שאלה שאלתית

matapuz

New member
איך התחלתם לעצב?

יאללה, חשבתי על משהו בשביל לעורר את הפורום- שכל אחד ייספר איך הוא התחיל לעצב, מתי ולמה
שתפו פעולה...

איך התחלתי../images/Emo35.gif../images/Emo40.gif

האמת שמאז ומתמיד אני זוכרת את עצמי כאחת שאוהבת יצירה ואומנות
ובתיכון נחשפתי לעולם הטכנולוגיה והגרפיקה. שם ממש התחלתי לעצב אבל את העיצוב החובבני והפרטי התחלתי בזמן הצבא ואחריה
נכנסתי לפורום ימי הולדת ומתנות ושם הייתי מעצבת בפאוורפויינט ברכות, קופונים וכו' עד שמישהי מהפורום הציעה לי לפתוח ביחד קומונה של עיצובים
ששם, ממש כמו פה, אנשים יכלו להיכנס, לצאת, להישאר, לבקש ולעזור
לאט לאט שמתי לב שאני משתפרת ונהנית יותר ויותר ליצור..
והיום - זאת אהבה גדולה
, אני יכולה לשבת שעות על עיצוב
ועד שזה לא יהיה פרפקט מבחינתי זה לא יוצא לאוויר העולם
הנה משהו שהכנתי לפני המון זמן למישהי שהבריזה לחתונה של חברה שלה
זהו.. מה איתכם
ותודה למתן על היוזמה

ואיך אתה התחלת../images/Emo35.gif

אני יודעת שזה התחיל לא מזמן אבל אם השרשור הזה יתפוס תאוצה, אעלה אותו להודעות הנבחרות ואז, בעוד שנה תוכל לקרוא, להיזכר ולהגיד "כאילו זה היה אתמול..." חח

matapuz

New member
ובכן, זה קרה לפני שנים רבות... ../images/Emo98.gif

סתם
האמת שתמיד אהבתי לצלם "אחרת" ולחשוב על דברים אחרים. אני לא מאלו שמצלמים את ההשתקפות שלהם במראה או מצלם את עצמי, תמיד אהבתי לצלם תמונות עם מסר, תמונות אמנותיות... ותמיד שהייתי שומע מוזיקה, קורא ספר או אפילו סתם הולך ברחוב - הייתי מקבל רעיון לתמונה (מרוב שעולים לי כ"כ הרבה רעיונות ביום, אני מסתובב עם פנקס ועט
) אך לצערי לא היו לי הכלים לעצב בעצמי ורק הפורום הזה היה התקווה שלי
ובהחלט שגעתי אתכם...
ואני מצטער
ומודה לכם באותה הזדמנות... וכמובן שבזכות הפורום הזה התחלתי לעצב, למרות שזה לא ממש לעצב, זה לגזור ולהדביק, אבל גם זו התחלה...
אז תודה לכל מי שעיצב לי, לעוץליגוץלי שגם העלה הסברים ודחף אותי לזה, ובכלל לפורום הזה
אין עליו

../images/Emo6.gifהרגת אותי../images/Emo70.gif

אין עליך.. באמת!! יש לך ראש שמצליח לצאת מה"מסגרת", אתה מצחיק, שנון, ולא פחות חשוב - יצירתי
תמשיך לשחק עם התוכנה, אני בטוחה שתגיע לתוצאות מדהימות

למעלה