שאלון יום פעילות

../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gifשאלון יום פעילות../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

שם: שכבה: סניף: תפקיד: מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? איך עבר יום הפעילות? באיזה שעה הגעת לסניף? באיזה שעה עזבת את הסניף? כמה חניכים היו היום בסניף? אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף): כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: אייקון שמתאר את יום הפעילות: הבוגר של יום הפעילות: מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? [פרטו] התחלתם לעבוד על המחנה קיץ? לדבר עליו? מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? כמה חניכים הגיעו? כמה נרשמו לסניף? איזו פעולה העברתם? מה היה בפעולה? איך היא עברה? צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? הבאתם מושמוש? במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): משהו להוסיף:

yaelula94

New member
עונהה :]

שם: יעל שכבה: חמישיות סניף: נילי תפקיד: מדריכה מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? היום חמישי איך עבר יום הפעילות? סביר +| באיזה שעה הגעת לסניף? מממ... שלוש וחמישה באיזה שעה עזבת את הסניף? שמונה כמה חניכים היו היום בסניף? הרבה חח אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף): חודש הפתעוות כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 6 אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות: יעל, המדריחה
מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? [פרטו] לא מדברים על טיול סניפי של סניף נילי התחלתם לעבוד על המחנה קיץ? לדבר עליו? כן כן בטח מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? ו' כמה חניכים הגיעו? 7 כמה נרשמו לסניף? בלה בלה איזו פעולה העברתם? יש דברים שלא מדברים עליהם מה היה בפעולה? כנ''ל איך היא עברה? לא עברה צרפו את הפעולה אם היא במחשב. לא על המחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? אממ... הבאתם מושמוש? לא. במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? מה זה לא חח תמונה מיום הפעילות (במידה ויש) : אתם לא באמת רוצים לראות משהו להוסיף: שיחות נפש עם מלכית זה הכי שיש

RED HEADed

New member
שאלוןן!!! ../images/Emo41.gif

שם: גל! שכבה: חמישיות השולטיםםם!!! סניף: נס ציונה [ואם אתה חמשוש מנס ציונה אתה הכי שולט!!!] תפקיד: מדריכה (ד') מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? היום! איך עבר יום הפעילות? אחלה D= באיזה שעה הגעת לסניף? 3 וחצי באיזה שעה עזבת את הסניף? אממ... רבע לשמונה? כמה חניכים היו היום בסניף? אני חושבת משהו בסביבות ה-25 אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף): אני וחניכת ח' שמענו מרחוק מכונית עם מה שנשמע מוסיקה של אוטו גלידה. אני רצה אליה ואומרת לחניכה שתעצור את המכונית ונקנה גלידות ובסוף היא עוברת וזה היה אוטו של חב"ד... עם המוסיקה ... XD כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 9 וחצי
אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות: נעה החמשושית המדהימה. מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? [פרטו] מארגנים, אבל אין לי כוח להתחיל לספר... סורי XD התחלתם לעבוד על המחנה קיץ? לדבר עליו? כן ברורר!!!! מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? ד' כמה חניכים הגיעו? 7 כמה נרשמו לסניף? מתוכם? 6. איזו פעולה העברתם? יום ירושלים! מה היה בפעולה? מתודות על יום ירושלים -_- איך היא עברה? חצי אחלה. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? את החלק שקנינו ביחד פיצה ואכלנו D= הבאתם מושמוש? לא. הפיצה הספיקה לי... :-\ נהנתם בפעולה? כן. משהו להוסיף: יאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אכלת פיצה עם החניכים? איזה כיף!../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

מצחיק הקטע עם חב"ד.

למעלה