רונה סופרסטאר

שוודה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gifרונה סופרסטאר../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

תודה לרונה שהקשיבה לבקשתי ונתנה לי השבוע שיר שאיל למדיי. השיר הוא כמובן גלויה
רצה אותה מאוד דיבר אליה בחיוך- את\ה אוהב את החיוך שלך?
של מי שפיצח את הקוד- פרצת פעם למשהו מגניב? למה?
אבל שומר את הקלף קרוב- מהו משחק הקלפים המועדף עליך?
אמר לה כמה את פוחדת להמר- הימרת פעם? על מה? הפסדת?
להסתכל לי בעיניים בלי למצמץ- כשאת\ה מדבר\ת עם מישהו את\ה מסתכל\ת לו\לה בעיניים?
לחשוב שלא הכל ידוע לך- מה היית רוצה לדעת?
תני לי לבוא איתך הביתה- תאר\י את הבית שלך
עברו מקום ועוד מקום- עברת פעם דירה? מאיפה לאיפה?
כמעט ולא דיברה- את\ה מדבר הרבה?
רק נתנה סימן כשהתעיפה- את\ה נרדם\ת בקלות?
פגשה ידיד וגם מכר- מי הידיד האחרון שפגשת?
וגם אחד שדיבר קרוב מדי לצוואר- יצא לך לדבר אל הצוואר שלך? באיזו סיטואציה?
תני לי לבוא אתך הביתה- מי האחרון שהיה אצלך בבית?
גורלית ויחידה כל מלה שנאמרה- מה הדבר הגורלי ביותר שאמרת?
איך היא לא רואה- יש לך משקפיים?
זה יהיה קרוב כמו מחט את תראי- תפרת פעם משהו? מה?
רחוק כמו גלויה היא ענתה- מי האחרון ששלחתם לו גלויה?
סכין כהה חלום שחור- היה לך חלום עם סכין? מה היה בו?
פתחת לך פתח כדי לסגור- האם יש סיפור שאת\ה רוצה לסגור כרגע?
אני רואה לך דרך העור- מה צבע העור שלך?
כעובי הצלקת עובי העלבון- ספר\י על צלקת מגניבה שיש לך
היום לילה לבן מחר נלך לישון- ספר\י על לילה לבן מיוחד שהיה לך
אם תתני לי לבוא איתך הביתה- איזה בית את\ה רוצה כשתהיה\י גדול\ה?
כמה בלתי נסבלת הקלות של החיוך שלך- את\ה מחייך בקלות?
לא מבקש אבל תמיד מקבל- מה את\ה תמיד מקבל?
כמה קלות ורגועות התנועות שלך- את\ה אדם רגוע\ה?
תראי כמה שריר אני מפעיל- את\ה בכושר? מה השריר הכי חזק שלך?
במחווה אחת קטנה אלייך- ספר על מחווה שעשית למישהו יקר
תני לי לבוא איתך הביתה..... המשך שבוע טוב!!!

bזוהר

New member
אני:)

אם אני אספיק עד שיוצאים לביצפר. רצה אותה מאוד דיבר אליה בחיוך- את\ה אוהב את החיוך שלך? זהו, שלא נראה לי! חה. מלפני כמה ימים התחלתי לחשוב שאני הרבה פחות יפה כשאני מחייכת. של מי שפיצח את הקוד- פרצת פעם למשהו מגניב? למה? לא נראה לי. אבל שומר את הקלף קרוב- מהו משחק הקלפים המועדף עליך? טאקי, או פוקר. אמר לה כמה את פוחדת להמר- הימרת פעם? על מה? הפסדת? כן, בפוקר:) על שעועית:) והפסדתי כמה פעמים.. להסתכל לי בעיניים בלי למצמץ- כשאת\ה מדבר\ת עם מישהו את\ה מסתכל\ת לו\לה בעיניים?
לא, אלא על.. לחשוב שלא הכל ידוע לך- מה היית רוצה לדעת? מה קורה אחרי המוות, וזה. תני לי לבוא איתך הביתה- תאר\י את הבית שלך. הממהמ, עולים במדרגות, נכנסים ואז יש רחבה קטנה כזאת שמשמאל יש משהו שמפריד בין הרחבה הזו שמובילה לסלון לבית המטבח... ובדבר הזה יש מכל צד ארונות וכל מיני דברים. אז משמאל לכניסה יש שולחן אוכל, ואם ממשיכים יש סלון עם ספות וטלוויזיה, ואם עוברים את הדבר הזה יש מטבח, ואפשר לעלות במדרגות לחדר של ההורים ולגג, ואם פונים ימינה אז נכנסים למסדרון שמצד שמאל יש אמבטיה, ואם ממשיכים עד סוף המסדרון יש את החדר שלי, ואם פונים ימינה מחדרי יש את חדר אחותי, וממולו עוד חדר אחותי :) נסחפתי.D: עברו מקום ועוד מקום- עברת פעם דירה? מאיפה לאיפה? כן, בתוך העיר. אבל הייתי בת כמה ימים. ושיפצנו שהייתי בכיתה ד' או משהו. כמעט ולא דיברה- את\ה מדבר הרבה? לא רק נתנה סימן כשהתעיפה- את\ה נרדם\ת בקלות? פחח. יש לי די בעיות שינה. אני הולכת שבוע הבא למעבדת שינה
אמאלה. (לא עניתי על השאלה? לוקח לי איזה 3 שעות להירדם). פגשה ידיד וגם מכר- מי הידיד האחרון שפגשת? אתמול, ילד מהכיתה.. וגם אחד שדיבר קרוב מדי לצוואר- יצא לך לדבר אל הצוואר שלך? באיזו סיטואציה? לא, לא יצא. תני לי לבוא אתך הביתה- מי האחרון שהיה אצלך בבית? דנה, חברה. גורלית ויחידה כל מלה שנאמרה- מה הדבר הגורלי ביותר שאמרת? אממ.. איך היא לא רואה- יש לך משקפיים? עדשות זה יהיה קרוב כמו מחט את תראי- תפרת פעם משהו? מה? פעם מזמן הכריחו אותנו לתפור משו בשיעור מלאכה. רחוק כמו גלויה היא ענתה- מי האחרון ששלחתם לו גלויה? הממממ.. להורים שלי. סכין כהה חלום שחור- היה לך חלום עם סכין? מה היה בו? בטוח היה! אבל אני לא זוכרת. פתחת לך פתח כדי לסגור- האם יש סיפור שאת\ה רוצה לסגור כרגע? כן. אני רואה לך דרך העור- מה צבע העור שלך? באמצע כזה, לא? כעובי הצלקת עובי העלבון- ספר\י על צלקת מגניבה שיש לך. טוב, אז יש לי צלקת די גדולה במין צורת ירח כזו על יד שמאל, וזה בעצם כתם לידה שנולדתי איתו כשהוא היה שחור, אז עשו לי ניתוח בגיל 4 להוריד את השחור ותפרו לי שם חלקים מהבטן. כי אסור שזה יהיה שחור. היום לילה לבן מחר נלך לישון- ספר\י על לילה לבן מיוחד שהיה לך. יש לחברה שלי כזה חלון בחדר, שכשיוצאים ממנו דורכים ישר על גג. זה ממש מגניב, אז שהינו על הגג הזה איזה לילה והבאנו לנו מרק וכאלה והיה ממש כיף:) אם תתני לי לבוא איתך הביתה- איזה בית את\ה רוצה כשתהיה\י גדול\ה? באותו סדר גודל של עכשיו.. כמה בלתי נסבלת הקלות של החיוך שלך- את\ה מחייך בקלות? כן.. יחסית:) לא מבקש אבל תמיד מקבל- מה את\ה תמיד מקבל? מזתומרת? D: מחזור, כל חודש?
כמה קלות ורגועות התנועות שלך- את\ה אדם רגוע\ה? לא. תראי כמה שריר אני מפעיל- את\ה בכושר? מה השריר הכי חזק שלך? לא בכושר): וצריכה ללכת לשיעור ספורט עכשיו): במחווה אחת קטנה אלייך- ספר על מחווה שעשית למישהו יקר. אין לי זמן! ביצפר. ביי:)

