סקר כנסו

להלה006

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo2.gifסקר כנסו../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מי השחקנ/ית שהיתם רוצים לפגוש
מי משחקני הסדרה משחק הכי טוב
מה ההיתם רוצים שיקרה בסדרה
מה אתם בוחרים מגבת מוחוממת או מכונית עם חיישנים
זהו,אפשר לרשום יותר מתשובה אחת. ממני |תולהלה006|תו

תשבות

מי השחקנ/ית שהיתם רוצים לפגוש
שחקנית ספיר דורמן ושחקן יוהנתן (ריקרדו)
מי משחקני הסדרה משחק הכי טוב
יעל (ספיר דורמן
מה ההיתם רוצים שיקרה בסדרה
לאדועת
מה אתם בוחרים מגבת מחוממת או מכונית עם חיישנים
לאדועת

mitky

New member
תשובות

הכי הייתי רוצה לפגוש את ספיר דרמון (יעל) המתוקה, אבל אני אשמח לפגוש גם את רועי ויינברג (איתי) הכי טוב...שרון דטנר (איריס אינדיבו), אלחנן (איציק כהן) כי הוא מצחיק ו...זהו...אהה גם אדם-תומר הכי הייתי רוצה ש....יורם ימות ולפני זה יבין שהוא טעה הייתי בוחרת מכונית אבל זה ממש מסובך ובעייתי...אז אני אוצה את המגבת

התשובות שלי

מי השחקנ/ית שהיתם רוצים לפגוש? ספיר דרמוןמי משחקני הסדרה משחק הכי טוב? אלמה בן זאבמה ההיתם רוצים שיקרה בסדרה? לא יודעת...מה אתם בוחרים מגבת מחוממת או מכונית עם חיישנים? מגבת מחוממת

משום מה זה יצא מחובר אז הנה התשובות

ברורות יותר.. מי השחקנ/ית שהיתם רוצים לפגוש? ספיר דרמון מי משחקני הסדרה משחק הכי טוב? אלמה בן זאב מה הייתם רוצים שיקרה בסדרה? לא יודעת... מה אתם בוחרים מגבת מחוממת או מכונית עם חיישנים? מגבת מחוממת

שלי

מי השחקנ/ית שהיתם רוצים לפגוש? רועי ויהונתח מי משחקני הסדרה משחק הכי טוב רועי מה ההיתם רוצים שיקרה בסדרה הכל כבר קרה חח מה אתם בוחרים מגבת מוחוממת או מכונית עם חיישנים מגבת מחוממת! זהו,אפשר לרשום יותר מתשובה אחת. ממני |תולהלה006|תו

ANGEL213

New member
עונה../images/Emo41.gif

מי השחקנ/ית שהיתם רוצים לפגוש?אלמה בן זאב ושרון דטנר מי משחקני הסדרה משחק הכי טוב? כולם מה ההיתם רוצים שיקרה בסדרה? לא יודעת מה אתם בוחרים מגבת מוחוממת או מכונית עם חיישנים?מגבת מחוממת

דניאל866

New member
תשובות....

מי השחקנ/ית שהיתם רוצים לפגוש אלמה בן זאב המושלמת מי משחקני הסדרה משחק הכי טוב אלמה בן זאב המושלמת מה ההיתם רוצים שיקרה בסדרה לא יודעת... מה אתם בוחרים מגבת מוחוממת או מכונית עם חיישנים-מגבת מחוממת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

s h l a v

New member
אני הכי רוצה לפגוש את אלמה בן זאב..

והיא גם משחקת הכי טוב :) וגם יעל משחקת לא רע אבל אלמה הכי טובה ..

למעלה