הדמות השבועית!

theEscapist

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifהדמות השבועית!../images/Emo28.gif

והדמות השבוע היא: סנדרה בלום! תקציר חייה: את סנדרה, דמות בסרט המקסים "סיפורי דגים" (
) אנחנו פוגשים בפעם הראשונה בקרקס, אחרי שההופעה נגמרה. אד בלום נתקל בה, ומבין שפגש את אהבת חייו.... הזמן עוצר, ואד מעיף מדרכו פופקורן שנתקע באמצע האויר בדרכו אל הבלונדה המסתורית....... ואז הזמן מרגיש צורך לפצות על העיכוב, ואד מאבד את סנדרה. בינתיים. הוא עובד בקרקס במשך שנים, ובתור משכורת, פעם בשנה מנהל הקרקס מגלה לו פרט אחד על סנדרה. למשל, השם שלה. כאלה. (אגב, רק לי זה מזכיר נורא את הסיפור התנ"כי על יעקב ורחל? אד עובד אצל אדם מסוים במשך שנים ארוכות, רק בשביל להשיג את אהובת ליבו). כשהוא כבר יודע עליה מספיק, אד עוזב את הקרקס, ויוצא למסע חיזורים נרחב. בהתחלה הוא מגלה שסנדרה יקירתו יוצאת עם איזה פוץ מהעיירה הישנה שלו, אבל זה לא מה שיפריע לאד שלנו בדרך להתחתן עם אהבת חייו! הוא ממשיך בחיזורים, חוטף מכות מהחבר, אבל! בסופו של דבר, כמובן שסנדרה נמסה לחלוטין ונכנעת לחיזורים
הם מתחתנים, והוא יוצא לעבוד בתור סוכן מכירות, והיא מחכה לו בנאמנות בבית, בזמן שהוא מרויח את כספם- בנאמנות מדהימה, יש לציין. יחד הם הולידו וגידלו את וויל בלום- בנם. סנדרה נשארת עם אד עד לסוף חייו, ותומכת בו עד הרגע האחרון. באופן כללי, הסרט הזה מציג שתי מערכות נישואין שלא הייתי מתנגדת שיהיו לי בעצמי. ובינינו, אם זו ההשקפה של טים על נישואין, סחתיין על הלנה בונהם קרטר
(כן, למרות שהם לא נשואים...) הלינק לסרט: http://www.imdb.com/title/tt0319061/ קצת על השחקנית: הופה, פה יש תקלה. נחשו מה? יש שתי שחקניות! אך אל דאגה, אני אעשה סדר בעניינים
השחקנית שמגלמת את סנדרה הצעירה היא אליסון לוהמן (Alison Lohman), אמריקאית בת 29. אני לא זיהיתי שום סרט מהרשימה של הסרטים שהיא השתתפה בהם, אבל לא נורא. הלינק: http://www.imdb.com/name/nm0517844/ השחקנית שמגלמת את סנדרה המבוגרת היא ג'סיקה לאנג (Jessica Lange), אמריקאית בת 59. סרטים אחרים שהיא השתתפה בהם לא זיהיתי (אבל זאת אני, זה לא אומר הרבה
) חוץ מאת קינג קונג! היא גילמה במקור את מי שנעמי ווטס גילמה בגירסה של פיטר ג'קסון:) הלינק: http://www.imdb.com/name/nm0001448/ וכמובן, פרט טריוויה בלתי-רלוונטי-בעליל אז פרט טריוויה לגבי אליסון- סנדרה הצעירה: טוב, היא לא כזאת מעניינת. אבל היא פעילה למען הסביבה, ותומכת בהרבה צדקות וכאלה. פרט הטריוויה לגבי ג'סיקה- סנדרה המבוגרת: מסתבר שהיא ממוצא פולני-פיני

