רונה סופרסטאר

שוודה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gifרונה סופרסטאר../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

טוב, השיר השבוע הוא נראה לי השיר הכי יפה בדיסק, לפחות לדעתי. והשיר הוא כמובן.... מבול
את השיר כתבה רונה באנגלית במקור, והוא נקרא earthquake. בתרגום לעברית השתתפו נוסף לרונה גם אלונה קמחי, יהלי סובול ומאיה בקר.
אוף אני כל כך לא רוצה להרוס את השיר המדהים הזה עם שאלון אז אני פשוט אשאיר אותו כמו שהוא וכל אחד יספר על מקרה, סיפור, זיכרון או אסוציאציה שהשיר מעלה לו... אם נשרוד את המבול הפעם כל חיוך יהיה שונה, נגוע אם אחזור על זה עוד ועוד ועוד תשארי עשרים שנה או עד סוף היום למדנו לחכות ולוותר ואיך להיזהר, מכל מילה והכל יקפא פתאום אם יהיה לנו רגע לעצור בפינת רחוב לחבק ולעזוב כאילו שאפשר בכלל לדעת להרפות לאהוב פחות. בחיוך פרוע עוד אבוא לגבות חובות לשבור חומות ולהאיר אותך למרות שאין דבר שלם יותר מהכאב שמתנגן בשם אחר והכל יקפא פתאום אם יהיה לנו רגע לעצור בפינת רחוב לחבק ולעזוב כאילו שאפשר בכלל לדעת להרפות לאהוב פחות.

0mroosh

New member
../images/Emo7.gif

נסיעות ארוכות באוטובוס, חיבוקים נעימים, ערבי בצומת רעננה-כפ"ס, ענבל,
(זה אפילו מתחרז). לילה נהדר כולם!

האקסית..

סיפור ארוך סובב סביב השיר הזה... היא הכירה לי את רונה, ומבול היה השיר הראשון.

darling2

New member
../images/Emo99.gif

חוץ מהיותו השיר שבזכותו הכרתי את רונה, הוא אחד השירים שהכי נוגעים בי, ומרגשים בשבילי.
את השאר, אשאיר לעצמי.

למרות שהנוכחי יקרא את זה...

השיר הזה מזכיר לי את כל תקופת האי נעימות והחוסר וודאות אחרי ההתנתקות מהאקס. פתאום הפזמון קיבל אצלי משמשות ממשית. איך אפשר בעצם להרפות ולאהוב פחות מישו שאני כ"כ אוהבת? והכל יקפא פתאום- כ"כ הרבה רגעים שהכל קפא סביבנו ונותרנו רק אנחנו שנינו בפנים... שיר מדהים שעושה לי לבכות...

למעלה