רונה סופרסטאר

שוודה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gifרונה סופרסטאר../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

מי ראה - מה הדבר היפה ביותר שראית איי פעם
מי שמע - מהו הדבר שאת\ה הכי אוהב\ת לשמוע
סוף לסיפור - הסוף של איזה סיפור הוא הכי מאכזב שקראת
טריקת מגירה - כמה מגירות יש לך בחדר
מי ראה - מי האדם האחרון שראית
מי שמע- מהו הקול האחרון ששמעת
צעד מדוד - מה אורך הצעדים שלך(אל תתעצלו!! תמדדו!!)
הפסקה- מה את\ה עושה בד"כ בהפסקה
נשימה- את\ה נושם מהאף או מהפה
שקר מר- מה השקר הגדול ביותר ששיקרת
לילה קר- מה את\ה נוהג\ת לעשות בלילות קרים
היא לא תחזור לכאן מחר- מי רצית שיחזור ולא חזר
אל תבכי - מה הדבר האחרון שגרם לך לבכות
זה רק כאב - מה הכאהיבר האחרון שכאב לך בגוף
דופק שקט- קרה לך פעם שחיפשת את הדופק שלך ולא מצאת וחשבת שאת\ה מת\ה
צל על הלב - מה מעיק לך על הלב כרגע
זה סיפור ישן - מה סיפור הילדים האהוב עליך
מספר עצמו לאט - מי האדם שהכי אהבת שסיפר לך סיפור בילדותך
אין בזה טעם - מה המאכל הכי חסר טעם שאכלת
אבל אין מזה מפלט - ממה היית רוצה לברוח כרגע
עבד היית - הרגשת פעם שהיית עבד? מתי
ועבד תישארי - למי היית מוכן\ה להיות עבד
החץ מורעל - הורעלת פעם? על ידי מי
שחור תראי - מה הדבר הכי שחור שאת\ה מכיר\ה
גשם יורד - אוהב\ת גשם
מוחק דמעה אחרונה - את\ה בוכה עם דמעות או בלב
שבוע נהדר לכולם!! ונתראה במפגש!

darling2

New member
"תן לי אבן דרך ואדע איך להמשיך..."

מי ראה - מה הדבר היפה ביותר שראית איי פעם?- שקיעות וזריחות בים למיניהן
מי שמע - מהו הדבר שאת\ה הכי אוהב\ת לשמוע- מוזיקה מרגיעה. סוף לסיפור - הסוף של איזה סיפור הוא הכי מאכזב שקראת? "מכתב בבקבוק"-הספר!
טריקת מגירה - כמה מגירות יש לך בחדר- 10 נראה לי.(וזה לא מספיק!) מי ראה - מי האדם האחרון שראית-מיקי. מי שמע- מהו הקול האחרון ששמעת- הכלבים נובחים
צעד מדוד - מה אורך הצעדים שלך(אל תתעצלו!! תמדדו!!)
הפסקה- מה את\ה עושה בד"כ בהפסקה- בדשא
נשימה- את\ה נושם מהאף או מהפה- מהפה. שקר מר- מה השקר הגדול ביותר ששיקרת- שונאת שקרנים
לילה קר- מה את\ה נוהג\ת לעשות בלילות קרים-שמה מוזיקה וישנה. היא לא תחזור לכאן מחר- מי רצית שיחזור ולא חזר
אל תבכי - מה הדבר האחרון שגרם לך לבכות-אוי |מדלגת|
זה רק כאב - מה הכאהיבר האחרון שכאב לך בגוף- הבטן. דופק שקט- קרה לך פעם שחיפשת את הדופק שלך ולא מצאת וחשבת שאת\ה מת\ה לא. צל על הלב - מה מעיק לך על הלב כרגע- |מדלגתגםעלזה|

darling2

New member
ממשיכה..../images/Emo39.gif

זה סיפור ישן - מה סיפור הילדים האהוב עליך- פלוטו
מספר עצמו לאט - מי האדם שהכי אהבת שסיפר לך סיפור בילדותך-אבא. אין בזה טעם - מה המאכל הכי חסר טעם שאכלת-הפרוזן-יוגורט של קוב.
אבל אין מזה מפלט - ממה היית רוצה לברוח כרגע- מכאן. עבד היית - הרגשת פעם שהיית עבד? מתי..לא. ועבד תישארי - למי היית מוכן\ה להיות עבד.."אף אחד לא יגדיר לי את החופש שלי.."
החץ מורעל - הורעלת פעם? על ידי מי- קוב..נתן לי לאכול מהפרוזן-יוגורט שלו.. שחור תראי - מה הדבר הכי שחור שאת\ה מכיר\ה- לילה
גשם יורד - אוהב\ת גשם- מאוד.
מוחק דמעה אחרונה - את\ה בוכה עם דמעות או בלב- תלוי אבל לרוב עם דמעות
נגה בלי שאלונים כאלה יותר..עושה לי רע.