tipeshet

New member
|חולה|

רצה אותה מאוד דיבר אליה בחיוך- את\ה אוהב את החיוך שלך? לא כל כך של מי שפיצח את הקוד- פרצת פעם למשהו מגניב? למה? לא אבל שומר את הקלף קרוב- מהו משחק הקלפים המועדף עליך? אמ.. set
אמר לה כמה את פוחדת להמר- הימרת פעם? על מה? הפסדת? כן, בפוקר. אמ.. כל מיני דברים הפסדתי, אבל בד''כ אני מנצחת^^ להסתכל לי בעיניים בלי למצמץ- כשאת\ה מדבר\ת עם מישהו את\ה מסתכל\ת לו\לה בעיניים? תלוי על מה מדברים לחשוב שלא הכל ידוע לך- מה היית רוצה לדעת? לנהוגP: תני לי לבוא איתך הביתה- תאר\י את הבית שלך- יש כיסאות ושולחן, יש ארונות, יש גם חצר ומרפסת
עברו מקום ועוד מקום- עברת פעם דירה? מאיפה לאיפה? כן, מראשון לציון למושב הנידח הזה כמעט ולא דיברה- את\ה מדבר הרבה? אומרים לי שלא :X רק נתנה סימן כשהתעיפה- את\ה נרדם\ת בקלות? תלוי כמה אני עייפה חח פגשה ידיד וגם מכר- מי הידיד האחרון שפגשת? יוני, בפורים. P: וגם אחד שדיבר קרוב מדי לצוואר- יצא לך לדבר אל הצוואר שלך? באיזו סיטואציה? חחחחח לא תני לי לבוא אתך הביתה- מי האחרון שהיה אצלך בבית? היו כאן כמה אנשים בפורים.. [וזוהר לא
] גורלית ויחידה כל מלה שנאמרה- מה הדבר הגורלי ביותר שאמרת? |גלגולעיניים| איך היא לא רואה- יש לך משקפיים? לא זה יהיה קרוב כמו מחט את תראי- תפרת פעם משהו? מה? אממ.. כן! כרית! רחוק כמו גלויה היא ענתה- מי האחרון ששלחתם לו גלויה? וואו, זה היה מזמן.. לפני כמה שנים בערך, לחברה, מחו''ל סכין כהה חלום שחור- היה לך חלום עם סכין? מה היה בו? לא שזכור לי.. פתחת לך פתח כדי לסגור- האם יש סיפור שאת\ה רוצה לסגור כרגע? לא בינתיים אני רואה לך דרך העור- מה צבע העור שלך? סגול עם נקודות כעובי הצלקת עובי העלבון- ספר\י על צלקת מגניבה שיש לך אין לי צלקת, וגם אם הייתה היא בטח לא הייתה מגניבה P: היום לילה לבן מחר נלך לישון- ספר\י על לילה לבן מיוחד שהיה לך- חח לא זוכרת אותם כאלה מיוחדים.. אם תתני לי לבוא איתך הביתה- איזה בית את\ה רוצה כשתהיה\י גדול\ה? דירה קטנה משלי, אולי עם שותף או משהו
כמה בלתי נסבלת הקלות של החיוך שלך- את\ה מחייך בקלות? כן
לא מבקש אבל תמיד מקבל- מה את\ה תמיד מקבל? ... כמה קלות ורגועות התנועות שלך- את\ה אדם רגוע\ה? חח לא כל כך, אני מתעצבנת מאוד מהר תראי כמה שריר אני מפעיל- את\ה בכושר? מה השריר הכי חזק שלך? אני בכושר. השריר הכי חזק בגוף האדם הוא הלשון. במחווה אחת קטנה אלייך- ספר על מחווה שעשית למישהו יקר.. עשיתי מחווה למגריט D: תני לי לבוא איתך הביתה..... שבוע טוב, מי יתן ולא תהיו חולים כמוני

