הדמות השבועית!

theEscapist

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifהדמות השבועית!../images/Emo28.gif

והדמות השבוע היא: סוויני טוד! סתם שיהיה ברור-
!!! תקציר חייו: כן, כן, האב האובד של ג'ואנה היקרה והרוצח הסדרתי הכי סקסי שנראה לאחרונה על מסכינו מגיע לפינה! (באיחור של איזה חודש, אבל מי סופר). אז הוא מהסרט "סוויני טוד" (הו, מפתיע). הוא היה פעם בנג'מין פרקר, ספר צעיר ומאושר עם אישה יפה וילדה קטנטונת, עד שהשופט המרושע טרפין (אחד השופטים היותר סקסיים לגילו שנראו על מסכינו) מחליט שבא לו על אשתו של פרקר האומלל, ושולח את פרקר האומלל היישר לאיזה מחנה אסירים באוסטרליה כדי לפנות אותו מהדרך. אחרי שנים רבות פרקר מצליח לברו, משנה את שמו לסוויני טוד, וחוזר ללונדון על ספינה. שם הוא פוגש את מיסיס לאבט (אחת הטבחיות היותר סקסיות שנראו על מסכינו. אתם רואים, אצלי אין אפליות לפי מין) ושומע ממנה שאשתו נאנסה ע"י השופט, הלכה ובלעה רעל (אבל....
) ושהבת שלו גדלה אצל השופט המרושע, שמגדל אותה כאילו הייתה ביתו (חוץ מהעובדה שהוא רוצה להתחתן איתה, אבל היי, פרט שולי). סוויני פוצח בשירה ובמסע נקמה גם יחד. הוא מחליט שעד שהוא לא ירצח את השופט המרושע (ואת ראש העיר המרושע בהתאמה) הוא לא ינוח. בינתיים הוא הורג אנשים אחרים. מיסיס לאבט היקרה דואגת גם להשמדת ראיות וגם לכלכלת הבית. בחורה יעילה. בסופו של דבר סוויני כמעט הורג את הבת שלו, מגלה שאשתו דווקא חיה- אבל הוא הרג אותה בטעות (כשחשב שהיא סתם מכשפה זקנה) לפני שתי דקות, זורק את מיסיס לאבט לתנור, וטובי חותך לו את הגרון בזמן שהוא יושב ומתאבל על אשתו ה-עכשיו-באמת-מתה. הלינק לדף על הדמות: http://www.imdb.com/character/ch0027021/ קצת על השחקן: השחקן שמגלם את בנג'מין פרקר\סוויני טוד הוא ג'וני דפ. אני חושבת שכל מילה נוספת מיותר. (גם בגלל שכבר כתבתי את הביוגרפיה המקוצרת שלו פעם, וגם בגלל שאין שום טעם להמשיך לרייר באופן חסר פואנטה). רק לציין שזה היה שיתוף הפעולה השישי שלו עם טים. הלינק: http://www.imdb.com/name/nm0000136/ וכמובן, פרט טריוויה בלתי-רלוונטי-בעליל אני פשוט אנסה למצוא טריויה שקשורה לסרט (כמו הטריויה הזכורה לי לטובה מ"צ'ארלי והשוקולדה
) לא ממש מצאתי את זה, אבל אני מוכנה להישבע שקראתי פעם שג'וני ביקש מהספר האישי שלו קצת "קורסים" בגילוח בשביל הצילומים לסרט. אין לי כוח לחפש דברים אחרים
והשאלות: 1. דבר ראשון- אוהבים את הדמות או לא? 2. מה התכונה שאתם הכי אוהבים בדמות הזאת? 3. ומה התכונה שאתם הכי שונאים? 4. ומה התכונה שיש לה שהייתם רוצים שתהיה לכם (אם יש כזו)? 5. הייתם רוצים להכיר את הדמות הזאת, או להיות חברים שלה? 6. הייתם רוצים לחיות את החיים שהיא חיה? 7. הדמות מזכירה לכם את עצמכם, או מישהו שאתם מכירים טוב? 8. בתור במאים\תסריטאים, הייתם משנים משהו בדמות הזאת? 9. מה חשבתם על השחקן שלוהק לתפקיד של הדמות? 10. הייתם מלהקים שחקן אחר? 11. הייתם רוצים לראות את השחקן הזה בעוד סרטים של טים בעתיד? שבוע נפלא לכולנו!

S H I F T Y

New member
*מריירת באופן חסר פואנטה*

1. דבר ראשון- אוהבים את הדמות או לא? דווקא זו דמות של ג'וני שלא התחברתי אליה. אהתי את הסרט, ולדעתי הוא שיחק טוב, אבל הדמות לדעתי סתם נהייתה פסיכופתית ללא כל פואנטה גלויה לעין. 2. מה התכונה שאתם הכי אוהבים בדמות הזאת? טוב בהחלט קשה לומר שיש לו תכונות חיוביות... 3. ומה התכונה שאתם הכי שונאים? שבהתחלה הייתה לו מטרה אבל בסופו של דבר הוא סתם נהיה רשע והרג אנשים חפים מפשע 4. ומה התכונה שיש לה שהייתם רוצים שתהיה לכם (אם יש כזו)? לא נראה לי שיש 5. הייתם רוצים להכיר את הדמות הזאת, או להיות חברים שלה? אממ לא. זה היה יכול להיות מטריד.. 6. הייתם רוצים לחיות את החיים שהיא חיה? לא, פוי! לעשות קציצות מבשר אדם זה לא בשבילי, תודה רבה. 7. הדמות מזכירה לכם את עצמכם, או מישהו שאתם מכירים טוב? לא 8. בתור במאים\תסריטאים, הייתם משנים משהו בדמות הזאת? הייתי רוצה שלא יהרוג סתם אנשים, ובמקום זה יתרכז רק באיך להרוג את השופט הסקסי המוזכר לעיל. אלן 3> 9. מה חשבתם על השחקן שלוהק לתפקיד של הדמות? ג'וני 3> *מריירת שוב באופן חסר פואנטה* 10. הייתם מלהקים שחקן אחר? לא!!!!!!!!!!!! רק ג'וני!!!!!!!!! 11. הייתם רוצים לראות את השחקן הזה בעוד סרטים של טים בעתיד? כןכןכןןככןןןןןןן. ג'וני+טים זה שילוב מנצח. אגב, זה נכון שג'וני הוא הסנדק של אחד הילדים של טים או משו כזה?...