dsol

New member
רונה תעשי לי.....משהו לאכול אני רעב_../images/Emo189.gif

מי ראה - מה הדבר היפה ביותר שראית איי פעם ? יש הרבה מי שמע - מהו הדבר שאת\ה הכי אוהב\ת לשמוע ? מוזיקה שאני אוהב סוף לסיפור - הסוף של איזה סיפור הוא הכי מאכזב שקראת ? "והם חיו באושר ועושר עד עצם היום הזה" טריקת מגירה - כמה מגירות יש לך בחדר - אין
מי ראה - מי האדם האחרון שראית? אמא מי שמע- מהו הקול האחרון ששמעת ? אמא אומרת לי לסדר את החדר צעד מדוד - מה אורך הצעדים שלך(אל תתעצלו!! תמדדו!!) ? אין לי כח... הפסקה- מה את\ה עושה בד"כ בהפסקה ? אוכל/ישן/מטייל בבית ספר נשימה- את\ה נושם מהאף או מהפה ? גם וגם.. כרגע מהפה כי אני מצונן שקר מר- מה השקר הגדול ביותר ששיקרת? אמרתי "אני אוהב אותך" ולא התכוונתי לילה קר- מה את\ה נוהג\ת לעשות בלילות קרים? להתכרב מתחת לפוך והסמיכה היא לא תחזור לכאן מחר- מי רצית שיחזור ולא חזר?
כל כך הרבה.... אל תבכי - מה הדבר האחרון שגרם לך לבכות? לא מגלה...
אבל זה לא היה מזמן זה רק כאב - מה הכאהיבר האחרון שכאב לך בגוף ? העין... יד לי דלקת ושנוגעים בה זה כוטאב דופק שקט- קרה לך פעם שחיפשת את הדופק שלך ולא מצאת וחשבת שאת\ה מת\ה ? כ-ר-ו-ר, אני בכלל לא יודע למצוא דופק אז ככה שלא צל על הלב - מה מעיק לך על הלב כרגע ? שאני לבד ושונאים אותי זה סיפור ישן - מה סיפור הילדים האהוב עליך? הנזל וגרנטל מספר עצמו לאט - מי האדם שהכי אהבת שסיפר לך סיפור בילדותך? לא יודע...הקריין של דיסני אולי ? אין בזה טעם - מה המאכל הכי חסר טעם שאכלת? אין לי מושג אבל אין מזה מפלט - ממה היית רוצה לברוח כרגע? מהכל עבד היית - הרגשת פעם שהיית עבד? מתי? שעבדתי
והייתי עייף ועבד תישארי - למי היית מוכן\ה להיות עבד? -.- החץ מורעל - הורעלת פעם? על ידי מי? מן הסתם... עכשיו אני רוח רפאים שבאה לרדוף את חברי הפורום שחור תראי - מה הדבר הכי שחור שאת\ה מכיר\ה? אני
גשם יורד - אוהב\ת גשם? כן ~! כן~! כן~! מוחק דמעה אחרונה - את\ה בוכה עם דמעות או בלב? גם וגם שבוע נהדר לכולם!! ונתראה במפגש!

tipeshet

New member
שבלול.

