רונה סופרסטאר!

שוודה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif רונה סופרסטאר! ../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

זהו השבוע השלישי לפינתנו, והשיר הבא בדיסק הינו.... מיהו המילל ברוח? מיהו המיילל ברוח
מאמין\ה ברוחות? והרוח בו
עשית סיאנס? מיהו שהשאיר פתוח
כשאת\ה בחדר שלך את\ה נוהג\ת לסגור את הדלת? את דלתי ליבו
מי לעולם לא יכנס לך ללב? ואולי, אולי זה כלב
יש לך כלב? איך קוראים לו? נד על הדרכים
עלית פעם על אוטובוס בלי לדעת לאן הוא מוביל, סתם בשביל ההרפתקה? לאן הגעת? כי תמיד, בלילה דלף
באיזה שעה את\ה הולך\ת לישון? הכלבים בוכים
פעם ראית כלב בוכה? ואולי זאת הרכבת
מתי הפעם האחרונה שנסעת ברכבת? לאן? שם בערבה
אוהב את המדבר? שלקחה מן האוהבת
יש מישהו\י אהוב\ה שנלקח ממך? למה? את מאהבה
את\ה מאוהב\ת? ואולי, אולי זה ילד
איך תקרא\י לילד שלך (אם בכלל)? שנולד עצוב
לדעתך אופי זה עניין מולד (גנטי) או נרכש (תלוי סביבה)? כי הייתה לו אם אומללת
איזה אמא\ אבא תהיה\ תהי? והלכה בלי שוב
מה כבר אין לך והיית רוצה להחזיר? מיהו המיילל ברוח
אם היית רוח (לא רוח רפאים), איזו רוח היית (לדוג' הוריקן, טורנדו, צונאמי וכו)? למה? ובקולו השכול
מהו הקול העצוב ביותר ששמעת? מי המתפלל לנוח
התפללת פעם? ואינו יכול
מה היית רוצה לעשות ואת\ה לא יכול\ה? זה שיר דחי
מה זה דחי? זה שיר בכי ששרים כולם
בכית בפומבי? מתי? כך זולג לו על הלחי
יש עוד משהו שזולג חוץ מדמעות? עצב העולם
שים\י תמונה של עצב העולם כפי שאת\ה מדמיין\ת אותו שיהיה לכולם המשך שבוע מעולה וחג פורים שמייח!

noa08128

New member
אני ../images/Emo99.gif

שיר מדכא קצת , אני חייבת לציין
מיהו המיילל ברוח מאמין\ה ברוחות? מידי פעם והרוח בו עשית סיאנס? לא.. מיהו שהשאיר פתוח כשאת\ה בחדר שלך את\ה נוהג\ת לסגור את הדלת?כן!, יאוו אני שונאת להשאיר את הדלת של החדר שלי פתוחה. את דלתי ליבו מי לעולם לא יכנס לך ללב? הכל נכנס לי ללב.. ואולי, אולי זה כלב יש לך כלב? איך קוראים לו? לא. נד על הדרכים עלית פעם על אוטובוס בלי לדעת לאן הוא מוביל, סתם בשביל ההרפתקה? לאן הגעת? לא על אוטבוס, על רכבת :).. אהה וגם על אוטובוס בטעות והגעתי לת"א. כי תמיד, בלילה דלף באיזה שעה את\ה הולך\ת לישון? זה משתנה , בסיבות 12/1 הכלבים בוכים פעם ראית כלב בוכה? מיילל ואולי זאת הרכבת מתי הפעם האחרונה שנסעת ברכבת? לאן? ואיי לפני שבוע וחצי.. הגעתי כמעט להכל התחנות האפשריות עד נהריה. והכל ב20ש"ח. שם בערבה אוהב את המדבר? אני מאוהבת במדבר
שלקחה מן האוהבת יש מישהו\י אהוב\ה שנלקח ממך? למה ?כן. בגלל אגו מנופח
את מאהבה את\ה מאוהב\ת? אולי ,ואולי לא. ואולי, אולי זה ילד איך תקרא\י לילד שלך (אם בכלל)? ממ סיני, נדב,נמרוד,צמחח. שנולד עצוב לדעתך אופי זה עניין מולד (גנטי) או נרכש (תלוי סביבה)? גם וגם. מתפתח ע"י הסביבה כי הייתה לו אם אומללת איזה אמא\ אבא תהיה\ תהי? אם מתחשבת ,מבינה. והלכה בלי שוב מה כבר אין לך והיית רוצה להחזיר? את התמימות והחוסר ידע. מיהו המיילל ברוח אם היית רוח (לא רוח רפאים), איזו רוח היית (לדוג' הוריקן, טורנדו, צונאמי וכו)? למה?משב רוח מרענן. שמביאה שמחה ולא הרס. ובקולו השכול מהו הקול העצוב ביותר ששמעת? של חתול בן יומו המיילל על אחיו שמת
מי המתפלל לנוח התפללת פעם? כמובן. ואינו יכול מה היית רוצה לעשות ואת\ה לא יכול\ה? לתקן את העולם זה שיר דחי מה זה דחי? אולי מלשון דחייה? זה שיר בכי ששרים כולם בכית בפומבי? מתי? כן מלא. בכל מיני סיטואציות של זכרון ופרידות. כך זולג לו על הלחי יש עוד משהו שזולג חוץ מדמעות? מזלגות
עצב העולם שים\י תמונה של עצב העולם כפי שאת\ה מדמיין\ת אותו-אוי

