About That Song

Little McMickey

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo100.gif About That Song../images/Emo37.gif../images/Emo79.gif../images/Emo15.gif

בעע הארוחה היום בצהריים לא הייתה כ"כ לטעמי, ואני מרגישה לא טובבב, הכי לא טוב בארץ [נחשו למה, בנות..
] אז עזבתי מוקדם את ביתה של דודתי שם היינו אמורים לאכול מופלטות [ואני אפילו לא מרוקאית XDD] וחזרתי הביתה ללמוד למתכונת בספרות
כמה חומר אלוהים כמה אפשרר נשרף לי המוח
לפינה
הסבר:
אני בוחרת כל שבוע שיר כלשהו מאחד הדיסקים, כמובן שיר שמוכר לכולם ואני מפרסמת פה לינק למילים [ולקליפ אם יש] ושאלון
אז- שיר השבוע להיום הוא:
The Ballad of Paul K
השאלות כדקלמן:
מה דעתך על השיר?
מהי השורה האהובה עלייך?
למה בחרת אותה?
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה:
מה דעתך על שם השיר?
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה?
מה דעתך על הקליפ של השיר?
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה?
האם השיר דיכאוני?
האם השיר שמח,קופצני,כיפי?
שם השיר מתאים לתוכן שלו?
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:
ציון לשיר 1-10? MINEEEEE
מה דעתך על השיר? שיר דיי מדכא לא? אבל אני מזדהה איתו ברמות
מהי השורה האהובה עלייך?
Look in the mirror afraid of what you'll find It feels like time's not on your side
He's been a drunk all his life Two kids, a dog and a wife
למה בחרת אותה? הראשונה כי אני מזדהה איתנ ממש.. והשניה כי זה קרוב לחיי המשפחה שלי... עם שינוי קל בשורה הראשונה..
Look at what you've thrown away They stood beside you all the way Now its too late, its too late for you
מה דעתך על שם השיר? יפה, כאילו מספר על חיים של מישהו וזה..
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? אני לא חושבת שאפשר לשנות את השם של השירץץ
מה דעתך על הקליפ של השיר? מוזר ביותרררררר אבל מתאים למצברוח של השיר עצמו, קודר שכזה, אפל אחד המוזרים שלהם אבל זה מה שמיוחד בו..
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? המסכות המפחידות האלה!!
האם השיר דיכאוני?
שם השיר מתאים לתוכן שלו?
XD
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא הרבה חחח אממ מריבה אולי בין ההורים שלי והשיר ממש ארר
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: חיים אומללים חח
ציון לשיר 1-10? זה שיר טוב למרות הכל אז...אממממ 8

sweet shir

New member
עונה ^^

מה דעתך על השיר? ממש יפה ומדכא. מהי השורה האהובה עלייך? Look at what you've thrown away They stood beside you all the way Now its too late, its too late for you למה בחרת אותה? כי היא יפה, ונכונה לאנשים מסויימים. שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: ברוך השם, אין אחת כזו. מה דעתך על שם השיר? ממש יפה. אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא הייתי משנה. מה דעתך על הקליפ של השיר? ממממממש לא אוהבת חח הוא מפחיד אותיXD אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? הכל? P: האם השיר דיכאוני? כן. האם השיר שמח,קופצני,כיפי? לא. שם השיר מתאים לתוכן שלו? באיזה שהוא אופן, כן. אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:
, בגלל הצבע שלו.
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא זכור לי. השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: את ההופעה של זה מפופוורלד. הופעה מדהימה ^^ ציון לשיר 1-10? 9.

m o r 1 0 2

New member
איזה תמונה מדהימה../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

מה דעתך על השיר?מדכא אבל חמוד
מהי השורה האהובה עלייך?Look in the mirror afraid of what you'll find It feels like time's not on your side למה בחרת אותה?השורה הכי מנחמת בשיר
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה:When life has been unkind And you're losing your mind מה דעתך על שם השיר?חח האמת שלא הבנתי
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה?אממ..your mistakes מה דעתך על הקליפ של השיר?חמוד
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה?שמקפליי האמיתיים ינגנו
האם השיר דיכאוני?יאפ האם השיר שמח,קופצני,כיפי?לא שם השיר מתאים לתוכן שלו?אממ..יאפ אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:כלוםXD השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:את הטעויות שלי בחיים! ציון לשיר 1-10?5

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif מיק, גוד לאק DD: ../images/Emo24.gif

