הדמות השבועית!

theEscapist

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifהדמות השבועית!../images/Emo28.gif

והדמות השבוע היא: הג'וקר! סתם שיהיה ברור-
!!! תקציר חייו: הג'וקר הוא כמובן מהסרט הראשון של באטמן. הג'וקר התחיל את חייו בתור ג'ק נפייר, ואז באטמן הפיל אותו בטעות (אם זכור לי נכון...) לתוך מיכל ענקי של חומצה- וכך נוצר הגו'קר. פרצוף לבן, חיוך חתוך, ועיניים מרושעות- זה הרוצח הכי מצחיק בגות'האם סיטי. אז... "Have you ever danced with the devil in the pale moonlight?" הלינק לדף על הדמות: http://www.imdb.com/character/ch0000180/ קצת על השחקן: השחקן שמגלם את הג'וקר הוא ג'ק ניקולסון, שחקן אמריקאי מפורסם בן 71. שיתף פעולה עם טים גם בסרט "Mars Attacks!". הסרט שכנראה נתן לו את "תפקיד חייו" הוא "קן הקוקיה", סרט שלא ראיתי מעולם, אבל לפי מה שהבנתי מאמא שלי הוא פסיכוטי להחריד. בנוסף, imdb טוענים שאחד מסימני ההיכר שלו הוא "charming and anti-authoritarian characters"- והג'וקר בהחלט עומד בקריטריונים. הלינק: http://www.imdb.com/name/nm0000136/ וכמובן, פרט טריוויה בלתי-רלוונטי-בעליל הוא חבר טוב של דני דה ויטו, והקרובים של שניהם מנהלים ביחד מספרה
ולגבי הבחירה שלו לתפקיד הג'וקר (שאני יודעת שיש לה כמה מתנגדים פה בפורום
)- מסתבר שהיוצר של באטמן, בוב קיין, המליץ עליו אישית לתפקיד. והשאלות: 1. דבר ראשון- אוהבים את הדמות או לא? 2. מה התכונה שאתם הכי אוהבים בדמות הזאת? 3. ומה התכונה שאתם הכי שונאים? 4. ומה התכונה שיש לה שהייתם רוצים שתהיה לכם (אם יש כזו) 5. הייתם רוצים להכיר את הדמות הזאת, או להיות חברים שלה? 6. הייתם רוצים לחיות את החיים שהיא חיה? 7. הדמות מזכירה לכם את עצמכם, או מישהו שאתם מכירים טוב? 8. בתור במאים\תסריטאים, הייתם משנים משהו בדמות הזאת? 9. מה חשבתם על השחקן שלוהק לתפקיד של הדמות (ובנוסף- מי עדיף, הוא או הית' לדג'ר)? 10. הייתם מלהקים שחקן אחר? 11. הייתם רוצים לראות את השחקן הזאת בעוד סרטים של טים בעתיד? שבוע נפלא לכולנו!

Oyster Girl

New member
ווהוו ../images/Emo99.gif ../images/Emo54.gif

1. דבר ראשון- אוהבים את הדמות או לא? מאד! 2. מה התכונה שאתם הכי אוהבים בדמות הזאת? השאפתנות שלה, התכנון המושלם והאופטימיות הכמעט מגוכחת
3. ומה התכונה שאתם הכי שונאים? לא שונאת 4. ומה התכונה שיש לה שהייתם רוצים שתהיה לכם (אם יש כזו) - כל מה שכתבתי בתכונות האהובות 5. הייתם רוצים להכיר את הדמות הזאת, או להיות חברים שלה? ב - ר - ו - ר - ! 6. הייתם רוצים לחיות את החיים שהיא חיה? הייתי רוצה לחיות איתה את החיים
7. הדמות מזכירה לכם את עצמכם, או מישהו שאתם מכירים טוב? לצערי לא 8. בתור במאים\תסריטאים, הייתם משנים משהו בדמות הזאת? לא
9. מה חשבתם על השחקן שלוהק לתפקיד של הדמות (ובנוסף- מי עדיף, הוא או הית' לדג'ר)? ג'ק ניקולסון הוא תותח על ולמרות שהייתי קטנת אמונה בנוגע להית' לדג'ר, הוא הוכיח לי את ההפך ואהבתי את הדמות שלו קצת יותר. 10. הייתם מלהקים שחקן אחר? אחר מניקולסון ולדג'ר? לא... 11. הייתם רוצים לראות את השחקן הזאת בעוד סרטים של טים בעתיד? הלוואי .