|מתחמקת מלימודים|

רצה אותה מאוד דיבר אליה בחיוך- את\ה אוהב את החיוך שלך? כן
של מי שפיצח את הקוד- פרצת פעם למשהו מגניב? למה? לא..
אבל שומר את הקלף קרוב- מהו משחק הקלפים המועדף עליך? רמי נראה לי.. אמר לה כמה את פוחדת להמר- הימרת פעם? על מה? הפסדת? דברים קטנים
להסתכל לי בעיניים בלי למצמץ- כשאת\ה מדבר\ת עם מישהו את\ה מסתכל\ת לו\לה בעיניים? בד"כ כן.. לחשוב שלא הכל ידוע לך- מה היית רוצה לדעת? הכל
בעצם, רק את הדברים הטובים..
תני לי לבוא איתך הביתה- תאר\י את הבית שלך:נכנסים בשער, יש 2 מדרגות בהפרש מסויים, מגיעים למרפסת שמש שבצד השני שלה יש את דלת הכניסה, פותחים אותה ויש סלון, מצד ימין יש פינת אוכל, כשנכנסים לפינת אוכל מצד ימין יש מטבח ויש בו דלת שמובילה למרפסת האחורית ומצד שמאל יש מסדרון.. כשנכנסים למסדרון והולכים קצת יש מצד שמאל כניסה למתחם שהוא עם 2 דלתות, אחת של שירותים והשניה של אמבטיה. אם לא נכנסים לשם וממשיכים ישר במסדררון מגיעים לחדרי הקט כשמצד שמאל שלו יש מזווה, מצד מין שלו [לידו] החדר של ההורים וליד החדר של ההורים יש חדר קטן שהוא מעין חדר טלויזיה של האחיינים שלי [משהו נפלא לילדים היפראקטיבים שחוזרים מהגן.. הם שוכבים שם במיטה, רואים 5 דקות ערוץ הופ ונרדמים..
] אהה ואם תתאמצו ממש ותכנסו לתוך החדר שלי יש מהצד השני שלו עוד דלת שמובילה לעוד מקלחת ושירותים רק שהפעם אלו הפרטיים שלי
[כן, אני מהמפונקות..
] נסחפתי פראית..
עברו מקום ועוד מקום- עברת פעם דירה? מאיפה לאיפה? לא. אני בתותו הבית כבר 21 שנה.. ויותר מזה- ההורים שלי באותו הבית כבר כמעט 50 שנה..
כמעט ולא דיברה- את\ה מדבר הרבה? תלוי עם מי.. טוב נו, כן..
רק נתנה סימן כשהתעיפה- את\ה נרדם\ת בקלות? ממש, ממש, ממש לא..
פגשה ידיד וגם מכר- מי הידיד האחרון שפגשת? שגיא
וגם אחד שדיבר קרוב מדי לצוואר- יצא לך לדבר אל הצוואר שלך? באיזו סיטואציה? אל הצוואר שלי? זה קצת קשה.. אבל לצוואר של מישהו אחר כן..
ומישהו אחר דיבר אל שלי.. אבל.. של עצמי
מה
איזה אפקט אמור להיות לזה בדיוק
תני לי לבוא אתך הביתה- מי האחרון שהיה אצלך בבית? אמא לי ואחותי עד לפני 5 דקות
גורלית ויחידה כל מלה שנאמרה- מה הדבר הגורלי ביותר שאמרת? נדרתי נדר שאני לא אשיר יותר בחיים שלי- חוויה מעצבת, אל תשאלו..
אגב, לא עמדתי בו אבל החזקתי כמה שנים טובות ובגלל זה הקול שלי כבר לא מפותח ולא יפה אז.. כן, חוויה מעצבת..
איך היא לא רואה- יש לך משקפיים? רק לנהיגה. זה יהיה קרוב כמו מחט את תראי- תפרת פעם משהו? מה? לא. אמא תפרה..
עד היום ואני כבר בת 21.. וואי זה עצוב..
רחוק כמו גלויה היא ענתה- מי האחרון ששלחתם לו גלויה? מאיה נראה לי. סכין כהה חלום שחור- היה לך חלום עם סכין? מה היה בו? אין לי מושג.. אני מאמינה שכן.. מתישהו..
פתחת לך פתח כדי לסגור- האם יש סיפור שאת\ה רוצה לסגור כרגע? מאוד. אני רואה לך דרך העור- מה צבע העור שלך? בהיר. כעובי הצלקת עובי העלבון- ספר\י על צלקת מגניבה שיש לך יש לי די הרבה, אף אחת מהן לא מגניבה..
היום לילה לבן מחר נלך לישון- ספר\י על לילה לבן מיוחד שהיה לך: הו.. היו לי הרבה..
עזבו..
אם תתני לי לבוא איתך הביתה- איזה בית את\ה רוצה כשתהיה\י גדול\ה? קרקע. רק קרקע.. חוץ מזה אני בסדר עם פחות או יותר הכל..
כמה בלתי נסבלת הקלות של החיוך שלך- את\ה מחייך בקלות? תלוי מתי.. לא מבקש אבל תמיד מקבל- מה את\ה תמיד מקבל? מכות
לא סתם..
אממ.. מה שאני רוצה בד"כ.. אני טובה בשכנוע
כמה קלות ורגועות התנועות שלך- את\ה אדם רגוע\ה? ממש, אבל ממש לא
תראי כמה שריר אני מפעיל- את\ה בכושר? מה השריר הכי חזק שלך? לצערי לא והשריר הכי חזק אממ הלשון..
במחווה אחת קטנה אלייך- ספר על מחווה שעשית למישהו יקר: וואו, זה משהו שאני ממש אוהבת לעשות.. אני אוהבת לגרום לאנשים לחייך
יש לי כרגע רק דוגמא אחתאבל היא חסוייה בינתיים כי היא עדיין לא יצאה לפועל
אבל בכלל- הודעות בוקר טוב, מילה טובה, אפילו סתם חיוך לאנשים ברחוב, זה כיף
תני לי לבוא איתך הביתה..... דלתי תמיד פתוחה ועכשיו את גם יכולה להתמצא בתוך הבית..

