רונה סופרסטאר

שוודה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif רונה סופרסטאר ../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

הנני גאה להציג את הפינה החדשה (יחסית)-
רונה סופרסטאר
. היות ורעיונות לשמות לא הגיעו עדיין, לפינה יש שם מעפן. מי שיש לו רעיון מוזמן להציע.
ובפינתנו השבוע
- השיר הבא בדיסק הלא הוא הקול שקורא לי
קחי אותי איתך- מיהי\מיהו האביר\ה על הסוס הלבן שלך?
תראי לי איך נוזל הזמן בצד שלך- איך את\ה מבזבז\ת את זמנך?
הוא מטפטף לאט היא אמרה- מתי בפעם האחרונה טפטפת על עצמך משהו? מה זה היה?
ובעיניים פקוחות ישנות-את\ה ישן\ה עם עיניים פתוחות?
אפשר להגיד לזה לא- למה את\ה אומר לא?
הקול שקורא לי חוזר- איזה קול מפחיד אותך?
את לא יודעת כמה היא אמרה- ספר\י משהו על עצמך שאנחנו לא יודעים!
כמה אויר אני צריכה בשביל לנשום- מה את\ה צריך יותר: חברה או את הפרטיות והאוויר שלך?
כמה לרוץ כדי לדרוך באותו המקום- יש משהו שאת\ה עושה\ עשית שהרגשת שלא הוביל אותך לשום מקום? מה?
הקול שקורא לי חוזר- איזה קול גורם לך להתעצבן?
הלילה נמתח השיר מתקצר- עם אילו שירים את\ה הולך\ת לישון בלילה?
זה שיר ערס עתיק וקודר – איזה שיר ערס שרו לך בילדותך?
של אם עייפה - ספר\י על מקרה שבו ממש עצבנת את אמא שלך
לתינוק שתמיד נשאר ער- ספר\י חוויית בייביסיטר מוזרה\ מצחיקה\ מעצבנת
הקול שקורא לי חוזר - למי יש את הקול הכי סקסי לדעתך?
הלילה נמתח השיר מתקצר- איך את\ה ישן\ה בלילה? (על הגב\ צד\ בטן\ ראש)
מתקצר- מה הגובה שלך? היית רוצה להיות יותר גבוה\ה?
זה שיר ערס עתיק וקודר של אם עייפה לתינוק שתמיד נשאר ער הקול שקורא לי הלילה נמתח הקול שקורא לי חוזר הלילה נמתח מתקצר
המשך שבוע טוב

זו הפינה האהובה עלי..

