לכולם צהרים טובים ו..

..שיר..

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo20.gif לכולם צהרים טובים ו..

בעיקבות שאלתה של לימור1 על הקשר שלי עם חצאי האחים שלי מהאבא החלטתי לשתף אתכם אודות הקשר ,אומנם כשהיה את הפורום הקודם שלנו בiol כתבתי את זה אבל מכיון שמשפחתינו התרחבה אז אכתוב לכולם שוב את מה שכתבתי אז על משפחתי קצת ארוך אבל זהו סיפור חיי אומנם היום אני בנקודה אחרת מאז אבל כנראה שאלו דברים שישארו וילכו איתי לכל החיים מקווה שאלו שקראו את זה שם לא ישתעממו ליקרא את זה שנית
בבית רק אמא קובעת את הכללים... בבית רק אמא קובעת את הכללים אסור לבקר, אסור להכעיס אפילו אבא לא מדבר פוחד לריב צריך הכל להפנים לסגור את המילים.. לאבא יש שני בנים מנישואים קודמים שאמם מתה והפכו ליתומים אבא לא המשיך להגן על הבנים שהיו הקטנים שלו רק לפני כמה "ימים".. אבא נתן את הילדים שלו למוסדות , לקיבוצים שהם יתמודדו עם גידולם ,עם הצרכים ואז היכירו לו את אמי שאמרה שהיא מאוד אוהבת ילדים רק שלא יכלה לתת להם חיים שלא כמו לאחרים לה הייתה האפשרות לבחור בין המינים היא העדיפה בנות ולא בנים כי הן נשארות בקן והבנים עוזבים אלא שמי שעזבו בנתיים הם ההורים... בהתחלה היא הביאה אותי מבית תינוקות עירוני ולאחר שש שנים נסעה לברזיל ו"קנתה" את אחותי . בתחילה קראה לה בשם אחר אחר כך החליפה אותו בצללים אחרים זה מעיד שקשה לה לדבוק בדברים לאורך שנים להיות עיקבית.. אמא היתה גננת כל השנים היתה עסוקה בלחנך ילדים של אחרים אלא שבבית דיברה במושגים קצת אחרים בהשמצות.. עם השנים היא משאירה בקרב אחי היקרים זכרונות לא נעימים שהיום אלי מתחברים כשהיו מגיעים לחפש מהקיבוצים היתה זורקת אותם לרחוב בעודם חצי ישנים כי היו לאשלה, היו של אחרים אמא "מאוד אוהבת" ילדים היא לא רצתה שישארו בבית "ויגנבו" לה דברים יקרים לא חשבה שהזיכרונות יותר יקרים אמא חושבת שכל האנשים חומריים שהכל ניתן ליקנות בכספים ואבא עדיין יושב בצד הביט ולא הגיב לא הגן על הילדים של אלוהים.. לא אמר לה שצריך לדאוג להם ללימודים שצריך ליבדוק את התעודה ליפעמים להגיד להם כמה הם טובים לספר להם כמה הם חשובים שצריך לחגוג להם יום הולדת להראות להם כמה אותם אוהבים.. זה לא שבבית לא היו הכספים אלא שמשהו לא היה אנושי וכשהבנים גדלים ויוצאים מן הקיבוצים והופכים להיות חיילים אמיצים מוצאים את עצמם עדיין בחופשים לא רצויים חיילים בודדים.. ואבא עדיין שותק ולא מגיב אבא פוחד לריב?? ובנתיים מאחרי המילים עומדים כבר ילדים בוגרים שמתחתנים ומבינים שהם היו נטושים שהעדיפו במקומם ילדים אחרים הם כבר מבינים שלא כך מגדלים ילדים שצריך לתת להם חיזוקים לומר להם שאותם אוהבים לומר להם שבזכותם הם קיימים.. שיוכלו תמיד ליפנות ל"הורים" והיום לאחר שנים של ההתנערות של ההורים מיגידול הבנים החמודים והיום לאחר כל הכשלונות שלהם בחיים הם משליכים את האשמה למקומות אסורים... על אנשים אחרים... ואבא עדיין שותק ולא מבין על מה המהומה והכעסים אין לו דעה מישלו לא מגן על הבנים מקשיב רק לכללים של אמא .. שמאוד אוהבת ילדים ואחרי שנים אני מגיעה לאותם מקומות שאחיי היו לפני שנים ואמא אומרת שהיתה צריכה לעשות כמו אשה אחרת במשפחתי שלא הביאה ילדים... כי היום היה לה יותר קל בחיים ואני צוברת עוד הרבה מילים שותקת בפנים כדי לא להכעיס ממש סיפור מהסרטים סיפור חיים... שלדבר עליו עם ההורים זה בלתי אפשרי כי זה מצית בהם כעסים אינם משלימים שהם אחראים שלא אחרים. אני זוכרת שבכיתה ג העבירו אותי לילמוד עם דתיים אמא חיפשה מחילה מחטאים ואבא חבש אז כיפה רק בשביל לרצות את אלוהים מאחורי כל התחפושות והכיסויים מסתתרים בתוכם אותם האנשים אמא מחמיצה את החיים ואבא עכשיו לא מגן לא על הבנות ולא על הבנים .. אני עוצרת כאן ואמשיך בעוד הודעה כי זה ארוך מידי אוהבת את כולכם
שיר