darling2

New member
../images/Emo28.gif

רצה אותה מאוד דיבר אליה בחיוך- את\ה אוהב את החיוך שלך? כן.
של מי שפיצח את הקוד- פרצת פעם למשהו מגניב? למה? אממ..לגרעין שלנו..אבל זה היה בשביל הפתעה. אבל שומר את הקלף קרוב- מהו משחק הקלפים המועדף עליך? אממממ.. אמר לה כמה את פוחדת להמר- הימרת פעם? על מה? הפסדת? לא שאני זוכרת. להסתכל לי בעיניים בלי למצמץ- כשאת\ה מדבר\ת עם מישהו את\ה מסתכל\ת לו\לה בעיניים? תמיד
לחשוב שלא הכל ידוע לך- מה היית רוצה לדעת? לצייר. תני לי לבוא איתך הביתה- תאר\י את הבית שלך אוי נו טוב בקצרה.. מושב..שתי קומות.. קומה ראשונה- מטבח, סלון, חדרים שלי ושל אחיות שלי,שירותים מקלחת. קומה שניה- חדר אורחים, חדר שינה הורים,מקלחת, שירתים. חצר גדולה מאחורה יש הרבה חיות.. ופרדס מאחורה.
עברו מקום ועוד מקום- עברת פעם דירה? מאיפה לאיפה? כן מהקיבוץ למושב. כמעט ולא דיברה- את\ה מדבר הרבה? לפעמים. רק נתנה סימן כשהתעיפה- את\ה נרדם\ת בקלות? כן. פגשה ידיד וגם מכר- מי הידיד האחרון שפגשת? ראיתי את עומר היום והפגשתי עם קוב אתמול.
וגם אחד שדיבר קרוב מדי לצוואר- יצא לך לדבר אל הצוואר שלך? באיזו סיטואציה? לא. תני לי לבוא אתך הביתה- מי האחרון שהיה אצלך בבית? סבא פה.
גורלית ויחידה כל מלה שנאמרה- מה הדבר הגורלי ביותר שאמרת?..
איך היא לא רואה- יש לך משקפיים? לא. זה יהיה קרוב כמו מחט את תראי- תפרת פעם משהו? מה? לא תפרתי..למדתי לסרוג.
רחוק כמו גלויה היא ענתה- מי האחרון ששלחתם לו גלויה? ואיי מזמן..לא זוכרת כבר. סכין כהה חלום שחור- היה לך חלום עם סכין? מה היה בו? כן, שפרצים לנו לבית ומאיימים עליי עם סכין.. פתחת לך פתח כדי לסגור- האם יש סיפור שאת\ה רוצה לסגור כרגע?.... אני רואה לך דרך העור- מה צבע העור שלך? לבן. כעובי הצלקת עובי העלבון- ספר\י על צלקת מגניבה שיש לך..אממ..יש לי צלקת ביד כי נשברה עליי כוס. היום לילה לבן מחר נלך לישון- ספר\י על לילה לבן מיוחד שהיה לך בתנועה..לא משהו מיוחד. אם תתני לי לבוא איתך הביתה- איזה בית את\ה רוצה כשתהיה\י גדול\ה? לבנות בית במדבר
כמה בלתי נסבלת הקלות של החיוך שלך- את\ה מחייך בקלות?כן. לא מבקש אבל תמיד מקבל- מה את\ה תמיד מקבל? כסף שסבתא. כמה קלות ורגועות התנועות שלך- את\ה אדם רגוע\ה? כן. תראי כמה שריר אני מפעיל- את\ה בכושר? מה השריר הכי חזק שלך? די בכושר..שריר הכי חזק? אממ.. במחווה אחת קטנה אלייך- ספר על מחווה שעשית למישהו יקר עשיתי לעומר ערכה ורודה לפולין

שוודה

New member
../images/Emo105.gif אני בשיעור ביולוגיה

רצה אותה מאוד דיבר אליה בחיוך- את\ה אוהב את החיוך שלך?
לא כל כך של מי שפיצח את הקוד- פרצת פעם למשהו מגניב? למה?
לא
אבל פעם פרצו לי ללוקר אבל שומר את הקלף קרוב- מהו משחק הקלפים המועדף עליך?
סט! הוא כה כיף!! אמר לה כמה את פוחדת להמר- הימרת פעם? על מה? הפסדת?
לא משהו רציני... בטח פוגים וכאלה להסתכל לי בעיניים בלי למצמץ- כשאת\ה מדבר\ת עם מישהו את\ה מסתכל\ת לו\לה בעיניים?
בדרך כלל כן לחשוב שלא הכל ידוע לך- מה היית רוצה לדעת?
להכין מרק בטטה תני לי לבוא איתך הביתה- תאר\י את הבית שלך
מממ בית על הקרקע עם גג שטוח ואנטנה ענקית עברו מקום ועוד מקום- עברת פעם דירה? מאיפה לאיפה?
מב"ש ללהבים כמעט ולא דיברה- את\ה מדבר הרבה?
לפעמים.... משתדלת שלא... רק נתנה סימן כשהתעיפה- את\ה נרדם\ת בקלות?
בדרך כלל כן פגשה ידיד וגם מכר- מי הידיד האחרון שפגשת?
עומר ^^ וגם אחד שדיבר קרוב מדי לצוואר- יצא לך לדבר אל הצוואר שלך? באיזו סיטואציה?
לא שזכור לי... תני לי לבוא אתך הביתה- מי האחרון שהיה אצלך בבית?
מאיה והדס גורלית ויחידה כל מלה שנאמרה- מה הדבר הגורלי ביותר שאמרת?
אני מניחה שהתוודעות על רגשות שלי בפני אחרים איך היא לא רואה- יש לך משקפיים?
כן זה יהיה קרוב כמו מחט את תראי- תפרת פעם משהו? מה?
כל מיני דברים... בעיקר תחפושות רחוק כמו גלויה היא ענתה- מי האחרון ששלחתם לו גלויה?
חברה שלי... בראש השנה סכין כהה חלום שחור- היה לך חלום עם סכין? מה היה בו?
לא שזכור לי פתחת לך פתח כדי לסגור- האם יש סיפור שאת\ה רוצה לסגור כרגע?
לא אני רואה לך דרך העור- מה צבע העור שלך?
בהיר מדיי. באמת אפשר לראות לי דרך העור. כעובי הצלקת עובי העלבון- ספר\י על צלקת מגניבה שיש לך
צלקת מנקודת חן שהורידו לי. אבל היא לא כל כך מגניבה... היום לילה לבן מחר נלך לישון- ספר\י על לילה לבן מיוחד שהיה לך
היו המון לילות לבנים לפני טיולים כשארגנתי את כל הפעולות והצ'ופרים של הדקה האחרונה.... עוד לילה לבן שזכור לי הוא אחרי הופעה של היהודים של שלושת הדיסקים ברצף, הגעתי הבייתה ב6 בבוקר והלכתי לביצפר. אם תתני לי לבוא איתך הביתה- איזה בית את\ה רוצה כשתהיה\י גדול\ה?
יהיה בו אח ובעלי חיים כמה בלתי נסבלת הקלות של החיוך שלך- את\ה מחייך בקלות?
כן לא מבקש אבל תמיד מקבל- מה את\ה תמיד מקבל?
חיבוקים כשאני צריכה כמה קלות ורגועות התנועות שלך- את\ה אדם רגוע\ה?
משתדלת להיות... לא תמיד זה מצליח תראי כמה שריר אני מפעיל- את\ה בכושר? מה השריר הכי חזק שלך?
עכשיו אני לא כל כך בכושר... אין לי בכלל שרירים בידיים, אז אני מניחה שהשריר הכי חזק הוא הרגליים. במחווה אחת קטנה אלייך- ספר על מחווה שעשית למישהו יקר
כתבתי לה שיר תני לי לבוא איתך הביתה.....

