הדמות השבועית!

theEscapist

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifהדמות השבועית!../images/Emo28.gif

וסליחה על האיחור
והדמות השבוע היא:
ווילי וונקה!
סתם שיהיה ברור-
!!! תקציר חייו: ווילי וונקה הוא יצרן השוקולדים והסוכריות (וכל שאר הדברים הנחמדים) המפורסם ביותר בעולם. למה? כי השוקולד שלו *ממש* טעים. זה למה. המפעל שלו הוא מן מפלצת מתכתית עצומה כזאת, שיוצא ממנה רק עשן מהארובות, קולות של מכשירים למיניהם, ושוקולדים. וזהו. השערים לא נפתחים אף פעם. וווילי וונקה עצמו לא מתראיין או מדבר לתקשורת או לעולם החיצון באופן כללי אף פעם. אז השאלה היא: מי לעזאזל עושה את כל העבודה? יום אחד בהיר ווילי וונקה החליט מסיבותיו שלו לתת ל-5 ילדים קטנים ברי מזל להיכנס לסיור במפעל. בסיור הזה- שאחריו עוקב הסרט- אנחנו מגלים הרבה על ווילי וונקה, על אישיותו ועל חייו, ומבינים הרבה דברים בנוגע אליו- אבל רק בדיעבד... ו... כן. השאר היסטוריה. הלינק לדף על הדמות!!! יש דף לדמות!!!11אחדאחדאחתעשרה (לא, עדיין לא התרגלתי.) אהמ... כן. הלינק: http://www.imdb.com/character/ch0003684/ קצת על השחקן: השחקן שמגלם את ווילי וונקה הוא כמובן ג'וני דפ-
. וכל מילה נוספת מיותרת
אמריקאי, בן 45 (
!!! והוא עדיין נראה מעולה!). חברתו לחיים מאז 1998 היא ונסה פרדי (Vanessa Paradis) זמרת צרפתיה, ויש להם שני ילדים. הוא (כפי שכולנו יודעים היטב) חבר מאוד טוב של טים ברטון. הם שיתפו פעולה בשישה סרטים (בינתיים...
)- המספריים של אדוארד, אד ווד, סליפי הולו, צ'ארלי והשוקולדה (מפתיע, אה?), חתונת רפאים וסוויני טוד. טים בעצם היה הבמאי שנתן לג'וני את התפקיד הרציני הראשון שלו, ובעצם סוגשל עשה לו את הקריירה, במובן מסוים. וחייבים להוסיף- יש לו טעם טוב
בנוסף, ג'וני הוא גם הסנדק של הבן של טים והלנה- בילי. עוד סרטים בהשתתפותו- שודדי הקאריביים (כי אין, אין על ג'ק ספארו!), למצוא את ארץ לעולם-לא, שוקולד (עוד סרט על שוקולד
חמוד ממש), והשער התשיעי, שם הוא פגש את ונסה. הלינק: http://www.imdb.com/name/nm0000136/ אבל!!! יש *עוד* שחקן... שמגיע לו לפחות קרדיט! בלייר דנלופ (Blair Dunlop), ילד בריטי קטן- אבל בעצם לא כ"כ קטן... הוא כבר בן 16 וחצי. הוא גילם את ווילי וונקה בתור ילד. וכמובן, פרט טריוויה בלתי-רלוונטי-בעליל אוקי, שניים שקשורים לסרט, ואחד מהם ממש ממש הצחיק אותי
הראשון- כשג'וני היה קטן, הוא היה אלרגי לשוקולד
השני- כשפורסם שג'וני נבחר לתפקיד של ווילי וונקה, פורסמו כתבות בעיתונים עם השמות הבאים: (ולא נגעתי!) "Depp's Willy" "Deppy's Willy is a Bit Wonkier".
והשאלות: 1. דבר ראשון- אוהבים את הדמות או לא? 2. מה התכונה שאתם הכי אוהבים בדמות הזאת? 3. ומה התכונה שאתם הכי שונאים? 4. ומה התכונה שיש לה שהייתם רוצים שתהיה לכם (אם יש כזו) 5. הייתם רוצים להכיר את הדמות הזאת, או להיות חברים שלה? 6. הייתם רוצים לחיות את החיים שהיא חיה? 7. הדמות מזכירה לכם את עצמכם, או מישהו שאתם מכירים טוב? 8. בתור במאים\תסריטאים, הייתם משנים משהו בדמות הזאת? 9. מה חשבתם על השחקן שלוהקה לתפקיד של הדמות? 10. הייתם מלהקים שחקן אחרת? 11. הייתם רוצים לראות את השחקן הזאת בעוד סרטים של טים בעתיד? (
)
שבוע נפלא לכולנו!

