Little McMickey
New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo100.gif About That Song../images/Emo37.gif../images/Emo79.gif../images/Emo15.gif
בעע הארוחה היום בצהריים לא הייתה כ"כ לטעמי, ואני מרגישה לא טובבב, הכי לא טוב בארץ [נחשו למה, בנות..
] אז עזבתי מוקדם את ביתה של דודתי שם היינו אמורים לאכול מופלטות [ואני אפילו לא מרוקאית XDD] וחזרתי הביתה ללמוד למתכונת בספרות
כמה חומר אלוהים כמה אפשרר נשרף לי המוח
לפינה
הסבר:
אני בוחרת כל שבוע שיר כלשהו מאחד הדיסקים, כמובן שיר שמוכר לכולם ואני מפרסמת פה לינק למילים [ולקליפ אם יש] ושאלון
אז- שיר השבוע להיום הוא:
The Ballad of Paul K
השאלות כדקלמן:
מה דעתך על השיר?
מהי השורה האהובה עלייך?
למה בחרת אותה?
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה:
מה דעתך על שם השיר?
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה?
מה דעתך על הקליפ של השיר?
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה?
האם השיר דיכאוני?
האם השיר שמח,קופצני,כיפי?
שם השיר מתאים לתוכן שלו?
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:
ציון לשיר 1-10? MINEEEEE
מה דעתך על השיר? שיר דיי מדכא לא? אבל אני מזדהה איתו ברמות
מהי השורה האהובה עלייך?
Look in the mirror afraid of what you'll find It feels like time's not on your side
He's been a drunk all his life Two kids, a dog and a wife
למה בחרת אותה? הראשונה כי אני מזדהה איתנ ממש.. והשניה כי זה קרוב לחיי המשפחה שלי... עם שינוי קל בשורה הראשונה..
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה:
Look at what you've thrown away They stood beside you all the way Now its too late, its too late for you
מה דעתך על שם השיר? יפה, כאילו מספר על חיים של מישהו וזה..
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? אני לא חושבת שאפשר לשנות את השם של השירץץ
מה דעתך על הקליפ של השיר? מוזר ביותרררררר אבל מתאים למצברוח של השיר עצמו, קודר שכזה, אפל אחד המוזרים שלהם אבל זה מה שמיוחד בו..
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? המסכות המפחידות האלה!!
האם השיר דיכאוני?
האם השיר שמח,קופצני,כיפי?
שם השיר מתאים לתוכן שלו?
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:
XD
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא הרבה חחח אממ מריבה אולי בין ההורים שלי והשיר ממש ארר
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: חיים אומללים חח
ציון לשיר 1-10? זה שיר טוב למרות הכל אז...אממממ 8
בעע הארוחה היום בצהריים לא הייתה כ"כ לטעמי, ואני מרגישה לא טובבב, הכי לא טוב בארץ [נחשו למה, בנות..