theEscapist

New member
../images/Emo41.gifוהשאלות!../images/Emo19.gif

ובתכל'ס, יש עוד הודעה רק כי נורא נורא רציתי לשים שתי תמונות
והשאלות: 1. דבר ראשון- אוהבים את הדמות או לא? 2. מה התכונה שאתם הכי אוהבים בדמות הזאת? 3. ומה התכונה שאתם הכי שונאים? 4. ומה התכונה שיש לה שהייתם רוצים שתהיה לכם (אם יש כזו) 5. הייתם רוצים להכיר את הדמות הזאת, או להיות חברים שלה? 6. הייתם רוצים לחיות את החיים שהיא חיה? 7. הדמות מזכירה לכם את עצמכם, או מישהו שאתם מכירים טוב? 8. בתור במאים\תסריטאים, הייתם משנים משהו בדמות הזאת? 9. מה חשבתם על השחקניות שלוהקו לתפקיד של הדמות? 10. הייתם מלהקים שחקניות אחרות? וגם כמה שאלות מיוחדות להפעם: (כי, אתם מבינים, עדיין לא ברברתי מספיק
) 11. איזה מבין שתי השחקניות (הצעירה והמבוגרת) אהבתם יותר? 12. אהבתם את סנדרה יותר בתור צעירה או בתור מבוגרת? 13 אד חיזר אחרי סנדרה בכל כך הרבה דרכים... איך הייתם רוצים שיחזרו אחריכם? (אני חושבת שהשאלה הזאת הייתה פעם, אבל לא נורא) 14 כשאד ראה את סנדרה, הזמן עצר, הוא התאהב בה ממבט ראשון, והבין שראה את אהבת חייו. וכאן יש שתי שאלות. האחת- אתם מאמינים באהבה ממבט ראשון? 15 והשנייה- אתם מאמינים שיש דבר כזה "אהבת חייו"? אתם מאמינים שלכל אחד יש אדם אחד מתחת לכוכבים, והם מיועדים זה לזה? זהו, עכשיו באמת סיימתי לברבר
(ולא, זאת לא התנצלות. פשוט האורך של הפינה הוא ביחס ישר לרמת המצב רוח שלי כשאני כותבת אותה. ועכשיו אני במצב רוח ממש טוב
) שבוע נפלא לכולנו!