darling2

New member
../images/Emo68.gif

מיהו המיילל ברוח, מאמין\ה ברוחות? לא. והרוח בו, עשית סיאנס? ניסיתי הרבה..ללא הצלחה. מיהו שהשאיר פתוח כשאת\ה בחדר שלך את\ה נוהג\ת לסגור את הדלת? לסגור את דלתי ליבו מי לעולם לא יכנס לך ללב? אמממ אם יש כזה..יגאל אמיר. ואולי, אולי זה כלב יש לך כלב? איך קוראים לו? יש לי שלושה- זואי,ננה, ונאג'ס.(מצדיק את שמו כל יום
). נד על הדרכים עלית פעם על אוטובוס בלי לדעת לאן הוא מוביל, סתם בשביל ההרפתקה? לאן הגעת? לא. אבל אני גרועה בכיוונים. אז זה עוד יקרה. כי תמיד, בלילה דלף באיזה שעה את\ה הולך\ת לישון? תלוי. בד"כ בסביבות שתיים עשרה. הכלבים בוכים פעם ראית כלב בוכה? כן..
ואולי זאת הרכבת מתי הפעם האחרונה שנסעת ברכבת? לאן? חזרתי מרונה ב5 בבוקר עם עומר ונגה! ואז צעקו עליי..פעם הייתה לי אהבה לרכבות..היא חלפה!
|קוף| שם בערבה אוהב את המדבר? מאוד
אבנה לי בית שם!(פה?!) שלקחה מן האוהבת יש מישהו\י אהוב\ה שנלקח ממך? למה? סבא. ו-2 חברות שהיו קרובות לזה. את מאהבה את\ה מאוהב\ת? לא. ואולי, אולי זה ילד איך תקרא\י לילד שלך (אם בכלל)? אלה או מיקה
! שנולד עצוב לדעתך אופי זה עניין מולד (גנטי) או נרכש (תלוי סביבה)? חלק מולד וחלק נרכש. כי הייתה לו אם אומללת איזה אמא\ אבא תהיה\ תהי? מושי מושלמת.
והלכה בלי שוב מה כבר אין לך והיית רוצה להחזיר? כוח!
מיהו המיילל ברוח אם היית רוח (לא רוח רפאים), איזו רוח היית (לדוג' הוריקן, טורנדו, צונאמי וכו)? למה? הוריקן. סתם כי בא לי. ובקולו השכול מהו הקול העצוב ביותר ששמעת? יללות וצרחות
מי המתפלל לנוח התפללת פעם? כן. ואינו יכול, מה היית רוצה לעשות ואת\ה לא יכול\ה? אני יכולה הכל
זה שיר דחי מה זה דחי?
זה שיר בכי ששרים, כולם בכית בפומבי? מתי? כן. אתמול.
כך זולג לו על הלחי יש עוד משהו שזולג חוץ מדמעות? cry me a river
פורים שמח לכולם! גם לפולנים שבנינו.
אין לי כוח לתמונה.