LadySilkworm

New member
אעע וילי וונקה! ../images/Emo99.gif

ג'וני דפ
צריך להוסיף גם שבתקשורת העלו כל מיני ביקורות כאלה שהדמות דומה קצת למייקל ג'קסון ובלה בלה בלה... [נצל"ש- >ענבר, אולי צריך להכניס לפה ניתוחי סרטים? :p] והשאלות: 1. דבר ראשון- אוהבים את הדמות או לא? יאס! 2. מה התכונה שאתם הכי אוהבים בדמות הזאת? הנאיביות, שהוא קצת מפוזר כזה, חולם בהקיץ כזה [למרות שבספר המקורי כל הזכרונות מהילדות שלו בסרט לא היו, זה משהו שטים הוסיף]. 3. ומה התכונה שאתם הכי שונאים? הוא קצת, אמ, לא יודע איך לדבר אם אנשים. אני לא שונאת את זה, אבל זה לא יתרון כ"כ לדעתי. 4. ומה התכונה שיש לה שהייתם רוצים שתהיה לכם (אם יש כזו) הנאיביות? P: 5. הייתם רוצים להכיר את הדמות הזאת, או להיות חברים שלה? כן!!! 6. הייתם רוצים לחיות את החיים שהיא חיה? כן! [בכל זאת, מנהל מפעל שוקולד!] 7. הדמות מזכירה לכם את עצמכם, או מישהו שאתם מכירים טוב? לא ממש, לא. 8. בתור במאים\תסריטאים, הייתם משנים משהו בדמות הזאת? אמ, אני לא חושבת. אני לא זוכרת כרגע טוב את הספר אז אני חושבת שווילי וונקה של טים ברטון טוב מספיק. :) 9. מה חשבתם על השחקן שלוהקה לתפקיד של הדמות?
? 10. הייתם מלהקים שחקן אחרת? לא!!! |דרמטית| 11. הייתם רוצים לראות את השחקן הזאת בעוד סרטים של טים בעתיד? הא! שאלה רטורית P:

Foggie Day

New member
../images/Emo72.gif../images/Emo6.gif בגלל זה חשבתי שהוא נראה קצת פדופיל?

Foggie Day

New member
../images/Emo72.gif../images/Emo6.gif פרטי טריוייה מצחיקים.. עונה../images/Emo9.gif

1. דבר ראשון- אוהבים את הדמות או לא?
כן.. אבל הוא קצת מפחיד אותי... 2. מה התכונה שאתם הכי אוהבים בדמות הזאת?
הוא מוזר כזה.. חמוד.. אני עדיין לא מבינה אם זה טוב או רע.. 3. ומה התכונה שאתם הכי שונאים?
אממ עצבן אותי קצת שהוא לא עזר לילדים המעצבנים האלה ורק הסתכל מה קורה להם.. 4. ומה התכונה שיש לה שהייתם רוצים שתהיה לכם (אם יש כזו)
מפעל שוקולד ענקי?
5. הייתם רוצים להכיר את הדמות הזאת, או להיות חברים שלה?
כן.. אבל הייתי נזהרת קצת... 6. הייתם רוצים לחיות את החיים שהיא חיה?
לא כל כך.. אחרי הכל הוא היה בודד ואומלל
והייתה לו ילדות קשה.. אבאשלו הזה.. מי לא נותן לילדים שלו לאכול ממתקים 7. הדמות מזכירה לכם את עצמכם, או מישהו שאתם מכירים טוב?
לא כל כך 8. בתור במאים\תסריטאים, הייתם משנים משהו בדמות הזאת?
אממ לא נראה לי שבסרט של טים הייתי משנה כי הדמות מושלמת ומתאימה לסגנון של טים.. אבל למשל בסרט המקורי הדמות שלו שונה לגמרי ואהבתי אותה גם... 9. מה חשבתם על השחקן שלוהקה לתפקיד של הדמות?
גאון מושלם
10. הייתם מלהקים שחקן אחרת?
לא
11. הייתם רוצים לראות את השחקן הזאת בעוד סרטים של טים בעתיד? ()
איזו שאלה
ברור שכן!

