שרשראות של טוקיו הוטל,MCR וכו'

ToTheEnd

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gifשרשראות של טוקיו הוטל,MCR וכו'../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

אז קודם כל, אני מקווה שזה בסדר שפתחתי הודעה חדשה. אם לא, אז המנהלת יכולה לשרשר את זה לאוף או משהו?
ועכשיו למה שיש לי לומר לכולכם: אני מוכרת שרשראות בהזמנה אישית, עם כל תמונה שתרצו. פשוט תבחרו תמונה והיא תהיה מוכנה לכם עד ההופעה של ט"ה. ואני גרה בת"א, אז אפשר להיפגש כשתהיו כאן, אם אתם לא באים להופעה. אם אתם רוצים בדואר, תצתרכו לשלם עוד כסף. אני שולחת בדואר רשום כי זה מסוכן בדואר רגיל. הוספתי תמונה עם כל מיני דוגמאות של שרשראות שמוכנות כבר (וקנו אותן כבר, אז אי אפשר לקנות אותן.
אבל אתם מוזמנים לשלוח לי תמונה במסר, כמו שכבר אמרתי) . ואתם יכולים לבחור אם אתם רוצים צבע אחר במקום הורוד שבשרשראות. יש לכם אפשרות לבחור שהשרשרת שלכם תהיה אדום/שחור/ורוד + לבן (הלבן חובה שיהיה בשרשרת) . אה כן, וכל שרשרת עולה 20 ש"ח. מי שרוצה מוזמן לשלוח לי מסר. אני מוכרת גם סיכות על אותו רעיון, אבל שימו לב שהסיכה תהיה מרובעת כזאת, כמו בתמונה. כל שאלה שיש לכם, רק במסר. כי כאן לא בטוח שאני אראה את זה. יכול להיות שכן, אבל גם יכול להיות שלא.

3has3

New member
../images/Emo69.gif רגע! כמה עולה סיכה? ../images/Emo2.gif

והתמונה לא ממש ברורה את יכולה לשים עוד?
ואני כל כך הולכת לקנות ממך שרשרת
*שולחת תמונה במסר
*

SpongBobit

New member
כמה תעלה סיכה ?../images/Emo9.gifויש לך תמונה

יותר ברורה של השרשראות,אולי על מישהו,כדאי לראות את הגודל..

3has3

New member
../images/Emo69.gif חהחה היא שלחה לי במסר P:

את התמונה לא שמרתי אבל היא אמרה שסיכה עולה 15

ToTheEnd

New member
../images/Emo6.gif

בדיוק עכשיו אמרו לי שיש גם מחזיקים לפלאפון. D: אז אפשר גם להזמין כזה לפלאפון.:) ואם אתם רוצים את זה לפלאפון, המחיר של זה יהיה 22 ש"ח. וכמו שכבר אמרו לך, סיכה עולה 15 ש"ח. :) והנה תמונה.

ToTheEnd

New member
תמונה שמתי, על מישהי גם.:)

ואת יכולה לומר לי בדיוק כמה סנטימטרים/מטרים את רוצה שהחוט של השרשרת יהיה. ככה זה יהיה בדיוק באורך שאת רוצה.:) אם אין לך כוח למדוד כמה אורך את רוצה, את יכולה להיסתמך על הגודל הרגיל שאני מוכרת בד"כ.

למעלה