ואני אוהבת את השם. בצירוף האיקונים הוורודים כמובן. + רק לי בא לעשות (שיט. אין לי מושג איך קוראים לדבר הזה עם האצבעות, כמו שהדודות רוקדות בחתונות) מצד לצד בכל פעם שאני שומעת את השיר הזה? קחי אותי איתך- מיהי\מיהו האביר\ה על הסוס הלבן שלך? נו זה ברור. בןבן (שכתב הודעה אחת ונעלם מכאן משום מה...) תראי לי איך נוזל הזמן בצד שלך- איך את\ה מבזבז\ת את זמנך? כרגע על בן אחותי הקטנה ועבודה בחנות בגדים במודיעין. הוא מטפטף לאט היא אמרה- מתי בפעם האחרונה טפטפת על עצמך משהו? מה זה היה? מים. כששטפתי ידיים. אם זה לא נחשב אז שעווה. לפני כמה ימים. ובעיניים פקוחות ישנות-את\ה ישן\ה עם עיניים פתוחות? נראה לי שלא. אבל אני ישנה כשזה קורה כך שלא יצא לי לראות אפשר להגיד לזה לא- למה את\ה אומר לא? לאלימות!!! הקול שקורא לי חוזר- איזה קול מפחיד אותך? של רפי גינת את לא יודעת כמה היא אמרה- ספר\י משהו על עצמך שאנחנו לא יודעים! אני יודעת לעשות פרח עם הלשון. אני אצרף תמונה כמה אויר אני צריכה בשביל לנשום- מה את\ה צריך יותר: חברה או את הפרטיות והאוויר שלך? בדרך כלל לבד. אבל יש אנשים ספציפים שאיתם אני מרשה לעצמי הכל. ובן מככב פה בשאלון לבנתיים.. כמה לרוץ כדי לדרוך באותו המקום- יש משהו שאת\ה עושה\ עשית שהרגשת שלא הוביל אותך לשום מקום? מה? בגרות. הקול שקורא לי חוזר- איזה קול גורם לך להתעצבן? ליבי!!! קומי!! (אמא בבוקר) הלילה נמתח השיר מתקצר- עם אילו שירים את\ה הולך\ת לישון בלילה? שקט. זה שיר ערס עתיק וקודר – איזה שיר ערס שרו לך בילדותך? לא שרו. ילדות עשוקה. (ככה כותבים נכון) של אם עייפה - ספר\י על מקרה שבו ממש עצבנת את אמא שלך. ליבי!!! קומי!!! לתינוק שתמיד נשאר ער- ספר\י חוויית בייביסיטר מוזרה\ מצחיקה\ מעצבנת- נפלה על הילד שעשיתי לא בייביסיטר ארונית ופתחה לו את הראש. הקול שקורא לי חוזר - למי יש את הקול הכי סקסי לדעתך? לבןבן
. תשמעו את המזכירה שלו בנייד. הלילה נמתח השיר מתקצר- איך את\ה ישן\ה בלילה? (על הגב\ צד\ בטן\ ראש) בטן/צד/מכורבלת מתקצר- מה הגובה שלך? היית רוצה להיות יותר גבוה\ה? 162. עוד 8 שנטימטר והייתי מאושרת זה שיר ערס עתיק וקודר של אם עייפה לתינוק שתמיד נשאר ער הקול שקורא לי הלילה נמתח הקול שקורא לי חוזר הלילה נמתח מתקצר (זה רק אני או שהשאלון הפך לשאלון געגועים לבןבן שנסע לשבוע. אני מרגישה רכרוכית כעת)

noa08128

New member
היי!

אנלא מאמינה! עכשיו השמות האלו מגיעים לכל מקום! אני וידי שלי * לא מאוהבי הרונה יש לציין* עשה פארודיה ציורית על רונה .. וקרא לה בשם!
רונה סופרסטאר
. שם מגניב!

bזוהר

New member
את לא זוכרת את התקרית שלנו עם

המושג הזה? :-*
'תקרית', ממש.

ברררר

New member
הממ :)

קחי אותי איתך- מיהי\מיהו האביר\ה על הסוס הלבן שלך?מיי בוייפרנד וכריס מרטין
תראי לי איך נוזל הזמן בצד שלך- איך את\ה מבזבז\ת את זמנך?בלהתבטט מול הטלוויזיה/מחשב הוא מטפטף לאט היא אמרה- מתי בפעם האחרונה טפטפת על עצמך משהו? מה זה היה?חחחחחחחחחחחחחחחח אמממממממממ אתמול לקחת את הפח זבל וטיפטף עלי המיץ שלו
ובעיניים פקוחות ישנות-את\ה ישן\ה עם עיניים פתוחות?לא אפשר להגיד לזה לא- למה את\ה אומר לא?למה לא?
הקול שקורא לי חוזר- איזה קול מפחיד אותך?כל עוד אני בלילה לבד אני מפחדת גם מהקול של עצמי... חחח את לא יודעת כמה היא אמרה- ספר\י משהו על עצמך שאנחנו לא יודעים!אני אובססיבית למראות, אני כלל הזמן מסתכלת בהן ויש לי מראה קטנטנה בקלמר ליתר ביטחון... בטיול שנתי של שנה שעברה שכחתי מראה וכמעט התעלפתי..
כמה אויר אני צריכה בשביל לנשום- מה את\ה צריך יותר: חברה או את הפרטיות והאוויר שלך?גם וגם כמה לרוץ כדי לדרוך באותו המקום- יש משהו שאת\ה עושה\ עשית שהרגשת שלא הוביל אותך לשום מקום? מה?חחח לא עולה לי עכשיו הקול שקורא לי חוזר- איזה קול גורם לך להתעצבן?כשכואב ל הראש כל קול מעצבן אותי "קול גלגל התגלגל מלמטה למעלה" הלילה נמתח השיר מתקצר- עם אילו שירים את\ה הולך\ת לישון בלילה?זה משתנה זה שיר ערס עתיק וקודר – איזה שיר ערס שרו לך בילדותך?לא יודעת, אני יודעת רק ששרתי כל הזמן את "פרח נתתי לנורית קטן ויפה וכחול תפוח נתתי לנורית נתתי הכל נורית לקחה התפוח הפרח זרקה בחצר והלכה לשחק עם ילד עם ילד אחר. אינני בוכה אפעם אינני תינוק בכיין אז למה אמא למה זולגות הדמעות מעצמן"
של אם עייפה - ספר\י על מקרה שבו ממש עצבנת את אמא שלך- תמיד שאני אומרת "עוד שנייה" ולא עושה כלום חחח לתינוק שתמיד נשאר ער- ספר\י חוויית בייביסיטר מוזרה\ מצחיקה\ מעצבנת- פעם התינוק בכה כל הזמן עד שהייתי חייבת להתקשר להורים הקול שקורא לי חוזר - למי יש את הקול הכי סקסי לדעתך?למייקל מריון לואיס... חחחחחחחחחחחח סתםםםםםםםםם הלילה נמתח השיר מתקצר- איך את\ה ישן\ה בלילה? (על הגב\ צד\ בטן\ ראש)זה מתחיל מהגב אח"כ עובר לצד ובסוף לראש [
] מתקצר- מה הגובה שלך? היית רוצה להיות יותר גבוה\ה?1.67 ואני רוצה להיות 1.70 אחלה בחלה, שבוע טוב....