..שיר..

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo20.gif המשך....

אני יודעת שגם להם לא היה קל בחיים שגם הם עברו משברים אך אני יודעת גם שלא נוטשים ילדים מביאים אחרים ואחר כך גם מצטערים ומפגינים זאת (ללא בושה בפנים) במילים..... הם צריכים לדעת שאנחנו לא משחק ילדים אנחנו כמו גירים נשחקים, מתפוררים ואז קשה לחבר מחדש את הפירורים קשה לחבר את הקצוות לאחות את הקרעים מאחורי הנפש שלנו בפנים יש עדיין את הילדים הקטנים המושפלים... אז זהו זה סיפור חיים ,למרות שהיום אני מנסה לעבד את הדברים אני בנקודה שונה מאז אבל כמו שאמרתי בהתחלה זה סיפור חיים שילך איתי לכול החיים אוהבת את כולכם וצהריים טובים
שיר

לימור1

New member
שיר, היצירתיות שלך פשוט מדהימה!

אמנם אני מבינה שהעיקר לא היה הדרך לבטא את הדברים אלא התכנים עצמם, אבל קראתי גם את התוכן וגם את הצורה ואני פשוט המומה מרמת היצירתיות שלך. בחורה כל כך מלאה בתוכן כמוך וכל כך מוכשרת יכולה לקחת את הכאב והפגיעות ולעשות עם זה הרבה מאוד. פעם, לפני הרבה שנים, למדתי באוניברסיטה פסיכולוגיה, ודובר הרבה על ´סובלימציה´, העתקת רגשות עזים מתחום אחד לתחום אחר, והכי טוב - לעשייה קונסטרוקטיבית. אני בטוחה שאת יכולה לעשות את זה. ועכשיו לתוכן: ברור שכפי שאת מתארת את הוריך המאמצים, הם לא ההורים הטובים ביותר. הם לא יודעים לתקשר, אמך השלטת ואביך הנשלט וביחד הם יצרו זוגיות עגומה והורות לא מספקת. קשה לשמוע על אם שדחתה שני יתומים של בעלה ואחר כך הלכה ואימצה שתי בנות, אבל קטונתי מלמתוח עליה ביקורת, ואני בטוחה שהיו לה הכוונות הכי טובות, מבחינתה, כשהיא עשתה את זה. ואני חוזרת למה שכתבתי בהתחלה: עם הזמן, ואני מקווה שלא יותר מדי זמן, תשכילי להפוך את הרגשות הקשים והמבולבלים למשהו שיהיה בשביל אנרגיה ללכת קדימה, למקומות טובים ומפרים.

..שיר..

New member
../images/Emo20.gif תודה לימור 1

אני מנסה והלוואי שבהמשך אוכל להפוך רגשות קשים ומבולבלים לאנרגיה תודה לימורי
שיר

..שיר..

New member
../images/Emo39.gif מדהים לא יודעת אבל..

כמו שתמיד אני אומרת זה יצא מהלב תודה תמי ו
שיר

טלי ל.

New member
שיר יקרה..

האמת אני עדיין קצת בהלם ממה שקראתי..כרגיל, יכולת הביטוי שלך מדהימה! באשר לאחותך, אני מקווה שהשנים שיבואו, יובילו אתכן לקשר אחר, טוב יותר והשאר בצ´אט.