dsol

New member
ואי מלא זמן לא עניתי על זה...._../images/Emo189.gif

רצה אותה מאוד דיבר אליה בחיוך- את\ה אוהב את החיוך שלך? רק מתי שהוא לא מאולץ..... של מי שפיצח את הקוד- פרצת פעם למשהו מגניב? למה? שהייתי קטן לאנשים למחשבים כי חשבתי שזה מגניב אבל שומר את הקלף קרוב- מהו משחק הקלפים המועדף עליך? סוליטר ! אני מכור לצערי... אמר לה כמה את פוחדת להמר- הימרת פעם? על מה? הפסדת? אמממ לא בקזינו, אבל בין חברים להסתכל לי בעיניים בלי למצמץ- כשאת\ה מדבר\ת עם מישהו את\ה מסתכל\ת לו\לה בעיניים? תלוי עם מי אני מדבר ועל מה.... לחשוב שלא הכל ידוע לך- מה היית רוצה לדעת? את הדרך אל האושר התמידי תני לי לבוא איתך הביתה- תאר\י את הבית שלך- חמים כזה... שנכנסים לא רוצים לצאת עברו מקום ועוד מקום- עברת פעם דירה? מאיפה לאיפה? כמה דירות, הכל בתוך אשדוד כמעט ולא דיברה- את\ה מדבר הרבה? ממש לא רק נתנה סימן כשהתעיפה- את\ה נרדם\ת בקלות? לגמרי ! פגשה ידיד וגם מכר- מי הידיד האחרון שפגשת? לא זוכר....בבית ספר וגם אחד שדיבר קרוב מדי לצוואר- יצא לך לדבר אל הצוואר שלך? באיזו סיטואציה? לא נראה לי.... תני לי לבוא אתך הביתה- מי האחרון שהיה אצלך בבית?דודה שלי גורלית ויחידה כל מלה שנאמרה- מה הדבר הגורלי ביותר שאמרת? לא יודע... איך היא לא רואה- יש לך משקפיים? כעעע
זה יהיה קרוב כמו מחט את תראי- תפרת פעם משהו? מה? כן כל מיני דברים.... רחוק כמו גלויה היא ענתה- מי האחרון ששלחתם לו גלויה? לא נראה לי שאי פעם שלחתי גלויה סכין כהה חלום שחור- היה לך חלום עם סכין? מה היה בו? לא זכור לי.... פתחת לך פתח כדי לסגור- האם יש סיפור שאת\ה רוצה לסגור כרגע? לא אני רואה לך דרך העור- מה צבע העור שלך? מוקה
כעובי הצלקת עובי העלבון- ספר\י על צלקת מגניבה שיש לך= לייד עין ימין, ממש מתחת לגבה מגיל 4-5 בערך ואני זוכר במדויק את המקום שבו נפלתי וקיבלתי ואיך זה קרה והכול ! היום לילה לבן מחר נלך לישון- ספר\י על לילה לבן מיוחד שהיה לך- יש הרבה... אם תתני לי לבוא איתך הביתה- איזה בית את\ה רוצה כשתהיה\י גדול\ה? חמוד כזה... לא ענק אבל שיהיה מספיק מקום כמה בלתי נסבלת הקלות של החיוך שלך- את\ה מחייך בקלות? לא ממש לא מבקש אבל תמיד מקבל- מה את\ה תמיד מקבל? ציונים גרועים כמה קלות ורגועות התנועות שלך- את\ה אדם רגוע\ה? בדרך כלל תראי כמה שריר אני מפעיל- את\ה בכושר? מה השריר הכי חזק שלך? איזה כושר איזה נעליים, אני לא עושה ספורט אפילו בשיעור ספורט (אני מבריז קבוע....) במחווה אחת קטנה אלייך- ספר על מחווה שעשית למישהו יקר- אממ הדבר החאורן היה שקניתי עוגה קטנה כזו (בראוניס) ונר יומולדת וזיקוק והבאתי לידידה ביומולדת שלה כהתפעה תני לי לבוא איתך הביתה..... המשך שבוע טוב!!!

יו.....

נשבעת שיש בשיר הזה קטע שנכתב עלי. ואני אל היחידה שטוענת כך... רצה אותה מאוד דיבר אליה בחיוך- את\ה אוהב את החיוך שלך? האמת שיש לי חיוך מכוער של מי שפיצח את הקוד- פרצת פעם למשהו מגניב? למה? למייל של מישו. ולקאנטרי באמצע הלילה. אבל שומר את הקלף קרוב- מהו משחק הקלפים המועדף עליך? סוליטר דו קרב במסנג'ר אמר לה כמה את פוחדת להמר- הימרת פעם? על מה? הפסדת? לא. להסתכל לי בעיניים בלי למצמץ- כשאת\ה מדבר\ת עם מישהו את\ה מסתכל\ת לו\לה בעיניים? תמיד. זה מרתיע אנשים. אני אצרף תמונה של העיניים שלי... לחשוב שלא הכל ידוע לך- מה היית רוצה לדעת? איך מתקבלים להיות מנחה בערוץ הילדים תני לי לבוא איתך הביתה- תאר\י את הבית שלך- כשנכנסים לבית יש מבואה עם שתי פניות. ימינה זה החדר שלי ושמאלה זה שאר הבית. למרות שאני גרה בקומה שניה יש לי גינה כי זה בנין מדורג. יש לי מרפסת ענקית. חדר עבודה ובו המחשב. סלון. חדר לאוהב. חדר לסתו. חדר להורים. מטבח. שירותים ומקלחת שלנו. משקלחת ושירותי הורים ושירותי אורחים. ויש תא החדר שלי שהוא צבוע בורוד עם רהיטים כתומים ויש לי בד שמקיף לי את כל המיטה כי אני נסיכה ו.... זהו עברו מקום ועוד מקום- עברת פעם דירה? מאיפה לאיפה? מלוד למודיעין. מהצד השני של הרחוב לפה כמעט ולא דיברה- את\ה מדבר הרבה? יותר מידיי רק נתנה סימן כשהתעיפה- את\ה נרדם\ת בקלות? לרוב כן פגשה ידיד וגם מכר- מי הידיד האחרון שפגשת? פגשתי מכר. אבא של אקס שצרח לי מהקצה השני של הרחוב "ליבי!! ממצב?" וגם אחד שדיבר קרוב מדי לצוואר- יצא לך לדבר אל הצוואר שלך? באיזו סיטואציה? של עצמי לא. של אנשים אחרים כן תני לי לבוא אתך הביתה- מי האחרון שהיה אצלך בבית? רוני גורלית ויחידה כל מלה שנאמרה- מה הדבר הגורלי ביותר שאמרת? אני עוזבת את השבט (שפרשתי מהש"ש) איך היא לא רואה- יש לך משקפיים? לטלויזיה והם לא בשימוש זה יהיה קרוב כמו מחט את תראי- תפרת פעם משהו? מה? כרית. צ'ופרים. תיקונים. כפתורים רחוק כמו גלויה היא ענתה- מי האחרון ששלחתם לו גלויה? מכתב ליומולדת נחשב? סכין כהה חלום שחור- היה לך חלום עם סכין? מה היה בו? לא זוכרת פתחת לך פתח כדי לסגור- האם יש סיפור שאת\ה רוצה לסגור כרגע? לא אני רואה לך דרך העור- מה צבע העור שלך? בהיר ממש אבל משתזפת (לא נהיית אדומה כמו רוב הבהירים) כעובי הצלקת עובי העלבון- ספר\י על צלקת מגניבה שיש לך. יש לי צלקת בגבה שמאל כי פתחתי את הראש בגיל 4 על המדרגות של הבית כנסת ביום כיפור וכל השמלה הלבנה שלי הפכה לאדומה. אי לכך אני בין היחידים עם עגיל בגבת ימין. היום לילה לבן מחר נלך לישון- ספר\י על לילה לבן מיוחד שהיה לך. בעיקר צופים. פעולות וצ'ופרים. אם תתני לי לבוא איתך הביתה- איזה בית את\ה רוצה כשתהיה\י גדול\ה? הרבה נוף. מפלס אחד, כי אחרת כמעט ולא מתראים. מרווח אבל אינטימי כמה בלתי נסבלת הקלות של החיוך שלך- את\ה מחייך בקלות? כן לא מבקש אבל תמיד מקבל- מה את\ה תמיד מקבל? כל מה שאני רוצה בסופו של דבר כמה קלות ורגועות התנועות שלך- את\ה אדם רגוע\ה? כן תראי כמה שריר אני מפעיל- את\ה בכושר? מה השריר הכי חזק שלך? לשון. אני יודעת לעשות פרח. אני אצרף תמונה. במחווה אחת קטנה אלייך- ספר על מחווה שעשית למישהו יקר... קניתי לו עציץ עם גינת קקטוסים עם הקדשה מאותיות מעץ. משו מדהים

