שרשור מקוון

mayane21

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo202.gif שרשור מקוון ../images/Emo202.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

angell4

New member
איזה יופי

אני תמיד יוצאת משם עם איזה משו
יש להם מוצרים טובים! ואגב הלק ממש הולם אותך.

mayane21

New member
תודה רבה יקירתי ../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

כיף לדעת שגם את נהנת מהמוצרים!

ליאני777

New member
../images/Emo262.gif הלק מהמם לך ! ../images/Emo262.gif

אני מתה על הלקים שלהם ! הם מעולים

סקרמנטה

New member
ממש היום הייתי שם! אכן חנות של וואוו... :)

כשביקרתי שם לפני כחודשיים הקולקציה החדשה של הלקים היתה דלילה במיוחד. אולי 5 לקים. אבל עכשיו... לא ספרתי אבל נראה לי לפחות 30. ואיזה צבעים! אחלה תחרות מול שיק, ואפילו טובים מהם! אאל"ט הם 3FREE, נכון? וכל הכבוד על ההשקעה בפוסט

mayane21

New member
תודה רבה יקירתי ../images/Emo140.gif

באמת המבחר גדל, נהיה עשיר ויפייפה יותר! והפורמולה הרבה יותר איכותית
לגבי ה- 3FREE לא ידוע לי.... וגם אני ביקרתי שם היום. אולי אף עברנו אחת ליד השניה ולא ידענו על כך

סקרמנטה

New member
תודה ../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif

בתקופה האחרונה אין לי כ"כ זמן לטיפוח הבלוג שלי, וממילא אין לי כ"כ הרבה לקים לכתוב עליהם... האמת היא שבכלל פתחתי אותו מלכתחילה כדי שתהיה לי נישה משלי להוכחת כישורי הכתיבה שלי באנגלית בראיונות עבודה. חשבתי שזה יתרום משהו כי בדיבור באנגלית אני לא חזקה. רק שהתחום שלי הוא טכני לחלוטין (QA תוכנה וכד') והטעות שלי היתה שבחרתי לכתוב על לקים (הסטיגמה עליהם היא לא בדיוק היי-טקית). כבר היה עדיף לכתוב על הפאזלים שלי כי הם מעידים על כושר התמדה והבחנה בפרטים הקטנים... אז יצא שבסוף נשארתי עם הבלוג על הלקים בלי האנגלית

danra

New member
../images/Emo26.gifפוסט על האיילינרים המנצחים שלי../images/Emo68.gif

מוזמנות לקרוא ולהגיב לפוסט וכמובן לשתף מה האייליינרים המנצחים שלכן.

חחח זה מצחיק ששני האיילנריים הטובים שהוצגו

יש לי אותם והם מעולים, ההוא של מאק ושל לוריאל :)

לאחר קריאה ממושכת של הבלוג שלך

רציתי להגיד לך כמה דברים: קודם כל אהבתי ממש את הבלוג - עברתי על כמה פוסטים וממש למדתי והתרשמתי!!! :) ו-ב' כל רציתי לשאול אותך לגבי הלקים של Essie, עד כמה הם טובים מבחינת מריחה על ציפורן בנוייה (כמה שכבות נדרשות), לא על טבעית, עדיין לא ניסיתי ואני מאוד רוצה לקנות, אז ממש חשוב לי לשמוע את חוות הדעת שלך :) זיו

danra

New member
../images/Emo9.gif אני שמחה, תודה רבה ../images/Emo140.gif

אין לי מושג לומר לך מה קורה על ציפורניים מלאכותיות, לרובנו כאן בפורום יש ציפורניים טבעיות. אם אני לא טועה יש כאן פורום של ציפורניים בנויות או משהו בסגנון. אני רק יכולה לומר לך שיש אצלי כמה בנות בעבודה עם ציפורניים לא אמיתיות (לא בדיוק יודעת איזה בדיוק... אם זה ג'ל, בניה. הדבקה, אין לי מושג בהבדלים...). בכל מקרה, כל לק שהן שמות נראה מעולה עליהן כי המשטח נקי וחלק. עם זאת, הן עדיין מקפידות שהמניקוריסטית שלהן תמרח, אני חושבת שזה בגלל שהיא שמה להן סילר מעל, חוץ מזה שהן מתפנקות :)

../images/Emo13.gif

סבבה תודה!!! ובכללי את אומרת ששלוש שכבות על ציפורן טבעית זה מספיק טוב? או רק שניים? (של Esssie הכוונה) ולגבי סילר, אני מעדיפה שלא, זה גורם לפיצוצים בציפורן המלאכותית (בנייה לא ג'ל) ככה שלא מתעסקת עם זה :)

למעלה