מה דעתך על השיר? מדהים, אמיתי ונכון. אחד מהשירים הראשונים שהכרתי וחרשתי עליהם
מהי השורה האהובה עלייך? נההה אני אוהבת הכלל
אסל אם כבר אז את: "...He can't afford the prices for The new kitchen floor he's buying He's been a drunk all his life Two kids, a dog and a wife...".
למה בחרת אותה? לא יודעת, זה נשמע הכי משהו מהחיים כזה.
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: "...And he can't understand these feelings Why life is getting him down He used to smile now he frowns And cries inside...".
מה דעתך על שם השיר? מעולה, מיוחד, אהבתי.
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? Time's Not on Your Side.
מה דעתך על הקליפ של השיר? אני חושבת שאני מהבודדים שאוהבת אותו. הוא קצת קריפי, אבל בעיקרון מתאים דפנטלי למילים ומיוחד שכזה.
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? לא יודעת, אני אוהבת את הקליפ כמו שהוא
האם השיר דיכאוני? ברור.
האם השיר שמח, קופצני, כיפי? ממש לא.
שם השיר מתאים לתוכן שלו? אממ בעיקרון כן אבל הוא יותר ספציפי והשיר עצמו מדבר על משהו כללי כדוגמא.
[קולד קורונה]
[קצת מזכיר לי את הקליפ ><"]
דבר מצחיק/עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:
השיר מזכיר לי/מה עובר לי בראש:
ציון לשיר 1-10? 10

JuSt My LuCk

New member
עונה :D

וואי התמונה הזאתי היא התמונת מסך שלי XD (או איך שלא קוראים לזה... XD )
מה דעתך על השיר? וואי שיר מהממממם
מהי השורה האהובה עלייך? פאק... אני לא יודעת... השיר הזה ממש עמוק אני אוהבת את כל השורות
למה בחרת אותה? .... שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: אין ממש מה דעתך על שם השיר?לא אהבתי
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? האמת שלא הייתי משנה מה דעתך על הקליפ של השיר? אפל כזה... אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? הייתי עושה אותו פחות מפחיד :S האם השיר דיכאוני? כן האם השיר שמח,קופצני,כיפי? לא שם השיר מתאים לתוכן שלו? בעיקרון כן אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: הייתי חולה כשראיתי אותו פעם ראשונה ולא אהבתי את השיר עד שראיתי שאלו מקפליי כי הוא הפחיד אותי XD השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: תקופה יפה מהחיים ציון לשיר 1-10? 10

Maddie

New member
אחד האהובים עליי../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מה דעתך על השיר?אחד הטובים שלהם
מהי השורה האהובה עלייך?Don't know why but somehow The ones you love you hate now,
למה בחרת אותה?לא יודעת למה. שורה אמיתית, כנה כזאת.
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: Look at what you've thrown way they stood beside you all the way כי זה די קשור למשהו במשפחה.
מה דעתך על שם השיר?לא ממש הבנתי איך זה קשור>< כנראה לבנאדם קוראים פול ק אבל...אוקיי >:
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא יודעת.
מה דעתך על הקליפ של השיר?אני אהבתי, הוא מתאים - קודר, אפל מאגניב כזה
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה?את הקטעים שהם נראים כמו ציפורים! מה זה המקור הענק הזה?!
האם השיר דיכאוני?Yes
האם השיר שמח,קופצני,כיפי?Nop
שם השיר מתאים לתוכן שלו?בערך, לא מוזכר השם שלו, אבל נניח.
רק בגלל הקורונה.לא מצאתי משהו אחר
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:שומדבר
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:עצב, בדידות, אומללות.
ציון לשיר 1-10?הוא שיר ממש טוב אבל קצת מדכא אז 8.5

