• פותח הנושא 5ifi
  • פורסם בתאריך

5ifi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo220.gif../images/Emo115.gif../images/Emo77.gif../images/Emo79.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

טולולולולולולולו תשמעו אני בטח לא אחדש לכם כלום כשאני אגיד ש- משעמם פה!!!!! אז החלטתי, בחורה יוזמתית (ובכלל לא מלאה מעצמה) שכמוני- לקחת את העניינים לידיים ולשים פה... שאלון!!!! לריענון המצב... אז תהיו חביבים ותענו. טוב? טוב. היר איט גואז. סמיילים: * הסמיילי הכי שימושי שלכם? * הסמיילי הכי לא מובן? * האייקון הכי מיותר? * האייקון הכי עצוב? * הסמיילי הכי שמח? * האייקון שהכי מזכיר לכם מישהו, ומי? * האייקון הכי גזעי? * האייקון הכי אופטימי? * האייקון הכי מצחיק? * האייקון הכי מוזר? * האייקון הכי מתבקש לימים אלו? * אייקון חמוד שלא יצא לכם להשתמש בו? * רעיונות לאייקון שאין? * שני אייקונים שהם אותו דבר בעיניכם? * האייקון הכי מעוות? **הסמיילי שהכי מתאר את ההרגשה שלכם כרגע? שם: האם השם זה חלק חשוב באדם? משמעותי? גיל: מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? מהי תכלית חייך? מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת? איך נראית מברשת השיניים שלך? האם אתה מרוצה ממנה? כמה משחה אתה שם עליה? בכמה שמפו אתה משתמש? אתה משתמש במרכך? האם אתה מאמין בהגיינה? אתה המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה). מה תעשה? כמה אתה שוקל? כמה מתח אתה יכול לעשות? האם אתה זקוק לחיבוק? האם אתה מאמין בסטייל? האם אתה מאמין בצדק? האם אתה אומר "איכס" על אוכל? האם אוכל אומר "איכס" עליך? האם אי פעם ירד לך דם מהאף? למה? האם אתה מבין סרטים לעומק? האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה? האין הטלוויזיה הישראלית חרא של דבר? האין זה מכאיב בראש לנסות לגבש דעה בנושא כלשהו? האם נראה לך סביר שתתחתן? האם אתה חושב על יום הנישואין שלך? אילו דברים שאנשים עלולים לעשות ברחוב גורמים לך לחשוב שהם משוגעים? שהם אכזריים? האם אתה סובלני לרוב האנשים? האם אתה סובלני לרוב החיות? האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים? האם אתה מאמין ב"לשים זין"? האם אם כל אדם יוכל "לשים זין" אז הוא יהיה מאושר יותר? ואיך הוא ייראה בעיני החברה? האם אתה חלק מהחברה? תגדיר חברה: האם אתה מפנטז על עצמך/עולם טוב יותר? איזה סוג סרטים אתה אוהב (אנא פרט ככל היותר)? מה הכי מכעיס/הכעיס אותך בבית ספר? האם אתה אינטיליגנט? האם אתה חושד שאתה טיפש? אם כן, האם אתה מתבייש בזה? מה אתה חש כלפי אנשים חכמים יותר ממך? האם יש אנשים שאתה מעריץ? האם יש אנשים/סוגי אנשים שאתה שונא? האם אתה חושב שזה פייר לשנוא אותם כל כך? מה הכי מכעיס אותך בהורים שלך? מה הכי מבייש אותך? ומה אתה הכי אוהב? האם אתה אוהב אותם? האם אתה אוהב את כל משפחתך המיידית? אם לא, את מי אתה לא אוהב? האם אתה יודע מה זו "אהבה"? האם אתה עוד בחיפוש אחר "האחד/ת"? האם ניאו הוא האחד? האם אתה ממוצע? האם אתה האחד? האם יש לך כוחות-על? האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה? קריאה? כתיבה? מחשבה? האם אי פעם תפסת את עצמך עושה מעשה מוזר? האם האנשים סביבך צחקו עליך? הביטו עליך במבטים מוזרים? האם אתה פרנואיד? האם אתה רואה סיבה להיות פרנואיד? האם יש אנשים שאתה מקנא בהם? האם קריאת ספר היא מטלה בשבילך, או עניין של מה בכך? האם רוב האנשים יפים או מכוערים ממך? מתי הפעם האחרונה שהקאת? האם סבלך הוא בעיקר חיצוני או פנימי? האם אפשר לעשות מהחיים שלך סרט עמוק ומצליח ביותר? האם אתה מסוגל ליצור דברים מתוחכמים? האם אתה נוטה לשכוח מילים וביטויים תוך כדי יצירת ביטויים ולהת(אוח, עכשיו זה קרה לי) ולהסתפק(זאת המילה) בניסוח גרוע יותר? האם אתה נוטה לצאת מפגר יותר ממה שאתה באמת? או שאחרי שהמילים יוצאות אתה מבין שרק בראש שלך אתה יכול להראות חכם? האם לפעמים אתה באמצע שיחה ואתה מנסה לחשוב היטב היטב על הדבר הבא שכדאי לך להגיד? האם בדרך כלל אתה מוצא את הדבר הנכון להגיד? האם אתה בתקופה טובה בחיים שלך? האם יש לך חיים טובים? מה היא התקופה הכי גרועה שלך? האם יש לך חדר משלך? האם אתה אוהב אותו? האם ההורים שלך ישנים ביחד? האם ענית על כל השאלות בכנות, או שהיו לך כמה תשובות מתחכמות? האם השאלות היו קשות? האם הקדשת להן מחשבה? האם היו שאלות טובות בשאלון הזה? אילו חיבבת במיוחד? האם היו שאלות לא מובנות? האם עשיתי לך כאב ראש? האם אתה מכיר עכשיו את עצמך יותר טוב? ואותי יותר טוב? ועוד אחת לסיום: מה יהיה המשפט המאגד של הפורום? (כן, אתן אמורות להמציא אחד...) הקרדיט כולו שייך לפורום סקרים ושאלונים ויש לציין שזה שאלון מגניב. יאללה לעבודה.

5ifi

New member
ואני אפילו עונה לזה ראשונה.

מעניין למה
סמיילים: * הסמיילי הכי שימושי שלכם?
* הסמיילי הכי לא מובן?
- מה הוא אומר?! * האייקון הכי מיותר?
נטול מטרה... * האייקון הכי עצוב?
נמו זה סרט עצוב... * הסמיילי הכי שמח?
הסמיילי השאמן הז כזה שושי!!! חבוד!! * האייקון שהכי מזכיר לכם מישהו, ומי?
אליס...גס וואי... * האייקון הכי גזעי?
גיק זה הקול החדש. * האייקון הכי אופטימי?
מי שאמן?!?!? * האייקון הכי מצחיק?
תודו!! * האייקון הכי מוזר?
?! * האייקון הכי מתבקש לימים אלו?
(געגוע!) * אייקון חמוד שלא יצא לכם להשתמש בו?
* רעיונות לאייקון שאין? אה...אה...אייקון של לינדה!! זה כזה עיגול צהוב עם המון ראסטות קשורות בקוקו גבוה ואף מחודד * שני אייקונים שהם אותו דבר בעיניכם?
ו
* האייקון הכי מעוות?
**הסמיילי שהכי מתאר את ההרגשה שלכם כרגע? זה שאלון משעשע, אז-
שם: האם השם זה חלק חשוב באדם? ללא ספק. משמעותי? אכן כן. גיל: 17.5 מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? אוף! אני לא יודעת! מהי תכלית חייך? מה השאלה העמוקה הזאת באמצע היום?! מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת? אני צריכה לעבוד על כישורי הנאום שלי. איך נראית מברשת השיניים שלך? צהובה- סגולה ושמנה. האם אתה מרוצה ממנה? ממש. אבל אני מה צריכה להחליף אותה. כמה משחה אתה שם עליה? הרבה. בכמה שמפו אתה משתמש? הרבה. אתה משתמש במרכך? ממממ....לעיתים... האם אתה מאמין בהגיינה? מאוד! אתה המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה). מה תעשה? אני המלכה של צרפת ואני...מקדמת את ד'ארטניאן לחשמן ומתחתנת עם אתוס!!! (שלושת המוסקיטרים רוקסססס!!!) כמה אתה שוקל? לא יודעת. לא יותר מדי. כמה מתח אתה יכול לעשות? אני לא יכולה לעשות...הרבה... האם אתה זקוק לחיבוק? אני אשמח לאחד...
האם אתה מאמין בסטייל? אעעע...לא ממש. האם אתה מאמין בצדק? כמובן! האם אתה אומר "איכס" על אוכל? חחח נראה אתכם באולפנה- פנימיה ולא אומרים איכס על אוכל. האם אוכל אומר "איכס" עליך? רק כשאני ממש מסריחה...
האם אי פעם ירד לך דם מהאף? למה? כן. ואין לי מושג למה!!! זה מוזר... האם אתה מבין סרטים לעומק? אני ממש משתדלת. האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה? חחח יה, רייט. האין הטלוויזיה הישראלית חרא של דבר? לפעמים ופעמים היא חרא משעשע ממש. האין זה מכאיב בראש לנסות לגבש דעה בנושא כלשהו? זה כן! האם נראה לך סביר שתתחתן? לא, למרבה הצער... האם אתה חושב על יום הנישואין שלך? כן. אילו דברים שאנשים עלולים לעשות ברחוב גורמים לך לחשוב שהם משוגעים? אממ להתחיל לרקוד טנגו במעבר חצייה. זה משוגע ממש. שהם אכזריים? להוציא רובה ולצרוח: קיל פרנזלי!!!! (זה מ-ג'י.טי.איי.....) האם אתה סובלני לרוב האנשים? אני משתדלת...אבל לא טובה בזה... האם אתה סובלני לרוב החיות? כן. האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים? לא...! אנחנו דמוקרטים...! האם אתה מאמין ב"לשים זין"? לא. חד משמעי לא. האם אם כל אדם יוכל "לשים זין" אז הוא יהיה מאושר יותר? לא. חד משמעי לא. ואיך הוא ייראה בעיני החברה? כמו אידיוט. האם אתה חלק מהחברה? כן, כמו כולנו. תגדיר חברה: קבוצה של אנשים שחיים יחד (?) האם אתה מפנטז על עצמך/עולם טוב יותר? כן. איזה סוג סרטים אתה אוהב (אנא פרט ככל היותר)? סרטים שהם שילוב טוב של דרמה רומן ובדיחות טובות וכמובן- סרטים מצויירים הזויים. (דיסני שולט!) מה הכי מכעיס/הכעיס אותך בבית ספר? הצביעות. האם אתה אינטיליגנט? אני מחשיבה את עצמי ככזאת ומבטיחה להשתדל (הא! תודו שזאת התשובה האולטימטיבית!) האם אתה חושד שאתה טיפש? אם כן, האם אתה מתבייש בזה? לא. וגם אם כן- אני טיפשה אלגנטית. מה אתה חש כלפי אנשים חכמים יותר ממך? כבוד והערכה? האם יש אנשים שאתה מעריץ? לא. האם יש אנשים/סוגי אנשים שאתה שונא? כן. נאצים. האם אתה חושב שזה פייר לשנוא אותם כל כך? כן!!!!!!! מה הכי מכעיס אותך בהורים שלך? כלום. הם הכי בעולם. מה הכי מבייש אותך? חחח...כשהם עושים בושות? ומה אתה הכי אוהב? שהם חמודים האם אתה אוהב אותם? מאוד האם אתה אוהב את כל משפחתך המיידית? יעני העכשוית? כן. אם לא, את מי אתה לא אוהב? חס וכרפס. האם אתה יודע מה זו "אהבה"? אני נוטה להאמין שלא עד הסוף... האם אתה עוד בחיפוש אחר "האחד/ת"? כולנו...אם כי אני לא חיפשתי אף פעם... האם ניאו הוא האחד? יההה!!!! האם אתה ממוצע? לא. אני מיוחדת. האם אתה האחד? מממממממ...כן. האם יש לך כוחות-על? כן! אני מגה-משהו. אני מסוגלת להאריך ציפורניים עד שהן נשברות ויש לי המון סבלנות כלפי עצמי- זה המון!! האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה? חחח...לא... קריאה? לא. כתיבה? לא מחשבה? לא! האם אי פעם תפסת את עצמך עושה מעשה מוזר? מוציאה לשון בזמן שציירתי. דחפתי אותה בחזרה לפה עם היד. האם האנשים סביבך צחקו עליך? לא כי הייתי לבד. הביטו עליך במבטים מוזרים? לא כי הייתי לבד. האם אתה פרנואיד? לא. או שכן?! אמאלה!!! האם אתה רואה סיבה להיות פרנואיד? לא. או שכן?! אמאלה!!! האם יש אנשים שאתה מקנא בהם? לא. או שכן- טוב, די. האם קריאת ספר היא מטלה בשבילך, או עניין של מה בכך? זאת אהבה בשבילי. האם רוב האנשים יפים או מכוערים ממך? יפים. מתי הפעם האחרונה שהקאת? אאהה..לא רוצה לנסו להיזכר. האם סבלך הוא בעיקר חיצוני או פנימי? פנימי. האם אפשר לעשות מהחיים שלך סרט עמוק ומצליח ביותר? בוודאי האם אתה מסוגל ליצור דברים מתוחכמים? כן. נראה לי. האם אתה נוטה לשכוח מילים וביטויים תוך כדי יצירת ביטויים ולהת(אוח, עכשיו זה קרה לי) ולהסתפק(זאת המילה) בניסוח גרוע יותר? כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! האם אתה נוטה לצאת מפגר יותר ממה שאתה באמת? חחח...כן... או שאחרי שהמילים יוצאות אתה מבין שרק בראש שלך אתה יכול להראות חכם? לא. האם לפעמים אתה באמצע שיחה ואתה מנסה לחשוב היטב היטב על הדבר הבא שכדאי לך להגיד? רב הזמן- באופן מוחץ- לא. האם בדרך כלל אתה מוצא את הדבר הנכון להגיד?כן. אני מניחה. האם אתה בתקופה טובה בחיים שלך? למה לא? האם יש לך חיים טובים? כן. מה היא התקופה הכי גרועה שלך? לא זוכרת! האם יש לך חדר משלך? כן. האם אתה אוהב אותו? כן!! האם ההורים שלך ישנים ביחד? כן. האם ענית על כל השאלות בכנות, או שהיו לך כמה תשובות מתחכמות? עניתי בכנות, כבודו. האם השאלות היו קשות? כן. האם הקדשת להן מחשבה? כמה שפחות- בכולופן- ארוחת ערב קוראת לי.. האם היו שאלות טובות בשאלון הזה? כן. (האם ניאו הוא האחד?) אילו חיבבת במיוחד? ראה למעלה. האם היו שאלות לא מובנות? לא. האם עשיתי לך כאב ראש? קצת. האם אתה מכיר עכשיו את עצמך יותר טוב? כן. קצת ואותי יותר טוב? זאת אני..חחח...
ועוד אחת לסיום: מה יהיה המשפט המאגד של הפורום? (כן, אתן אמורות להמציא אחד...) we're bleeding well in 1470 YEAH!!!