מי ראה - מה הדבר היפה ביותר שראית איי פעם? שמיים עם צבעים משונים. מי שמע - מהו הדבר שאת\ה הכי אוהב\ת לשמוע? מוזיקה
סוף לסיפור - הסוף של איזה סיפור הוא הכי מאכזב שקראת? לא זוכרת אחד כזה.. טריקת מגירה - כמה מגירות יש לך בחדר? שבע מי ראה - מי האדם האחרון שראית? אמא מי שמע- מהו הקול האחרון ששמעת? אמא מדברת אליי, מוזיקה צעד מדוד - מה אורך הצעדים שלך(אל תתעצלו!! תמדדו!!) חחחחחח אבל אין לי כח לקום
הפסקה- מה את\ה עושה בד"כ בהפסקה? בבית הספר? מסתובבת עם חברים וכזה. נשימה- את\ה נושם מהאף או מהפה? מהאף שקר מר- מה השקר הגדול ביותר ששיקרת? הממ :$:$:$ לילה קר- מה את\ה נוהג\ת לעשות בלילות קרים? להדליק מזגן על חום ולהתכסות בפוך היא לא תחזור לכאן מחר- מי רצית שיחזור ולא חזר? היא תחזור!
אל תבכי - מה הדבר האחרון שגרם לך לבכות? איזה ריב.. או שיחה. לא יודעת איך לקרוא לזה. זה רק כאב - מה הכאהיבר האחרון שכאב לך בגוף? הרגל, ואני לא יודעת למה. והיא עדיין כואבת. דופק שקט- קרה לך פעם שחיפשת את הדופק שלך ולא מצאת וחשבת שאת\ה מת\ה? לא
צל על הלב - מה מעיק לך על הלב כרגע? מרחק. זה סיפור ישן - מה סיפור הילדים האהוב עליך? שמוליקיפוד
מספר עצמו לאט - מי האדם שהכי אהבת שסיפר לך סיפור בילדותך? אמא אין בזה טעם - מה המאכל הכי חסר טעם שאכלת? חח לא זוכרת אבל אין מזה מפלט - ממה היית רוצה לברוח כרגע? בינתיים אני רוצה להשאר. עבד היית - הרגשת פעם שהיית עבד? מתי? נה.. ועבד תישארי - למי היית מוכן\ה להיות עבד? לאף אחד! תעשו דברים בעצמם, עצלנים
החץ מורעל - הורעלת פעם? על ידי מי? לא
שחור תראי - מה הדבר הכי שחור שאת\ה מכיר\ה? עדי
גשם יורד - אוהב\ת גשם? מאוהבת בגשם. מוחק דמעה אחרונה - את\ה בוכה עם דמעות או בלב? תלוי ליד מי אני... שבוע טוב וחופש טוב :)

שוודה

New member
מי ראה מי שמע

מי ראה - מה הדבר היפה ביותר שראית איי פעם
הכוכבים בשמיים מפתיעים אותי כל פעם מחדש מי שמע - מהו הדבר שאת\ה הכי אוהב\ת לשמוע
שמעריכים אותי. ובמוזיקה- רונה קינן. סוף לסיפור - הסוף של איזה סיפור הוא הכי מאכזב שקראת
מחזיר אהבות קודמות\ יהושוע קנז טריקת מגירה - כמה מגירות יש לך בחדר
10 מי ראה - מי האדם האחרון שראית
אחותי מי שמע- מהו הקול האחרון ששמעת
הקול של הגשם אתמול לילה צעד מדוד - מה אורך הצעדים שלך(אל תתעצלו!! תמדדו!!)
סביבות 70 ס"מ הפסקה- מה את\ה עושה בד"כ בהפסקה
יושבת על הדשא נשימה- את\ה נושם מהאף או מהפה
מהאף שקר מר- מה השקר הגדול ביותר ששיקרת
לא זוכרת מה הגדול יותר, אבל אני משקרת לגבי הגיל שלי באוטובוסים. לילה קר- מה את\ה נוהג\ת לעשות בלילות קרים
לשתות זה מתחת לפוך היא לא תחזור לכאן מחר- מי רצית שיחזור ולא חזר
סבא שלי אל תבכי - מה הדבר האחרון שגרם לך לבכות
שדיברתי עם אמא שלי על פולין זה רק כאב - מה האהבר האחרון שכאב לך בגוף
הרגליים דופק שקט- קרה לך פעם שחיפשת את הדופק שלך ולא מצאת וחשבת שאת\ה מת\ה
חחח כן
צל על הלב - מה מעיק לך על הלב כרגע
המתכונת במתמטיקה שישר אחרי פסח זה סיפור ישן - מה סיפור הילדים האהוב עליך
ויהי ערב מספר עצמו לאט - מי האדם שהכי אהבת שסיפר לך סיפור בילדותך
אמא אין בזה טעם - מה המאכל הכי חסר טעם שאכלת
טופו אבל אין מזה מפלט - ממה היית רוצה לברוח כרגע
מהלימודים עבד היית - הרגשת פעם שהיית עבד? מתי
כן, כשעשיתי דברים שלא עשו לי טוב, רק בשביל לרצות אחרים ועבד תישארי - למי היית מוכן\ה להיות עבד
למי שיבקש יפה
החץ מורעל - הורעלת פעם? על ידי מי
לא שזכור לי שחור תראי - מה הדבר הכי שחור שאת\ה מכיר\ה
יוני גשם יורד - אוהב\ת גשם
מאוד
מוחק דמעה אחרונה - את\ה בוכה עם דמעות או בלב
לפעמים ככה ולפעמים ככה שבוע נהדר לכולם!! ונתראה במפגש!

bזוהר

New member
יאללה..