darling2

New member
בכה לי נהר../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif

קחי אותי איתך- מיהי\מיהו האביר\ה על הסוס הלבן שלך? אם הייתי יודעת...
תראי לי איך נוזל הזמן בצד שלך- איך את\ה מבזבז\ת את זמנך? שומעת מוזיקה, מחשב, תנועה, ושנשאר זמן..אז שינה
. הוא מטפטף לאט היא אמרה- מתי בפעם האחרונה טפטפת על עצמך משהו? מה זה היה? לא מפטפטת עם עצמי.. ובעיניים פקוחות ישנות-את\ה ישן\ה עם עיניים פתוחות? ברור
אפשר להגיד לזה לא- למה את\ה אומר לא? לאלימות
. ולשקרנים וצבועים. הקול שקורא לי חוזר- איזה קול מפחיד אותך? צעקות לרוב...ולא יודעת. את לא יודעת כמה היא אמרה- ספר\י משהו על עצמך שאנחנו לא יודעים! יש לי בבית גן זאולוגי שלם
אתם מוזמנים! (ארנבות, תרנגולות, תוכים, כלבים, חתולים, ברווזים ואווזים) כמה אויר אני צריכה בשביל לנשום- מה את\ה צריך יותר: חברה או את הפרטיות והאוויר שלך? שאלה קשה
אני חושבת שאת החברה שתכבד את הפרטיות שלי. כמה לרוץ כדי לדרוך באותו המקום- יש משהו שאת\ה עושה\ עשית שהרגשת שלא הוביל אותך לשום מקום? מה? לקפל כביסה..
הקול שקורא לי חוזר- איזה קול גורם לך להתעצבן? תלוי מתי.. לפעמים אני לא סובלת את היללות של החתולים. וגם קולות של אנשים מסויימים. הלילה נמתח השיר מתקצר- עם אילו שירים את\ה הולך\ת לישון בלילה? הו.
כל לילה עם משהו אחר. אביתר,עברי(בזמן האחרון פחות), רונה, נורית גלרון, אלה פיצג'רלד, קני ג'י, יהודית רביץ, הרבה בקיצור. זה שיר ערס עתיק וקודר – איזה שיר ערס שרו לך בילדותך? כבר בגן שמו לנו מוזיקות עולם
של אם עייפה - ספר\י על מקרה שבו ממש עצבנת את אמא שלך לא זוכרת מתי, אבל על דברים קטנים ולא יותר.. (עומר ספר לנו אתה.
) לתינוק שתמיד נשאר ער- ספר\י חוויית בייביסיטר מוזרה\ מצחיקה\ מעצבנת הו.
הם התעוררו באמצע הלילה..שניהם (האחיינים שלי)ומאז אני משתדלת לא לעשות רעש..("אתה מעיר לי את הילדים")
הקול שקורא לי חוזר - למי יש את הקול הכי סקסי לדעתך? אביתר ונינה סימון.
הלילה נמתח השיר מתקצר- איך את\ה ישן\ה בלילה? (על הגב\ צד\ בטן\ ראש) על הבטן. מתקצר- מה הגובה שלך? היית רוצה להיות יותר גבוה\ה?
אתם חייבים. נקודה רגישה. 1.58. קצת יותר גבוהה. בבקשה
אבל חוץ מזה החיים יפים
מחר רונה.