..שיר..

New member
../images/Emo23.gif טלי מתוקה

כן סיפור חיים ..(כן עושה הרגשה של מוות אך זהו סיפור חיי) ובקשר לבת ה17 התוססת הלוואי שיבואו השנים שנוכל לתקשר בצורה אחרת
שיר

דיאנה*

New member
שירונת אהובה ומתוקה

אין לי מילים. לא יודעת איך ומה לכתוב. אוהבת אותך ומעריצה אותך על החום שלך, האש המחממת הזו שלא ברור מה מזין אותה ומה שומר עליה. על כך שלא התייאשת מלחפש את החום שמגיע לך. שירונת. מגיע לך, מגיע לך ומגיע לך. מגיע לך חום, מגיע לך אושר, מגיעים לך חיבוקים ואלפי נשיקות. מגיע לך שיאמרו לך עד כמה את בן אדם מיוחד ונדיר. כמה מזל ואושר זה להכיר אותך. כן גם אחרי כל הקרעים וההשפלות והשחיקה קיימת לה נשמה מיוחדת גדולה אדירה וחזקה. חוזק שלא מתבטא בקשיחות (שהיא התחפושת של הפחדנים ואלו שכבר התייאשו) אלא במרדף אחרי הכרה ואהבה. אומץ להמשיך להאמין בבני אדם ולחפש את הראויים לאמון. שירונת, אני כל כך שמחה שהפורום הזה נתן לי הזדמנות להכיר אותך. שלך באהבה, דיאנה.

..שיר..

New member
../images/Emo23.gif לדיאנה המתוקה ../images/Emo24.gif

וכמו שאני תמיד אומרת זה יצא עמוק עמוק מיבפנים מהלילות שמרגישים שחיבים להוציא את הדברים על הנייר הרטוב
אבל המוןןןןן תודה תמיד את מצליחה לחמם לי כמו פרוזקטור את המקומות הקרים
דיאנוש את מזכירה לי שלפעמים אני פוגשת אנשים שאומרים לי איזה ילדה מקסימה בטח איזה הורים יש לה .. (הם אפילו לא מתארים לעצמם ) אז אני מחייכת בחצי פה ואומרת נכון נכון גם אני ליפעמים לא מבינה מאיפה זה בה ואפילו נישברת ליפעמים כי אני חושבת דיאנה מימה שלמדתי מחיי המורכבים שכדי שיהיו "מכלים " מלאים של כח להתמודד צריכים לשאוב אותם מהיכן שהוא ותאמיני לי שיש לי ימים שאני מרגישה שהמכלים פשוט התרוקנו.. כן חיפשתי את החם ,את האושר הפנימי שלדעתי שווה הכל תמיד די נראתי מוזרה בעני אחרים כי נלחמתי על האני שלי ,מה שהכי כואב זה שאני יודעת שאם הייתי משהיא אחרת שהולכת לפי כללים יכלה להיות לי אמא (שחסרה לי מאוד) אני לא מרגישה אדם נדיר אלא ההפך מה ביקשתי בסך הכל קצת הרגשה של בית.. אבל כנראה שלעולם לא אזכה לזה ... זהו גם אני נשארתי בלי מילים מרוב כל המחמאות
ושוב אומר לך דיאנוש תודה תודה שאת מחממת לי את הלב ונותנת לי לישון עם חיוך על הפנים למרות הקשיים את אולי לא תאמיני אבל גרמת לי להזיל
מהאיכפתיות שלך הצלחת לינגוע לי במיתרים הכי הכי שבלב..,אני מאוד אני גם מאוד שמחה שפגשתי אותך כאן דיאנוש וכיף שיש אנשים כמוך זו שמחה הדדית
אז לילה טוב דיאנוש

ד...

New member
שיר...

מצטרפת למה שנאמר: מה שכתבת יצירתי ומקסים, עד כמה שניתן להגיד כך על ספור חיים כזה. מקווה שתמשיכי להתמודד ותצליחי. ד...

..שיר..

New member
../images/Emo20.gif לזוג המתוק איפה אני ואיפה

המשורר קטונתי
המון תודה
וליל טוב שיר

למעלה