מי ראה - מה הדבר היפה ביותר שראית איי פעם? כל מיני אנשים
מי שמע - מהו הדבר שאת\ה הכי אוהב\ת לשמוע? סוף לסיפור - הסוף של איזה סיפור הוא הכי מאכזב שקראת? מלך החומוס ומלכת האמבטיה. טריקת מגירה - כמה מגירות יש לך בחדר? 9. מי ראה - מי האדם האחרון שראית? אחותי מי שמע- מהו הקול האחרון ששמעת? אחותי צעד מדוד - מה אורך הצעדים שלך(אל תתעצלו!! תמדדו!!) פחח מי ימדוד! הפסקה- מה את\ה עושה בד"כ בהפסקה? יושבת עם חברות על הדשא נשימה- את\ה נושם מהאף או מהפה? מהפה שקר מר- מה השקר הגדול ביותר ששיקרת? לא זוכרת, אני לא נוהגת לשקר שקרים גדולים.. לילה קר- מה את\ה נוהג\ת לעשות בלילות קרים? להתכסות עם הפוך ולשתות שוקו חם. היא לא תחזור לכאן מחר- מי רצית שיחזור ולא חזר? אנשים שמתו.. אל תבכי - מה הדבר האחרון שגרם לך לבכות? יום הורים. זה רק כאב - מה הכאהיבר האחרון שכאב לך בגוף? קיבלתי בומבה מ=מ=ש (!!!) ענקית וכואבת מאיזה מדף.. איייאייאיייי ): דופק שקט- קרה לך פעם שחיפשת את הדופק שלך ולא מצאת וחשבת שאת\ה מת\ה? כל הזמן
צל על הלב - מה מעיק לך על הלב כרגע? המממ.. הציונים שלי... קצת. זה סיפור ישן - מה סיפור הילדים האהוב עליך? לא יודעת.. אבל יש סיפור ילדים מקורי בביתנו שהוא האהוב עליי :) מספר עצמו לאט - מי האדם שהכי אהבת שסיפר לך סיפור בילדותך? אבא אין בזה טעם - מה המאכל הכי חסר טעם שאכלת? חסה לא מטובלת? אבל אין מזה מפלט - ממה היית רוצה לברוח כרגע? מהבית?
ומהביצפר. כן, חופש, אבל אני צריכה "לשפר ציונים"
עבד היית - הרגשת פעם שהיית עבד? מתי? לא ועבד תישארי - למי היית מוכן\ה להיות עבד? לאף אחד. freedom! החץ מורעל - הורעלת פעם? על ידי מי? לא. נגהלה מצחיקה.D: שחור תראי - מה הדבר הכי שחור שאת\ה מכיר\ה?
לא יודעת, כל דבר שהוא שחור שחור פחות או יותר באותה מידה
, אבל המקקופון פה ליד המחשב ממש שחור. גשם יורד - אוהב\ת גשם? כן. דביוק היום נתקעתי במבול בלי מטרייה. אבל זה דווקא לא היה משו היום. מוחק דמעה אחרונה - את\ה בוכה עם דמעות או בלב? עם דמעות חופש שמח

שוודה

New member
שאלה: ../images/Emo22.gif

תהיתי לעצמי...מה זה מקקופון? ניסיתי לנחש ולהחליף אותיות, והמסקנות שלי הן: א. מקקופון= טלפון של מקקים (הלא הם ג'וקים בשפת העם, או תיקנים בעברית צחה) ב. מקקופון= שיכול עיצורים של קקמופון= מיקרופון של קקי ג. מקקופון= הכפלה בשוגג של ק', ולכן אמור להיות מקופון, שזה מ-קופון= משהו מקוף קטן (כלומר קופיף), או לחלופין משהו שקונים עם קופון אשמח אם תספקי לי תשובה!

bזוהר

New member
../images/Emo6.gif

אני מצטערת שגרמתי לך לכל כך הרבה תהיות וסיבוכים. זה היה אמור להיות מקרופון בכלל.
רק שבמקום ר' יצא לי ק'. :)