AnGeLiNa JoNsOn

New member
58?../images/Emo141.gif

אני בשוק, אני הייתי בטוחה שאת בסגנון הגובה שלי! מוזר
בתמונות את יותר גבוהה, תתנחמי בזה

כמה נחמט../images/Emo9.gif

קחי אותי איתך- מיהי\מיהו האביר\ה על הסוס הלבן שלך? חיח... זה סוד
תראי לי איך נוזל הזמן בצד שלך- איך את\ה מבזבז\ת את זמנך?שומעת מוזיקה בד"כ
הוא מטפטף לאט היא אמרה- מתי בפעם האחרונה טפטפת על עצמך משהו? מה זה היה? לא מזמן... שעוות נרות (
)
ובעיניים פקוחות ישנות-את\ה ישן\ה עם עיניים פתוחות? לא שידוע לי...
אפשר להגיד לזה לא- למה את\ה אומר לא? לפעמים
הקול שקורא לי חוזר- איזה קול מפחיד אותך? אההה... לא יודעת...
את לא יודעת כמה היא אמרה- ספר\י משהו על עצמך שאנחנו לא יודעים! מה אתם רוצים לדעת?! (חעחע
)
כמה אויר אני צריכה בשביל לנשום- מה את\ה צריך יותר: חברה או את הפרטיות והאוויר שלך? פרטיות ואוויר לעצמי
כמה לרוץ כדי לדרוך באותו המקום- יש משהו שאת\ה עושה\ עשית שהרגשת שלא הוביל אותך לשום מקום? מה? לא שזכור לי
הקול שקורא לי חוזר- איזה קול גורם לך להתעצבן? שהאח הקטן שלי מנסה לשיר ויוצא לו זיוף אחד גדול במקום
הלילה נמתח השיר מתקצר- עם אילו שירים את\ה הולך\ת לישון בלילה? של רונה/ אלונה דניאל/ המכשפות
זה שיר ערס עתיק וקודר – איזה שיר ערס שרו לך בילדותך? לא זוכרת חחח
של אם עייפה - ספר\י על מקרה שבו ממש עצבנת את אמא שלך אוהו... כשנעלתי ת'דלת של החדר ושמתי מוזיקה בפול ווליום
לתינוק שתמיד נשאר ער- ספר\י חוויית בייביסיטר מוזרה\ מצחיקה\ מעצבנת ילד אחד, שלא משנה מה ומתי הוא מתעורר בדיוק 5 דקות לפני שההורים שלו חוזרים ועושה לי ת'מוות
הקול שקורא לי חוזר - למי יש את הקול הכי סקסי לדעתך? רונה (
) כבר שמעתי השוואות של הקול שלה לכל מיני דברים..
הלילה נמתח השיר מתקצר- איך את\ה ישן\ה בלילה? (על הגב\ צד\ בטן\ ראש) הומממ... על הראש
בד"כ...
מתקצר- מה הגובה שלך? היית רוצה להיות יותר גבוה\ה? אני?! מטר וחצי
אבל כיף לי ונחמט לי ככה
זה שיר ערס עתיק וקודר של אם עייפה לתינוק שתמיד נשאר ער הקול שקורא לי הלילה נמתח הקול שקורא לי חוזר הלילה נמתח מתקצר
המשך שבוע טוב
גם לך!!!

