הדמות השבועית!

theEscapist

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifהדמות השבועית!../images/Emo28.gif

הדמות השבועית!
והדמות השבוע היא:
ג'ק סקלינגטון!
סתם שיהיה ברור-
!!! תקציר חייו: כן, כן, אחד השלדים הכי מיוסרים-אך-מגניבים שנראו על מסכינו מגיע לפינה- קבלו את ג'ק, השלד הכי נערץ בהאלווין-טאון! ג'ק שלנו הוא האזרח הראשון בעירו- עיר ליל כל הקדושים. הוא אמנם לא ראש העיר, אבל הוא יותר חשוב. הוא זה שתכל'ס מקבל החלטות, הוא זה שכולם מעריצים אותו והוא זה שמילתו מתקבלת ללא עוררין בעיר. יום אחד ג'ק היקר שלנו קם בבוקר ומרגיש מיוסר (האמת שזה ממש לא ככה, אבל אין לי באמת כוח לכתוב ברצינות, אז אני מתנצלת. תאמינו לי שאני מחוברת רגשית לסרט הזה, ככה שאין לי שום כוונה להמעיט בערכו, חלילה.) בקיצור, ג'ק הולך הולך הולך ביער, מוצא עצים עם ציורים, פותח את אחד מהציורים ונופל לתוך העץ. אני ממש שומעת אנשים עכשיו שואלים: "מה לעזאזל?!?". ובכן, ככה זה. טים ברטון. יחי טריפים ביזאריים בתוך עצים מצוירים. ג'ק מגיע לכריסמס-טאון- עיר החגים הכי קיטשית שנראתה לאחרונה על מסכינו
אבל זה לא עוצר בעד ג'ק שלנו, לא ולא! הוא מחליט שהוא ממש אוהב את הכריסמסמסמס-מה? וחוזר לעיירתו חמוש במזחלת וסיפור מאוד מעניין לספר. כך ג'ק מחליט שעל העיירה לקחת פיקוד על חג המולד של השנה. ואם ג'ק אומר- אז עושים. אז עיר ליל כל הקדושים לקחה פיקוד על חג המולד. שזה אומר: הסנטה קלאוס הכי רזה שנראה לאחרונה על מסכינו... (טוב, אני אפסיק להגיד את זה. נמאס.
) חג המולד היה כישלון מוחלט (המממ... מעניין למה
) אבל ג'ק עוד מספיק לחזור בזמן בשביל להציל את סנטה ואת סאלי ממאורתו של אוגי בוגי המרושע שמשום מה עשוי משק של אוכל לדב נמלים. מוזר. בכל מקרה, ראוי לציין שסאלי מאוהבת בו לאורך כל הסרט והגאון לא טורח לשים לב,עד שבסוף, כמובן, אנחנו מקבלים את אחת הסצנות הכי מקסימות שנראו לאחרונה על מסכינו
(אוף, נו, הייתי חייבת!) הלינק לדף על הדמות: http://www.imdb.com/character/ch0006163/ קצת על השחקן: השחקן שמגלם את ג'ק סקלינגטון הוא כריס סרנדון, אמריקאי בן 66. אני מודה שאני לא מזהה שום דבר אחר מהרשימה של "מה עוד הוא עשה בחייו" (או: "מאיפה לעזאזל אני מכיר אותו?", כמו שקורה לפעמים). זאת אומרת, אני מזהה כל מיני הופעות אורח ב"חוק וסדר" ו"פשע מן העבר", אבל זה לא נחשב. אה, אשתו הראשונה הייתה סוזן סרנדון. אח"כ הוא התחתן עם מישהי ויש להם שלושה ילדים ביחד, ואח"כ הוא התחתן עם עוד מישהי, ויש להם ילד אחד, והם עדיין נשואים עד עצם היום הזה. הלינק: http://www.imdb.com/name/nm0001697/ וכמובן, פרט טריוויה בלתי-רלוונטי-בעליל אוף, הוא בנאדם לא מצחיק
ועוד אדם שמגיע לו קרדיט! דני אלפמן, זה שהלחין את כלללל הסרטים של טים עד היום חוץ משניים (!), הוא הבחור בעל הקול של ג'ק כשהוא מזמר. ללא ספק יש לו קול יפה
בכל מקרה, השאלות מתייחסות לסרנדון, אלא אם כן נורא בא לכם להתייחס גם לאלפמן. והשאלות: 1. דבר ראשון- אוהבים את הדמות או לא? 2. מה התכונה שאתם הכי אוהבים בדמות הזאת? 3. ומה התכונה שאתם הכי שונאים? 4. ומה התכונה שיש לה שהייתם רוצים שתהיה לכם (אם יש כזו)? 5. הייתם רוצים להכיר את הדמות הזאת, או להיות חברים שלה? 6. הייתם רוצים לחיות את החיים שהיא חיה? 7. הדמות מזכירה לכם את עצמכם, או מישהו שאתם מכירים טוב? 8. בתור במאים\תסריטאים, הייתם משנים משהו בדמות הזאת? 9. מה חשבתם על השחקן שלוהק לתפקיד של הדמות? 10. הייתם מלהקים שחקן אחר? 11. הייתם רוצים לראות את השחקן הזה בעוד סרטים של טים בעתיד? שבוע נפלא לכולנו!

tali44

New member
~על מסכינו~ [../images/Emo3.gif]