Wrath Within

New member
יאייייייי!!! אניאניאני קראו זה מעניין..../images/Emo11.gif

* הסמיילי הכי לא מובן?
! כאילו, מה הוא קשור? * האייקון הכי מיותר? לאדעת * האייקון הכי עצוב?
? ו-
* הסמיילי הכי שמח?
באופן מפתיע. * האייקון שהכי מזכיר לכם מישהו, ומי? אה...
=אותי * האייקון הכי גזעי?
* האייקון הכי אופטימי?
* האייקון הכי מצחיק?
* האייקון הכי מוזר?
* האייקון הכי מתבקש לימים אלו?
! * אייקון חמוד שלא יצא לכם להשתמש בו?
* רעיונות לאייקון שאין? אייקון שלי!!! * שני אייקונים שהם אותו דבר בעיניכם? הממ לאדעת * האייקון הכי מעוות?
**הסמיילי שהכי מתאר את ההרגשה שלכם כרגע? לא מצאתי אייקון חרמן. שם: האם השם זה חלק חשוב באדם? ברור משמעותי? מאד גיל: 16 מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? זמרת מהי תכלית חייך? לשיר מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת? וין דיזל סקסי איך נראית מברשת השיניים שלך? כמו מברשת השיניים שלך האם אתה מרוצה ממנה? היא מברשת שיניים!!!! כמה משחה אתה שם עליה? כמה שצריך בכמה שמפו אתה משתמש? הרבה אתה משתמש במרכך? לפעמים האם אתה מאמין בהגיינה? לא, אני מאמינה בלהסריח ולהבריח את כולם ממני. אתה המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה). מה תעשה? מהפכה? כמה אתה שוקל? טון וחצי. כמה מתח אתה יכול לעשות? מספיק כדי לגרום לכולם להיות במתח!!! האם אתה זקוק לחיבוק? לא האם אתה מאמין בסטייל? כה האם אתה מאמין בצדק? לא האם אתה אומר "איכס" על אוכל? כן, אני צמחונית וזה גם מטרתי בחיים, להגיד איכס על אוכל. האם אוכל אומר "איכס" עליך? כן, הבשר. האם אי פעם ירד לך דם מהאף? למה? האם אתה מבין סרטים לעומק? יאפ האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה? ממש לא האין הטלוויזיה הישראלית חרא של דבר? רוב הזמן האין זה מכאיב בראש לנסות לגבש דעה בנושא כלשהו? חחחח תלוי. האם נראה לך סביר שתתחתן? כן לצערי האם אתה חושב על יום הנישואין שלך? לא! אילו דברים שאנשים עלולים לעשות ברחוב גורמים לך לחשוב שהם משוגעים? לא שהם אכזריים? כן האם אתה סובלני לרוב האנשים? לא האם אתה סובלני לרוב החיות? כן האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים? לא האם אתה מאמין ב"לשים זין"? מאד. האם אם כל אדם יוכל "לשים זין" אז הוא יהיה מאושר יותר? כן ואיך הוא ייראה בעיני החברה? כאחד ששם זין! האם אתה חלק מהחברה? לא תגדיר חברה: אל תחפור בליאט. האם אתה מפנטז על עצמך/עולם טוב יותר? לגמרי על עצמי... אני כ"כ סקסית. איזה סוג סרטים אתה אוהב (אנא פרט ככל היותר)? כחולים
|סקס| מה הכי מכעיס/הכעיס אותך בבית ספר? מה לא? האם אתה אינטיליגנט? יותר ממך! האם אתה חושד שאתה טיפש? אם כן, האם אתה מתבייש בזה? HELL NO מה אתה חש כלפי אנשים חכמים יותר ממך? אין כזה דבר חח האם יש אנשים שאתה מעריץ? כן, את עצמי. האם יש אנשים/סוגי אנשים שאתה שונא? כן, את כולם. האם אתה חושב שזה פייר לשנוא אותם כל כך? לא. מה הכי מכעיס אותך בהורים שלך? שהיא הולידה אותי. מה הכי מבייש אותך? שהיא הולידה אותי. ומה אתה הכי אוהב? שהיא הולידה אותי. האם אתה אוהב אותם? מאד. האם אתה אוהב את כל משפחתך המיידית? לא, אני אוהבת את משפחתי הפחות מיידית, מה השטויות האלה?! אם לא, את מי אתה לא אוהב? את כולם!!!! האם אתה יודע מה זו "אהבה"? לא, ואתה? האם אתה עוד בחיפוש אחר "האחד/ת"? לא נראלי. האם ניאו הוא האחד? מי זה ניאו לעזאזל? האם אתה ממוצע? לא, ואתה? האם אתה האחד?לא, ואתה? האם יש לך כוחות-על? לא, ולך? האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה? לא, ואתה? קריאה? לא! כתיבה? לפעמים. מחשבה? ברור!!! who doesnt? האם אי פעם תפסת את עצמך עושה מעשה מוזר? כולל סקס?
האם האנשים סביבך צחקו עליך? ברור הביטו עליך במבטים מוזרים? כן האם אתה פרנואיד? לא! האם אתה רואה סיבה להיות פרנואיד? לא האם יש אנשים שאתה מקנא בהם? לא האם קריאת ספר היא מטלה בשבילך, או עניין של מה בכך? תלוי אם הוא מעניין האם רוב האנשים יפים או מכוערים ממך? מכוערים מתי הפעם האחרונה שהקאת? מזמן כשהייתי חולה. האם סבלך הוא בעיקר חיצוני או פנימי? פנימי האם אפשר לעשות מהחיים שלך סרט עמוק ומצליח ביותר? כן האם אתה מסוגל ליצור דברים מתוחכמים? יותר מתוכחמים מהרגע שייצרו אותך! האם אתה נוטה לשכוח מילים וביטויים תוך כדי יצירת ביטויים ולהת(אוח, עכשיו זה קרה לי) ולהסתפק(זאת המילה) בניסוח גרוע יותר? לא, מה אני כמוך? האם אתה נוטה לצאת מפגר יותר ממה שאתה באמת? אני לא מפגרת. או שאחרי שהמילים יוצאות אתה מבין שרק בראש שלך אתה יכול להראות חכם? STFU האם לפעמים אתה באמצע שיחה ואתה מנסה לחשוב היטב היטב על הדבר הבא שכדאי לך להגיד? לא. האם בדרך כלל אתה מוצא את הדבר הנכון להגיד? כן האם אתה בתקופה טובה בחיים שלך? לא האם יש לך חיים טובים? לא מה היא התקופה הכי גרועה שלך? right now at this moment האם יש לך חדר משלך? כן האם אתה אוהב אותו? כן האם ההורים שלך ישנים ביחד? מה זה עניינך להיכנס למיטה של ההורים שלי, בלאט? האם ענית על כל השאלות בכנות, או שהיו לך כמה תשובות מתחכמות? חחחחחחחחחחחחחחח האם השאלות היו קשות? מאד. מקווה שאני אקבל 100...גאד... האם הקדשת להן מחשבה? בטח, השקעתי מחשבה של 45 דק' לפני ההקלדה האם היו שאלות טובות בשאלון הזה? לא אילו חיבבת במיוחד? לא! האם היו שאלות לא מובנות? כן! כולן! האם עשיתי לך כאב ראש? כן האם אתה מכיר עכשיו את עצמך יותר טוב? לא ואותי יותר טוב? לא ועוד אחת לסיום: מה יהיה המשפט המאגד של הפורום? : "1470 קעקועים על גוף אלוהי אחד." והכוונה היא כמובן - וילה ואלו.

5ifi

New member
ניצחת.

זה המשפט המאגד שלנו. את לא יודעת מי זה ניאו?!?!?!? לא ראית מטריקס?!?!? מה יש לך בור בהשכלה?!!??! את ממלמלת תוך כדי חשיבה?!?!?!? פריקית... חחח..יו נואו איי לאב יו, אליס...

Rose131

New member
יאללה.