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחח כן אני חושבת

שקוראים לו פול קיי כי זה הבלדה על פול קיי XD מתאים ת'אמת

dairy milk

New member
../images/Emo220.gif

מה דעתך על השיר? אחד השירים שאני הכי אוהבת, אפילו שהוא די מדכא והכל.
מהי השורה האהובה עלייך? "He doesn't like to mention Applying for his pension"
למה בחרת אותה? להגיד את האמת, פשוט כי היא מתחרזת. אני נורא אוהבת דברים שמתחרזים
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: "When life has been unkind, and you're loosing your mind, look in the miror, afraid of what you'll find" ולמה? כי.. טוב, כמו כל בחורה אפשרית תמיד איכשהוא מצברוח רע מתקשר לי בסוף למראה, תמיד בסוף אני מוצאת את עצמי דופקת את הראש במראות וכאלה
מה דעתך על שם השיר? דווקא שם מתאים. (כלומר, לא דווקא. פשוט שם מתאים.)
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? the story of life.
מה דעתך על הקליפ של השיר? הממ, האמת היא שאני לא מתה על קליפים של אנימציה ממוחשבת, אז לא יודעת.. הקונספט עצמו יפה ומתאים. אהבתי את המסכות מאוד.
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? הייתי עושה שהוא לא יהיה אנימציה ממוחשבת.
האם השיר דיכאוני? האם השיר שמח,קופצני,כיפי? לא. זה שיר דכאוני אבל אני פשוט אוהבת אותו.
שם השיר מתאים לתוכן שלו? יאפ.
, ולמה? כי האיש הזה ממש צריך בחורה
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: הדבר היחיד שקרה זה שחברה שלי הלכה לאכול פסטה ><' וזה לא מצחיק.
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: את גיל המעבר.
ציון לשיר 1-10? 9 אומשו.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifיש לו אבל בחורה../images/Emo6.gif

יעני אישתו, אם שמת לב. בשיר יש לו 2 ילדים כלב ואישה.. חיחי
וואלה גיל המעבר.. לא חשבתי על זה חח

dairy milk

New member
כן, אבל.. ../images/Emo220.gif

אם הוא נראה כמו בקליפ היא בטח כבר זרקה אותו מזמן

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif השיר ~השני~ הכי יפה שלהם ../images/Emo23.gif

מה דעתך על השיר? מושלם
מהי השורה האהובה עלייך? Look at what you've thrown away, they stood beside you all the way, now it's too late, it's too late for you
למה בחרת אותה? כי היא מדהימה, ודני הופך אותה לעוד יותר מדהימה. שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: Look in the mirror afraid of what you'll find It feels like time's not on your side מה דעתך על שם השיר? הוא פסדר כזה.. XD אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? The life of paul K מה דעתך על הקליפ של השיר? קריפי ביותר אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? לא לשים את המסכות המפחידות האלה על מקפליי ._. האם השיר דיכאוני? כן XD הדגש|האם השיר שמח,קופצני,כיפי? ברור, ברור שם השיר מתאים לתוכן שלו? ממ שם השיר לא ממש מספר משו XD אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר: החותך של המסנג'ר XD דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: שהייתי פשוט מכורה אליו ברמות מדהימות! אף פעם לא חרשתי ככה על שיר... השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: את האיש השמן המסכן מהקליפ >: ציון לשיר 1-10? 10

rox love BSM

New member
../images/Emo41.gifD:

מה דעתך על השיר? שיר מוזר מהי השורה האהובה עלייך? He's drinking cold Corona Feels like he's getting older למה בחרת אותה?לא יודעת,אני אוהבת קורונה XD שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה:אין מה דעתך על שם השיר?מגניב-קצת מוזר אבל מגניב אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה?לוידעת מה דעתך על הקליפ של השיר?לא מובן אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה?הכל! האם השיר דיכאוני?כן האם השיר שמח,קופצני,כיפי?נופ שם השיר מתאים לתוכן שלו?אמ כן בדרך מיוחדת אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:אמ כלום השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:מזכיר לי אמ את הראיון שהם עשו בפופוורלד ציון לשיר 1-10?8.5 כי זה שיר די עמוק

../images/Emo118.gif מממ .

אה , זו מור [ Zashley 4 Ever ] , הגעתי למסקנה שהניק הקודם יותר מדי מפדח -_-" מה דעתך על השיר? נחמד . מהי השורה האהובה עלייך? Why life is getting him down He used to smile now he frowns למה בחרת אותה? כי לא יודעת XDD שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: The ones you love you hate now מה דעתך על שם השיר? ממ ... XD אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? נראלי משו עם Life מה דעתך על הקליפ של השיר? ממש ממש ממש ממש מוזר XDDD אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? הכל
האם השיר דיכאוני? כן האם השיר שמח,קופצני,כיפי? לא שם השיר מתאים לתוכן שלו? לא כ"כ הבנתי ת'שם ת'אמת אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: מישו שהחיים שלו רעים אליו [ ?! ] השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: ?? ציון לשיר 1-10? 7