theEscapist

New member
ואני אענה בינתיים../images/Emo9.gif

דבר ראשון- אני פשוט אוהבת את שתי התמונות ששמתי
הן כאלה יפות
וואו, מדהים עד כמה אני *לא משוחדת בכלל* בפינות שלי
1. דבר ראשון- אוהבים את הדמות או לא? אז במקרה ואיכשהו הצלחתם לא לשים לב עד עכשיו... כן, אני אוהבת את הדמות
2. מה התכונה שאתם הכי אוהבים בדמות הזאת? נאמנות מדהימה. והיא פשוט נראית לי בנאדם נחמד:) 3. ומה התכונה שאתם הכי שונאים? היא קצת לפעמים סובלנית מדי.. גם אני הייתי כועסת על אבא שלי אם הוא היה לוקח תמיד את כל תשומת הלב לעצמו כל הזמן... והיא נורא סלחנית. למרות שזה חמוד דווקא 4. ומה התכונה שיש לה שהייתם רוצים שתהיה לכם (אם יש כזו) סבלנות מטורפת, סלחנות, ושוב- נאמנות באמת מרשימה. בכלל, היא אדם עם הרבה תכונות חיוביות, בעיניי לפחות 5. הייתם רוצים להכיר את הדמות הזאת, או להיות חברים שלה? בטח שכן
6. הייתם רוצים לחיות את החיים שהיא חיה? כן. יש לה בעל שהוא גם אדם מעניין, וגם נורא נורא אוהב אותה, והיא אוהבת אותו, ויש להם ילד שבסה"כ גדל בסדר גמור
ואפילו מבחינה כלכלית מצבה לא רע בכלל. הו, והיא אפילו אוהבת את הכלה של הבן שלה! אז בכלל.... 7. הדמות מזכירה לכם את עצמכם, או מישהו שאתם מכירים טוב? התכונות שלה, של המסירות והסובלנות, כן מזכירות לי אנשים שהתמזל מזלי להכיר
8. בתור במאים\תסריטאים, הייתם משנים משהו בדמות הזאת? לא. היא מושלמת לתפקיד שלה בסרט (תפקיד הסייד-קיק
) 9. מה חשבתם על השחקניות שלוהקו לתפקיד של הדמות? מוצלחות
השחקנית שגילמה אותה בתור צעירה קצת אנמית, אבל השחקנית המבוגרת הייתה מעולה בעיניי 10. הייתם מלהקים שחקניות אחרות? לא נראה לי, לא. למרות שיש מצב לשקול מישהי אחרת בתור הצעירה, בתכל'ס היא הייתה ממש בסדר
11. איזה מבין שתי השחקניות (הצעירה והמבוגרת) אהבתם יותר? את המבוגרת, ללא ספק. היה בה משהו הרבה יותר מלא חיים כזה 12. אהבתם את סנדרה יותר בתור צעירה או בתור מבוגרת? גם את הדמות אהבתי יותר בתור מבוגרת. בתור צעירה, היא הייתה האישה הקטנה שחיכתה בבית לבעל המפרנס. אני, פמיניסטית שכמותי (
), בהחלט בעד סנדרה המבוגרת שמראה הרבה יותר סימני אישיות 13 אד חיזר אחרי סנדרה בכל כך הרבה דרכים... איך הייתם רוצים שיחזרו אחריכם? (אני חושבת שהשאלה הזאת הייתה פעם, אבל לא נורא) הממ... האמת, לא באופן כל כך בומבסטי. אני אדם די פרטי, ואני לא עד כדי כך אוהבת כל כך הרבה תשומת לב... זה ממש מביך אותי. אבל אם מישהו היה עושה דברים שהם כן רומנטיים, אבל קצת יותר... איך לומר? שקטים? עדינים? הייתי שלו
14 כשאד ראה את סנדרה, הזמן עצר, הוא התאהב בה ממבט ראשון, והבין שראה את אהבת חייו. וכאן יש שתי שאלות. האחת- אתם מאמינים באהבה ממבט ראשון? לי לא יצא להתנסות
אבל אולי, לכו תדעו... הייתי רוצה להאמין שקיים דבר כזה- להתאהב בבן אדם מהרגע הראשון... 15 והשנייה- אתם מאמינים שיש דבר כזה "אהבת חייו"? אתם מאמינים שלכל אחד יש אדם אחד מתחת לכוכבים, והם מיועדים זה לזה? אני לא חושבת שיש רק אדם אחד שמיועד לכל אחד... אבל אני כן מאמינה (או לפחות רוצה להאמין) שיש דבר כזה אנשים שפשוט מתאימים זה לזה.

theEscapist

New member
לא ראית סיפורי דגים?../images/Emo2.gif

תראי
מומלץ בחום, באמת. סרט פשוט מקסים

adi dion

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

לקחתי את זה לפני כמה זמן בספריית וידיאו ומאז אני ממש רוצה לקנות את זה!

tali44

New member
כן, שמעתי שהוא מעולה.

אני באמת רוצה לראות אותו בקרוב. (*חופשגדול*)

y a m i girl

New member
הכי טוב שיש!!../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

אבל אני בקושי זוכרת משו ממנו, הכל התערבב לי עם הספר ( שדי שונה, אבל מעולה גם). בגלל זה אני לא אענה על הדמות כי היא דיי שונה מבספר ( בספר היא דיי כלום, פחות או יותר... בקושי מתוארת ומאופיינת ובקושי מופיעה , חוץ מזה שהיא יפה בערך.)

למעלה