תפילות ועוד

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifUrgent../images/Emo70.gif../images/Emo206.gif../images/Emo239.gif...

מעבירה את בקשת התפילה הדחופה הזו מהמייל העצוב הזה: > > Dear Brethren, > > > Please pray for 22 Christian missionary families to be executed by Islamists in Afghanistan. > > Please forward this email to others as fast as possible... > > > > God bless.. > > > > الى جميع الاخوه والاخوات بالمسيح يسوع > > يرجى الصلاه من اجل ٢٢ مبشر مسيحي في افغانستان فقد تم القبض عليهم وحكم عليهم بالاعدام فالرجاء الصلاه بصوره عاجله وكذلك تمرير هذا الايميل لاخرين ونعمه الرب تكون معكم جميعا > > Fadi Harrak > Ambassador of Jesus > > > Richard Barnaba > > Believe on the Lord Jesus Christ, and thou shalt be saved. Acts 16:31 > לתרגם לעברית או שזה מובן גם?

lion 7

New member
תפילה,, בקשות מכס הקדש במרומים

מצטרף בלב שבור לתפילות שהועלו ומועלים מול כס קדשך למען הנגזרים למוות באפגניסטן,, עבדך ינסה לצום , זה המינמיום למען הנשמות אלה ליבי תפילה לנס, הלב הדכוי והשחוק לב עבדך או אלוהי אל תבזה : ذبائح الله هي روح منكسرة القلب المنكسر و المنسحق يا الله لا تحتقره תהלים 51: 17 בקשות מכס הקודש בשם ישוע הבן בן מלך המלכים המתווך לנו ביננו לבין האב הרחום אבי האורות, יש לנו בקשות לחיזוק ולעידוד, העולם מלא תאווה וגם מלא רוע,שניהם נפסלים עבורנו, ורוצים להזכיר לך אלוהי כי אלה בניך ששילמת עבורך מחיר שלם לשחרור ממאסר החטא, על אחת כמה וכמה תשחרר אותם כמו ששיחררת את פטרוס ונשברו האזיקים בלב שבור אנו באים כאשר מלאים בתחנונים תפילות ובקשות כי יהי רצונך לא רצוננו, אולם אתה אלוהי ובוראי אמרת תבקשו בשם ישוע ואנו בלב מאמין מבקשים שתשחרר, אמרת אתם תשתקו ואני אלחם עבורכם יש לנו בקשות אולם אלה אתה יודע גם מלפני שאנו נבקש, למען תהילת הבן בעולם למען שהאויב שלנו לא מבשר ודם אלא מראשי השדים ורוחות הבטלה שסופם יהי בימת האש יש לנו בקשות להכביד על לב הכנסיה בעולם זה, הכנסיה המאמינה הכלה המיועדת לחתן בכדי שתהיה כל הזמן ערה גם בשליש האחרון של הליל, כי מחר יפציר הבקר וסיפור הישועה שלנו יגמר סופית אחרי שתבוא ואתה לא תאחר בשנית לקחת אותנו אל מקום טוב יותר אל ירושלים שבשמיים ,,יש לנו בקשה אלוהינו ואבינו , היום שמעתי על רצח הנהג מונית בצפון, לאחרונה הפשע משתולל גם באזורינו, ונשאל אותך אלוהים אל תיתן לרוע לבוא לכאן למדינתנו, אנחנו רוצים שנחיה במדינה שקטה עד כמה שאפשר, וגם ננצל את הימים לתפילות ולקשר רציני איתך, אחרי הכל כל החיים מסביב הם רק בטל בטלים היום דיברתי עם אדם מבוגר ממני ודיברנו על אזלת החוק בעיר ובמגזרים בכלל, אלוהנו אנא חזק את בתי המשפט ותשים על ליבם לאכוף את גזרי דין הולמים,אלוהים אנו קוראים בין מה שאמרת כי באת בכדי שיהיה טוב וגם חיים יותר טובים, חזק את הגולשים השונים, אנחנו לא מציינים אנשים ואנשים אחרים לא, זו צביעות ואתה דיברת על הרמאי והצבוע, אנא נקה אותנו מכל זכר לאדם הישן, ובמקומו יחיה האדם החדש האדם הישן מת ובמקומו קם האדם הרוחני שחושב אך ורק על אחרים לא על עצמו יש לנט בקשות לאחרים ואנחנו מאמינים כי אתה יודע את הצרכים שלהם ושלנו, אלוהים אתה שמעת אתה אלוהים כבר משמח אותנו במה תעשה , כך יבינו "הגויים" עד כמה אתה אל אחמן ואל צדק ואל צבאות אלוהנו ישוע המשיח אלוהי אברהם ויעקב , אלוהי ישראל אלוהי ואבינו אלוהי הצדק והאמת ואתה הדרך והחיים, היינו מתים ואתה הרמת את שלד המתים ונפחת בו נפיחת חיים אלוהים שמע לתפילתנו תהלים 6 مزمور لداود . 1يارب ، لا توبخني بغضبك ، ولا تؤدبني بغيظك 2ارحمني يارب لأني ضعيف . اشفني يارب لأن عظامي قد رجفت 3ونفسي قد ارتاعت جدا . وأنت يارب ، فحتى متى 4عد يارب . نج نفسي . خلصني من أجل رحمتك 5لأنه ليس في الموت ذكرك . في الهاوية من يحمدك 6تعبت في تنهدي . أعوم في كل ليلة سريري بدموعي . أذوب فراشي 7ساخت من الغم عيني . شاخت من كل مضايقي 8ابعدوا عني يا جميع فاعلي الإثم ، لأن الرب قد سمع صوت بكائي 9سمع الرب تضرعي . الرب يقبل صلاتي 10جميع أعدائي يخزون ويرتاعون جدا . يعودون ويخزون بغتة אלוהים עזור להם בשם ישוע אמן, ועזור לנו להמשיך בלהתפלל ולצום למעמם אמן