הסמיילי הכי שימושי שלכם?
כמובן! * הסמיילי הכי לא מובן?
* האייקון הכי מיותר? הממ... * האייקון הכי עצוב? הממ * הסמיילי הכי שמח? הממ * האייקון שהכי מזכיר לכם מישהו, ומי?
, את בוב. * האייקון הכי גזעי?
! * האייקון הכי אופטימי? הממ * האייקון הכי מצחיק? הממ * האייקון הכי מוזר?הממ * האייקון הכי מתבקש לימים אלו?
! * אייקון חמוד שלא יצא לכם להשתמש בו?המ * רעיונות לאייקון שאין?הארטאגראם! * שני אייקונים שהם אותו דבר בעיניכם?הממ * האייקון הכי מעוות?המממ **הסמיילי שהכי מתאר את ההרגשה שלכם כרגע?
שם:נועה האם השם זה חלק חשוב באדם?כן משמעותי?בערך גיל:16 וחצי מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? צלמת מהי תכלית חייך?הממממ. יצירה. משמעות. מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת?המממX: איך נראית מברשת השיניים שלך?כחולה האם אתה מרוצה ממנה?כן כמה משחה אתה שם עליה?מספיק? בכמה שמפו אתה משתמש?הממ אתה משתמש במרכך?כן האם אתה מאמין בהגיינה?כן אתה המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה). מה תעשה? הממ כמה אתה שוקל?הרבה כמה מתח אתה יכול לעשות?0 האם אתה זקוק לחיבוק?מאוד האם אתה מאמין בסטייל?הממ האם אתה מאמין בצדק?מאוד האם אתה אומר "איכס" על אוכל? כן האם אוכל אומר "איכס" עליך?אולי האם אי פעם ירד לך דם מהאף? למה?כע, חום האם אתה מבין סרטים לעומק?מנסה האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה?לא האין הטלוויזיה הישראלית חרא של דבר?אכן כן האין זה מכאיב בראש לנסות לגבש דעה בנושא כלשהו?XD האם נראה לך סביר שתתחתן?כן האם אתה חושב על יום הנישואין שלך?לא אילו דברים שאנשים עלולים לעשות ברחוב גורמים לך לחשוב שהם משוגעים?הממ שהם אכזריים?בשר האם אתה סובלני לרוב האנשים?תלוי האם אתה סובלני לרוב החיות?כן. האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים?כן האם אתה מאמין ב"לשים זין"?מנסה האם אם כל אדם יוכל "לשים זין" אז הוא יהיה מאושר יותר?אולי ואיך הוא ייראה בעיני החברה?כמישהו ששם זין האם אתה חלק מהחברה?כולנו חלק, השאלה היא אם אנחנו מתאימים. תגדיר חברה: קבוצה של אנשים עם נורמות. האם אתה מפנטז על עצמך/עולם טוב יותר?מאוד. איזה סוג סרטים אתה אוהב (אנא פרט ככל היותר)?המממX: מה הכי מכעיס/הכעיס אותך בבית ספר?כפייה. האם אתה אינטיליגנט?שואפת להיות. האם אתה חושד שאתה טיפש? אם כן, האם אתה מתבייש בזה?לפעמים, קצתXD מה אתה חש כלפי אנשים חכמים יותר ממך?קנאה, אני מניחה. האם יש אנשים שאתה מעריץ?כן. האם יש אנשים/סוגי אנשים שאתה שונא?כן. האם אתה חושב שזה פייר לשנוא אותם כל כך?כן. מה הכי מכעיס אותך בהורים שלך?חוסר אכפתיות. מה הכי מבייש אותך?חוסר טאקט. ומה אתה הכי אוהב?הממ האם אתה אוהב אותם?הממ האם אתה אוהב את כל משפחתך המיידית?לא אם לא, את מי אתה לא אוהב?הממ האם אתה יודע מה זו "אהבה"?שואפת לדעת. האם אתה עוד בחיפוש אחר "האחד/ת"?לאדעת. האם ניאו הוא האחד?.. האם אתה ממוצע?אולי האם אתה האחד?לא האם יש לך כוחות-על?כן האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה?לא קריאה?לא כתיבה?לא מחשבה?לא האם אי פעם תפסת את עצמך עושה מעשה מוזר?כן האם האנשים סביבך צחקו עליך?כןXD הביטו עליך במבטים מוזרים?כן האם אתה פרנואיד?כן האם אתה רואה סיבה להיות פרנואיד?כן!!11 האם יש אנשים שאתה מקנא בהם?כן האם קריאת ספר היא מטלה בשבילך, או עניין של מה בכך?תלוי איזה האם רוב האנשים יפים או מכוערים ממך?יפים מתי הפעם האחרונה שהקאת?יומיים האם סבלך הוא בעיקר חיצוני או פנימי?גםוגם. האם אפשר לעשות מהחיים שלך סרט עמוק ומצליח ביותר?נה האם אתה מסוגל ליצור דברים מתוחכמים?לפעמים האם אתה נוטה לשכוח מילים וביטויים תוך כדי יצירת ביטויים ולהת(אוח, עכשיו זה קרה לי) ולהסתפק(זאת המילה) בניסוח גרוע יותר?XDDD כן האם אתה נוטה לצאת מפגר יותר ממה שאתה באמת?כן או שאחרי שהמילים יוצאות אתה מבין שרק בראש שלך אתה יכול להראות חכם?XDDD כן האם לפעמים אתה באמצע שיחה ואתה מנסה לחשוב היטב היטב על הדבר הבא שכדאי לך להגיד?כן האם בדרך כלל אתה מוצא את הדבר הנכון להגיד?לא האם אתה בתקופה טובה בחיים שלך?לאדעת. האם יש לך חיים טובים?לאדעת! מה היא התקופה הכי גרועה שלך? לאדעת@$!!!!11 האם יש לך חדר משלך?כן האם אתה אוהב אותו?כן האם ההורים שלך ישנים ביחד?לא האם ענית על כל השאלות בכנות, או שהיו לך כמה תשובות מתחכמות?מתחכמות האם השאלות היו קשות?חלק האם הקדשת להן מחשבה?אולי האם היו שאלות טובות בשאלון הזה?הממ כן? אילו חיבבת במיוחד?@!$E! האם היו שאלות לא מובנות?!#@~! האם עשיתי לך כאב ראש?כן האם אתה מכיר עכשיו את עצמך יותר טוב?לא! ואותי יותר טוב?. ועוד אחת לסיום: מה יהיה המשפט המאגד של הפורום? (כן, אתן אמורות להמציא אחד...) D:

changonator

New member
טוב נו....

סמיילים:עזבו זה סתם מעפן... שם:אוהד האם השם זה חלק חשוב באדם?מאד! משמעותי?בהחלט! גיל:19 וחצי מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?הממ....אוליי....או בעצם....קיצור אין לי מושג! מהי תכלית חייך?בקרוב מאד החיפוש הזה הולך להסתיים.... מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת?שחושבים שמכירים בנאדם...אבל אז מבינים שאין כזה דבר.אף פעם לא באמת מכירים בנאדם.לכל אחד יש סודות ודברים נסתרים שאף אחד לא יודע. איך נראית מברשת השיניים שלך?אנערף...רגילה. האם אתה מרוצה ממנה?כן היא סבבה. כמה משחה אתה שם עליה?משהו כמו 20 גרם. בכמה שמפו אתה משתמש?לחיצה. אתה משתמש במרכך?כשהיה לי שיער ארוך אז כן...אבל גם את זה הצבא לקח ממני!!!בני זונות! האם אתה מאמין בהגיינה?כן אתה המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה). מה תעשה?לא יודע על מה מדובר... כמה מתח אתה יכול לעשות?10 ואני מתפרק...חחח האם אתה זקוק לחיבוק?אין לכם מושג עד כמה! האם אתה מאמין בסטייל?לא ממש האם אתה מאמין בצדק?מאד! האם אתה אומר "איכס" על אוכל?כשהו מגעיל.... האם אוכל אומר "איכס" עליך?אני מניח שכן. האם אי פעם ירד לך דם מהאף? למה?כן,אגרוף רציני.... האם אתה מבין סרטים לעומק?כן האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה?הלווווואאאאייייי...למרות שאם רוצים אפשר לעשות אותם.צריך רק להחליט ולעשות! האין הטלוויזיה הישראלית חרא של דבר?אין ספק...סרחון מושלם! האין זה מכאיב בראש לנסות לגבש דעה בנושא כלשהו?לפעמים... האם נראה לך סביר שתתחתן?כן האם אתה חושב על יום הנישואין שלך?לא אילו דברים שאנשים עלולים לעשות ברחוב גורמים לך לחשוב שהם משוגעים?להלך עירומים... שהם אכזריים?להלך עירומים עם חיית מחמד שגם היא עירומה. האם אתה סובלני לרוב האנשים?אם זה מגיע להם....אם יש כאלה שאין לי סבלנות אני פשוט לא מתקרב אליהם. האם אתה סובלני לרוב החיות?כן אני אוהב חיות. האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים?שילכו קיבינימט כולם! האם אתה מאמין ב"לשים זין"?מאד!זאת הדרך לחיים מאושרים אני חושב. האם אם כל אדם יוכל "לשים זין" אז הוא יהיה מאושר יותר?אני חושב שכן! ואיך הוא ייראה בעיני החברה?לא יהיה אכפת לו...זין עליהם... האם אתה חלק מהחברה?לא הבנתי.... תגדיר חברה: האם אתה מפנטז על עצמך/עולם טוב יותר?מדי פעם. איזה סוג סרטים אתה אוהב (אנא פרט ככל היותר)?הכל...דרמה..קומדיה..מתח...אימה...הכל הכל. מה הכי מכעיס/הכעיס אותך בבית ספר?מורים. האם אתה אינטיליגנט?אני יודע מה שחשוב לי לדעת. האם אתה חושד שאתה טיפש? אם כן, האם אתה מתבייש בזה?אני לא טיפש...למה את אומרת לי ככה? מה אתה חש כלפי אנשים חכמים יותר ממך?שיהיה להם לבריאות,ידע זה כוח! האם יש אנשים שאתה מעריץ?כן האם יש אנשים/סוגי אנשים שאתה שונא?יש.... האם אתה חושב שזה פייר לשנוא אותם כל כך?לא,אבל לפעמים אין מה לעשות... מה הכי מכעיס אותך בהורים שלך?הם תחמנים... מה הכי מבייש אותך?כלום ומה אתה הכי אוהב?שאלה מכשילה....חומר למחשבה בהחלט! האם אתה אוהב אותם?כן,מאד! האם אתה אוהב את כל משפחתך המיידית?כן אם לא, את מי אתה לא אוהב? האם אתה יודע מה זו "אהבה"?כן... האם אתה עוד בחיפוש אחר "האחד/ת"?כן! האם ניאו הוא האחד?הוא האחד....אבל לא שלי! האם אתה ממוצע?לא האם אתה האחד?לא האם יש לך כוחות-על?אני חושב שכן... האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה?הכל בתוך הראש....לא במילים. קריאה?לא כתיבה?דייי מחשבה?דיי כבר! האם אי פעם תפסת את עצמך עושה מעשה מוזר?אני תמיד עושה דברים מוזרים.... האם האנשים סביבך צחקו עליך?צחקו איתי....לא עליי הביטו עליך במבטים מוזרים?כן הרבה פעמים... האם אתה פרנואיד?לא האם אתה רואה סיבה להיות פרנואיד?לא האם יש אנשים שאתה מקנא בהם?לא האם קריאת ספר היא מטלה בשבילך, או עניין של מה בכך?אני אוהב לקרוא האם רוב האנשים יפים או מכוערים ממך?לא זה ולא זה מתי הפעם האחרונה שהקאת?לפני שבוע...שתיתי...יותר מדיי...טעות רצינית! האם סבלך הוא בעיקר חיצוני או פנימי?פנימי....אבל הוא חזק...ולפעמים הוא מתבטא בחיצוניות. האם אפשר לעשות מהחיים שלך סרט עמוק ומצליח ביותר?לא... האם אתה מסוגל ליצור דברים מתוחכמים?אם אני רוצה...ומשקיע,אני מאמין שכן. האם אתה נוטה לשכוח מילים וביטויים תוך כדי יצירת ביטויים ולהת(אוח, עכשיו זה קרה לי) ולהסתפק(זאת המילה) בניסוח גרוע יותר?לא האם אתה נוטה לצאת מפגר יותר ממה שאתה באמת?אף פעם או שאחרי שהמילים יוצאות אתה מבין שרק בראש שלך אתה יכול להראות חכם? האם לפעמים אתה באמצע שיחה ואתה מנסה לחשוב היטב היטב על הדבר הבא שכדאי לך להגיד?כן האם בדרך כלל אתה מוצא את הדבר הנכון להגיד?כן האם אתה בתקופה טובה בחיים שלך?יותר טובה מלפני חודשים....שאז היתה התקופה הכי רעה שלי אי פעם...אבל עדיין לא מרוצה מספיק. האם יש לך חיים טובים?כן מה היא התקופה הכי גרועה שלך?תקופה רצינית של דיכאון לפני חודשיים...לא הולך לפרט יותר מדיי האם יש לך חדר משלך?כן האם אתה אוהב אותו?מאד האם ההורים שלך ישנים ביחד?גרושים.... האם ענית על כל השאלות בכנות, או שהיו לך כמה תשובות מתחכמות?הרוב תשובות כנות האם השאלות היו קשות?לא... האם הקדשת להן מחשבה?לא יותר מדיי האם היו שאלות טובות בשאלון הזה?נחמדות... אילו חיבבת במיוחד?דיי אין לי כח האם היו שאלות לא מובנות?כן..לא זוכר איזה האם עשיתי לך כאב ראש?קצת... האם אתה מכיר עכשיו את עצמך יותר טוב?לא... ואותי יותר טוב?מה?!

