת העיניים .. אני לא אוהבת את העיניים שלי .. ישלי עיניים כמו של סינית ואני שונאת את זה
אממ והתמונה
של הכיתה שלי בפורים :) אני מתה עליה .. בכללי .. אני מתה על הכיתה שלי D:

mcfly6

New member
יום ראשון../images/Emo4.gif

היה לי ממש יום רע.! רבתי עם המורה המפגרת שלי למדעים: תקעו אותי בשורה ראשונה מול השולחן של המורה אז כולם נטפלים אליי
ובגלל שהיא חרא של מורה כל הילדים צורחים וזורקים דברים בשיעורים שלה. והיא תמיד מאשימה אותי בהכל
אז היא רוצה את אמא שלי מחר לשיחה בצפר...! אז צרחתי עליה ואמרתי לה שהיא לא יודעת ללמד
וחברה שלי כועסת עלי.....כי לא חיכיתי לה בסוף בצפר
וגם היה לי בוחן במורשת על פסח.......... ואני יודעת שקיבלתי 88:) הדבר הטוב היחידי שהיה לי היוםD: שיהיה שרשור יום ראשון וחמישי או רק שרשור יום ראשון?נראה לי רק ראשון.....זה מספיק. שאלה יומית איזה פינות הייתן רוצות שיחזרו?ממממ....אינלי מושג....אבל כמה שיותר פינות יותר טוב[=. אם היה משהו בכן שהייתן רוצות לתקן מה זה היה? 1.הייתי רוצה לשנות תגוף שלי......לרזות....ולהיות יותר חומה.... 2.הייתי רוצה להיות פחות חוצפנית תוקפנית וישירה,אני מעליבה אנשים לפעמים....
תמונה שמביאה לי חיוך איזה מתוק
!!

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifיום ראשון ../images/Emo6.gif

כתבתי חפירהותפוזבל מחק לי הכל !
אז נקצר , היום רוב השיעורים היו חופשיים חוץ מ-2 והיה 2 שיעורי אנגלית שהיה כיףףף
כי התחלנו לדבר עם המורה , והיא חילקה הכתבות , אז אריאלה אמרה לה לכתוב על ההכתבה : " danny jones החתיך , twilight שולט ! " או משו כזה ... אז רציתי גם כן שתכתוב לי " dougie poynter החתיך ודני ג'ונס הטרול " אבל אריאלה התחילה לבכות אז במקום דני ג'ונס היא כתבה "edward cullen שולט " וציירה כתר קטן ...
ואז היא רצתה לדעת מי אלא מקפליי , אז התחלנו להראות לה תמונות
והיא אמרה שהארי יפה , דני חמוד (
) , דאגי ילד קטן ומכוער
, ושטומי ממש מכוער והוא צריך לעבור ניתוח אף !
ואז הראתי לה את התמונות של דאגי ודני מתנשקים , בדוגי סטייל ... והיא כזה " הם ...? " ואני כזה " יש מצב יש מצב ... " ואריאלה מכחישה את זה " לא הם לא
" וגם חרטתי לחברה שלי ג'ייקוב על היד מוחעחחע
ואז יצאתי לחופשששששש
כןכן , אני התחלתי את החופש שלי כבר מהיום , סטייל
~ מי היה מאמין שבכל זאת ישלי כוח לחפור ? ~ לגבי השאלה היומית : 1. אני לאדעת איזה פינות היו
2. האמ אולי ת'אצבעות ברגליים ... סתם XD וזה לא נותן לי לעלות תמונה !!

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifXDDDDD

היא אמרה שהוא נראה בכיתה ח' ... ושהוא ואני ממש מתאימים...XD סתםXDDDD אבל בסדר , היא חושבת שהוא חמוד D: קטן ומכוער , אבל חמוד D:

יואו יא חצופה!!

אני לא בכיתי!! את התבכיינת שאנדראה לא רשמה לך את הדברים...
וחוץ מזה דני באמת חמוד
וואי חבל שלא באת לטיול שנתי.. היה ממש כיף... חוץ מהסוף שאלון בא ואמר לנו להגיד להורים שיבואו לקחת אותנו.. אבל מזל שה-ט'טים היו אז הלכנו איתם..

למעלה