פעילויות באולפנה.

../images/Emo41.gif../images/Emo20.gifפעילויות באולפנה.

לא יודעת איך זה אצלכם, אבל אצלנו לפחות, האולפנה מלאה בפעילויות שונות. אפשר לומר שלפחות פעם בשבועיים יש לנו פעילות :) אם זה שיחות של אנשים מבחוץ, או הפעלות... איך זה אצלכם? יש פעילות מסויימת ש"תפסה" אתכם? שממש נחרטה בכם? נסו להזכר בה, וספרו!:)

כן!!

המסע לפולין..
אני לא כ"כ בטוחה אם זה קשור לאולפנא או שזה בגלל המסע עצמו, אבל היה באמת משו יוצא דופן... חברות שלי מבתי ספר אחרים אמרו שאצלהם המסע בכלל לא היה משו מיוחד כ"כ אז אולי זה בכל זאת קשור לאולפנא... (אולי המורות שהיו במסע.. )--> רעות, אל תקברי אותי!! רוב המורות..לא כולן...(אהממ)

אמ...

הרצאה זכורה לך לטובה? פעילות מחוץ לבית הספר - המסע לפולין בהחלט. יעל, נכון כמה שהמורה האחרת היתה לא בסדר, היא גם הוסיפה קצת... פעילות מתוך בית הספר - היתה לנו הרצאה בכיתה ח' לקראת הימים הנוראים, אני לא זוכרת מי העביר אותה, אני רק זוכרת שהיא היתה מדהימה...

לא ממש...

יש לנו פעילויות בעיקר לקראת אירועים מיוחדים [ע"ע ר"ח, ימי זיכרון ועוד כאלה אירועים..].. אבל לא חסר לנו זמן פנוי כדי לסרוג.

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gif

אמנם אנחנו לא אולפנה... אבל הפעילויות אצלנו זה בערך ככה- כל יום רביעי פעילות חברתית כיתתית כל יום ראשון אחרי שבת שבה יוצאים הביתה (פעם בשבועיים) מפגש כיתה כל שבת יש פעילות וועדות חברתית יש לנו חוגים (בחירה) בערך פעמיים בשבוע. כל בוקר יום ראשון שנשארים, שיחת מנהלת עם כל הבצפר (מדברים על דברים שבוערים, מביאים סרטים רלוונטיים וכו'...) כל כמה זמן מביאים לנו שיחה חיצונית...

לא הבנתם:(

כאן אתם אמורים לספר בפירוט, את תוכן הפעילות ומה היה בה שכל כך נחרט בכם. שיחה של מישהו, מסר שהעבירו, נו, תנסו!:(

למעלה