RockSter

New member
עונה- ומקווה- לא- להתייאש- באמצע!!

*הסמיילי הכי שימושי שלכם: :) *הסמיילי הכי לא מובן:
{wtf} *האייקון הכי מיותר:
*האייקון הכי עצוב:
*הסמיילי הכי שמח:
*האייקון שהכי מזכיר לכם מישהו, ומי?
= את המורה הזונע שלי!! :( *האייקון הכי גזעי:
*האייקון הכי אופטימי:
*האייקון הכי מצחיק: משום מה האייקון הזה תמיד מצחיק אותי כל פעם מחדש:
*האייקון הכי מוזר:
*האייקון הכי מתבקש בימים אלו:
הכי מתבקש זה פיצה, אבל כיוון שאני שומרת אני לא יכולה לאכול בנתיים פיצה :( *אייקון חמוד שלא יצא לכם להשתמש בו:
*רעיונות לאייקון שיהיה: אייקון של הפרצוף של ואלו :) *שני אייקונים שהם אותו דבר בעיניכים:
(זה אותי אחד רק עם מצבי רוח) *האייקון הכי מעוות:
*הסמיילי שהכי מתאר את הרגשות שלכם כרגע:
* *שם: שירי *האם השם הוא חלק חשוב בחיי האדם: אני לא חושבת שהוא כל כך משפיע על משהו... *משמעותי: דה סיים *גיל: 14 *מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? מממ... זמרת או שחקנית או אולי סופרת... מי יודע.. *מהי תכלית חייך: להפוך את העולם למקום פחות מעוות ולהיות בהופעה של אבריל לאבין :) *מהו הלקח האחרון שלמדת? שפריס הילטון מטומטמת על כל הראש וגורשה ממלון פאר כי כתבה על הקירות את השם שלה.. חחח *איך נראית מברשת השיניים שלך? כמו שמברשת שיניים נראית *האם אתה מרוצה ממנה? חחחחחחחחח... מממ.. היא אחלה~! *כמה משחה אתה שמה עליה: מממממ... משתנה.. חחח *בכמה שמפו אתה משתמש? חחחחחחחחח... מזה השאלות ההזויות האלה?? *אתה משתמש במרכך: יאפפ *האם אתה מאמין בהיגיינה? כשיש לי כוח.. *אתה המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה) מה תעשה? אביא את אבריל לארץ! *כמה אתה שוקל? סביבות הארבעים ומשהו (ואני טוחנת כמו פרה, שלא תחשבו שאני איזה מטומטמת יפת נפש שכל היום עושה דייטות) *האם אתה זקוק לחיבוק? לפעמים כיין.. *האם אתה מאמין בסטייל? ממממממ... מה ז"א?? *האם אתה מאמין בצדק: כן... אבל אין אותו כל כך בזמן האחרון.. *האם אתה אומר "איכס" על אוכל? ממממ... לא כל כך.. *האם אתה אומר "איכס" עליך: חחחחח כיין.. *האם אי פעם ירד לך דם מהאף: יאפ *למה? לא כי נתנו לי בוקס אליו.. *האם אתה מבין סרטים לעומק? ............... *האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה: ממש לא! *האין הטלויזיה הישראלית היא חרא של דבר? הטלוויזיה הישראלית בהחלט חרא של דבר בייחוד בשל העובדה שכל מה שמוקרן בה הועתק ממדינות אחרות ולעיתים באיכות פחות טובה.. *האין זה מכאיב בראש לנסות לגבש דיעה בנושא כלשהו? חחחח... *האם נראה לך סביר שתתחתן? יאפ *האם אתה חושב על יום הנישואים שלך? כיין..! *אילו דברים שאנשים עלולים לעשות ברחוב גורמים לך לחשוב שהם משוגעים? בנות פרחולות שלובשות חגורות ניטים ושומעים טוקיו הוטל ומתלהבות וחושבות שהן שומעות רוק יכולות להרוס אותי! *שהם אכזריים? מממ.. כשהם יורים במישהו?! *האם אתה סובלני לרוב האנשים? משתדלת *האם אתה סובלני לרוב החיות? משתדלת.. חוץ מלג'וקים וכאלה.. *האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים? לא.. *האם אתה מאמין ב"לשים זין"- בהחלט, זה בערך המוטו שלי בחיים: i dont give a damn! *האם אם כל אדם יוכל "לשים זין" העולם יהיה מאושר יותר? תלוי נורא.. *ואיך הוא יראה בעיניי החברה? זין של עולם.. *האם אתה חלק מהחברה? יאפ *תגדיר חברה: מממ.. קבוצת אנשים בעלת אידיאולוגיה מסוימת... אוייי.. נו עזבו אותי... החברה היום ממש מדורדרת!! *האם אתה מפנטז על עצמך/עולם טוב יותר? יאפ- תמיד יש מקום לשיפור! *איזה סוג סרטים אתה אוהב? מממ.. סרטי אימה! *מה הכי מכעיס/הכעיס אותך בבית הספר: שאנשים משייכים אנשים אחרים לקבוצות בגלל צבע הלק שלהם.. XD וזה שכולם שטחיים! *האם אתה אינטיליגנט: את זה אחרים יוכלו לומר.. *האם אתה חושד שאתה טיפפש? לא.. טיפשה אני לא... *מה אתה חש כלפי אנשים חכמים ממך? הערצה! *האם יש אנשים שאתה מעריץ: כיין, אנשים חכמים ממני ואת אבריל :) * האם יש אנשים/סוגי אנשים שאתה שונא: כן *האם אתה חושב שזה פייר לשנוא אותם כל כך? העולם הזה, המושג "פייר" לגמרי איבד ממשמעותו *מה הכי מכעיס אותך בהורים שלך? ממ.. שהם אוהבים לחנך יותר מדי! *מה הכי מבייש אותך? במה? *ומה אתה הכי אוהב? אם זה בהורים אז אני הכי אוהבת את הרצון שלהם לעזור *האם אתה אוהב אותם? כן *האם אתה אוהב את כ למשפחתך המיידית? מזה משפחה מיידית? *האם אתה יודע מה זו "אהבה"? מממ... אצל כל אחד זה שונה *האם אתה עוד בחיפוש אחר האחת/האחד? יאפ *האם ניאו הוא האחד? ניאו? *האם אתה ממוצע? אה? *האם אתה האחד? חחח אין לי שמץ *האם יש לך כוחות על: כיין, אם אני שורדת את החלק של הילדים האידיוטיים בשכבה שלי- כנראה שכן *האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה? לא.. *קריאה? לא.. *כתיבה? לפעמים.. *מחשבה? לא.. זה כל הקטע- זו מחשבה! *האם אי פעם תפסת את עצמך עושה מעשה מוזר? חחח כן *האם האנשים סביבך צחקו עליך? לא עליי, אלא על המעשה :p *הביטו עלייך במבטים מוזרים? אולי.. מי שם לב? *האם אתה פרנואיד? נופ.. *האם אתה רואה סיבה להיות פרנואיד?? הווו.. כן.. *האם יש אנשים שאתה מקנא בהם? מקנאה.. לא...אני לא חושבת *האם קריאת ספר היא מטלה בשבילך, או עניין של מה בכך? מטלה?? לא... אני אוהבת לקרוא! *האם רוב האנשים יפים או מכוערים ממך? חחח.. בעצם אתם שואלים אם אני יפה או מכוערת.. שוב: יופי הוא עניין סובייקטיבי, בעיניי המתבונן... *מתי הפעם האחרונה שהקאת? מזמן! *האם סבלך הוא בעיקר חיצוני או פנימי? במה מתבטא סבל חיצוני? *האם אפשר לעשות מהחיים שלך סרט עמוק ומצליח? מכל דבר אפשר לעשות סרט עמוק ומצליח.. *האם אתה מסוגל ליצור דברים מתוחכמים? כשיש השראה- השמים הם הגבול! *האם אתה נוטה לצאת מפגר יותר ממה שאתה באמת? אני לא חושבת.. *האם אתה נוטה לשכוח מילים וביטויים תוך כדי יצירת ביטויים ולהסתפק בניסוח גרוע יותר? חחח.. לפעמים.. *האם לפעמים אתה באמצע שיחה ואתה מנסה לחשוב היטב היטב על הדבר שאתה רוצה להגיד? רק אם זה בשיחה כתובה.. כשזה בע"פ אם אני עוצרת לחשוב אני נראית אידיוטית.. *האם בדרך כלל אתה מוצא את הדבר הנכון להגיד? תלוי עם מי אני מדברת ותלוי בסיטואציה.. *האם אתה בתקופה הטובה בחיים שלך? מממ.. את זה אפשר לומר רק אחרי שאני אעבור אותה.. במבט לאחור כל הקשיים שנראים לי היום עצומים, יראו לי בעתיד טיפשיים ובכלל לא מהותיים *האם יש לך חיים טובים? ממ.. אני חושבת שכן *מה היא התקופה הכי גרועה שלך? אין תקופה ממש ממש גרועה!Q *האם יש לך חדר משלך"? יאפ *האם אתה אוהב אותו? יאפ *האם ההורים שלך ישנים ביחד?יאפ *האם ענית על כל השאלות בכנות, או שהיו לך כמה תשובות מתחכמות: היו לי כמה תשובות מתחכמות :p *האם השאלות היו קשות? לא.. *האם הקדשת להן מחשבה? לחלקן.. *האם היו שאלות טובות בשאלון הזה? יאפ *אילו חיבבת במיוחד? אין לי כוח.. *האם עשיתי לך כאב ראש? חח סוג של.. *האם אתה מכיר את עצמך עכשיו יותר טוב? חחח לא.. *ואותי יותר טוב? ממ.. לא.. *מה יהיה המשפט המאגד של הפורום: את זה אני אשאיר לכם :p ועכשיו לי יש שאלה אחת: מישהו באמת קרא את זה?!