שוודה

New member
קחי אותי איתך

אין דבר כזה!
קריאה, לימודים, עבודה, ציור, נגינה, כיף חיים ושיגועים
הוא מטפטף לאט היא אמרה- מתי בפעם האחרונה טפטפת על עצמך משהו? מה זה היה?
היום בעבודה מרחתי על עצמי חומוס בטעות
ובעיניים פקוחות ישנות-את\ה ישן\ה עם עיניים פתוחות?
לא
אפשר להגיד לזה לא- למה את\ה אומר לא?
לאנשים זרים שמציעים לי סוכריות
הקול שקורא לי חוזר- איזה קול מפחיד אותך?
רעמים
כשהייתי קטנה ניסיתי להשתין בעמידה
כמה אויר אני צריכה בשביל לנשום- מה את\ה צריך יותר: חברה או את הפרטיות והאוויר שלך?
אויר
כמה לרוץ כדי לדרוך באותו המקום- יש משהו שאת\ה עושה\ עשית שהרגשת שלא הוביל אותך לשום מקום? מה?
לימודים
הקול שקורא לי חוזר- איזה קול גורם לך להתעצבן?
הקול של המורה שלי לספרות
הלילה נמתח השיר מתקצר- עם אילו שירים את\ה הולך\ת לישון בלילה?
זה משתנה... לפעמים רונה.. לפעמים שילה פרבר... ג'ודי גארלנד... ביטלס... קווין... ענבל פרלמוטר... לפעמים אפילו גלגל"צ
זה שיר ערס עתיק וקודר – איזה שיר ערס שרו לך בילדותך?
נגה הולכת לישון, נגה חולמת חלום, נגה ילדה חמודה, נגה ילדה מתוקה, נגה הולכת לישון ונגה חולמת חלום, נגה ילדה חמודה, נגה ילדה מתוקה.
של אם עייפה - ספר\י על מקרה שבו ממש עצבנת את אמא שלך
עשיתי נזם באף בלי רשות
לתינוק שתמיד נשאר ער- ספר\י חוויית בייביסיטר מוזרה\ מצחיקה\ מעצבנת
פעם רציתי להיות בייביסיטר אז חילקתי פתקים בגני ילדים, ואף אחד לא התקשר חוץ ממישהו אחד שרצה בייביסיטר לכלבה. הסכמתי. הוצאתי את הכלבה כמה פעמים לטיול בשישי שבת (הם נסעו). אח"כ הם לא התקשרו אלי חודשים- המפתח שלהם עדיין היה אצלי, והם אפילו לא שילמו לי! חוצפנים! אז אבא שלי התקשר אליהם והרביץ בהם קצת חינוך. כל הכבוד לאבא.
הקול שקורא לי חוזר - למי יש את הקול הכי סקסי לדעתך?
טל גורדון
על הגב ועל הצד
מתקצר- מה הגובה שלך? היית רוצה להיות יותר גבוה\ה?
1.63- אני דיי מסתדרת איתו.

the cow

New member
אחח איזו פינה../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif

לימודים חברים גיטרה וצופים הוא מטפטף לאט היא אמרה- מתי בפעם האחרונה טפטפת על עצמך משהו? מה זה היה?
אתמול..-קטשופ ומיונז(בטעות
) ובעיניים פקוחות ישנות-את\ה ישן\ה עם עיניים פתוחות?
לא נראה לי אפשר להגיד לזה לא- למה את\ה אומר לא?
כל דבר שנוגד תרצונות שלי או שאני לא מסכימה איתו הקול שקורא לי חוזר- איזה קול מפחיד אותך?
של הגרוק במומינים
הייתי צימחונית שנתיים וחצי כמה אויר אני צריכה בשביל לנשום- מה את\ה צריך יותר: חברה או את הפרטיות והאוויר שלך?
תלוי מתי כמה לרוץ כדי לדרוך באותו המקום- יש משהו שאת\ה עושה\ עשית שהרגשת שלא הוביל אותך לשום מקום? מה?
אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו-טיפשות(העיניין הסתבך) הקול שקורא לי חוזר- איזה קול גורם לך להתעצבן?
זמזום הלילה נמתח השיר מתקצר- עם אילו שירים את\ה הולך\ת לישון בלילה?
גלגל"צ זה שיר ערס עתיק וקודר – איזה שיר ערס שרו לך בילדותך?
לא נראה לי ששרו.. של אם עייפה - ספר\י על מקרה שבו ממש עצבנת את אמא שלך
אני תמיד מעצבנת אותה לתינוק שתמיד נשאר ער- ספר\י חוויית בייביסיטר מוזרה\ מצחיקה\ מעצבנת
עשיתי בייביסיטר על חניך שלי-מוזר.. הקול שקורא לי חוזר - למי יש את הקול הכי סקסי לדעתך?
גידי גוב
לא קבוע מתקצר- מה הגובה שלך? היית רוצה להיות יותר גבוה\ה?
1.58 וכן זה שיר ערס עתיק וקודר של אם עייפה לתינוק שתמיד נשאר ער הקול שקורא לי הלילה נמתח הקול שקורא לי חוזר הלילה נמתח מתקצר
שבוע טוב