אני.. ../images/Emo9.gif

מי ראה - מה הדבר היפה ביותר שראית איי פעם? האחיינים שלי
מי שמע - מהו הדבר שאת\ה הכי אוהב\ת לשמוע? איזו שאלה רטורית..
את מאיר ואביתר בנאי
סוף לסיפור - הסוף של איזה סיפור הוא הכי מאכזב שקראת? אממ.. יש הרבה..
טריקת מגירה - כמה מגירות יש לך בחדר? 5
מי ראה - מי האדם האחרון שראית? אמא שלי.. מי שמע- מהו הקול האחרון ששמעת? של אמא שלי..
צעד מדוד - מה אורך הצעדים שלך?(אל תתעצלו!! תמדדו!!) האא
הם באורך צעד..
הפסקה- מה את\ה עושה בד"כ בהפסקה? שומעת מוסיקה..
נשימה- את\ה נושם מהאף או מהפה? מהאף.. שקר מר- מה השקר הגדול ביותר ששיקרת? אני לא משקרת..
לילה קר- מה את\ה נוהג\ת לעשות בלילות קרים? להדליק את המפזר חום ולהצמיד אותו לוריד.
היא לא תחזור לכאן מחר- מי רצית שיחזור ולא חזר? יש כמה תקופותשהייתי רוצה שיחזרו.. אל תבכי - מה הדבר האחרון שגרם לך לבכות? התואר שלי..
זה רק כאב - מה הכאב האחרון שכאב לך בגוף? הרגליים שלי הורגות אותי כרגע..
דופק שקט- קרה לך פעם שחיפשת את הדופק שלך ולא מצאת וחשבת שאת\ה מת\ה? אממ.. לא..
צל על הלב - מה מעיק לך על הלב כרגע? הבחינות.. והעבודות..
זה סיפור ישן - מה סיפור הילדים האהוב עליך? "הילד הזה הוא אני"
מספר עצמו לאט - מי האדם שהכי אהבת שסיפר לך סיפור בילדותך? סבא שלי, עד היום
אין בזה טעם - מה המאכל הכי חסר טעם שאכלת? סושי..
אבל אין מזה מפלט - ממה היית רוצה לברוח כרגע? מהעבודות והבחינות..
עבד היית - הרגשת פעם שהיית עבד? מתי? לא..
ועבד תישארי - למי היית מוכן\ה להיות עבד? "לא עובדת בשביל אף אחד"
החץ מורעל - הורעלת פעם? על ידי מי? לא שידוע לי..
שחור תראי - מה הדבר הכי שחור שאת\ה מכיר\ה? הכלב המדהים שלי
יש לו טוקסידו..
הוא שחור עם כפפות לבנות בידיים וברגליים ועם פס לבן בבטן שנראה כמו עניבה..
גשם יורד - אוהב\ת גשם? תלוי מתי ואיפה הוא תופס אותי.. מוחק דמעה אחרונה - את\ה בוכה עם דמעות או בלב? עם דמעות.. כשאני לא מנסה להסתיר..
"הלילה של אתי נמשך כל הלילה, היא לא מנסה להסתיר"

יש להכניס נושא להודעה

מי ראה - מה הדבר היפה ביותר שראית איי פעם... שמיים... מי שמע - מהו הדבר שאת\ה הכי אוהב\ת לשמוע? אותו. סוף לסיפור - הסוף של איזה סיפור הוא הכי מאכזב שקראת.. אוף. השאלון הזה קשה טריקת מגירה - כמה מגירות יש לך בחדר 5. בשידה כתומה עם מסגרת ורודה שאני ואבא הכנו מי ראה - מי האדם האחרון שראית. אוהב. אחי הקטן מי שמע- מהו הקול האחרון ששמעת. אוהב רואה ארתור צעד מדוד - מה אורך הצעדים שלך(אל תתעצלו!! תמדדו!!) של צעד. הפסקה- מה את\ה עושה בד"כ בהפסקה. אני לא לומדת. נשימה- את\ה נושם מהאף או מהפה. לוקחת אויר מהאף מוציאה מהפה. שקר מר- מה השקר הגדול ביותר ששיקרת. אמרתי למישו שהעלתי תמונות לאתר ולא עשיתי את זה לילה קר- מה את\ה נוהג\ת לעשות בלילות קרים. להתחמם? היא לא תחזור לכאן מחר- מי רצית שיחזור ולא חזר... מישו שהיה איתי בשכבה ועבר לחול מתישהו בי"א. אל תבכי - מה הדבר האחרון שגרם לך לבכות. שהוא בכה זה רק כאב - מה הכאהיבר האחרון שכאב לך בגוף.. הגב!!!!!!!!!!!!!!! והוא עדיין כואב דופק שקט- קרה לך פעם שחיפשת את הדופק שלך ולא מצאת וחשבת שאת\ה מת\ה? לא! צל על הלב - מה מעיק לך על הלב כרגע... שאנחנו במין מצב מוזר. ושאני מתגייסת בקרוב זה סיפור ישן - מה סיפור הילדים האהוב עליך... משו על תרנגול שדודה של אמא שלי הייתה מספרת לי. מקור ברומנית. מספר עצמו לאט - מי האדם שהכי אהבת שסיפר לך סיפור בילדותך. סבתא. היא הייתה ממציאה סיפורים על ילדים שעושים מעשים טובים כדי לנסות להוציא ממני את הרשעות. זה עזר לה אין בזה טעם - מה המאכל הכי חסר טעם שאכלת? טופו אבל אין מזה מפלט - ממה היית רוצה לברוח כרגע? מהזמן עבד היית - הרגשת פעם שהיית עבד? מתי (זה לא אבן?) לא, לא הרגשתי ועבד תישארי - למי היית מוכן\ה להיות עבד... לא הייתי החץ מורעל - הורעלת פעם? על ידי מי? לא שחור תראי - מה הדבר הכי שחור שאת\ה מכיר\ה? האישון שלי גשם יורד - אוהב\ת גשם? מאוד מוחק דמעה אחרונה - את\ה בוכה עם דמעות או בלב. בדמעות. ויותר מידיי