just orr

New member
הוהוהווווו איזה שיר ../images/Emo99.gif

מה דעתך על השיר? מושלם
מהי השורה האהובה עלייך? Look at what you've thrown away They stood beside you all the way Now it's too late, it's too late for you
למה בחרת אותה? כי היא מדהימה. ובעיקר בגלל איך שדני שר אותה יואו ~מתה~
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: אין אחת... וטוב שכך, אני חושבת
מה דעתך על שם השיר? מדהימוס. המילה ballad ממש מושכת אותי בזמן האחרון
[לשירים, תירגעו. לא יצרתי נטיות חדשות] ה אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא הייתי משנה
מה דעתך על הקליפ של השיר? מממ... לא משהו
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? רק אחד? לאדעת. אולי הייתי מורידה את המסכות...
האם השיר דיכאוני? כן
האם השיר שמח,קופצני,כיפי? לא
שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן
אל תשאלו למה
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: חחחחחחחחחחחח הסטריינג' ורז'ן? XDDDDDDDDD
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: "מממ אז בגלל זה אני אוהבת את מקפליי, אחרי הכל", ו"אעאע שלמות"
ציון לשיר 1-10? 10, עם כמה שהוא מדכא.

Yu vi

New member
השיר האהוב עליי. ../images/Emo99.gif../images/Emo85.gif

מה דעתך על השיר? מדהים.
מהי השורה האהובה עלייך? Look at what you've thrown away They stood beside you all the way Now it's too late, it's too late for you למה בחרת אותה? ממ לאדעת. פשוט הכי יפה ^^ שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: לא עולה לי שומדבר כרגע מה דעתך על שם השיר? מעולה אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא הייתי משנה <: מה דעתך על הקליפ של השיר? אני אוהבת חחחחחחחח למרות שהוא קריפי XD אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה?
האם השיר דיכאוני? כן >< האם השיר שמח,קופצני,כיפי? לא שם השיר מתאים לתוכן שלו? נראלי שכן אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:
קולד קורונה XD דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: את הגירסה המוזרה XDDDDDDDDD ציון לשיר 1-10? 10

white in Angel

New member
אני................עונה...

מה דעתך על השיר?
נמנמנמנמנמ......חמוד שקט פשות להיות
+ת בו מהי השורה האהובה עלייך? And he can't understand these feelings Why life is getting him down He used to smile now he frowns And cries inside
למה בחרת אותה?
אמ... כי אני ממש מזדהה עם השורה הזו.... כי לא משנה כמה שאתה אוהב מישהו אתה לא תמיד יכול להבין את הרגשות האלה
When life has been unkind And you're losing your mind Look in the mirror afraid of what you'll find It feels like time's not on your side
מה דעתך על שם השיר?
לדעתי השם קצת מוזר.....
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה?
losing your mind או לא לשנות בכלל
מה דעתך על הקליפ של השיר?
אמ..... בפעם הראשונה שראיתי את זה נבהלתי זה היה קצת מפחיד. אבל הוא יפה ודיי עצוב
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה?
לא ניראה לי שאני הייתי משנה את הקליפ
האם השיר דיכאוני?
השיר קצת דיכאוני
הוא לא שמח,קופצני או כיפי שיר עצוב נוגע ללב.
שם השיר מתאים לתוכן שלו?
אמ... לדעתי כן אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:
[כול אחד בנפרד]
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:
לא קרה וטוב שלא קרה
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:
אמ... אהבה נכזבת או לב שבור..
ציון לשיר 1-10?
8.5

עונה כי אני מרגישה טיפה יותר טוב עכשיו....

מה דעתך על השיר? מדהים, אחד החזקים שיש.. מהי השורה האהובה עלייך? שני בתים... He doesn’t like to mention Applying for his pension So his children don't know he's heading Into a mid-life crisis He cant afford the prices for the new kitchen floor he’s buying He's been a drunk all his life Two kids, a dog and a wife He doesn’t know And in the daytime he just sits and watches television shows למה בחרת אותה? כי הם ממחישים הכי טוב את מה שהשיר מנסה להביע. שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: So his children don't know he's heading מה דעתך על שם השיר? בסדר, קצת הזוי אבל סבבה. אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא נראה לי שהייתי משנה...זה שיר משונה וקשה למצוא לו כותרת >< מה דעתך על הקליפ של השיר? קצת הזוי אבל חביב:) תמיד אני מנסה לנחש מי זה מי - חוץ מהארי קשה לי לזהות XD אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? נאדה האם השיר דיכאוני? מלנכולי יותר. שם השיר מתאים לתוכן שלו? זו בהחלט בלדה.. השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: שלהתבגר זה חרא. ציון לשיר 1-10? 10000000000000000000000000000000000

למעלה