tali44

New member
או, סופסוף!! ווילי וונקה!../images/Emo99.gif

וממש ממש נהניתי לקרוא את כל הדברים שכתבת, ואפילו אני נבוכה כי לא ידעתי שהוא היה הסנדק של בילי!!
1. דבר ראשון- אוהבים את הדמות או לא? כן!!
2. מה התכונה שאתם הכי אוהבים בדמות הזאת? אני ממש אוהבת את הציניות והניכור שיש לו כלפי בני אדם או סתם לילדים תמימים.
3. ומה התכונה שאתם הכי שונאים? לא רוצה להישמע דבילית, אבל זו אחת הדמויות האהובות עלי (אם לא הכי) שג'וני שיחק, אז מבחינתי, הדמות הזו מושלמת!
4. ומה התכונה שיש לה שהייתם רוצים שתהיה לכם (אם יש כזו) תכונה? לא נראה לי שיש לווילי תכונות חיוביות או מועליות במיוחד שהייתי רוצה גם. אבל אולי בעצם הקטע שהוא "הגשים את החלום שלו" ופתח מפעל שוקולד למרות שאבא שלו התנגד לזה, ואפילו גירש אותו מהבית. ווילי הצליח לעשות את מה שהוא רצה באמת. שסה"כ זה לא היה דבר רע. (נעזוב לרגע את העובדה שהוא היה בודד.
)
5. הייתם רוצים להכיר את הדמות הזאת, או להיות חברים שלה? נראה לי שכן. הוא מיסתורי כזה ואני מאד אוהבת אנשים ציניים. אבל בתחילת הסרט לא נראה לי שזה היה הולך, לפחות לא מבחינתו. אבל בסוף הסרט הוא השתנה הפך לאיש שיחה, חברותי וכל זה... אז כן!
6. הייתם רוצים לחיות את החיים שהיא חיה? לא, הוא היה בודד כל הזמן ו"הסתדר לבד" לתקופה מאד ארוכה, גם בלי לראות אור יום. לא הייתי רוצה לחיות ככה.
7. הדמות מזכירה לכם את עצמכם, או מישהו שאתם מכירים טוב? ממ... לא.
8. בתור במאים\תסריטאים, הייתם משנים משהו בדמות הזאת? אולי הייתי מוסיפה עוד הערה צינית או שתיים, אבל לא משהו רציני... אני מאד אוהבת את הדמות.
9. מה חשבתם על השחקן שלוהקה לתפקיד של הדמות? בהתחשב בזה שהוא השחקן המועדף עלי, השאלה כאן קצת רטורית מבחינתי...
אבל בשביל הפרוטוקול: השחקן שלוהק לדמות מצויין ועושה את התפקיד שלו בצורה פנטסטית!!
10. הייתם מלהקים שחקן אחרת? עוד פעם עם השאלות הרטוריות האלה?
11. הייתם רוצים לראות את השחקן הזאת בעוד סרטים של טים בעתיד? אוו בטח, ג'וני + טים = 100% הצלחה. והרי טים טרם מאד לפריצתו של ג'וני כשחקן קולנוע מוערך, ואני בעד להמשיך את שיתוף הפעולה ביניהם.

theEscapist

New member
חשבתי שתשמחי../images/Emo8.gif

ופתאום גיליתי טעויות הגהה סטייל "שחקן אחרת" וכו'
אופסי:)

adi dion

New member
גמני לא ידעתי את זה!! ../images/Emo2.gif

*בלי קשר- בילי כזה חמוד
*

adi dion

New member
עונה!