וידיאו גירוש שדים - לא קל לצפיה אבל תקשיבו

לתפילה החזקה והכוחנית, זהו תרגום לעברית ממה שיכולתי לתפוש: בשם ישוע המשיח הנצרתי, גוף זה נושע, בכוח דמו וצלבו ואלוהתו (סובחאן לאהותה..), אנו מצווים על כל רוח רעה או לוחמת או שוכנת בגוף לעזוב אותו ולא לחזור אליו לעולם - בכל חזון או כל כישוף או כל מעשה שטני.... תסוכל כל הלחימות/ההתנגדויות - אמן http://www.youtube.com/watch?v=FzkiBGzPHSU תפילה שלי ומוזמנים להוסיף: ישוע המשיח אלוהינו ומושיעינו, בתחייתך ניצחת את המוות וכל רוח רעה שוכנת עלי אדמות - חזק אותנו באמונה ומנע מאיתנו כל ניסיון של לוציפר בלהביס אותנו ואת רוח הקודש שבנו - אמין

יש יותר פרטים?

בכל מקרה אני אתפלל ואעביר הלאה.(אין צורך לתרגם-אני חושב) דווקא היום לאחר ששמעתי חדשות טובות על שתי נשים אירניות, שאתמול בשעה הזאת שוחררו מהכלא האירני, לאחר ששהו שם תשעה חודשים, כשהן עוברות התעלליות קשות, עקב אמונתן. השטן לא נח, ויודע שסופו קרב!