ד י א ט ה

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

מי ראה - מה הדבר היפה ביותר שראית איי פעם? מטריקס
טריניטי
מי שמע - מהו הדבר שאת\ה הכי אוהב\ת לשמוע? מוזיקה שמתאימה למצב הרוח שלי P: סוף לסיפור - הסוף של איזה סיפור הוא הכי מאכזב שקראת? התפסן בשדה השיפון קצת אכזב טריקת מגירה - כמה מגירות יש לך בחדר? 1
מי ראה - מי האדם האחרון שראית? את המשפחה, סבא סבתא דוד ומרי מי שמע- מהו הקול האחרון ששמעת? את הקול של אנוק צעד מדוד - מה אורך הצעדים שלך(אל תתעצלו!! תמדדו!!) לא יודעת למי יש כוח למדוד הפסקה- מה את\ה עושה בד"כ בהפסקה? שומעת מוזיקה/קוראת/מעתיקה שיעורים נשימה- את\ה נושם מהאף או מהפה? מהאף שקר מר- מה השקר הגדול ביותר ששיקרת? למה שאני אספר את זה פה? אבל זה שקר גדול מאוד... גדול מאוד. אני בחיים לא אסלח לעצמי. לילה קר- מה את\ה נוהג\ת לעשות בלילות קרים? להיות מתחת לשמיכה ולישון או לראות סרטים היא לא תחזור לכאן מחר- מי רצית שיחזור ולא חזר? שאיה תחזור אל תבכי - מה הדבר האחרון שגרם לך לבכות? אהבה זה רק כאב - מה הכאהיבר האחרון שכאב לך בגוף? הגב דופק שקט- קרה לך פעם שחיפשת את הדופק שלך ולא מצאת וחשבת שאת\ה מת\ה? קרה לי שלא מצאתי, אבל אם המשכתי לחפש אותו אז מן הסתם אני לא מתה! לא חשבתי שאני מתה. צל על הלב - מה מעיק לך על הלב כרגע? אהבה בעייתית זה סיפור ישן - מה סיפור הילדים האהוב עליך? שנכנסתי במשקוף מספר עצמו לאט - מי האדם שהכי אהבת שסיפר לך סיפור בילדותך? סבתא שלי אין בזה טעם - מה המאכל הכי חסר טעם שאכלת? שאלה קשה אבל אין מזה מפלט - ממה היית רוצה לברוח כרגע? מהכל עבד היית - הרגשת פעם שהיית עבד? מתי? לא זוכרת ועבד תישארי - למי היית מוכן\ה להיות עבד? לאף אחד.. החץ מורעל - הורעלת פעם? על ידי מי? הורעלתי. לא חשוב ע"י מי. שחור תראי - מה הדבר הכי שחור שאת\ה מכיר\ה ? עדי. חחח סתם הכי שחור זה החושך בשבילי גשם יורד - אוהב\ת גשם? כן מוחק דמעה אחרונה - את\ה בוכה עם דמעות או בלב? עם דמעות, אבל בשקט. רק כשלא יכולה יותר צועקת.

פא פה לא פה

מי ראה? פפףף.. יש המון דברים יפים.. אולי חיילת מהבסיס.. מי שמע? את רונה. סוף לסיפור - החייל האמיץ שוויק.. כלומר, זה לא מאכזב.. פשוט הסופר שאינני זוכר את שמו, לא הספיק לכתוב את החלק האחרון אז זה נגמר מוזר. טריקת מגירה - 3? אולי.. מי ראה - אבא. מי שמע - מכונת כביסה מאחורי.. צעד מדוד - בכתה יב 60 צעדים כפולים שלי היו 100 מטר... הפסקה - בהפסקות בצבא.. אהה.. קורא קצת.. מנגן קצת.,? נשימה - משתדל כמה שיותר שמהאף, אבל לרוב מהפה שקר מר - אני לא זוכר שקר גדול.. אממ.. לא לילה קר - ללבוש משו ארוך..? היא לא תחזור לכאן מחר.. - אוי.. מישהי. אל תבכי - הדבר האחרון? הייתי עצוב, לדעתי זו תשובה מספקת בהחלט זה רק כאב - אתמול.. הראש.. הייתי קצת מיובש דופק שקט - כן!! בכיתה ה'.. לא חשבתי שאני מת אבל לא הבנתי מה פה קורה צל על הלב - עדיף לא לכתוב שטויות כאלה.. זה סיפור ישן.. האהוב? יש כל כך הרבה.. אולי זהבה ושלושת הדובים.. מספר עצמו לאט - אני חושב שאבא. אין בזה טעם - אבוקדו.. לדעתי אין לו טעם.. אבל אין מזה מפלט - מהסיטואציה. עבד היית - כן.. בטירונות.. למי היית מוכן להיות עבד? הממ.. לרונה. סתם לא .. אינני יודע. החץ מורעל - לא. שחור תראי - דור גשם יורד. - אוהב אוהב מוחק דמעה אחרונה - פה פא לה לה פה פא פא דה פה... דמעות