S H I F T Y

New member
לא ראיתי את הבאטמן הזה, ראיתי את החדש

אז אני אנסה לענות על השאלות לפיו, אבל אני חייבת לומר שהג'וקר בכלל הוא דמות גאונית ושהית' לדג'ר עשה אותו פשוט מעולהD: 1. דבר ראשון- אוהבים את הדמות או לא? כן, מאוד. 2. מה התכונה שאתם הכי אוהבים בדמות הזאת? את השאפתנות שלו, את העובדה שהוא מצחיקD: אפילו בקטעים רציניים או מכאיבים *הסצינה שבאטמן מכה אותו בחקירה והוא עדיין מגיב בציניות*. עוד לא הייתה דמות רעה כזאת. 3. ומה התכונה שאתם הכי שונאים? אממ אין תכונה שאני ממש שונאת אצלו. מה שמפריע זה שנדמה שפשוט אי אפשר להגיע אליו. לא משנה מה יקרה אתה לא תגרום לו להיות רציני. לא משנה כמה תנסה. 4. ומה התכונה שיש לה שהייתם רוצים שתהיה לכם (אם יש כזו)? לא נראה לי שיש כזו.. 5. הייתם רוצים להכיר את הדמות הזאת, או להיות חברים שלה? בהחלט. זה היה יכול להיות מעניין... P: 6. הייתם רוצים לחיות את החיים שהיא חיה? לא. לא הייתי רוצה ליפול לחומצה ולקבל צלקות על הפנים ולא להתעלל באנשים חפים מפשע :S 7. הדמות מזכירה לכם את עצמכם, או מישהו שאתם מכירים טוב?לא כ"כ. לפעמים קצת את עצמי, אבל במידה הרבה פחות מוקצנת.. 8. בתור במאים\תסריטאים, הייתם משנים משהו בדמות הזאת? לא. היא טובה כמו שהיא. 9. מה חשבתם על השחקן שלוהק לתפקיד של הדמות (ובנוסף- מי עדיף, הוא או הית' לדג'ר)? לא ראיתי אותו, ראיתי רק את לדג'ר, וכמו שאמרתי הוא היה פשוט גאוני. 10. הייתם מלהקים שחקן אחר? לא! הית' לדג'ר היה ממש טוב! 11. הייתם רוצים לראות את השחקן הזה בעוד סרטים של טים בעתיד? הייתי רוצה לראות את הית' משחק בסרט של טים. חבל רק שהוא מת :(

Foggie Day

New member
../images/Emo72.gifאני לא זוכרת מספיק מהסרט כדי לענות..

הוא היחיד מהבאטמנים הישנים שלא ראיתי כל כך מהתחלה עד הסוף.. אבל אני אנסה.. 1. דבר ראשון- אוהבים את הדמות או לא?
כן.. אבל יותר בגלל שג'ק ניקולסון עשה אותו ממש טוב.. לא בגלל הדמות עצמה.. 2. מה התכונה שאתם הכי אוהבים בדמות הזאת?
אני לא זוכרת :/ 3. ומה התכונה שאתם הכי שונאים?
גם לא זוכרת מספיק כדי לענות.. אבל הוא היה מעצבן.. לא זוכרת למה. 4. ומה התכונה שיש לה שהייתם רוצים שתהיה לכם (אם יש כזו)
אין ממש.. 5. הייתם רוצים להכיר את הדמות הזאת, או להיות חברים שלה?
לא כל כך.. הוא קצת מפחיד.. 6. הייתם רוצים לחיות את החיים שהיא חיה?
ממש לא, לא שהחיים שלי יותר טובים.. 7. הדמות מזכירה לכם את עצמכם, או מישהו שאתם מכירים טוב?
אממ לא 8. בתור במאים\תסריטאים, הייתם משנים משהו בדמות הזאת?
כמובן שלא 9. מה חשבתם על השחקן שלוהק לתפקיד של הדמות (ובנוסף- מי עדיף, הוא או הית' לדג'ר)?
כמובן שניקולסון גאון והוא פשוט שחקן מעולה ואני אוהבת את הסרטים שלו.. לא הייתי חושבת שמישהו היה יכול להיות יותר מתאים לתפקיד.. אבל אז ראיתי את הית' לדג'ר שפשוט היה מדהים פשוט אין לי מילים אני יכולה להתחיל לבכות מרוב ריגוש כשאני חושבת כמה הוא מעולה. אבל אישית אני מעדיפה את הבאטמנים הישנים והטובים.. החדשים מעולים כמובן אבל באטמן זה קומיקס.. והחדשים שכחו מהעובדה הזאת והפכו לסרט אקשן מטורף וזה לא משהו שאני אוהבת.. 10. הייתם מלהקים שחקן אחר?
נו כבר ליהקו את לדג'ר.. שניהם מעולים
11. הייתם רוצים לראות את השחקן הזאת בעוד סרטים של טים בעתיד?
ברור!

למעלה