tipeshet

New member
...

קחי אותי איתך- מיהי\מיהו האביר\ה על הסוס הלבן שלך? |גלגולעיניים| תראי לי איך נוזל הזמן בצד שלך- איך את\ה מבזבז\ת את זמנך? -לבזבז? על המחשב בד''כ P: הוא מטפטף לאט היא אמרה- מתי בפעם האחרונה טפטפת על עצמך משהו? מה זה היה? בטח שעווה, בחנוכה, אני אוהבת לעשות את זה ובעיניים פקוחות ישנות-את\ה ישן\ה עם עיניים פתוחות? רק כשאני נרדמת
אפשר להגיד לזה לא- למה את\ה אומר לא? להרבה דברים, ואז מתחרטת. הקול שקורא לי חוזר- איזה קול מפחיד אותך? שלי
את לא יודעת כמה היא אמרה- ספר\י משהו על עצמך שאנחנו לא יודעים! הפסקתי לכרסם ציפרוניים בחודשהאחרון אחרי עשר שנים:) כמה אויר אני צריכה בשביל לנשום- מה את\ה צריך יותר: חברה או את הפרטיות והאוויר שלך? את הפרטיות שלי כמה לרוץ כדי לדרוך באותו המקום- יש משהו שאת\ה עושה\ עשית שהרגשת שלא הוביל אותך לשום מקום? מה? לא הקול שקורא לי חוזר- איזה קול גורם לך להתעצבן? של איזו ילדה עמה מהשכבה הלילה נמתח השיר מתקצר- עם אילו שירים את\ה הולך\ת לישון בלילה? לא הולכת לישון עם שירים זה שיר ערש עתיק וקודר – איזה שיר ערש שרו לך בילדותך? לא זוכרת, זה רחוק ואני סנילית של אם עייפה - ספר\י על מקרה שבו ממש עצבנת את אמא שלך - כשהיא צועקת עליי לעשות מהפכות ולחפש את המפתח שאיבדתי כשבעצם הוא אצלה. לתינוק שתמיד נשאר ער- ספר\י חוויית בייביסיטר מוזרה\ מצחיקה\ מעצבנת חח אין לי הקול שקורא לי חוזר - למי יש את הקול הכי סקסי לדעתך? דאפי
הלילה נמתח השיר מתקצר- איך את\ה ישן\ה בלילה? (על הגב\ צד\ בטן\ ראש) צד ובטן מתקצר- מה הגובה שלך? היית רוצה להיות יותר גבוה\ה? 160, כן
זה שיר ערש עתיק וקודר של אם עייפה לתינוק שתמיד נשאר ער הקול שקורא לי הלילה נמתח הקול שקורא לי חוזר הלילה נמתח מתקצר שבוע נפלא.

שוודה

New member
כל הכבוד לך!! |כפיים|

להפסיק לכרסם ציפורניים אחרי עשר שנים... הישג מרשים לכל הדעות...
המשיכי כך! אל תישברי!

