הדמות השבועית!

theEscapist

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifהדמות השבועית!../images/Emo28.gif

והדמות השבוע היא:
אנתוני הופ!
סתם שיהיה ברור-
!!! תקציר חייו: נכון שגם אתם לא ידעתם שזה שם המשפחה של המלח החביב מהסרט "סוויני טוד"?
בכל מקרה, אנתוני הוא המלח החביב מהסרט "סוויני טוד". הוא אסף את סוויני מאמצע האוקיאנוס האכזר והשיט אותו חזרה ללונדון. בלונדון הוא הלך לשוטט לו להנאתו ברחובות, ואז שמע בלונדינית כוסית (AKA ג'ואנה), שהיא גם לגמרי במקרה הבת האובדת של סוויני, שרה בחלון הבית מעליו. הוא נדלק קשות, חטף מכות מהאפוטרופוס הזועם השופט טרפין (אלן ריקמן
), ונדלק על ג'ואנה עוד יותר בעקשנות. הוא אומר לסוויני שהוא הולך להציל את אהובתו באופן רומנטי ומטופש להחריד, במקרה כשהשופט היה שם. השופט חוטף עצבים, סוויני חוטף עצבים, ג'ואנה האומללה הולכת לבית משוגעים, אך אל דאגה! סוויני עולה על תוכנית, ואנתוני מבצע אותה- והופ! ג'ואנה חופשייה. אחרי שאבא שלה כמעט רוצח אותה בטעות, היא באמת בורחת עם אנתוני, ולנו לא נודע מה עולה בגורלם. הם כנראה חיים באושר ועושר איפשהו. הלינק לדף על הדמות: http://www.imdb.com/character/ch0072064/ קצת על השחקן: השחקן שמגלם את אנתוני המלח החביב הוא ג'יימי קמפבל הלונדוני, בן 20. הוא שיחק בעוד איזה שלושה סרטים חוץ מ"סוויני", ואני לא מכירה אותם, אז אם אתם סקרנים לכו לבדוק בעצמכם
הוא תרם את קולו לפסקול של "סוויני" (כמו כל שאר השחקנים) בהצלחה לא מבוטלת, יש לציין. וזהו, בעצם. הלינק: http://www.imdb.com/name/nm2570429/ וכמובן, פרט טריוויה בלתי-רלוונטי-בעליל הוא התחיל את הקריירה שלו כשחברה של המשפחה, לאורה מישל קלי, הציגה אותו לסוכן שלה. היא גם לגמרי במקרה מגלמת את לוסי- אשתו המנוחה של סוויני- בסרט... וחוץ מ"סוויני" היא השתתפה בעוד סרט אחד. אבל שטויות.
השאלות: 1. דבר ראשון- אוהבים את הדמות או לא? 2. מה התכונה שאתם הכי אוהבים בדמות הזאת? 3. ומה התכונה שאתם הכי שונאים? 4. ומה התכונה שיש לה שהייתם רוצים שתהיה לכם (אם יש כזו)? 5. הייתם רוצים להכיר את הדמות הזאת, או להיות חברים שלה? 6. הייתם רוצים לחיות את החיים שהיא חיה? 7. הדמות מזכירה לכם את עצמכם, או מישהו שאתם מכירים טוב? 8. בתור במאים\תסריטאים, הייתם משנים משהו בדמות הזאת? 9. מה חשבתם על השחקן שלוהק לתפקיד של הדמות? 10. הייתם מלהקים שחקן אחר? 11. הייתם רוצים לראות את השחקן הזה בעוד סרטים של טים בעתיד? שבוע נפלא לכולנו!

S H I F T Y

New member
יאי, הפינה חוזרת ../images/Emo13.gif

1. דבר ראשון- אוהבים את הדמות או לא? אממ.. ככה ככה. הוא לא מדהים אבל גם לא גרוע. 2. מה התכונה שאתם הכי אוהבים בדמות הזאת? שהוא נחמד אני מניחה. אין הרבה דמויות סימפטיות בסרט הזה.. הוא פשוט נראה כזה בחור טוב. 3. ומה התכונה שאתם הכי שונאים? שהוא התאהב קשות בבחורה אחרי שהוא ראה אותה 2 שניות בחלון? כאילו מה הקטע, הקול שלה עושה לו את זה? מזכיר לי את סיפורי האהבה של דיסני. איזה קיטש. 4. ומה התכונה שיש לה שהייתם רוצים שתהיה לכם (אם יש כזו)? אומץ, אולי. אני לא חושבת שהייתי מסוגלת לעמוד מול זעמו של אלן ריקמן 3> 5. הייתם רוצים להכיר את הדמות הזאת, או להיות חברים שלה? יכול להיות, כמו שאמרתי הוא די נחמד. 6. הייתם רוצים לחיות את החיים שהיא חיה? להיות מלח זה נשמע מגניב. אממ.. אני יודעת? אולי כן אולי לא.. 7. הדמות מזכירה לכם את עצמכם, או מישהו שאתם מכירים טוב? נהה... 8. בתור במאים\תסריטאים, הייתם משנים משהו בדמות הזאת? לא. הוא היה בסדר. 9. מה חשבתם על השחקן שלוהק לתפקיד של הדמות? הוא היה סבבה לגמרי. אין טענות
10. הייתם מלהקים שחקן אחר? לא 11. הייתם רוצים לראות את השחקן הזה בעוד סרטים של טים בעתיד? בכיף שיהיה, למה לא?