ח ל ו ן

New member
../images/Emo9.gif

מי ראה - מה הדבר היפה ביותר שראית איי פעם? לא יודע מי שמע - מהו הדבר שאת\ה הכי אוהב\ת לשמוע?מוזיקה
סוף לסיפור - הסוף של איזה סיפור הוא הכי מאכזב שקראת?פרנויה טריקת מגירה - כמה מגירות יש לך בחדר?0 מי ראה - מי האדם האחרון שראית?אחותי מי שמע- מהו הקול האחרון ששמעת?וויטני יוסטון שרה צעד מדוד - מה אורך הצעדים שלך(אל תתעצלו!! תמדדו!!)?אני עצלן הפסקה- מה את\ה עושה בד"כ בהפסקה?מפסיק. נשימה- את\ה נושם מהאף או מהפה?אף שקר מר- מה השקר הגדול ביותר ששיקרת? לא רציתי לצאת פעם לטיול אז אמרתי לחברים שלי שאני נוסע לאילת או משהו עם המשפחה
לילה קר- מה את\ה נוהג\ת לעשות בלילות קרים?להתכסות
היא לא תחזור לכאן מחר- מי רצית שיחזור ולא חזר?
אל תבכי - מה הדבר האחרון שגרם לך לבכות?לא זוכר זה רק כאב - מה הכאהיבר האחרון שכאב לך בגוף?גב דופק שקט- קרה לך פעם שחיפשת את הדופק שלך ולא מצאת וחשבת שאת\ה מת\ה?לא ממש
צל על הלב - מה מעיק לך על הלב כרגע? לימודים זה סיפור ישן - מה סיפור הילדים האהוב עליך? הנסיך הקטן מספר עצמו לאט - מי האדם שהכי אהבת שסיפר לך סיפור בילדותך?אמא אין בזה טעם - מה המאכל הכי חסר טעם שאכלת?אתמול אכלתי תפוח בלי טעם אבל אין מזה מפלט - ממה היית רוצה לברוח כרגע?לימודים עבד היית - הרגשת פעם שהיית עבד? מתי. לימודים
ועבד תישארי - למי היית מוכן\ה להיות עבד? לסוזן מעקרות בית נואשות החץ מורעל - הורעלת פעם? על ידי מי. לא שחור תראי - מה הדבר הכי שחור שאת\ה מכיר\ה?השיער שלי גשם יורד - אוהב\ת גשם?מאוד מוחק דמעה אחרונה - את\ה בוכה עם דמעות או בלב. בלב.

הבטחתי לליבי שאכתוב כאן

מי ראה - מה הדבר היפה ביותר שראית איי פעם-וואו המון... מי שמע - מהו הדבר שאת\ה הכי אוהב\ת לשמוע-אותה סוף לסיפור - הסוף של איזה סיפור הוא הכי מאכזב שקראת-הרלן קובן-אל תגלה טריקת מגירה - כמה מגירות יש לך בחדר-11 מי ראה - מי האדם האחרון שראית אמא מי שמע- מהו הקול האחרון ששמעת בנדוד צעד מדוד - מה אורך הצעדים שלך(אל תתעצלו!! תמדדו!!) למי יש כוח הפסקה- מה את\ה עושה בד"כ בהפסקה ישן נשימה- את\ה נושם מהאף או מהפה מהאף שקר מר- מה השקר הגדול ביותר ששיקרת- כל הזמן להורים שאני במקום אחד אך אני במקום אחר לגמרי לילה קר- מה את\ה נוהג\ת לעשות בלילות קרים-להתחמם[?], לסבול בשקט... היא לא תחזור לכאן מחר- מי רצית שיחזור ולא חזר-החתולה שלי בקיץ שלקחו אותה לבית חולים, ממ כמה חברים שאיבדתי עם הזמן וכו' וכו' אל תבכי - מה הדבר האחרון שגרם לך לבכות- כל הזמן בגלל מחשבות שרצות לי בראש כל מיני טעויות שעשיתי בחיים ושאני עושה, על כל השקרים שלי, כל הזיוף שלי בקרב בני אדם וכו' וכו', בצפר זה רק כאב - מה הכאהיבר האחרון שכאב לך בגוף-הגרון דופק שקט- קרה לך פעם שחיפשת את הדופק שלך ולא מצאת וחשבת שאת\ה מת\ה חחחח לא
צל על הלב - מה מעיק לך על הלב כרגע- בית ספר, עבודה, געגוע זה סיפור ישן - מה סיפור הילדים האהוב עליך ואו לויודע מספר עצמו לאט - מי האדם שהכי אהבת שסיפר לך סיפור בילדותך אבא אין בזה טעם - מה המאכל הכי חסר טעם שאכלת אבל אין מזה מפלט - ממה היית רוצה לברוח כרגע עבד היית - הרגשת פעם שהיית עבד? מתי בהולץ ועבד תישארי - למי היית מוכן\ה להיות עבד לאפחד החץ מורעל - הורעלת פעם? על ידי מי לאפ שחור תראי - מה הדבר הכי שחור שאת\ה מכיר\ה- שואה גשם יורד - אוהב\ת גשם- לפעמים מוחק דמעה אחרונה - את\ה בוכה עם דמעות או בלב- בלב לרוב

