../images/Emo41.gif ../images/Emo20.gif רוצה לשתף אתכם ...
אז להירדם לא כל כך הולך לי ,כנראה שהשעון הביולוגי שלי הישתבש קצת (אולי בעקבות הביולוגית
) היום בערב בדיוק נזכרתי במשהוא דיברנו כאן קצת על יום המישפחה אז ניזכרתי במשהו שקרא לי השנה ביום המשפחה טוב אז אתחיל לספר במסגרת עבודתי הייתי צריכה לארגן לכיתה יום המישפחה שההורים מגיעים והתלמדים צריכים להופיע ליפנהם , אז כבר אמרתי לכם שאני עם אמי המאמצת לא מדברת כמעט שנה וזה סיפור בפני עצמו , בעיצומה של העבודה בכיתה לא חשבתי שזה יהיה כל כך קשה לי זה היה בתקופה אחרי שניפגשתי עם הביולוגית ,כרגיל התחלנו בהכנות בכיתה אירגנו ריקוד של התלמדים שכול תלמיד מסתיר פרח ובסוף מגיש אותו לאימו כל אותו שבוע וחצי של הכנות התנגנו בכיתה שירים על אמא (אתם מתארים מה זה עשה לי בנשמה )תארו לעצמכם אותי עוזרת להם לשיר את זה אצטט חלק מהשיר : אמא אמא שלי אחת בעולמי זמר מלא אהבה לאמא אהובה כמה פרחים אקטוף לך כמה מתנות אביא לך קחי נא את סל הברכות ועוד כמה הבטחות תמיד אשמע בקולך אבוא לעזרתך הרבה חיוך ושמחה חהחה לך ולמשפחה.. בקיצור בעיצומן של ההכנות לאירוע כל תלמיד ניתבקש להכין כמה משפטים שהוא רוצה להגיד לאמא שלו , היום הגדול הגיע כל התלמידים יושבים מול האמא שלהם בכיתה ואז אני עורכת סבב של כל תלמיד שאומר משהו לאמא ואז קם תלמיד אחד ושואל אותי מול מסרטת הוידאו המורה מה את רוצה להגיד לאמא שלך? ועוד אמא של ילד קמה ואמרה בטח אמא שלה כל כך גאה בה חבל שהיא לא באה לראות את מה שהיא מוציאה ממכם אז אני בלעתי את הרוק ושיחררתי כמה משפטים (כמעט שאלתי לאיזה אמא הוא מתכוון ..) והקטע הכי שעשה לי שוק רציני באותו יום זה שהצלמת שהמנהלת הזמינה שתגיע להסריט את מסיבת יום המשפחה היא אותה צלמת שהסריטה את אמא שלי בשנות עבודתה בגן (צירוף מיקרים מצמרר
) וגם היא לא חסכה בשאלות נו איך את מרגישה סגירת מעגל ? אמא שלך סיימה ועכשיו את מתחילה. מה אני יגיד לכם זאת היתה אחת החויות הקשות ביותר שהשאירו אצלי חותם בלב פשוט עמדתי שם במסיבה וראיתי את האמהות עם הילדים אתם לא יודעים לאן זה החזיר אותי , היו שם שירים של אמא וילד חבל"ז חזרתי אותו יום פשוט גמורה לגמרי ,אחר כך הביאו לי את הקלטת ואמרו לי שלא תשכחי להראות אותה לאמא שלך היא תהיה גאה בך מאודד ואני פשוט בכיתי מבפנים .. אז משפחתי היקרה היה חשוב לי לשתף אתכם שיהיה לכם לילה טוב
וחלומות פזז
אוהבת את כולכם (אני יודעת שזה נשמע כבר כמו תקליט אבל זה באמת מכול ה
שולחת
שיר
אז להירדם לא כל כך הולך לי ,כנראה שהשעון הביולוגי שלי הישתבש קצת (אולי בעקבות הביולוגית