Psyche1

New member
עונה ../images/Emo41.gif ../images/Emo20.gif

* הסמיילי הכי לא מובן?
* האייקון הכי מיותר?
* האייקון הכי עצוב?
* הסמיילי הכי שמח?
* האייקון שהכי מזכיר לכם מישהו, ומי?
את יגאל משום מה
* האייקון הכי גזעי?
* האייקון הכי מצחיק?
* האייקון הכי מוזר?
? * אייקון חמוד שלא יצא לכם להשתמש בו?
* רעיונות לאייקון שאין? אמממ * שני אייקונים שהם אותו דבר בעיניכם?
* האייקון הכי מעוות?
**הסמיילי שהכי מתאר את ההרגשה שלכם כרגע?
שם: סהר / ריצ'י האם השם זה חלק חשוב באדם? מן הסתם משמעותי? יאפ גיל: 16 מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? גרפיקאית כנראה, אל תתפסו במילה
מהי תכלית חייך? שינה
מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת? שהכל עובר
איך נראית מברשת השיניים שלך? ירוקה D: האם אתה מרוצה ממנה? יאפ כמה משחה אתה שם עליה? כמה שצריך? בכמה שמפו אתה משתמש? איך אני אגדיר כמות? אתה משתמש במרכך? יאפ האם אתה מאמין בהגיינה? אוהו, כן אתה המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה). מה תעשה? לא יודעת כמה אתה שוקל? 50 כמה מתח אתה יכול לעשות? 5 בלחץ האם אתה זקוק לחיבוק? ממ.. כן!
האם אתה מאמין בסטייל? לא ממש האם אתה מאמין בצדק? כן האם אתה אומר "איכס" על אוכל? תלוי על איזה האם אוכל אומר "איכס" עליך? חסר לו!
האם אי פעם ירד לך דם מהאף? למה? לא. האם אתה מבין סרטים לעומק? תלוי איזה, בד"כ כן האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה? חחחחחחחח ממש! XD האין הטלוויזיה הישראלית חרא של דבר? נו, ברור האין זה מכאיב בראש לנסות לגבש דעה בנושא כלשהו? מאוד!! האם נראה לך סביר שתתחתן? כן האם אתה חושב על יום הנישואין שלך? לא אילו דברים שאנשים עלולים לעשות ברחוב גורמים לך לחשוב שהם משוגעים? ג'קאס!
שהם אכזריים? " האם אתה סובלני לרוב האנשים? לא. חח האם אתה סובלני לרוב החיות? כן האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים? לא האם אתה מאמין ב"לשים זין"? כן האם אם כל אדם יוכל "לשים זין" אז הוא יהיה מאושר יותר? יש מצב ואיך הוא ייראה בעיני החברה? כאחד ש"שם זין" ??? האם אתה חלק מהחברה? תלוי. תגדיר חברה: קשה :\ האם אתה מפנטז על עצמך/עולם טוב יותר? בדיוק אתמול חשבתי על לגור בחווה לא יודעת למה
איזה סוג סרטים אתה אוהב (אנא פרט ככל היותר)? אימה, אין יותר מה לפרט. מה הכי מכעיס/הכעיס אותך בבית ספר? רומינה המורה שלי למתמטיקה
האם אתה אינטיליגנט? סביר להניח האם אתה חושד שאתה טיפש? אם כן, האם אתה מתבייש בזה? טיפשה? לא. אין מצב.
מה אתה חש כלפי אנשים חכמים יותר ממך? בני אדם, כמו כולם האם יש אנשים שאתה מעריץ? ville
האם יש אנשים/סוגי אנשים שאתה שונא? צבועים, שקרנים, סכסכנים, כפוי טובה והרשימה עוד ארוכה של תכונות מגעילות האם אתה חושב שזה פייר לשנוא אותם כל כך? כן מה הכי מכעיס אותך בהורים שלך? אההההה.. השיתוף פעולה נגדי? מה הכי מבייש אותך? לא יודעת, כלום האם אתה אוהב אותם? יאפ האם אתה אוהב את כל משפחתך המיידית? לא. אם לא, את מי אתה לא אוהב? הרבה, יש לי 12 דודים, ואיזה מליון בנינו דודים. האם אתה יודע מה זו "אהבה"? האמץת? לא. האם אתה עוד בחיפוש אחר "האחד/ת"? שהוא יחפש אותי האם אתה ממוצע? כן, סוג של.. האם אתה האחד? ברור האם יש לך כוחות-על? כן, אני וונדרוומן האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה? שיר, נחשב? קריאה?לא כתיבה?לא מחשבה?אולי האם אי פעם תפסת את עצמך עושה מעשה מוזר? :X האם האנשים סביבך צחקו עליך? לא למזלי אף אחד לא שם לב הביטו עליך במבטים מוזרים? כנ"ל האם אתה פרנואיד? מה, שחייזרים יכולים לתפוס אותי כל רגע ולהשתלט לי על המוח?
האם אתה רואה סיבה להיות פרנואיד? חחחח האם יש אנשים שאתה מקנא בהם? לא האם קריאת ספר היא מטלה בשבילך, או עניין של מה בכך? עניין אני אוהבת את זה :p האם רוב האנשים יפים או מכוערים ממך? היופי הוא בעייני המתבונן, אני חושבת שאני אחלה
מתי הפעם האחרונה שהקאת? לא זוכרת האם סבלך הוא בעיקר חיצוני או פנימי? פנימי. האם אפשר לעשות מהחיים שלך סרט עמוק ומצליח ביותר? לא הוא ישעמם האם אתה מסוגל ליצור דברים מתוחכמים? נו, ברור
האם אתה נוטה לשכוח מילים וביטויים תוך כדי יצירת ביטויים ולהת(אוח, עכשיו זה קרה לי) ולהסתפק(זאת המילה) בניסוח גרוע יותר? כן, קורה האם אתה נוטה לצאת מפגר יותר ממה שאתה באמת? לא =] או שאחרי שהמילים יוצאות אתה מבין שרק בראש שלך אתה יכול להראות חכם? יש מצב חח האם לפעמים אתה באמצע שיחה ואתה מנסה לחשוב היטב היטב על הדבר הבא שכדאי לך להגיד? לא בחיים לא קרה לי :X האם בדרך כלל אתה מוצא את הדבר הנכון להגיד? כן האם אתה בתקופה טובה בחיים שלך? תמיד האם יש לך חיים טובים? אכן מה היא התקופה הכי גרועה שלך? הטיול שנתי, שבו לקחו אותי להתאשפז באמצע הטיול בבית חולים "הדסה" ושחררו אחרי מליון שנה, זונות. האם יש לך חדר משלך? כן האם אתה אוהב אותו? מאוד האם ההורים שלך ישנים ביחד? כן האם ענית על כל השאלות בכנות, או שהיו לך כמה תשובות מתחכמות? בכנות בכנות האם השאלות היו קשות? לא האם הקדשת להן מחשבה? לא האם היו שאלות טובות בשאלון הזה? זאת אחת. ולא
אילו חיבבת במיוחד? הקטע עם הסמיילים האם היו שאלות לא מובנות? כן האם עשיתי לך כאב ראש? לא האם אתה מכיר עכשיו את עצמך יותר טוב? לא =] ואותי יותר טוב? נו, ברור הכי טוב

|../images/Emo204.gif כי אני אוהבת שאלונים!

* הסמיילי הכי לא מובן?
* האייקון הכי מיותר?
* האייקון הכי עצוב?
* הסמיילי הכי שמח?
חברה שלי ואלרי * האייקון הכי גזעי?
* האייקון הכי אופטימי?
* האייקון הכי מצחיק?
* האייקון הכי מוזר?
* אייקון חמוד שלא יצא לכם להשתמש בו?
* רעיונות לאייקון שאין?ערפד * שני אייקונים שהם אותו דבר בעיניכם?אין * האייקון הכי מעוות?לא מצאתי **הסמיילי שהכי מתאר את ההרגשה שלכם כרגע?
שם: האם השם זה חלק חשוב באדם? יפ. משמעותי? מאוד. גיל:24 מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?אין לי שמץ! מהי תכלית חייך?מילה הכתובה. מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת?בשלב מסוים, כשנמאס צריך לדעת להפסיק לאלץ את עצמך לשרוד, ולהתחיל שוב במקום אחר. איך נראית מברשת השיניים שלך?סגולה . האם אתה מרוצה ממנה?כן היא עוזרת לי לבעיות חניכיים. כמה משחה אתה שם עליה?לא מודדת. בכמה שמפו אתה משתמש?זה אמא שלי משלמת לכם לשאול את זה?
אתה משתמש במרכך? כן. האם אתה מאמין בהגיינה?כן אתה המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה). מה תעשה?לא רוצה להיות מלך בטח לא של צרפת... כמה אתה שוקל?
כמה מתח אתה יכול לעשות?
האם אתה זקוק לחיבוק?יותר ממה שאוכל לתאר במילים. האם אתה מאמין בסטייל?לא. האם אתה מאמין בצדק?כן ולא, כן כי אמור להיות צדק לא כי אף אחד לא באמת פועל לפיו. האם אתה אומר "איכס" על אוכל?לא. האם אוכל אומר "איכס" עליך?לא יודעת לא יצא לי לשאול אותו. האם אי פעם ירד לך דם מהאף? למה?לא. האם אתה מבין סרטים לעומק?אם הם עמוקים כמובן. האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה?חחח לא ממש לא. האין הטלוויזיה הישראלית חרא של דבר?כן. האין זה מכאיב בראש לנסות לגבש דעה בנושא כלשהו?היו פעמים... האם נראה לך סביר שתתחתן?לא האם אתה חושב על יום הנישואין שלך?רק זה חסר לי אילו דברים שאנשים עלולים לעשות ברחוב גורמים לך לחשוב שהם משוגעים?עדיין לא היה מקרה כזה אבל אולי יהיה. שהם אכזריים?זה אני יכולה לומר בלי לחכות לראות אותם ברחוב. האם אתה סובלני לרוב האנשים?משתדלת האם אתה סובלני לרוב החיות?כן חיות זה דבר מקסים. האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים?בחוץ לא. בפנים אני אודה שקצת. האם אתה מאמין ב"לשים זין"?כן אבל אני לא יודעת לפעול עפ"י זה בעצמי. האם אם כל אדם יוכל "לשים זין" אז הוא יהיה מאושר יותר?לא בטוחה אולי לא. ואיך הוא ייראה בעיני החברה?זה נתון לויכוח. האם אתה חלק מהחברה?איזה חברה? תגדיר חברה:אני מילון? האם אתה מפנטז על עצמך/עולם טוב יותר?דגש על מפנטזת..... איזה סוג סרטים אתה אוהב (אנא פרט ככל היותר)?כולם. מה הכי מכעיס/הכעיס אותך בבית ספר?לא זכור לי חוצמיזה הייתי תמימה מדי באותו זמן. האם אתה אינטיליגנט?אתם שואליעם את האדם הלא נכון. האם אתה חושד שאתה טיפש? אם כן, האם אתה מתבייש בזה?לפעמים כן. מתביישת לא יודעת אולי קצת במקרים ספציפיים. מה אתה חש כלפי אנשים חכמים יותר ממך?שאני רוצה להיות כמוהם. האם יש אנשים שאתה מעריץ?כן האם יש אנשים/סוגי אנשים שאתה שונא?לא יודעת אם שונאת, אבל שומרת מהם מרחק מכובד כן. האם אתה חושב שזה פייר לשנוא אותם כל כך?אני מסתדרת עם כולם כל שאם לא, יש סיבה טובה לכך. מה הכי מכעיס אותך בהורים שלך?שהם ההורים שלי מה הכי מבייש אותך?לא יודעת. ומה אתה הכי אוהב?לא יודעת. האם אתה אוהב אותם?לא שיש לי ברירה. האם אתה אוהב את כל משפחתך המיידית?יפ אם לא, את מי אתה לא אוהב?. האם אתה יודע מה זו "אהבה"?אהבה זה מושג יותר מורכב ממה שמייחסים לו, אני לא חושבת שאי פםעם יודעיחם לגמרי מזו אהבה,יחד עם זאת אי אפשר לא לדעת. האם אתה עוד בחיפוש אחר "האחד/ת"?יפ. האם ניאו הוא האחד?לא יודעת. האם אתה ממוצע?תגדירו ממוצע? האם אתה האחד?לא נראה לי.... האם יש לך כוחות-על?לא חושבת. האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה?לא אבל לפעמים אני מדברת עם חפצים. קריאה?הרבה כתיבה?יהרבה יותר מקריאה מחשבה?יותר מדי האם אי פעם תפסת את עצמך עושה מעשה מוזר?יפ האם האנשים סביבך צחקו עליך?יותר מדי פעמים הביטו עליך במבטים מוזרים?יותר מדי פעמים האם אתה פרנואיד?אולי קצת האם אתה רואה סיבה להיות פרנואיד?תלוי. האם יש אנשים שאתה מקנא בהם?לא. האם קריאת ספר היא מטלה בשבילך, או עניין של מה בכך?זה האויר שאני נושמת. האם רוב האנשים יפים או מכוערים ממך?קטונתי.... מתי הפעם האחרונה שהקאת?למזלי לפני הרבה זמן.... האם סבלך הוא בעיקר חיצוני או פנימי?כנראה גם וגם אבל פנימי יותר האם אפשר לעשות מהחיים שלך סרט עמוק ומצליח ביותר?אולי. האם אתה מסוגל ליצור דברים מתוחכמים?ככה אומרים האם אתה נוטה לשכוח מילים וביטויים תוך כדי יצירת ביטויים ולהת(אוח, עכשיו זה קרה לי) ולהסתפק(זאת המילה) בניסוח גרוע יותר?לפעמים. האם אתה נוטה לצאת מפגר יותר ממה שאתה באמת?תלוי בסיטואציה. או שאחרי שהמילים יוצאות אתה מבין שרק בראש שלך אתה יכול להראות חכם?היו פעמים אבל לא הרבה האם לפעמים אתה באמצע שיחה ואתה מנסה לחשוב היטב היטב על הדבר הבא שכדאי לך להגיד?כן האם בדרך כלל אתה מוצא את הדבר הנכון להגיד?כן האם אתה בתקופה טובה בחיים שלך?יותר טוה ממקודם האם יש לך חיים טובים?לא לפי הציפיות שלי לא מה היא התקופה הכי גרועה שלך?איפשהוא בגיל 19 האם יש לך חדר משלך?יש לי דירה שאני שוכרת האם אתה אוהב אותו?כן האם ההורים שלך ישנים ביחד?גרושים האם ענית על כל השאלות בכנות, או שהיו לך כמה תשובות מתחכמות?כן מה הטעם להתחכם? האם השאלות היו קשות?תלוי איך מסתכלים על זה האם הקדשת להן מחשבה?לא יותר מדי האם היו שאלות טובות בשאלון הזה?כן אילו חיבבת במיוחד?. האם היו שאלות לא מובנות?כמה בודדות האם עשיתי לך כאב ראש?לא האם אתה מכיר עכשיו את עצמך יותר טוב?לא ואותי יותר טוב?לא נראה לי.