lion 7

New member
תהלים 143 : 7

مز-143-7: أسرع إلى معونتي يا رب،فروحي كلت في داخلي. لا تحجب وجهك عني فأكون كالهابطين في الجب. مز-143-8: امنحني كل صباح رحمتك، فأنا عليك توكلت.عرفني أي طريق أسلك،فإليك أرفع نفسي. مز-143-9: أنقذني من أعدائي يا رب،فأنا بك احتميت. مز-143-10: علمني فأعمل بما يرضيك،لأنك أنت إلهي. روحك الصالح يهديني في السبيل السوي. مز-143-11: أحيني إكراما لاسمك،وأخرجني من الضيق بعدلك. http://www.mp3-tranem.net/tranem/songs.aspx?albid=275 http://new.mp3-tranem.net/songs.aspx?albid=275 שיר מס 7 מלמעלה למטה ربي حبيبا قلبي תקשיבו לתרנימה (שיר הלל) בקול נגיב לביב: רבי חביבאן- אלי אהובי אל לבי הקטנטן אנא שמע לי , שופך מולך בקשה כי האויב רודף אותי, אנא מהר אלי אלוהי תקשיב אל צעקותי god love 1 ربي حبيبا قليبي اصغي الى صراخي اسمعني - اسكب امامك شكوى يا رب من العدو اضطهدني ***(اسرع اجبني يا رب الهي لا تحجبن وجهك عني- اسرع لرحمتك في الغداة الى طريقك ارشدني)*** 2 بعزمك تفرج نفسي بروحك تفدي يدي - من اجل اسمك يا ربي من اجلك تحيي يدي 3 انا اليك رفعت نفسي كذا اليك التجات - علمني ان اعمل رضاك لاني قد تذللت 4 قد كدت انسى ملجئاي ربي نصيبي في ارض الاحياء - تقدمن سيدي ربي الى ان القاك في دار الهنا אלוהי האהוב אל ליבי תקשיב - שופך מולך תלונה על האויב שמרמר אותי (מהר אלי בתשובה אל תסתיר פניך ממני - אל צדקתך מהר אל דרכך למדני 2 בעוזך תשחרר נפשי ברוחך תפדה את ידי - למען שמך אלוהי למענך תחיה (תשחרר) את ידי 3 אני אליך הרמתי את כולי גם כן אתה מבצרי - למדני לרצות אותך כי אני התמרמרתי מאוד 4 כמעט שכחתי כי אלוהי הוא מבצרי וחלקתי הטובה החיים - נא התקרב אלי אדוני עד שאפגוש אותך בארץ האושר ממשיכים להלל את הבן

lion 7

New member
אמין

ניתנה לנו את הזכות (בחסד ישוע) לרפות חולים וכאלה בשם הבן יכולים בתפילה למנוע מחלות סופניות תפילה תפילה תפילה פותחת הרבה דלתות, נמשיך להתפלל למען האסירים למען ישוע אנחנו יודעים על שהעולם וצדקתו המזוייפת, במערב אפשר לעשות הכל עד להמרת דת, ואילו במזרח כולם נולדו למען להרוג בשם האל, עד מתי נחיה כך? מתי יבוא האדון ? אנחנו מתגעגעים לו מאוד, יש שיר בערבית האומר : רוצים לראות את אבינו האמיתי שברא אותנו ונתן לנו כמו שנתן לרוחו למלתו הבן היותר יפה מכולם ישוע חביבנא לגבי המאמינים האסירים אני רוצה לומר להם : אל תפחדו מאלה שיהרגו את הגוף שלכם אלא מאלה שיהרגו את הגוף והרוח, אני ניצחתי את העולם,,, אז מה מי איתנו חזק פי כמה מזה שמנגד ישוע חי והוא ממתין עוד ועוד בחסדו בכדי שאחרים יכנסו לעדר... תפילה יפה אור העולם

lion 7

New member
אל תחשוב שעזבתי אותך

תרנימה עוד חזקה של נגיב ترنيمة إوعى تفكَّر إني نسيتك http://st-takla.org/Lyrics-Spiritual-Songs/01-Coptic-Taraneem-Kalemat_Alef/Ew3a-Tefakkar.html 1- أوعى تفكر إني نسيتك أوعى تفكر إني بعيد أنا بدمى الغالي شريتك أنا وهبتك عمر جديد القرار يا ابنى اطمن أوعى تخاف أنا يسوع راعى الخراف 2-أنا عيني على القطيع عندي سعادة وراحة بلاش إن نسيت الأم الرضيع أنا يسوع أبداً مانساش 3-اترك يا ابني كل أحزانك واطلبني حالاً وقت الضيق أنا بيدي كل أحوالك عينى عليك طول الطريق 4-أنت وعدت تجينى ياربى أبقى معاك دوماً على طول على صدرك ربى تتكئي تمسح لي كل الدموع http://new.mp3-tranem.net/playsongs.aspx?id=2241 מלים לתרנימה (גם הלחן מעולה) 1- أوعى تفكر إني نسيتك أوعى تفكر إني بعيد أنا بدمى الغالي شريتك أنا وهبتك عمر جديد القرار يا ابنى اطمن أوعى تخاف أنا يسوع راعى الخراف 2-أنا عيني على القطيع عندي سعادة وراحة بلاش إن نسيت الأم الرضيع أنا يسوع أبداً مانساش 3-اترك يا ابني كل أحزانك واطلبني حالاً وقت الضيق أنا بيدي كل أحوالك عينى عليك طول الطريق 4-أنت وعدت تجينى ياربى أبقى معاك دوماً على طول على صدرك ربى تتكئي تمسح لي كل الدموع בני אל תדאג אל תפחד אני ישוע רועה העדר מלות השיר