אסיים לפני שייתקשרו אלי?

רצה אותה מאוד דיבר אליה בחיוך- את\ה אוהב את החיוך שלך? לא תמיד. של מי שפיצח את הקוד- פרצת פעם למשהו מגניב? למה?לא. אבל שומר את הקלף קרוב- מהו משחק הקלפים המועדף עליך? אמ, לא יודעת
אמר לה כמה את פוחדת להמר- הימרת פעם? על מה? הפסדת? על בנאדם וכן. להסתכל לי בעיניים בלי למצמץ- כשאת\ה מדבר\ת עם מישהו את\ה מסתכל\ת לו\לה בעיניים? זה מפחיד אותי, אבל משתדלת. לחשוב שלא הכל ידוע לך- מה היית רוצה לדעת? כמה שיותר ומהכל.(כמעט) תני לי לבוא איתך הביתה- תאר\י את הבית שלך סלון, מטבח, שירותים, מקלחת, חדרי שינה, מרפסת, חדר מחשב. עברו מקום ועוד מקום- עברת פעם דירה? מאיפה לאיפה? ממצפה רמון לקיבוץ ופה איזה 2 דירות. כמעט ולא דיברה- את\ה מדבר הרבה?
רק נתנה סימן כשהתעיפה- את\ה נרדם\ת בקלות?לרוב. תלוי איפה.. פגשה ידיד וגם מכר- מי הידיד האחרון שפגשת?אחת מהקיבוץ וגם אחד שדיבר קרוב מדי לצוואר- יצא לך לדבר אל הצוואר שלך? באיזו סיטואציה?לא. אבל לצוואר של עומר בהחלט. תני לי לבוא אתך הביתה- מי האחרון שהיה אצלך בבית?אני. גורלית ויחידה כל מלה שנאמרה- מה הדבר הגורלי ביותר שאמרת?את האמת איך היא לא רואה- יש לך משקפיים?לא. אין זמן, אמשיך אח"כ או מחר.

ד י א ט ה

New member
אפשר גם ? ../images/Emo9.gif

רצה אותה מאוד דיבר אליה בחיוך- את\ה אוהב את החיוך שלך? לא ולא ולא. יותר מתאים לי לא לחייך. של מי שפיצח את הקוד- פרצת פעם למשהו מגניב? למה? לאיסיקיו חחח אבל שומר את הקלף קרוב- מהו משחק הקלפים המועדף עליך? סט נחשב? אמר לה כמה את פוחדת להמר- הימרת פעם? על מה? הפסדת? לא זוכרת להסתכל לי בעיניים בלי למצמץ- כשאת\ה מדבר\ת עם מישהו את\ה מסתכל\ת לו\לה בעיניים? כן, חוץ מאנשים ששואלים שאלות שאנלא יודעת איך לענות או שמביכות אותי. לחשוב שלא הכל ידוע לך- מה היית רוצה לדעת? לדעת את עצמי הכי טוב שאפשר תני לי לבוא איתך הביתה- תאר\י את הבית שלך - בית זולה (zula)
עברו מקום ועוד מקום- עברת פעם דירה? מאיפה לאיפה? כל הזמן עוברת דירות, רמת גן ת"א ראשלצ ... כמעט ולא דיברה- את\ה מדבר הרבה? לא רק נתנה סימן כשהתעיפה- את\ה נרדם\ת בקלות? כן פגשה ידיד וגם מכר- מי הידיד האחרון שפגשת? אדר, הלכתי אליו אתמול :) וגם אחד שדיבר קרוב מדי לצוואר- יצא לך לדבר אל הצוואר שלך? באיזו סיטואציה? זו שאלה מוזרה, יצא לי לדבר לצוואר שלי? לא. אבל לחברה יצא לדבר לצוואר שלי :) ולי לצוואר של אחרים חח זה כיף תני לי לבוא אתך הביתה- מי האחרון שהיה אצלך בבית? כל מיני אנשים שבאים לראות את הבית (מוכרים אותו
) גורלית ויחידה כל מלה שנאמרה- מה הדבר הגורלי ביותר שאמרת? לא יודעת איך היא לא רואה- יש לך משקפיים? שמש כן זה יהיה קרוב כמו מחט את תראי- תפרת פעם משהו? מה? חחח את הדברים שיש לתפור במשחקי קופסא של תפירה. וגם תפרתי כפתור במדים
רחוק כמו גלויה היא ענתה- מי האחרון ששלחתם לו גלויה? לא שלחתי גלויה סכין כהה חלום שחור- היה לך חלום עם סכין? מה היה בו? כן, אני עולה לספינה כנראה של שודדי ים או סתם של אנשים רעים, וכפיל של אבא שלי לוקח סכין וחותך לי את כף הרגל.. ממש בכף הרגל. פתחת לך פתח כדי לסגור- האם יש סיפור שאת\ה רוצה לסגור כרגע? כן מאוד. אני רואה לך דרך העור- מה צבע העור שלך? לבן כעובי הצלקת עובי העלבון- ספר\י על צלקת מגניבה שיש לך יש לי אחת מגניבה איפה שהוורידים ליד כף היד, איפה ששמים צמידים, כי פעם נכנס לי כזה שפיץ של גדר לשם, והיא ישרה ויפה כזאת. היום לילה לבן מחר נלך לישון- ספר\י על לילה לבן מיוחד שהיה לך - אחרי יום הולדת של חברה טובה באיזה טירה נטושה שיש לה, נשארנו החברים הקרובים כל הלילה ורק דיברנו וצחקנו וניגנו והיה מעולה. אם תתני לי לבוא איתך הביתה- איזה בית את\ה רוצה כשתהיה\י גדול\ה? אוווו הנה השאלה שלי
לופט! בלב ת"א :) כמה בלתי נסבלת הקלות של החיוך שלך- את\ה מחייך בקלות? כן לא מבקש אבל תמיד מקבל- מה את\ה תמיד מקבל? חיבוק ;) כמה קלות ורגועות התנועות שלך- את\ה אדם רגוע\ה? ככה ככה, זה קשה עם חצי מרוקאי. תראי כמה שריר אני מפעיל- את\ה בכושר? מה השריר הכי חזק שלך? אני חוזרת לכושר, ולא יודעת מה השריר הכי חזק שלי. במחווה אחת קטנה אלייך- ספר על מחווה שעשית למישהו יקר תני לי לבוא איתך הביתה..... - הלוואי .