1. דבר ראשון- אוהבים את הדמות או לא?
כן! 2. מה התכונה שאתם הכי אוהבים בדמות הזאת?
הוא מלא שמחת חיים וממש חמוד
3. ומה התכונה שאתם הכי שונאים?
הוא אדיש יותר מדי
4. ומה התכונה שיש לה שהייתם רוצים שתהיה לכם (אם יש כזו)
מלא מרץ ושמחת חיים -_- 5. הייתם רוצים להכיר את הדמות הזאת, או להיות חברים שלה?
כן למרות שהוא קצת פסיכי
6. הייתם רוצים לחיות את החיים שהיא חיה?
לא.. 7. הדמות מזכירה לכם את עצמכם, או מישהו שאתם מכירים טוב?
לא 8. בתור במאים\תסריטאים, הייתם משנים משהו בדמות הזאת?
נופ
9. מה חשבתם על השחקן שלוהקה לתפקיד של הדמות?
מה עוד אפשר להגיד חוץ מ "
"? 10. הייתם מלהקים שחקן אחרת?
לא! מושלם! 11. הייתם רוצים לראות את השחקן הזאת בעוד סרטים של טים בעתיד?
בוודאי
6 פעמים (ופעם 7 שבדרך) לא הספיקו. העם דורש עוד!

theEscapist

New member
אני עונה...

קראתי שוב את מה שכתבתי... אני מגדת עתידות! כתבתי שהם שיתפו פעולה ב-6 סרטים *בינתיים*, ותראו מה גילינו?
(אולי אני צריכה לדבר על עוד כל מיני שחקנים ש*עתידים לשתף פעולה עם טים ברטון*....) 1. דבר ראשון- אוהבים את הדמות או לא? כן, הוא חמוד:) 2. מה התכונה שאתם הכי אוהבים בדמות הזאת? את הציניות מצד אחד, והילדותיות (המגוחכת, אבל באופן מהנה להפליא) מצד שני 3. ומה התכונה שאתם הכי שונאים? האמת, בתור בנאדם הייתי מעיפה לו סטירה תוך שתי דקות
אבל בסרט אני ממש אוהבת אותוP: 4. ומה התכונה שיש לה שהייתם רוצים שתהיה לכם (אם יש כזו) את היכולת לחיות כל כך הרבה זמן בלי חברה אנושית
(ולא, אומפה לומפה לא נחשב. תנסו להתחפש לאומפה לומה ותבינו עד כמה זה לא אנושי
) 5. הייתם רוצים להכיר את הדמות הזאת, או להיות חברים שלה? כפי שאמרתי קודם, נראה לי הוא היה ממש מעצבן אותי. ואני בנאדם שיכול להיות תוקפני לפעמים (אני מבלה יותר מדי זמן עם המשפחה שלי לאחרונה\=) 6. הייתם רוצים לחיות את החיים שהיא חיה? לאלאלא 7. הדמות מזכירה לכם את עצמכם, או מישהו שאתם מכירים טוב? לא נראה לי... 8. בתור במאים\תסריטאים, הייתם משנים משהו בדמות הזאת? לא. בול כמו שצריך. אני מודעת היטב לעובדה שכל הקטע של טראומת הילדות זה טים ברטון הוסיף, אבל אני ממש אהבתי את זה. אני גם זוכרת שראיתי את זה בפעם הראשונה עם המשפחה- הרבה לפני שידעתי בכלל מי זה טים ברטון- וממש אהבתי את העיבוד לספר, כי חשבתי שהוא אמין- עם תוספות מוצלחות. 9. מה חשבתם על השחקן שלוהקה לתפקיד של הדמות? נמנמ...
? 10. הייתם מלהקים שחקן אחרת? טיהי, טעויות הגהה
חלילה וחס! 11. הייתם רוצים לראות את השחקן הזאת בעוד סרטים של טים בעתיד? מסתבר שראיתי את העתיד
(פרטי הטריוויה הצחיקו אותי ממש. במיוחד השני. גאד, עיתונאים
)