שישיץ

New member
מיהו המילל ברוח? ../images/Emo23.gif_../images/Emo79.gif

מיהו המילל ברוח? הייתה פעם פינה כזו לא?
מיהו המיילל ברוח מאמין\ה ברוחות? אממ לא. והרוח בו עשית סיאנס? נואפ. מיהו שהשאיר פתוח כשאת\ה בחדר שלך את\ה נוהג\ת לסגור את הדלת? כן. אני מתחרפנת מדלתות פתוחות. את דלתי ליבו מי לעולם לא יכנס לך ללב? כלבים?
ואולי, אולי זה כלב יש לך כלב? איך קוראים לו?
נד על הדרכים עלית פעם על אוטובוס בלי לדעת לאן הוא מוביל, סתם בשביל ההרפתקה? לאן הגעת? לא. אבל עוד אעשה זאת! כי תמיד, בלילה דלף באיזה שעה את\ה הולך\ת לישון? 2-3
הכלבים בוכים פעם ראית כלב בוכה? שכולם ילכו להזד**ן ולמצוץ לי ת**ן בני זו**ת מזד****ם ואולי זאת הרכבת מתי הפעם האחרונה שנסעת ברכבת? לאן? חזרה מהמפגש פורום
שם בערבה אוהב את המדבר? מאווווווווווד
שלקחה מן האוהבת יש מישהו\י אהוב\ה שנלקח ממך? למה? אהובי קרלוס דה לה מאריה סלוודורה חוליו איגלסיאב מרטינז נלקח ממני ע"י הרוצחת מריה דה לה סנטוס !! אווווי לנפשי את מאהבה את\ה מאוהב\ת? חחח אולי כן אולי לא. תלוי במצברוח שלי. ואולי, אולי זה ילד איך תקרא\י לילד שלך (אם בכלל)? טבע. שנולד עצוב לדעתך אופי זה עניין מולד (גנטי) או נרכש (תלוי סביבה)? חצי חצי. כי הייתה לו אם אומללת איזה אמא\ אבא תהיה\ תהי? מקסימה.
והלכה בלי שוב מה כבר אין לך והיית רוצה להחזיר? מתמטיקה
מיהו המיילל ברוח אם היית רוח (לא רוח רפאים), איזו רוח היית (לדוג' הוריקן, טורנדו, צונאמי וכו)? למה? הוריקן. כי היא יפההה ובקולו השכול מהו הקול העצוב ביותר ששמעת? אממ.. נמנמ.. אמ.... מי המתפלל לנוח התפללת פעם? המון. ואינו יכול מה היית רוצה לעשות ואת\ה לא יכול\ה? לעשות טיול ארוווך בצפון. זה שיר דחי מה זה דחי? חחח אממ אאל"ט התמוטטות, כשלון. זה שיר בכי ששרים כולם בכית בפומבי? מתי? ככ הרבהההההה כך זולג לו על הלחי יש עוד משהו שזולג חוץ מדמעות? קטשופים, רוטב שוקולד, קרמל, תות, בוטונים, לארוז? עצב העולם שים\י תמונה של עצב העולם כפי שאת\ה מדמיין\ת אותו. תמונה יפהה
נוגית! פינה מקסימה! וח"ח על כתיבת השאלות המקוריות!

ליבי!