y a m i girl

New member
|מדוזה|../images/Emo82.gif

1. דבר ראשון- אוהבים את הדמות או לא? אמ.. תלוי, הוא מאוד חמודי וכאלה אבל חתיכת מטומטם
2. מה התכונה שאתם הכי אוהבים בדמות הזאת? שהוא חמודי וטיפש כזה ותמים, סתם לא יודעת, לא ממש אפשר להכיר את התכונות שלו, הוא טיפה חסר אופי 3. ומה התכונה שאתם הכי שונאים? לאיודעת, הוא קצת מציק ואידיוט, מה הוא רץ וצועק ככה בלי לבדוק שהם לבד ושטרפין לא בסביבה במקרה 4. ומה התכונה שיש לה שהייתם רוצים שתהיה לכם (אם יש כזו)?אמ... הוא יודע פחות או יותר לשיר... אני רוצה לדעת לשיר>< 5. הייתם רוצים להכיר את הדמות הזאת, או להיות חברים שלה? הוא נראה כזה אמין וחבר טוב, אבל אם אני לא מלחית איתו באוניה אז כנראה שאני לא אראה אותו כ"כ כי הוא במסעות 6. הייתם רוצים לחיות את החיים שהיא חיה? לא, עם כמה שלונדון של התקופה מדהימה, זה לא משו לחיות אז + לחיות עם ג'ואנה אחרי הטראומה שלה בסרט?( בסוף הסרט וגם כל חייה המזעזעים אם השופט הפסיכי) 7. הדמות מזכירה לכם את עצמכם, או מישהו שאתם מכירים טוב? אמ.. לאנראה לי 8. בתור במאים\תסריטאים, הייתם משנים משהו בדמות הזאת? אם... לא נראה לי 9. מה חשבתם על השחקן שלוהק לתפקיד של הדמות? הוא חמוד^^ 10. הייתם מלהקים שחקן אחר? אמ... לא יודעת *חושבת* יש מספיק שחקנים בריטים צעירים וחמודים 11. הייתם רוצים לראות את השחקן הזה בעוד סרטים של טים בעתיד? למה לא? אני אני לא יודעת אם דמות מישנית כמו בסוויני או כדמות ראשית... בלעבלע חוץ מזה, מה הוא כ"כ מתלהב מהשיער של ג'ואנה? גם הוא בלונדיני!

theEscapist

New member
גם אני אענה../images/Emo9.gif

1. דבר ראשון- אוהבים את הדמות או לא? לא ממש, הוא טיפש
2. מה התכונה שאתם הכי אוהבים בדמות הזאת? הוא חמוד, לזכותו יאמר 3. ומה התכונה שאתם הכי שונאים? שהוא טיפש באופן ממש מתסכל 4. ומה התכונה שיש לה שהייתם רוצים שתהיה לכם (אם יש כזו)? תמימות? 5. הייתם רוצים להכיר את הדמות הזאת, או להיות חברים שלה? לא. הייתי מפתחת חשק עז להרביץ לו ממש ממש מהר... 6. הייתם רוצים לחיות את החיים שהיא חיה? ממש לא, תודה 7. הדמות מזכירה לכם את עצמכם, או מישהו שאתם מכירים טוב? יש כמה אנשים שיצא לי להכיר שהם נורא חמודים אבל באופן קצת מרגיז 8. בתור במאים\תסריטאים, הייתם משנים משהו בדמות הזאת? האמת שלא. אולי בעצם כן הייתי הופכת אותו לפחות מעצבן איכשהו, קצת פחות נאיבי, קצת יותר חכם, רק פזיז 9. מה חשבתם על השחקן שלוהק לתפקיד של הדמות? לא רע בכלל:) 10. הייתם מלהקים שחקן אחר? לא חושבת 11. הייתם רוצים לראות את השחקן הזה בעוד סרטים של טים בעתיד? לא בטוחה כל כך, אבל לא הייתי מתנגדת בתוקף

למעלה