E

Elektra Natchios

Guest
../images/Emo156.gifבין הספונג'ה לאכילת חמץ,

גם אני מצאתי זמן לענות על השאלון
מי ראה - מה הדבר היפה ביותר שראית איי פעם: שמיי בלגיה, ואנשים מסויימים. מי שמע - מהו הדבר שאת\ה הכי אוהב\ת לשמוע: מוזיקה. סוף לסיפור - הסוף של איזה סיפור הוא הכי מאכזב שקראת: אה, אורי, של א.שטרייט-וורצל. טריקת מגירה - כמה מגירות יש לך בחדר: 1. מי ראה - מי האדם האחרון שראית: אחותי, נכנסת לחדר. מי שמע- מהו הקול האחרון ששמעת: אבא שלי מדליק סיגריה
. צעד מדוד - מה אורך הצעדים שלך(אל תתעצלו!! תמדדו!!): כאורך 2 בלטות בחדר. הפסקה- מה את\ה עושה בד"כ בהפסקה: יושבת/מסתובבת עם חברים, שומעת מוזיקה. נשימה- את\ה נושם מהאף או מהפה: אה, מהאף בד"כ. שקר מר- מה השקר הגדול ביותר ששיקרת: לא זכור לי משהו גדול. לילה קר- מה את\ה נוהג\ת לעשות בלילות קרים: להתכווץ כמה שאפשר, ולהתכסות בפוך. היא לא תחזור לכאן מחר- מי רצית שיחזור ולא חזר: רונה קינן, להדרן שני בהופעה בזאפה.
אל תבכי - מה הדבר האחרון שגרם לך לבכות: מ.. לא זוכרת. זה רק כאב - מה הכאהיבר האחרון שכאב לך בגוף: כרגע, כואב לי הגב (אני מתעקשת לשבת בצורה מוזרה על הכיסא
) אתמול כאבה לי הרגל. דופק שקט- קרה לך פעם שחיפשת את הדופק שלך ולא מצאת וחשבת שאת\ה מת\ה: אה, לא חשבתי שאני מתה|מרימהגבה| אבל קרה שלא מצאתי את הדופק. צל על הלב - מה מעיק לך על הלב כרגע: Stuff.. זה סיפור ישן - מה סיפור הילדים האהוב עליך: העץ הנדיב.
אתם מזכירים לי נשכחות.. מספר עצמו לאט - מי האדם שהכי אהבת שסיפר לך סיפור בילדותך: לא זוכרת.. אין בזה טעם - מה המאכל הכי חסר טעם שאכלת: אני לא מתנסה בדברים חדשים בד"כ, לכן אין סיכוי שאטעם משהו שאני לא מכירהP-:, ודברים שאני מכירה - אינם חסרי טעם. אבל אין מזה מפלט - ממה היית רוצה לברוח כרגע: מ.. אני רוצה להגיד - סדר פסח. אבל יש דרים אחרים שמטרידים אותי. עבד היית - הרגשת פעם שהיית עבד? מתי: עבד? לא.. ועבד תישארי - למי היית מוכן\ה להיות עבד:
רונה קינן?
לאף אחד. החץ מורעל - הורעלת פעם? על ידי מי: אה.. הורעלתי, הכוונה, עם רעל
.. אני כאן לא? שחור תראי - מה הדבר הכי שחור שאת\ה מכיר\ה: פחם(
) גשם יורד - אוהב\ת גשם: בטח
מוחק דמעה אחרונה - את\ה בוכה עם דמעות או בלב:

למעלה