גורלית ויחידה..

חיוך? לא פרצתי? לא קלפים? ספיד.. הימור? פעם הימרתי על מחדד.. כשהייתי ממש קטן להסתכל בעיניים? לרוב אני חושב שלא. לדעת? מה יש אחר כך אחרי הסוף הבית? גדול עם חדרים שישנים בהם וחדרים שהולכים בהם לשירותים וחדרים שמבשלים ואוכלים עברתי? כן מרחובות למזכרת בתיה מדבר הרבה? לא נרדם בקלות? לא ידידים שפגשתי? מאור וטל, ידידים קרובים אם יצא לי לדבר? מה? קרוב לצוואר שלי? בדרך כלל שאני מדבר זה יוצא קרוב בבית היו.. אנכי אחותי והורי.. מלבדם? דודים? הדבר הגורלי? הממ.. בטח אמרתי משו כמו.. אני הולך להכין תה. די גורלי משקפיים? לא תפרתי? אוי.. שיט נזכרתי שאני צריך ללכת לתפור כפתור לא שלחתי גלויה.. חלום עם סכין? אני לא חושב כן.. יש סיפור העור? בהיר..? אני לא עוקב אחרי הצלקות שלי.. לדעתי כרגע אני נטול לילה לבן? הממ.. לא זוכר אחד מיוחד כזה.. אולי ליל ניווטים בצפון.. באיזה טיול.. זה היה .. לילה מעניין. גיליתי שאפשר לישון וללכת באותו זמן קטן ובבית דירות לדעתי חיוך? קלות? לא המ.. מצבי רוח? רגוע? לא כושר? לא שריר חזק? אולי של ה.. אצבע הימנית ברגל השמאלית..? מחווה? קודם הכנתי לאחותי ולאמא תה.. סוג של מחווה..

עונה..

רצה אותה מאוד דיבר אליה בחיוך- את\ה אוהב את החיוך שלך? לא ממש.. הוא עקום של מי שפיצח את הקוד- פרצת פעם למשהו מגניב? למה? לא שזכור לי אבל שומר את הקלף קרוב- מהו משחק הקלפים המועדף עליך? פוקר
אמר לה כמה את פוחדת להמר- הימרת פעם? על מה? הפסדת? לא הימרתי להסתכל לי בעיניים בלי למצמץ- כשאת\ה מדבר\ת עם מישהו את\ה מסתכל\ת לו\לה בעיניים? כמובן.. לחשוב שלא הכל ידוע לך- מה היית רוצה לדעת? הרבה דברים.. תני לי לבוא איתך הביתה- תאר\י את הבית שלך קטן, נחמד.. זולתי שכזה.. עם אווירה של בית חם
עברו מקום ועוד מקום- עברת פעם דירה? מאיפה לאיפה? יותר מדי.. מהקיבוץ לקיבוץ אחר, ואז לפוריה, ומפוריה לכפר תבור ומכפר תבור לשדמות דבורה.. כמעט ולא דיברה- את\ה מדבר הרבה? לפעמים יותר מדי.. תשאלו את שני, היא תעיד על היותי חופרת.. רק נתנה סימן כשהתעיפה- את\ה נרדם\ת בקלות? לצערי לא.. פגשה ידיד וגם מכר- מי הידיד האחרון שפגשת? ממ.. יפתח וגם אחד שדיבר קרוב מדי לצוואר- יצא לך לדבר אל הצוואר שלך? באיזו סיטואציה? חח מה?!? תני לי לבוא אתך הביתה- מי האחרון שהיה אצלך בבית? מיכל גורלית ויחידה כל מלה שנאמרה- מה הדבר הגורלי ביותר שאמרת? שאני מוחקת את נטע מהחיים שלי..- האהבה השניה הכי גדולה שהיתה לי. איך היא לא רואה- יש לך משקפיים? משקפי שמש.. זה יהיה קרוב כמו מחט את תראי- תפרת פעם משהו? מה? אה כן..פוקט כזה.. הודי רחוק כמו גלויה היא ענתה- מי האחרון ששלחתם לו גלויה? לא שלחתי גלויה מעולם.. חח סכין כהה חלום שחור- היה לך חלום עם סכין? מה היה בו? עם אקדח היה.. לא סכין פתחת לך פתח כדי לסגור- האם יש סיפור שאת\ה רוצה לסגור כרגע? יש הרבה.. אני רואה לך דרך העור- מה צבע העור שלך? יענטו שחור או לבן? לבן כעובי הצלקת עובי העלבון- ספר\י על צלקת מגניבה שיש לך- צלקת גדולה על הרגל מגדר תיל בכנרת... לקח לזה הרבה זמן להגליד היום לילה לבן מחר נלך לישון- ספר\י על לילה לבן מיוחד שהיה לך- עם כל בת זוג בערך
אם תתני לי לבוא איתך הביתה- איזה בית את\ה רוצה כשתהיה\י גדול\ה? דירה תל אביבית מגניבה כמה בלתי נסבלת הקלות של החיוך שלך- את\ה מחייך בקלות? האמת? כן לא מבקש אבל תמיד מקבל- מה את\ה תמיד מקבל? כסף מאבא? נשיקה משני? לא יודעת.. כמה קלות ורגועות התנועות שלך- את\ה אדם רגוע\ה? בתכלס כן.. למרות הצד המרוקאי שבי תראי כמה שריר אני מפעיל- את\ה בכושר? מה השריר הכי חזק שלך? חח מה?!? כלכך לא במחווה אחת קטנה אלייך- ספר על מחווה שעשית למישהו יקר- וואו היו הרבה.. בעיקר לאקסית המיתולוגית היו המון.. תני לי לבוא איתך הביתה.....