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifالرب ي&#157

صلاتك وصلت الى السماء وامام محضر الرب لا شك وقلبك المتضع امامه, الرب يرفعه لأنه يحب المتضعين والاتين اليه بالتعبد بالروح والحق يا سيدي الرب, الهي ومخلصي حصن حياتي باسم فتاك القدوس نأتيك راجين وجهك نطلب حضورك ونرفع طلباتنا امام عرش النعمه مكتوب محبة ابديه احببتنا وقد قلت يا رب انك امرت لنا بالعزه والحمايه والانتصار لأنك لم تعطنا حياة الفشل بل روح القوة والمحبة والنصح, نطلب قوة يا رب الجنود, نطلب ارشادا يا ابا الانوار, نطلب رحمة لأولادك المأسورين فأنت الرب القدير بكلمة تحيي وتميت, بنفخه نكون او لا نكون ,أرسل ملائكتك يا ملك الملوك وأخرج اولادك من مخالب ابليس لان ابليس مغلوب ومسحوق تحت اقدامنا نحن اولاد الله العلي الجبار! يا رب انهض يا جبار وزعزع مملكة الظلمه ليعلم كل مستهزئ ان لنا رب يهز المسكونه ان سار وينشف البحار ان غضب قم يا جبار وهب لنصرة اولادك قم يا حنان وارحم دموعهم ودموع عائلاتهم اركب السحاب وانزل بدد صفوف الاعداء فأنت امين وعظيم, نراك تدخل اتون النار لتنقذ اتقياءك نراك في جب الاسود ساعة يحاول ابليس ابتلاعنا شق السماء وارعد الارض بهيبتك انت الرب الله الواحد القدير يسوع الحي المستطيع كل شئ هللويا للرب فقد ملك لنسجد ولنعبده
نشكرك لأنك تسمع وتستجيب ترى الدموع وتتحنن تسمع التضرع ولا تتاخر شكرا يا سيد الارض يا ابي ومخلصي وصخرة خلاصي يسوع المسيح ابن الله الحي

lion 7

New member
תמיד יש נסים אני מאמין

בימים אלה מרגישים את חיצי השטן בכל מקום :" אנו גוף אחד במשיח" לכן תפילתי שישוע יעזור עד מתי "לא יוצאו" להורג? שאני מאמין שישוע יעשה נס : רוצים שנתפלל וגם נעשה צום עבורם ? משימה לא קשה ? בואו נשרר של מי ירצה להתפלל ויצום עד מחר וישוע יעשה נס .? ישוע חי והוא מיועד רק לאחרים לא לנו זה הדבר הקטן שנעשה להם הים הטירוף מסביב המלא דם ורצח (תרגום) يرجى الصلاه من اجل ٢٢ مبشر مسيحي في افغانستان فقد تم القبض عليهم وحكم عليهم بالاعدام فالرجاء الصلاه بصوره عاجله وكذلك تمرير هذا الايميل لاخرين ونعمه الرب تكون معكم جميعا "אנו מבקשים להתפלל למען 22 מבשר נוצרי באפגניסטן שנאסרו ונשפטו להוצאה להורג, אז בבקשה להתפלל בצורה דחופה וגם להעביר את זה באימיל לאחרים, וחסד האדון יהיה איתכם כולכם" ליבי איתם, אז נצא לתפילות וצום ? אני מתחיל בזב עכשיו אמן

למעלה