1. דבר ראשון- אוהבים את הדמות או לא? כן.
2. מה התכונה שאתם הכי אוהבים בדמות הזאת? הוא להוט ונלהב לעשות דברים, וסה"כ בתמימות הוא רצה לגוון ולעשות דברים אחרים שהוא לא רגיל אליהם.
3. ומה התכונה שאתם הכי שונאים? שהוא מתיימר להיות מה שהוא בעצם לא.
4. ומה התכונה שיש לה שהייתם רוצים שתהיה לכם (אם יש כזו)? אני לא יודעת איזו תכונה הייתי רוצה, אבל יפה שהוא ראה שהוא הרס את הכריסמס, והוא מיהר להחזיר את הסדר על כנו, והשלים עם המצב שהוא טוב במה שהוא עושה.
5. הייתם רוצים להכיר את הדמות הזאת, או להיות חברים שלה? הוא חמדמד ותמים אחרי הכל, אז למה לא?
6. הייתם רוצים לחיות את החיים שהיא חיה? דווקא יש לו חיים מגניבים.
חי במקום חמוד לאללה, הוא מקובל בעיירה שלו, כולם נושאים אליו את עיניהם, יש לו מחזרות ומה שהוא אומר כולם עושים. ובסוף הסרט הוא מגיע למסקנה שטוב לו איפה שהוא והוא גם זוכה בסוף בבחורה.
7. הדמות מזכירה לכם את עצמכם, או מישהו שאתם מכירים טוב? לא יודעת.
8. בתור במאים\תסריטאים, הייתם משנים משהו בדמות הזאת? - -
9. מה חשבתם על השחקן שלוהק לתפקיד של הדמות? ??
10. הייתם מלהקים שחקן אחר? אני לא יודעת, זה סה"כ דיבוב...
11. הייתם רוצים לראות את השחקן הזה בעוד סרטים של טים בעתיד? לא הייתי שמחה ולא הייתי מתנגדת.

S H I F T Y

New member
אני אוהבת את דני אלפמן

הוא כותב קטעים ממש יפים, בינהם הICE DANCE מהמספריים של אדוארד. רק בגללו ממש בא לי ללמוד לנגן על פסנתר. 1. דבר ראשון- אוהבים את הדמות או לא? אכן כן, אפילו יש לי תיק וכפפות שלו כדי להוכיח את זה
2. מה התכונה שאתם הכי אוהבים בדמות הזאת? אממ.. שהוא נחמד אני מניחה. וגם מגניב בצורה משונה כזו.. 3. ומה התכונה שאתם הכי שונאים? אין D: 4. ומה התכונה שיש לה שהייתם רוצים שתהיה לכם (אם יש כזו)? אממ.. "התלהבות יתרה"? 5. הייתם רוצים להכיר את הדמות הזאת, או להיות חברים שלה? כן ולא. מצד אחד כן כי הוא פשוט מגניב. מצד שני.. להיות חברים של שלד? זה לא קצת מקברי?... 6. הייתם רוצים לחיות את החיים שהיא חיה? אה.. לא. אומנם חברי האלווין טאון יודעים לשיר וכל זה, אבל הייתי מעדיפה לחיות בחברת אנשים יותר.. ובכן, חיים. חוצמזה שהבוגי מן הזה ממש מלחיץ אותי. 7. הדמות מזכירה לכם את עצמכם, או מישהו שאתם מכירים טוב? לא נראה לי 8. בתור במאים\תסריטאים, הייתם משנים משהו בדמות הזאת? לא, הוא טוב כמו שהוא. 9. מה חשבתם על השחקן שלוהק לתפקיד של הדמות? תהרגו אותי, אין לי מושג מי זה. 10. הייתם מלהקים שחקן אחר? לא. הוא לא מפריע לי וכמו שאמרתי אין לי מושג מי זה. 11. הייתם רוצים לראות את השחקן הזה בעוד סרטים של טים בעתיד? אמרתי שאין לי מושג מי זה! חופרים!

theEscapist

New member
ואני עונה- ונעלמת לי עד יום כיפור../images/Emo3.gif

1. דבר ראשון- אוהבים את הדמות או לא? כן
2. מה התכונה שאתם הכי אוהבים בדמות הזאת? את שמחת החיים, את ההתלהבות, את התמימות... ואת העובדה שהוא שלד קשוח ואפל
סתם 3. ומה התכונה שאתם הכי שונאים? אמממ... שהוא קצת עיוור לדברים מסביבו, הוא לא רואה שהוא יעשה נזק, כאלה 4. ומה התכונה שיש לה שהייתם רוצים שתהיה לכם (אם יש כזו)? כל מה שציינתי לפני שתי שאלות 5. הייתם רוצים להכיר את הדמות הזאת, או להיות חברים שלה? בהחלט כן 6. הייתם רוצים לחיות את החיים שהיא חיה? אממ חלקית כן, חלקית לא ממש 7. הדמות מזכירה לכם את עצמכם, או מישהו שאתם מכירים טוב? יש קטעים שג'ק מזכיר לי את עצמי, או אנשים אחרים.. 8. בתור במאים\תסריטאים, הייתם משנים משהו בדמות הזאת? לא, חס וחלילה! 9. מה חשבתם על השחקן שלוהק לתפקיד של הדמות? הוא... פסדר:) 10. הייתם מלהקים שחקן אחר? לא, לא נראה לי 11. הייתם רוצים לראות את השחקן הזה בעוד סרטים של טים בעתיד? האמת, מכיוון שאני זוכרת את הקול של ג'ק בעיקר איך שהוא נשמע בשירים, כנראה שהקול של השחקן השני לא ממש משמעותי ולכן אני לא בטוחה שהייתי רוצה לראות את השחקן הזה שוב. לא נכון, בעיניי, שדיבוב לא משמעותי- יש מדבבים שבהחלט שמים לב אליהם- אבל אל הבחור הזה לא ממש שמו לב.

למעלה