5ifi

New member
אוקיי..זה לא עבד.

הפורום הזה כנראה ישאר מת לנצח..או לפחות עד שאנשים יצאו המחורים שלהם ו...יעשו משו!

5ifi

New member
מממ....לא.

אבל בד"כ כשאני צועקת קורה משהו... אז אני עדיין מקווה לטוב

inbal287

New member
הו יה!

* הסמיילי הכי לא מובן?
* האייקון הכי מיותר?
* האייקון הכי עצוב?
* הסמיילי הכי שמח?
, את עדן! * האייקון הכי גזעי?
* האייקון הכי אופטימי?
* האייקון הכי מצחיק? אותי אישית -
* האייקון הכי מוזר?
* רעיונות לאייקון שאין? - * שני אייקונים שהם אותו דבר בעיניכם?
,
* האייקון הכי מעוות?
+
שם: לירון ענבל האם השם זה חלק חשוב באדם? זה חלק חשוב, לא הכי חשוב, אבל חשוב מאוד משמעותי? כן גיל: 18 מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? זמרת מהי תכלית חייך? מוזיקה מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת? לא לפתח ציפיות איך נראית מברשת השיניים שלך? ירוקה שכזאת האם אתה מרוצה ממנה? כן כמה משחה אתה שם עליה? כמה שיוצא בכמה שמפו אתה משתמש? בכמה שצריך אתה משתמש במרכך? יאפ האם אתה מאמין בהגיינה? אהא אתה המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה). מה תעשה? אערוק לפינלנד, משעמם להיות מלך בצרפת. כמה אתה שוקל? שאלה טובה, תשובה לא מעניינת
כמה מתח אתה יכול לעשות? 0 האם אתה זקוק לחיבוק? הכי בעולם האם אתה מאמין בסטייל? לא האם אתה מאמין בצדק? מבחינתי כן, חבל שזה לא מסתדר עם השקפת העולם של העולם
האם אתה אומר "איכס" על אוכל? כן האם אוכל אומר "איכס" עליך? יש מצב האם אי פעם ירד לך דם מהאף? למה? כן... מאיפה לי למה. האם אתה מבין סרטים לעומק? יש ויש האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה? למזלנו, לא. החיים הם סתם סרט. וספציפית שלי הם סרט רע בשידור חוזר. האין הטלוויזיה הישראלית חרא של דבר? אהא האין זה מכאיב בראש לנסות לגבש דעה בנושא כלשהו? די האם נראה לך סביר שתתחתן? מאוד האם אתה חושב על יום הנישואין שלך? כן אילו דברים שאנשים עלולים לעשות ברחוב גורמים לך לחשוב שהם משוגעים? לא יודעת שהם אכזריים? הא? האם אתה סובלני לרוב האנשים? כן האם אתה סובלני לרוב החיות? לכל החיות האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים? לא האם אתה מאמין ב"לשים זין"? אני שמה אותו הרבה, אז כנראה שכן האם אם כל אדם יוכל "לשים זין" אז הוא יהיה מאושר יותר? אהא ואיך הוא ייראה בעיני החברה? מה אכפת לו איך? שישים זין
האם אתה חלק מהחברה? בלית ברירה תגדיר חברה: עזבו אותי מהגדרות האם אתה מפנטז על עצמך/עולם טוב יותר? לא, חבל לטרוח איזה סוג סרטים אתה אוהב (אנא פרט ככל היותר)? מותחים או שנוגעים בלב מה הכי מכעיס/הכעיס אותך בבית ספר? הטמטום של המערכת! האם אתה אינטיליגנט? מי אני שאגדיר את עצמי כאחת כזו? האם אתה חושד שאתה טיפש? אם כן, האם אתה מתבייש בזה? אם אני אכן טיפשה, אני לא מתביישת בזה... זו מי שאני מה אתה חש כלפי אנשים חכמים יותר ממך? שהם חכמים יותר ממני... האם יש אנשים שאתה מעריץ? לא. אבל שאני מעריכה כן. האם יש אנשים/סוגי אנשים שאתה שונא? שאני מאוד לא אוהבת, לא שונאת האם אתה חושב שזה פייר לשנוא אותם כל כך? אני לא שונאת מה הכי מכעיס אותך בהורים שלך? שומדבר מה הכי מבייש אותך? שומדבר ומה אתה הכי אוהב? שהם ההורים שלי
האם אתה אוהב אותם? כן האם אתה אוהב את כל משפחתך המיידית? כן-לא אם לא, את מי אתה לא אוהב? את אישתו של אבא האם אתה יודע מה זו "אהבה"? כן האם אתה עוד בחיפוש אחר "האחד/ת"? לא מחפשת, זה יגיע לבד האם ניאו הוא האחד? אכן האם אתה ממוצע? יש מצב האם אתה האחד? לא, סיכמנו שניאו הוא האחד! האם יש לך כוחות-על? כן האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה? כן קריאה? כן כתיבה? כן מחשבה? כן האם אי פעם תפסת את עצמך עושה מעשה מוזר? כל החיים שלי הם מעשה מוזר אחד גדול האם האנשים סביבך צחקו עליך? אהא הביטו עליך במבטים מוזרים? אכן האם אתה פרנואיד? לא האם אתה רואה סיבה להיות פרנואיד? לא האם יש אנשים שאתה מקנא בהם? לא האם קריאת ספר היא מטלה בשבילך, או עניין של מה בכך? כיף
האם רוב האנשים יפים או מכוערים ממך? יש ויש מתי הפעם האחרונה שהקאת? לפני שלושה שבועות האם סבלך הוא בעיקר חיצוני או פנימי? פנימי האם אפשר לעשות מהחיים שלך סרט עמוק ומצליח ביותר? הו וואו. הוא יהיה שובר קופות ענק. האם אתה מסוגל ליצור דברים מתוחכמים? אני מניחה שכן האם אתה נוטה לשכוח מילים וביטויים תוך כדי יצירת ביטויים ולהת(אוח, עכשיו זה קרה לי) ולהסתפק(זאת המילה) בניסוח גרוע יותר? לפעמים
האם אתה נוטה לצאת מפגר יותר ממה שאתה באמת? כן או שאחרי שהמילים יוצאות אתה מבין שרק בראש שלך אתה יכול להראות חכם?
!!! האם לפעמים אתה באמצע שיחה ואתה מנסה לחשוב היטב היטב על הדבר הבא שכדאי לך להגיד? לפעמים האם בדרך כלל אתה מוצא את הדבר הנכון להגיד? ברוב המקרים כן האם אתה בתקופה טובה בחיים שלך? לא האם יש לך חיים טובים? מי אני שאתלונן על החיים שלי - יש לי אוכל, בגדים, בית, משפחה, חברים ושטויות שאני לא באמת צריכה. אז בתכלס החיים שלי טובים, זה שרע לי לא קשור לזה מה היא התקופה הכי גרועה שלך? י"א האם יש לך חדר משלך? כן האם אתה אוהב אותו? כן האם ההורים שלך ישנים ביחד?
האם ענית על כל השאלות בכנות, או שהיו לך כמה תשובות מתחכמות? סביר להניח שהיו כמה מתחכמות האם השאלות היו קשות? לא האם הקדשת להן מחשבה? כן האם היו שאלות טובות בשאלון הזה? כן אילו חיבבת במיוחד? את כולן האם היו שאלות לא מובנות? נראה לי שהייתה אחת, לא זוכרת איזה האם עשיתי לך כאב ראש? לא האם אתה מכיר עכשיו את עצמך יותר טוב? לא ואותי יותר טוב? ממש לא ועוד אחת לסיום: מה יהיה המשפט המאגד של הפורום? (כן, אתן אמורות להמציא אחד...) - לא יודעת, תספרו לי אתם

