m i c k e y 15
New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gifThe McShow../images/Emo37.gif../images/Emo152.gif
אהלן..מה נשמע כולן
איך החזרה ללימודים?? מתישה נכון? לפחות לי
ניגש לעניינו אם תלכו לאתר של TMI ותרשמו כחברים של מארק תוכלו לראות שם וידאו בלעדי של מקפליי מאחורי הקלעים. אבל אין לכן צורך בזה בגלל שאפשר פשוט להוריד את זה! זה ממש פשוט..וזה ממש פה
Intro On Tour- Part 1
רואים את דאגי עם השיער הקצר השקסי וזה נראה ממש טוב.ודני ממש חמוד עם הכובע עליו..[אני מדברת על האינטרוXD] הוא מזכיר לי את הג'קט של פיט- פול אאוט בוי...מוזר.. מקפליי מראים את הבמה איפה שהם מופיעם ואת המיקום של כל אחד.. דאגי והמבטא שלו משגע אותי
יש לו כזה חמודד יש קצת הפרעות באמצע..או שזה רק אצלי..XD אני לא יודעת.. זה לא כזה ארוך..יש גם חלק 2..אבל אנחנו פשוט נצטרך לחכות עד שזה יועלה לאיזה אתר
puppets זה אחד המצחיקיםםםםם בגלל..הצחוק של דני...השירה המוזרה שלו..ובכלל העובדה שהוא משחק עם בובות XD והשני http://www.youtube.com/watch?v=3cSW8b0_WCM שהוא הכי מצחיקקק כי כי דני ממש נקרע שם XDD והארי: וו ג'וג'ו XDD ----------------- ואממ אממ תראו את הסרט Step Up
ו..ו..STICK IT..הידוע כ-תקפצו לי XD 2 סרטים נהדריםםםם והשני גם מצחיק ומאוד משעשע עם בנים ממש חתיכים
|אזהרה|למי שיש וידאוים שהוא רוצה לחלוק איתנו בפינה- מוזמן לשלוח לי במסר את הקישור
אהלן..מה נשמע כולן