E

Elektra Natchios

Guest
../images/Emo12.gif נכנסתי לפורום, ולהפתעתי

בפינת 'רונה סופרסטאר' הופיע מבול! 'היתכן ופספסתי את גלויה?'
עברה המחשבה המפחידה במוחי. ואז החכמתי מעט, גלגלתי למטה, והנה הוא. נרגעתי
כ"כ אוהבת את השיר הזה
רצה אותה מאוד דיבר אליה בחיוך- את\ה אוהב את החיוך שלך? לא ממש. של מי שפיצח את הקוד- פרצת פעם למשהו מגניב? למה?'מגניב'? לא. אבל הצלחתי לפרוץ מנעול של יומן
(אל תתרגשו, זה היה היומן שלי - והוא ריק! פשוט ממש התלהבתי מהמנעול.) אבל שומר את הקלף קרוב- מהו משחק הקלפים המועדף עליך? טאקי, ספיד..
אף אחד לא מוכן ללמד אותי פוקר! אמר לה כמה את פוחדת להמר- הימרת פעם? על מה? הפסדת? ע"ע "אף אחד לא מוכן ללמד אותי פוקר!" להסתכל לי בעיניים בלי למצמץ- כשאת\ה מדבר\ת עם מישהו את\ה מסתכל\ת לו\לה בעיניים? לרוב לא. תלוי כמה אני מכירה את הבן-אדם. לחשוב שלא הכל ידוע לך- מה היית רוצה לדעת? האם חייזרים קיימים?
תני לי לבוא איתך הביתה- תאר\י את הבית שלך: אמ.. נכנסים מהדלת, ממש מול זה החדר שלי, מימין יש מסדרון, בהמשך המסדרון יש את החדרים של האח/אחות/הורים ואמבטיה ושירותים. משמאל לדלת, יש סלון ומטבח. אה, ומדרגות לגג. שבו אין כלום, בעיקרון
. עברו מקום ועוד מקום- עברת פעם דירה? מאיפה לאיפה? לא ממש.. הייתי בת חודשיים, מרחוב אחד לזה שמעבר לכביש
כמעט ולא דיברה- את\ה מדבר הרבה? תלוי.. לפעמים כן לפעמים לא. רק נתנה סימן כשהתעיפה- את\ה נרדם\ת בקלות? אפשר להגיד. יש לי גם לילות לבנים, אבל הרוב בסדר. פגשה ידיד וגם מכר- מי הידיד האחרון שפגשת? כולם.. היה לי היום סיור במכון ויצמן
. וגם אחד שדיבר קרוב מדי לצוואר- יצא לך לדבר אל הצוואר שלך? באיזו סיטואציה? אני? לצוואר שלי? למה שאני אדבר אל הצוואר שלי?
תני לי לבוא אתך הביתה- מי האחרון שהיה אצלך בבית? השכנה והבת שלה. גורלית ויחידה כל מלה שנאמרה- מה הדבר הגורלי ביותר שאמרת? לא זכור לי משהו כזה. איך היא לא רואה- יש לך משקפיים? לצערי
זה יהיה קרוב כמו מחט את תראי- תפרת פעם משהו? מה? כן! פעם התעופף לי כפתור מהמכנס מאיזושהי סיבה (ואני חוזרת - מאיזושהי סיבה!).. והייתי צריכה לסדר את זה, ולא היה אף אחד בבית.
לקחתי על עצמי את המשימה.. וזה עף שוב
רחוק כמו גלויה היא ענתה- מי האחרון ששלחתם לו גלויה? הב"ס שלי קיבל פעם מלא גלויות מקנדה, מאיזשהו ב"ס שם, אז חילקו בין הילדים וביקשו לכתוב משהו בחזרה. סכין כהה חלום שחור- היה לך חלום עם סכין? מה היה בו? לא שזכור לי. פתחת לך פתח כדי לסגור- האם יש סיפור שאת\ה רוצה לסגור כרגע? לא, לא ממש. אני רואה לך דרך העור- מה צבע העור שלך?
אומרים לי ששקוף. בהיר מאוד, בקיצור
. כעובי הצלקת עובי העלבון- ספר\י על צלקת מגניבה שיש לך. אין לי!
בדיוק היום דיברתי על זה עם חברה. אין לי צלקות!
לא לקחתי הרבה סיכונים בילדותי, מסתבר. היום לילה לבן מחר נלך לישון- ספר\י על לילה לבן מיוחד שהיה לך. לא היה משהו מיוחד, פשוט לא הפסקתי לחשוב. ואז התחיל הקטע של "יש לך עוד 4 שעות לישון", "יש לך עוד 3.5 שעות לישון" וכו' וכו'.. אם תתני לי לבוא איתך הביתה- איזה בית את\ה רוצה כשתהיה\י גדול\ה? משהו חביב. עם נוף ולפחות חלון אחד גדול
(
יש לי משהו עם חלונות.. צריך אור! וגשם!) כמה בלתי נסבלת הקלות של החיוך שלך- את\ה מחייך בקלות? אפשר להגיד. לפעמים כן, לפעמים לא. לא מבקש אבל תמיד מקבל- מה את\ה תמיד מקבל? סטירה?
לא סתם.. לא יודעת. אוכל? שתיה? בגד? אין לי מושג, אני לא מבקשת דברים בשביל לקבל אותם. כמה קלות ורגועות התנועות שלך- את\ה אדם רגוע\ה? אפשר להגיד. תראי כמה שריר אני מפעיל- את\ה בכושר? מה השריר הכי חזק שלך?
שרירי הקיבה הפנימיים.. ממש לא בכושר. במחווה אחת קטנה אלייך- ספר על מחווה שעשית למישהו יקר. לא זכור לי משהו מסוים.. i'm not that kind of person.

למעלה