amusement

New member
יוצאת מהחור שלי../images/Emo12.gif

מסתבר שאני צוחקת מכל דבר! * הסמיילי הכי לא מובן?
תמיד חשבתי שהוא נראה כמו מדוזה. * האייקון הכי מיותר?
(*חסימת גישה לפורום תוך 5..4..3..*) * האייקון הכי עצוב?
אין כמו דמעה ופאפי פייס בשביל לרגש.. * הסמיילי הכי שמח?
את האח הקטן והפרוותי שלי D: * האייקון הכי גזעי?
(אני באמת צריכה להסביר למה?^^) * האייקון הכי אופטימי?
(או שמא הכי חנפן..) * האייקון הכי מצחיק?
* האייקון הכי מוזר?
~! * האייקון הכי מתבקש לימים אלו?
* רעיונות לאייקון שאין? |פילאפור| (יש גבול לכמות הורוד שאני יכולה להכניס בהודעה אחת.) * שני אייקונים שהם אותו דבר בעיניכם?
(><) * האייקון הכי מעוות?
שם: דנטי
האם השם זה חלק חשוב באדם? הוא בהחלט גורם שמבדיל אותו מאחרים. גיל: חודש ושבוע ל18.
מה את רוצה להיות כשתהי גדולה? ארוכה יותר?.. (בעלת עקבים ז"א!) מהי תכלית חייך? לשרוץ בפורום הזה כי האנשים כאן אחלה.
מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת? לא להאמין לאף אחד. איך נראית מברשת השיניים שלך? שמנה ומכוערת. >< האם את מרוצה ממנה? כן, כל עוד היא שותקת. כמה משחה את שם עליה? המון. ^^ בכמה שמפו את משתמשת? זה שהיה במבצע החודש. את משתמשת במרכך? כן, זה שייצרה אותה חברה שייצרה את השמפו שהיה במבצע בחודש. האם אתה מאמין בהגיינה? אם היא הייתה אל, הייתי משתחווה לה~ את המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה). מה תעשה? אגנוב בגטים. (יש לי דרישה לחמץ, דה.) כמה את שוקלת? המון?...
כמה מתח את יכולה לעשות? בכלל לא
האם את זקוק לחיבוק? תמיד
האם את מאמין בסטייל?
(לא ידעתי אם זה "מאמין סטייליסטי", או מאמינה בסטייל.
) האם את מאמין בצדק?
(כנ"ל~!) האם את אומרת "איכס" על אוכל? כן, אבל אני מפסיקה להחשיב אותו אוכל. האם אוכל אומר "איכס" עליך? כן, הוא התאגד יחד עם מברשת השיניים שלי. האם אי פעם ירד לך דם מהאף? למה? כן. אפילו האף שלי לא יודע למה, והוא היה יותר קרוב לאירוע. האם אתה מבין סרטים לעומק? לרוב כן..
האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה? החיים הן טלנובלה זולה, ועוד מאלו שלא זוכות לפריים טיים. האין הטלוויזיה הישראלית חרא של דבר? אין אף אחד שמסוגל להפיק "קרובים-קרובים" כמונו~! האין זה מכאיב בראש לנסות לגבש דעה בנושא כלשהו? זה מכאיב באיזור הסוציולוגי שלי. ותנו לי לתקן אתכם, עדיף שתגבשו עמדות. האם נראה לך סביר שתתחתני? אם רק יגיע האדם שיציע. האם את חושבת על יום הנישואין שלך? בינתיים אני מפקפקת בקיומו. אילו דברים שאנשים עלולים לעשות ברחוב גורמים לך לחשוב שהם משוגעים? כל מה שהם לא מעזים לעשות בבית. שהם אכזריים?
האם את סובלני לרוב האנשים? האם את סובלנית לרוב החיות?
האם את מפחדת ממה שאנשים חושבים? לא. אני חושבת כמוהם. האם את מאמינה ב"לשים זין"? הביטוי דוחה אותי, אבל הכוונה מאחוריו טובה. האם אם כל אדם יוכל "לשים זין" אז הוא יהיה מאושר יותר? לא, הוא פשוט יפסיק להחזיק זין ביד. ואיך הוא ייראה בעיני החברה? נורמאלי?.. האם את חלק מהחברה? לפעמים. לפעמים ממש לא. תגדירי חברה: אוף. ההגדרה הסוציולוגית לחברה היא סביבת מחיה של בני אדם, הכוללת בתוכה ערכים, נורמות.. האם את מפנטזת על עצמך/עולם טוב יותר? זה או אני, או עולם טוב יותר? העולם לא יהיה טוב יותר בלעדיי! B-] איזה סוג סרטים את אוהבת (אנא פרטי ככל היותר)? דרמה/מתח/קומדיה עם תוכן/אימה/פסיכודאלי/פיוסופי/מותחן פסיכולוגי/מוזיקלי.. בעצם, תלוי בסרט עצמו. מה הכי מכעיס/הכעיס אותך בבית ספר? העובדה שהוא חלק רחב בחיי. האם את אינטיליגנט(ית)? אינטיליגנט אמיתי עונה על שאלה כזו באלגנטיות. או מתחמק. האם את חושדת שאת טיפשה? אם כן, האם את מתביישת בזה? לא.. ולא. מה את חשה כלפי אנשים חכמים יותר ממך? הערצה? קנאה? אולי שילוב של שניהם. האם יש אנשים שאת מעריצה? אהא, המון. האם יש אנשים/סוגי אנשים שאת שונאת? אהא, יותר מדי. האם את חושבת שזה פייר לשנוא אותם כל כך? אם זו סיבה מוצדקת, אז כן. מה הכי מכעיס אותך בהורים שלך? שהם שונים כ"כ. מה הכי מבייש אותך? אין דבר כזה, לדעתי. ומה את הכי אוהבת? אותם. האם את אוהבת אותם? כן. האם את אוהבת את כל משפחתך המיידית? כן, במיוחד כי היא מינמלית. האם את יודעת מה זו "אהבה"? רק באופן מילוני. האם את עוד בחיפוש אחר "האחד"? אני חושבת שהוא עבר מולי בטאוור רקורדס בעזריאלי.
האם ניאו הוא האחד? רק אם אני יכולה להיות טריניטי. האם את ממוצעת? תלוי מי שאר הממוצעים. האם את האחד? אני מעדיפה להיות שתיים. האם יש לך כוחות-על? רק בחלומות~ האם את ממלמלת תוך כדי הליכה? לא, אבל תוך כדי שינה כן. קריאה? מזיזה שפתיים בלי קול, מקסימום. כתיבה? לא~ מחשבה? אולי רק הרגע ~ האם את פרנואיד(ית)? לא, זה הפילים הורודים שרודפים אחרי הופכים אותי לכזאת. האם אתה רואה סיבה להיות פרנואיד?
האם יש אנשים שאת מקנאה בהם? כן, רק שהם לא יודעים על זה. האם קריאת ספר היא מטלה בשבילך, או עניין של מה בכך? הייתי מדקלמת סלוגן של "תקרא, תצליח".. האם רוב האנשים יפים או מכוערים ממך? תלוי איפה אני נמצאת. מתי הפעם האחרונה שהקאת? מתי שאכלתי משהו שלא הייתי אמורה? האם סבלך הוא בעיקר חיצוני או פנימי? הוא רב. זה העיקר בו. האם אפשר לעשות מהחיים שלך סרט עמוק ומצליח ביותר? החיים שלי הם לא יותר מקומדיה דל ארטה. האם את מסוגלת ליצור דברים מתוחכמים? אני מניחה שכן. האם את נוטה לשכוח מילים וביטויים תוך כדי יצירת ביטויים ולהסתפק(זאת המילה) בניסוח גרוע יותר? וואי, כ"כ מזדהה. זה נקרא אפקט מרטיני.
(הנה, הסתפקתי ביין.)
ביקשו שאקצר אז..

amusement

New member
...

אני מגיבה לעצמי..
האם את נוטה לצאת מפגרת יותר ממה שאת באמת? תלוי כמה אני נראית מפגרת באמת XD או שאחרי שהמילים יוצאות אתה מבין שרק בראש שלך את יכולה להראות חכמה? בגלל זה אני חושבת על מה שאני עומדת להגיד המון פעמים לפני. האם לפעמים את באמצע שיחה ואת מנסה לחשוב היטב היטב על הדבר הבא שכדאי לך להגיד? אוי, המון. האם בדרך כלל את מוצאת את הדבר הנכון להגיד? אוי, לא כ"כ המון. האם את בתקופה טובה בחיים שלך? אם אני אאמין ממש ממש חזק... כן. האם יש לך חיים טובים? לא, למה למי יש? מה היא התקופה הכי גרועה שלך? זאת שתגיע, סביר להניח. האם יש לך חדר משלך? כן. האם את אוהבת אותו? כןכן! האם ההורים שלך ישנים ביחד? קצת קשה, בהתחשב בעובדה שאמא גרה בקרית חיים, ואבא גר בפתח תקוה.
האם ענית על כל השאלות בכנות, או שהיו לך כמה תשובות מתחכמות? תחכום זו רק דרך אלגנטית לענות בכנות נסתרת על שאלה חודרנית (כמו עכשיו, למשל). האם השאלות היו קשות? לא, אבל היו המון. האם הקדשת להן מחשבה? כן, עד עכשיו. האם היו שאלות טובות בשאלון הזה? אוהו, אני חושבת שאפילו אני מכירה את עצמי יותר. אילו חיבבת במיוחד? הקצרות
האם היו שאלות לא מובנות? לא, עברית שפה יפה. האם עשיתי לך כאב ראש? לא, רק עייפות הקלדה. האם אתה מכיר עכשיו את עצמך יותר טוב? למרבה הפלא? כן. ואותי יותר טוב? לא, אבל עכשיו אני בטוחה שיש כמה אנשים (לפחות) שלא מחבבים אותך במיוחד.
מה יהיה המשפט המאגד של הפורום? *רק מהאלבום ה1* It's strange what desire will make foolish people do In our diabolikal rapture we live on and on... We're in love with with death and we die on and on 40,000 men and women everyday... Redefine happiness (אני אוהבת את האחרון. אם רק היינו כ"כ הרבה אנשים ^^)