E

Elektra Natchios

Guest
../images/Emo26.gif

אהבתי
תראי לי איך נוזל הזמן בצד שלך- איך את\ה מבזבז\ת את זמנך? לרוב שומעת מוזיקה, קצת מחשב, קצת טלוויזיה, קצת חברים... הוא מטפטף לאט היא אמרה- מתי בפעם האחרונה טפטפת על עצמך משהו? מה זה היה? הו. שאלה למחשבה.
אין לי מושג. ובעיניים פקוחות ישנות-את\ה ישן\ה עם עיניים פתוחות? לא. אפשר להגיד לזה לא- למה את\ה אומר לא? להתעללות בבע"ח! הקול שקורא לי חוזר- איזה קול מפחיד אותך? דלתות נטרקות כשאין אף אחד בבית.
את לא יודעת כמה היא אמרה- ספר\י משהו על עצמך שאנחנו לא יודעים! מ.. אני מאוד מאוד אוהבת סמיילים
(אפשר להבין את זה, לא?) כמה אויר אני צריכה בשביל לנשום- מה את\ה צריך יותר: חברה או את הפרטיות והאוויר שלך?
פרטיות. כמה לרוץ כדי לדרוך באותו המקום- יש משהו שאת\ה עושה\ עשית שהרגשת שלא הוביל אותך לשום מקום? מה? אני מקווה שלא
בסופו של דבר זה נחמד לחשוב שהכל לטובה. הקול שקורא לי חוזר- איזה קול גורם לך להתעצבן? כל ציוץ מפי אנשים כשלא בא לי לדבר איתם באותו רגע, מעצבן אותי
. הלילה נמתח השיר מתקצר- עם אילו שירים את\ה הולך\ת לישון בלילה? לא ישנה עם מוזיקה. זה שיר ערס עתיק וקודר – איזה שיר ערס שרו לך בילדותך?
אתם מצפים שאזכור? אין לי שמץ. של אם עייפה - ספר\י על מקרה שבו ממש עצבנת את אמא שלך
אני ילדה טובה. לא מעצבנת את אמא. לתינוק שתמיד נשאר ער- ספר\י חוויית בייביסיטר מוזרה\ מצחיקה\ מעצבנת אין. הקול שקורא לי חוזר - למי יש את הקול הכי סקסי לדעתך? אנג'לינה ג'ולי
הלילה נמתח השיר מתקצר- איך את\ה ישן\ה בלילה? (על הגב\ צד\ בטן\ ראש) גב/צד. מתקצר- מה הגובה שלך? היית רוצה להיות יותר גבוה\ה?
אין לי מושג, ונראה לי שעוד קצת לא יזיק. זה שיר ערס עתיק וקודר של אם עייפה לתינוק שתמיד נשאר ער הקול שקורא לי הלילה נמתח הקול שקורא לי חוזר הלילה נמתח מתקצר

זה שיר ערס עתיק ...

קחי אותי איתך... איןלי רעיון מה לכתוב תראי לי איך נוזל הזמן בצד שלך - מבזבז? אה- מחשבות? אוליי הוא מטפטף לאט היא אמרה ... אתמול טפטפתי בלשון המעטה חצי כוס קפה.. על עצמי.. ובעיניים פקוחות ישנות ... לא אפשר להגיד לזה לא - בדרך כלל משתי סיבות - פחדנות או חוסר חשק הקול שקורא לי חוזר... של מישהו שממשרוצים לדבר איתו.. את לא יודעת כמה היא אמרה שם המשפחה שלי - לב.. לא לייבה.. כמה אויר אני צריכה בשביל לנשום - חברה. כמה לרוץ כדי לדרוך באותו המקום - לצערי כמעט הכל.. כן, לעתים קרובות הקול שקורא לי חוזר - של מישו בצבא... הלילה נמתח השיר מתקצר - רונה... רונה... זה שיר ערס עתיק וקודר - איש אחד חלם שבלילה הוא מת אז בבוקר הוא קם וגילה שזה אמת של אם עייפה - בכיתה ט' הייתי הולך עם מכנסיים קרועות ממש. זה לא מקרה אבל היא כעסה תמיד לתינוק שתמיד נשאר ער - לא עולה לי כלום הקול שקורא לי חוזר - זה שאלה.. טובה.. אה בטח לאיזה חתול לא? הלילה נמתח השיק מתקצר - בדרך כלל גב מתקצר - לא בדקתי לאחרונה... ולא.. לא..

למעלה