theEscapist

New member
לגבי השורה האחרונה- נכון בהחלט../images/Emo9.gif

סנדק של הראשון, בילי.

LadySilkworm

New member
גם מי שלא ראה את הסרט יכול לענות? P:

[על סמך טריילרים בלבד P:]

tali44

New member
[סוויני טוד = ../images/Emo226.gifי !!!]

אני חולה על הכתיבה שלך!!
את תהיי מלכה בבגרות בחיבור.
1. דבר ראשון- אוהבים את הדמות או לא? בטח!!
2. מה התכונה שאתם הכי אוהבים בדמות הזאת? אני אוהבת את הקור שלו כלפי האנשים, ושלא איכפת לו מכלום!! רק מהנקמה שלו, ומעצמו. (כי זה מצחיק אותי, נו, זה סרט!
)
3. ומה התכונה שאתם הכי שונאים? זה שהוא נהיה עבד של הנקמה, ובגלל הנקמה הטיפשית והמוגזמת שלו הוא יצר טרגדיה ענקית - מלא אנשים חפים מפשע שבאו להתגלח מתו, אשתו, גברת לאבט, והוא מתו, והוא פספס חיי אושר עם בתו ואשתו.
4. ומה התכונה שיש לה שהייתם רוצים שתהיה לכם (אם יש כזו)?
5. הייתם רוצים להכיר את הדמות הזאת, או להיות חברים שלה? אין דבר כזה - "להיות חבר של סוויני טוד". אולי יש דבר כזה "להיות חבר של בנג'מין בארקר", אבל בנג'מין הפך לסוויני, ולסוויני טוד אין חברים כי - הוא לא רוצה ולא זקוק לזה. (ואפשר לראות את היחס שלו לשותפה שלו מיסיס לאבט בפנטזיה שלה שהוא בכלל לא היה נרגש שם, וגם שהוא הרג אותה). וחוץ מזה, מי ירצה להיות חבר של מישהו שעומד לרצוח אותך בכל דקה? (טוב נו, אולי מי שרוצה להתאבד...
)
6. הייתם רוצים לחיות את החיים שהיא חיה? איכס!! ממש לא! בהתחלה הוא בא עם כאב עמוק ששינה אותו לבן אדם אחר, אבל עדיין הוא בא במטרה למצוא את בתו ואשתו. אבל אחר כך עם הסיפור שמיסיס לאבט המציאה לו הוא החליט לנקום בשופט עצמו - וזה לגיטימי. (למרות שמדובר ברצח השופט, זה מעשה "הגיוני", אפשר להבין למה.) אבל מאז שהשופט חמק לו מבין הידיים בגלל אנטוני הוא החליט לרתוח כל דבר שזז. והוא נהפך לעיוור, והוא דיבר עם הבת שלו ו"בטעות" הוא לא רצח אותה, ואז הוא רצח את אשתו ובסוף הוא מת והכל טראגי! אם הוא לא היה מתעסק בנקמה המוגזמת שלו הוא היה יכול למצוא את הבת ואת אשתו שהיו לו מתחת לאף, והעסק שלו היה משגשג והכל היה מושלם.
7. הדמות מזכירה לכם את עצמכם, או מישהו שאתם מכירים טוב? האמת שיש לי חברה נקמנית, שהיא זוכרת לאנשים שהיא לא אוהבת כל מני דברים שעשו לה והיא מסתכלת עליהם בצורה שצועקת "נקמה!!!!!!!!" [אבל היא לא שמה לב לזה.
] אבל הנקמה שלה לא הגיעה למימוש עד עכשיו.
8. בתור במאים\תסריטאים, הייתם משנים משהו בדמות הזאת? לא, לא, לא!!
9. מה חשבתם על השחקן שלוהק לתפקיד של הדמות? אני ממש שמחה שג'וני השתתף בסרט הזה, לדעתי זה אחד הסרטים הטובים שלו, וזה היה מאד שונה ומגוון שהוא השתתף בסרט מוזיקלי והוא שר בעצמו!
10. הייתם מלהקים שחקן אחר? ממש לא. למרות שבהתחלה, לפני שנתיים ככה, לא האמנתי שג'וני יכול לשיר ככה ולא הבנתי איך הוא משתתף בזה. אבל ממש הופתעתי ממנו מבחינת השירה והמשחק, ומהסרט בכלל!! - זה אחד הסרטים האהובים עלי ביותר.
11. הייתם רוצים לראות את השחקן הזה בעוד סרטים של טים בעתיד? כן! ואני ממש מקווה שזה אכן יקרה ב"אליסה בארץ הפלאות".

למעלה