מיהו המיילל ברוח מאמין\ה ברוחות? כן והרוח בו עשית סיאנס? רציתי, לא עשיתי בסוף מיהו שהשאיר פתוח כשאת\ה בחדר שלך את\ה נוהג\ת לסגור את הדלת? אני לרוב בחדר של אחותי. ולחדר שלי כניסה שונה משאר הבית. וכשנאי ישנה לא. אבל בשאר הזמן כן את דלתי ליבו מי לעולם לא יכנס לך ללב? אנשים שלא ישפיעו עלי ואולי, אולי זה כלב יש לך כלב? איך קוראים לו? לא. אני מפחדת מכלבים נד על הדרכים עלית פעם על אוטובוס בלי לדעת לאן הוא מוביל, סתם בשביל ההרפתקה? לאן הגעת? לא כי תמיד, בלילה דלף באיזה שעה את\ה הולך\ת לישון? תלוי הכלבים בוכים פעם ראית כלב בוכה? לא ואולי זאת הרכבת מתי הפעם האחרונה שנסעת ברכבת? לאן? מת"א לרחובות. נראה לי לפני שבועיים שלושה שם בערבה אוהב את המדבר?בלילה שלקחה מן האוהבת יש מישהו\י אהוב\ה שנלקח ממך? למה? סבתא. סרטן את מאהבה את\ה מאוהב\ת? כן ואולי, אולי זה ילד איך תקרא\י לילד שלך (אם בכלל)? תבל, גאות שנולד עצוב לדעתך אופי זה עניין מולד (גנטי) או נרכש (תלוי סביבה)? מולד עם השפעות סביבתיות כי הייתה לו אם אומללת איזה אמא\ אבא תהיה\ תהי? מחנך, ומלמד לעצמאות והלכה בלי שוב מה כבר אין לך והיית רוצה להחזיר? אתה הגוף היפה שהיה לי פעם. רגל בריאה. מיהו המיילל ברוח אם היית רוח (לא רוח רפאים), איזו רוח היית (לדוג' הוריקן, טורנדו, צונאמי וכו)? למה? צונאצי זה גל! הייתי רוח מדברית כי זה נעים ובקולו השכול מהו הקול העצוב ביותר ששמעת? בכי מי המתפלל לנוח התפללת פעם? כן. בבית כנסת בפאלם ביץ' עם המשפחה המארחת שלי ואינו יכול מה היית רוצה לעשות ואת\ה לא יכול\ה? לבזבז בלי חשבון זה שיר דחי מה זה דחי? "אמא מזה דחי???" דיכאון. זה שיר בכי ששרים כולם בכית בפומבי? מתי? כן. כשגנבו לי את הארנק באמצע דיזינגוף סנטר כך זולג לו על הלחי יש עוד משהו שזולג חוץ מדמעות? לא יודעת עצב העולם שים\י תמונה של עצב העולם כפי שאת\ה מדמיין\ת אותו. עצב זה לא תמונה. תודה יום טוב

bזוהר

New member
../images/Emo122.gif

מיהו המיילל ברוח מאמין\ה ברוחות? לא והרוח בו עשית סיאנס? לא מיהו שהשאיר פתוח כשאת\ה בחדר שלך את\ה נוהג\ת לסגור את הדלת? לסגור. את דלתי ליבו מי לעולם לא יכנס לך ללב? הממ.. יש לך כלב? איך קוראים לו? אין לי. נד על הדרכים עלית פעם על אוטובוס בלי לדעת לאן הוא מוביל, סתם בשביל ההרפתקה? לאן הגעת? לא. כי תמיד, בלילה דלף באיזה שעה את\ה הולך\ת לישון? 23:30-24:00 הכלבים בוכים פעם ראית כלב בוכה? כן וזה היה ממש עצוב! ואולי זאת הרכבת מתי הפעם האחרונה שנסעת ברכבת? לאן? מזמן... לבני דודים במעלות שם בערבה אוהב את המדבר? :) טוב. שלקחה מן האוהבת יש מישהו\י אהוב\ה שנלקח ממך? למה? סבא שלי, כי הוא היה כבר זקן, והכלב שלי. (וההורים שלי סיפרו לי שהוא נאבד, כי הם לא ידעו איך לומר לי שהוא מת, ורק לפני שבוע גיליתי את האמת המרה
). את מאהבה את\ה מאוהב\ת? הממ לא ממש רציני. ואולי, אולי זה ילד איך תקרא\י לילד שלך (אם בכלל)? אולי מיכאל. שנולד עצוב לדעתך אופי זה עניין מולד (גנטי) או נרכש (תלוי סביבה)? שילוב של שניהם. כי הייתה לו אם אומללת איזה אמא\ אבא תהיה\ תהי? הכי טובה בעולם~!! :) והלכה בלי שוב מה כבר אין לך והיית רוצה להחזיר? פפ.. המון
מיהו המיילל ברוח אם היית רוח (לא רוח רפאים), איזו רוח היית (לדוג' הוריקן, טורנדו, צונאמי וכו)? למה? הוריקן, כי זה מצלצל יפה (השם). ובקולו השכול מהו הקול העצוב ביותר ששמעת? הקול שלי כשאני בוכה? מי המתפלל לנוח התפללת פעם? מלא... ואינו יכול מה היית רוצה לעשות ואת\ה לא יכול\ה? להפסיק ללמוד זה שיר דחי מה זה דחי? לא יודעת זה שיר בכי ששרים כולם בכית בפומבי? מתי? כן, פעם אחרונה באיזה שיעור בביצפר כך זולג לו על הלחי יש עוד משהו שזולג חוץ מדמעות?
עצב העולם שים\י תמונה של עצב העולם כפי שאת\ה מדמיין\ת אותו

