mise

New member
../images/Emo207.gif ל - ../images/Emo32.gif שפתחת -

קיבלתי קישור במייל עם המלל הבא בגוף ההודעה:
מקובל שאינני מכיר אותו – [מישהו מכיר?] בראיון שנערך 3 ימים לפני האירוע של שרון, הוא נותן ניתוח של העתיד, בהווה ובעתיד, פשוט מדהים לראות איך הדברים כבר התגשמו ונעקוב לראות כיצד הדברים ממשיכים להתגשם. בין יתר הדברים: [1] השבץ של שרון [2] שרון יוצא מהתמונה ויזכר כדמות חשובה כמן בן גוריון. [3] אולמרט יחליף אותו אולם לא יצליח לייצב את מעמדו. [4] נתניהו ייבחר ויעשה קואליציה עם פרץ. הליכוד יעלה ל-30 מנדטים. [5] קדימה נופלת ל-15 מנדטים ולאחר הבחירות הם ירסקו אחד את השני. לבנת נחלשת. שמעון פרס ייעלם לאט לאט. מופז גם כן. נאסרללה יירצח. ממשל בוש יסתיים טרם זמנו. ועוד ועוד. [6] דרעי יחזור וישתף פעולה עם אלי ישי, וש"ס תפתיע בבחירות. ... ועוד המון דברים. על פי התחזית שלו ברור כי היציאה מעזה היתה מהלך אלוקי לטובתנו (אולי זה היה תפקידו של שרון?) על פי התחזית שלו אנו מסיימים את השנים הרעות ומתחילים את השנים הטובות, עליה המונית מארה"ב, קרנה של ישראל עולה בעולם, ועוד. מי יתן
זהו. רציתי לשתף באופטימיות.

mise

New member
מה זה חשוב? אני מדברת על התחזיות

האחרות. שגשוג של ישראל, עליה המונית וכו' (נסראללה נעלם..ששששש!!!!) חוצמזה, זה לא ממש משנה לי מי יושב שם בכנסת, כל עוד הוא עושה מה שצריך לעשות. הנה, אריק שרון היה X בדיעותיו והפך להיות Z. זה משנה מי בכלל יושב שם?

mise

New member
נו, אז הנה - עליה המונית!!

(את חיה מתיירות? או שזו אמירה צינית על העליה ההמונית?)

swann

New member
../images/Emo45.gif. זה מה שיש לי להגיד.

למרות ש"קצת" זה אנדרסטייטמנט לטעמי

ס ו ל ה

New member
אופטימי מאד עם ביבי ובלעדיו...

מוריד את סף החרדה שאני חשה בזמן האחרון... נותר לי רק להגיד אמן.

למעלה