junk angel

New member
*יוצאת מהמחבוא שלי*

נמנמ...לא יכולתי להתאפק ^^" 1. דבר ראשון- אוהבים את הדמות או לא?...אני בהתלבטויות. הוא ב'סדר...
2. מה התכונה שאתם הכי אוהבים בדמות הזאת?אממ...התשובות המשעשעות שלו לאנשים שמעצבנים אותו 3. ומה התכונה שאתם הכי שונאים?ה-over רגישות ואינפנטיליות 4. ומה התכונה שיש לה שהייתם רוצים שתהיה לכם (אם יש כזו)לשמור על השיניים שלו כל כך טוב
5. הייתם רוצים להכיר את הדמות הזאת, או להיות חברים שלה?כן
להכיר ולעזור XD משהו בסגנון ~~ 6. הייתם רוצים לחיות את החיים שהיא חיה?0.0...לא
חיי בדידות
בלי משפחה
בלי חברים
0.0 7. הדמות מזכירה לכם את עצמכם, או מישהו שאתם מכירים טוב?מזכיר לי את הציניות שלי קצת למעשה XD 8. בתור במאים\תסריטאים, הייתם משנים משהו בדמות הזאת?לא 9. מה חשבתם על השחקן שלוהקה לתפקיד של הדמות?אממ..ג'וני ביצע את הווילי, לעומת השחקן הקודם, די הפוך- רגיש כזה...ומאוד מוזר...מה שהגיוני- הוא לא ראה אנשים איזה 20 שנה?! 0.0 10. הייתם מלהקים שחקן אחרת? אממ...nothing comes to mind אבל...אני חושבת שהיה יכול להתבצע יותר טוב לאו דווקא עם שחקן אחר. 11. הייתם רוצים לראות את השחקן הזאת בעוד סרטים של טים בעתיד? (
)
...><

Daria Strummer

New member
:O עונה.

1. דבר ראשון- אוהבים את הדמות או לא? אדישה כלפיו, האמת. 2. מה התכונה שאתם הכי אוהבים בדמות הזאת? אני אוהבת את איך שהוא מתייחס אל כל האנשים האלה, הוא עוקצני כזה ולא באמת אכפת לו מהם... 3. ומה התכונה שאתם הכי שונאים? השיער שלו... למרות שזו לא תכונה, אבל השיער מעצבן. 4. ומה התכונה שיש לה שהייתם רוצים שתהיה לכם (אם יש כזו)? אמממ העוקצנות? 5. הייתם רוצים להכיר את הדמות הזאת, או להיות חברים שלה? אני אוותר... 6. הייתם רוצים לחיות את החיים שהיא חיה? נה.. הוא בודד כזה. 7. הדמות מזכירה לכם את עצמכם, או מישהו שאתם מכירים טוב? במובן של הבדידות הוא מזכיר לי את עצמי. 8. בתור במאים\תסריטאים, הייתם משנים משהו בדמות הזאת? כן, אבל אני אשתוק :X 9. מה חשבתם על השחקן שלוהקה לתפקיד של הדמות? :X 10. הייתם מלהקים שחקן אחר? אולי.... 11. הייתם רוצים לראות את השחקן הזאת בעוד סרטים של טים בעתיד? כן, אבל לא בהגזמה.

wolfyy

New member
עונה..

דבר ראשון- אוהבים את הדמות או לא? לא אוהבת ולא לא אוהבת
מה התכונה שאתם הכי אוהבים בדמות הזאת? שהיה לו את האומץ לבחור לחיות את החיים איך שהוא רוצה ולהגשים את החלום שלו ולעשות מה שהוא אוהב
ומה התכונה שאתם הכי שונאים? לא אהבתי את זה שהוא לא עזר לילדים ההם, גם אם הם לא היו טובים במיוחד..
ומה התכונה שיש לה שהייתם רוצים שתהיה לכם (אם יש כזו) אין משהו במיוחד
הייתם רוצים להכיר את הדמות הזאת, או להיות חברים שלה? יכול להיות שכן
הייתם רוצים לחיות את החיים שהיא חיה? הייתי רוצה מפעל שוקולד ...!
הדמות מזכירה לכם את עצמכם, או מישהו שאתם מכירים טוב? בדברים מסויימים קצת
בתור במאים\תסריטאים, הייתם משנים משהו בדמות הזאת? כן. אני חושבת שנשענו יותר מידי על העובדה שהוא כזו דמות אקסצנטרית, ושכחו להעניק לו גם רבדים אחרים, היה חסר לי שם משהו...
מה חשבתם על השחקן שלוהקה לתפקיד של הדמות? ג'וני דפ שחקן טוב אבל זו לא אחת ההופעות הטובות שלו לטעמי..
|הדגשהייתם מלהקים שחקן אחרת? כן, או מביימת את ג'וני אחרת.
הייתם רוצים לראות את השחקן הזאת בעוד סרטים של טים בעתיד? שאלה רטורית

למעלה