שוודה

New member
אני

מיהו המיילל ברוח \ מאמין\ה ברוחות?
לא והרוח בו \ עשית סיאנס?
כן, בכיתה ו'. העלנו את הרוח של דודה של סבא שלי (?!). זה היה מוזר. מיהו שהשאיר פתוח \ כשאת\ה בחדר שלך את\ה נוהג\ת לסגור את הדלת?
כן. אם אני לא סוגרת מתעצבנים בבית על המוזיקה. את דלתי ליבו \ מי לעולם לא יכנס לך ללב?
אנשים שנולדו רעים ואולי, אולי זה כלב \ יש לך כלב? איך קוראים לו?
היה לי כלב גולדן רטריבר יפייפה וקראו לו דינגו. עכשיו נשארתי רק עם בובת כלב שקוראים לה דינגו. נד על הדרכים \ עלית פעם על אוטובוס בלי לדעת לאן הוא מוביל, סתם בשביל ההרפתקה? לאן הגעת?
לא... אבל לקחתי את חברה שלי באוטובוס עם עיניים מכוסות והיא לא ידעה לאן הוא מוביל. כי תמיד, בלילה דלף \ באיזה שעה את\ה הולך\ת לישון?
12 בערך... הכלבים בוכים \ פעם ראית כלב בוכה?
לא שזכור לי ואולי זאת הרכבת \ מתי הפעם האחרונה שנסעת ברכבת? לאן?
לפני 3 ימים נסעתי למפגש גרעין בגני יהושוע. שם בערבה \ אוהב את המדבר?
מאוד
שלקחה מן האוהבת \ יש מישהו\י אהוב\ה שנלקח ממך? למה?
הילדות נלקחה ממני... אני מרגישה כל כך זקנה...
את מאהבה \ את\ה מאוהב\ת?
אמממ לא יודעת...אפשר לומר... ואולי, אולי זה ילד \ איך תקרא\י לילד שלך (אם בכלל)?
אם בכלל
שנולד עצוב \ לדעתך אופי זה עניין מולד (גנטי) או נרכש (תלוי סביבה)?
מולד, אבל אדם יכול לשנות דברים שמפריעים לו בעצמו. כי הייתה לו אם אומללת \ איזה אמא\ אבא תהיה\ תהי?
ליברלית והלכה בלי שוב \ מה כבר אין לך והיית רוצה להחזיר?
מסטיק בזוקה סגול. הוא היה כל כך טעים!! מיהו המיילל ברוח \ אם היית רוח (לא רוח רפאים), איזו רוח היית (לדוג' הוריקן, טורנדו, צונאמי וכו)? למה?
טורנדו. אני מערערת את כל מה שנמצא סביבי, ומבלגנת כל מקום שאני נמצאת בו (ע"ע החדר שלי). ובקולו השכול \ מהו הקול העצוב ביותר ששמעת?
מנגינה יפייפיה מתוך הסרט "צייד הצבאים" מי המתפלל לנוח \ התפללת פעם?
יצא לי כמה פעמים לעשות קידוש ואינו יכול \ מה היית רוצה לעשות ואת\ה לא יכול\ה?
לעוף זה שיר דחי \ מה זה דחי?
אין לי שמץ. זה שיר בכי ששרים כולם \ בכית בפומבי? מתי?
הרבה פעמים... הפעם האחרונה שהייתה פומבית במיוחד הייתה באושוויץ כשהקראתי קטע על סבתא שלי. כך זולג לו על הלחי \ יש עוד משהו שזולג חוץ מדמעות?
לא שידוע לי עצב העולם \ שים\י תמונה של עצב העולם כפי שאת\ה מדמיין\ת אותו

למעלה