My winter rose

New member
הגיע הזמן שגם אני אענה../images/Emo9.gif

ו-
* הסמיילי הכי לא מובן?
* האייקון הכי מיותר?
* האייקון הכי עצוב?
* הסמיילי הכי שמח?
את החתול שליD: * האייקון הכי גזעי?
ו-
* האייקון הכי אופטימי?
* האייקון הכי מצחיק?
* האייקון הכי מוזר?
* רעיונות לאייקון שאין?הארטגראם, האבי מטאל, ו-|ריר| * שני אייקונים שהם אותו דבר בעיניכם?
* האייקון הכי מעוות?
שם: רחל\י האם השם זה חלק חשוב באדם? בצורה מסוימת. הוא יכול להשפיע על האישיות, כן, אבל לא בצורה קריטית. משמעותי?ממ..כן, די
גיל:14 מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? דיאגנוסטרית\ מנתחת כירורגית, ואם לא זה, אז משהו שקשור לאמנות
מהי תכלית חייך?מוזיקה מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת?לא לתת לחתול שלי להתיישב עליי אם אני עם מכנסיים קצרים. איך נראית מברשת השיניים שלך?סקסית האם אתה מרוצה ממנה?לא, היא ריקנית ושטוחה. מה השאלה הזו?><" כמה משחה אתה שם עליה?עד שהיא נשהרת בכמה שמפו אתה משתמש?כזה שיספיק לחפוף פרה~.~ אתה משתמש במרכך?לא האם אתה מאמין בהגיינה?מאד אתה המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה). מה תעשה? אפרש את סימני המרד המוקדמים ואתן להם שיווין זכויותD: כמה אתה שוקל?5 טון ושלושים קילו כמה מתח אתה יכול לעשות?לאיודעת האם אתה זקוק לחיבוק?מאנשים ספציפים ביותר האם אתה מאמין בסטייל? הא? האם אתה מאמין בצדק?זה תלוי האם אתה אומר "איכס" על אוכל?לא בפני מי שהכין אותו האם אוכל אומר "איכס" עליך? כל ארוחת צהרים האם אי פעם ירד לך דם מהאף? למה? לא.ולא. האם אתה מבין סרטים לעומק? לרוב האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה? לא האין הטלוויזיה הישראלית חרא של דבר? מיסודה, כן האין זה מכאיב בראש לנסות לגבש דעה בנושא כלשהו? לא. האם נראה לך סביר שתתחתן? מקווה האם אתה חושב על יום הנישואין שלך? לא אילו דברים שאנשים עלולים לעשות ברחוב גורמים לך לחשוב שהם משוגעים?ממ..לא יודעת שהם אכזריים?לבעוט בחתול\ילד קטן\ כלב\ לרדות אבנים בכל דבר חי
האם אתה סובלני לרוב האנשים?כן האם אתה סובלני לרוב החיות?תמיד האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים? לא מפחדת, פשוט אכפת לי האם אתה מאמין ב"לשים זין"? לא מתה על הביטוי, אבל לאנשים ספציפים, הוא מתאים האם אם כל אדם יוכל "לשים זין" אז הוא יהיה מאושר יותר? לא, הוא יהיה מודחק ואיך הוא ייראה בעיני החברה? כאדיש? האם אתה חלק מהחברה? לא, אני יצור חללי תגדיר חברה:מכלול של אנשים מסוימים שחיים באותם תנאים, ובאזור מגורים קרוב, עם הגדרת דפוסי התנהגות מקובלים ודומים האם אתה מפנטז על עצמך/עולם טוב יותר? לא בדיוק איזה סוג סרטים אתה אוהב (אנא פרט ככל היותר)? כל ז'אנר, רק שיהיה סרט טוב ואמיתי מה הכי מכעיס/הכעיס אותך בבית ספר? צביעות שלא נשים מסוימים, הרגשה שהם יותר טובים וממך, והכללים שלהם הם שטובים, ואם אתה מחוץ להם, אז אתה מוזר. האם אתה אינטיליגנט? את זה רק הסביבה שלי יכולה לקבוע, אבל אני לא טיפשה
האם אתה חושד שאתה טיפש? אם כן, האם אתה מתבייש בזה? בכלל לא מה אתה חש כלפי אנשים חכמים יותר ממך? אני לא מאמינה בזה. אני רואה אנשים בעלי יותר נסיון ממני, ואני יודעת שיום אחד אני אגיע לרמה שלהם, ויכול להיות שמעבר אליה.(בלי שמץ נרקסיזם
) האם יש אנשים שאתה מעריץ? מעריכה, על גבול ההערצה האם יש אנשים/סוגי אנשים שאתה שונא?הו, כן, הרבה האם אתה חושב שזה פייר לשנוא אותם כל כך?אני לא עושה כלום עם השנאה שלי. אני לא רואה את זה בתור משחקים אדיוטים של" פייר לא פייר". מה הכי מכעיס אותך בהורים שלך? שלפעמים הם מתייחסים אליי כאל תינוקת, עוד לא יודעת מה באמת טוב בשבילה. מה הכי מבייש אותך? שאלה קצת מפגרת, לא?
ומה אתה הכי אוהב? מוזיקה, חברים מסוימים האם אתה אוהב אותם? אם כתבתי שאני הכי אוהבת אותם, אז זה משתמע, לא?
האם אתה אוהב את כל משפחתך המיידית?ממ... בערך אם לא, את מי אתה לא אוהב?לא מוצאת את זה כעניינך האם אתה יודע מה זו "אהבה"? אני מקווה שכן האם אתה עוד בחיפוש אחר "האחד/ת"?אני פאקינג בת 14~.~ האם ניאו הוא האחד?הא? האם אתה ממוצע?מה? האם אתה האחד?רק אני חושבת שכל השלוש האחרונות היו מפגרות רצח? האם יש לך כוחות-על?כן. האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה?ברור קריאה?כן כתיבה?כן מחשבה?לא. יש לי נכות מסוימת שלא מאפשרת לי לחשוב. אני לא באמת כותבת כרגע. זו אשליה האם אי פעם תפסת את עצמך עושה מעשה מוזר?מממ..כן האם האנשים סביבך צחקו עליך?לא הביטו עליך במבטים מוזרים?לא האם אתה פרנואיד?לא האם אתה רואה סיבה להיות פרנואיד?לא האם יש אנשים שאתה מקנא בהם?כן האם קריאת ספר היא מטלה בשבילך, או עניין של מה בכך? תלוי איזה ספר האם רוב האנשים יפים או מכוערים ממך?יפים~.~ מתי הפעם האחרונה שהקאת?מממ...ביומהולדת שלי~.~ האם סבלך הוא בעיקר חיצוני או פנימי?אני אל חושבת שאני סובלת האם אפשר לעשות מהחיים שלך סרט עמוק ומצליח ביותר?לא האם אתה מסוגל ליצור דברים מתוחכמים?אני מקווה שאני אצליח האם אתה נוטה לשכוח מילים וביטויים תוך כדי יצירת ביטויים ולהת(אוח, עכשיו זה קרה לי) ולהסתפק(זאת המילה) בניסוח גרוע יותר?כן, לפעמים האם אתה נוטה לצאת מפגר יותר ממה שאתה באמת? לעיתים רחוקות
או שאחרי שהמילים יוצאות אתה מבין שרק בראש שלך אתה יכול להראות חכם?קרה כמה פעמים
האם לפעמים אתה באמצע שיחה ואתה מנסה לחשוב היטב היטב על הדבר הבא שכדאי לך להגיד?ממ...לא האם בדרך כלל אתה מוצא את הדבר הנכון להגיד?כן
האם אתה בתקופה טובה בחיים שלך?אני בתקופה רגילה האם יש לך חיים טובים? אני לא יודעת, לא חייתי חים אחרים כדי שאני אוכל להשוות באמת מה היא התקופה הכי גרועה שלך?אינלי מושג האם יש לך חדר משלך?כן האם אתה אוהב אותו?כן האם ההורים שלך ישנים ביחד?מה זה עניינך?:-* האם ענית על כל השאלות בכנות, או שהיו לך כמה תשובות מתחכמות?היו לי תשובות מעוצבנות האם השאלות היו קשות?לא האם הקדשת להן מחשבה? עד כמה שצריך האם היו שאלות טובות בשאלון הזה?לא אילו חיבבת במיוחד?לא חיבבתי, הן פשוט...דרך להעביר תזמן האם היו שאלות לא מובנות?לא האם עשיתי לך כאב ראש?אל תפריזי בערך השאלות
האם אתה מכיר עכשיו את עצמך יותר טוב?לא ואותי יותר טוב?לא ועוד אחת לסיום: מה יהיה המשפט המאגד של הפורום? (כן, אתן אמורות להמציא אחד...) 1470 are alredy gone with the sin כמובן, שה-1470 צריך להיות בהתחלה~.~

אני../images/Emo71.gif

סמיילים: * הסמיילי הכי שימושי שלכם? אני מניחה ש
* הסמיילי הכי לא מובן?
* האייקון הכי מיותר?
הוא מעצבן אותי. * האייקון הכי עצוב?
* הסמיילי הכי שמח?
את הייד משנות השבעים.XD * האייקון הכי גזעי?
? * האייקון הכי אופטימי?
* האייקון הכי מצחיק?
* האייקון הכי מוזר?
* רעיונות לאייקון שאין? משהו עם אפרוD: * שני אייקונים שהם אותו דבר בעיניכם?
ו-
, אבל ה
יותר מגניב. * האייקון הכי מעוות?
שם: ליאל האם השם זה חלק חשוב באדם? כן משמעותי? בערך גיל: 14 וחצי מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? להיות בלהקה! או להיות רופאה. מהי תכלית חייך? .... מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת? יש כמה איך נראית מברשת השיניים שלך? ורודה-לבנה האם אתה מרוצה ממנה? אכן
כמה משחה אתה שם עליה? הממ מספיק? בכמה שמפו אתה משתמש? בכמה שצריך? אתה משתמש במרכך? אהא האם אתה מאמין בהגיינה? כן אתה המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה). מה תעשה? נמ כמה אתה שוקל? הרבה כמה מתח אתה יכול לעשות? כלום האם אתה זקוק לחיבוק? אכן האם אתה מאמין בסטייל? המממ האם אתה מאמין בצדק? כן האם אתה אומר "איכס" על אוכל? כן האם אוכל אומר "איכס" עליך? אולי, שיהיה לו בכיף האם אי פעם ירד לך דם מהאף? למה? כן, כשהיה שרב... האם אתה מבין סרטים לעומק? כאלה שיש בהם עומק האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה? נופ האין הטלוויזיה הישראלית חרא של דבר? הרב האין זה מכאיב בראש לנסות לגבש דעה בנושא כלשהו? אכן האם נראה לך סביר שתתחתן? המ כן האם אתה חושב על יום הנישואין שלך? לא אילו דברים שאנשים עלולים לעשות ברחוב גורמים לך לחשוב שהם משוגעים? לאדעת שהם אכזריים? להתעלל בבע"ח/ילדים האם אתה סובלני לרוב האנשים? לא כ"כ האם אתה סובלני לרוב החיות? כן האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים? כן האם אתה מאמין ב"לשים זין"? כן האם אם כל אדם יוכל "לשים זין" אז הוא יהיה מאושר יותר? אולי ואיך הוא ייראה בעיני החברה? הממ האם אתה חלק מהחברה? כן תגדיר חברה: נמ האם אתה מפנטז על עצמך/עולם טוב יותר? יאפ איזה סוג סרטים אתה אוהב (אנא פרט ככל היותר)? דרמות, קומדיות ופנטזיה בעיקר. מה הכי מכעיס/הכעיס אותך בבית ספר? אנשים האם אתה אינטיליגנט? לא יודעת האם אתה חושד שאתה טיפש? אם כן, האם אתה מתבייש בזה? חושדת. מה אתה חש כלפי אנשים חכמים יותר ממך? כבוד? האם יש אנשים שאתה מעריץ? כן האם יש אנשים/סוגי אנשים שאתה שונא? כן האם אתה חושב שזה פייר לשנוא אותם כל כך? כן מה הכי מכעיס אותך בהורים שלך? שהם מעצבנים. מה הכי מבייש אותך? הממ הרבה. ומה אתה הכי אוהב? שאכפת להם ממני. האם אתה אוהב אותם? כן האם אתה אוהב את כל משפחתך המיידית? הממממ אם לא, את מי אתה לא אוהב? המ האם אתה יודע מה זו "אהבה"? אני חושבת האם אתה עוד בחיפוש אחר "האחד/ת"? משהו כזה האם ניאו הוא האחד? ברור האם אתה ממוצע? יאפ האם אתה האחד? לא ממש האם יש לך כוחות-על? כן האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה? לפעמים קריאה? כןXD כתיבה? לא מחשבה? לא האם אי פעם תפסת את עצמך עושה מעשה מוזר? אהא האם האנשים סביבך צחקו עליך? כן הביטו עליך במבטים מוזרים? אהא האם אתה פרנואיד? המX: האם אתה רואה סיבה להיות פרנואיד? כן האם יש אנשים שאתה מקנא בהם? כן האם קריאת ספר היא מטלה בשבילך, או עניין של מה בכך? תלוי איזה ספר. האם רוב האנשים יפים או מכוערים ממך? יפים ממני מתי הפעם האחרונה שהקאת? כשהייתי חולה.. האם סבלך הוא בעיקר חיצוני או פנימי? גם וגם האם אפשר לעשות מהחיים שלך סרט עמוק ומצליח ביותר? לא, אני לא מעניינת.. האם אתה מסוגל ליצור דברים מתוחכמים? אולי האם אתה נוטה לשכוח מילים וביטויים תוך כדי יצירת ביטויים ולהת(אוח, עכשיו זה קרה לי) ולהסתפק(זאת המילה) בניסוח גרוע יותר? אהא האם אתה נוטה לצאת מפגר יותר ממה שאתה באמת? הממ כן די הרבה או שאחרי שהמילים יוצאות אתה מבין שרק בראש שלך אתה יכול להראות חכם? כןXD האם לפעמים אתה באמצע שיחה ואתה מנסה לחשוב היטב היטב על הדבר הבא שכדאי לך להגיד? כן האם בדרך כלל אתה מוצא את הדבר הנכון להגיד? לא האם אתה בתקופה טובה בחיים שלך? ממוצעת האם יש לך חיים טובים? אולי מה היא התקופה הכי גרועה שלך? לאיודעת האם יש לך חדר משלך? אהא האם אתה אוהב אותו? המ האם ההורים שלך ישנים ביחד? לא האם ענית על כל השאלות בכנות, או שהיו לך כמה תשובות מתחכמות? לא בכנות. האם השאלות היו קשות? חלקן האם הקדשת להן מחשבה? חלקן האם היו שאלות טובות בשאלון הזה? כן אילו חיבבת במיוחד? המ האם היו שאלות לא מובנות? המממממממממממ האם עשיתי לך כאב ראש? כן! האם אתה מכיר עכשיו את עצמך יותר טוב? לא! ואותי יותר טוב? לא!!! ועוד אחת לסיום: מה יהיה המשפט המאגד של הפורום? (כן, אתן אמורות להמציא אחד...) לאדעת

למעלה