סיכום שבועי

../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifסיכום שבועי../images/Emo41.gif../images/Emo202.gif

תוכנית אהובה של גיא
תוכנית אהובה(לא של גיא)
משהו טוב שקרה לך שבוע
משהו רע שקרה לך שבוע
משהו חדש שקרה לך שבוע
קנית שבוע משהו
מה תרצו לחל לכבוד שנת 2008 עוד חודש
סכמו את שבוע ב4 במילים
תמונה שבוע שלכם:

עונה.. ../images/Emo13.gif

תוכנית אהובה של גיא: משחק החיים תוכנית אהובה(לא של גיא): תשוקת הנצים משהו טוב שקרה לך שבוע: טוב? לא היה הרבה חוץ מהיומולדת של אבא שלי משהו רע שקרה לך שבוע: אממ אתם כבר יודעים... :/ משהו חדש שקרה לך שבוע: חדש? אממ לאדעת קנית שבוע משהו: כן הרבה מה תרצו לחל לכבוד שנת 2008 עוד חודש: שנה טוב ונסיים תביצפר הזה כבר.! סכמו את שבוע ב4 במילים: התחיל טוב ניגמע רע תמונה שבוע שלכם: אין סוף שבוע טוב לכולם.. :]

SAPIROS5

New member
עונה

תוכנית אהובה של גיא:כמעט כל הסדרות שהוא השתף בהם חח שואלים את זה כל שבוע ניראה לי טיפשי תוכנית אהובה(לא של גיא):כל מיני... משהו טוב שקרה לך שבוע:אין משהו מיוחד משהו רע שקרה לך שבוע:אין משהו מיוחד משהו חדש שקרה לך שבוע:אול קרה חח לא זוכרת קנית שבוע משהו:אממ אין שבוע שעבור בלי שאני קונה משהו חחחחחחח מה תרצו לחל לכבוד שנת 2008 עוד חודש:אממ שתיהיה אחלה שנה ויותר טובה מהשנה הזאתי סכמו את שבוע ב4 במילים:השבוע היה בסדר גמור..

orianush

New member
אני...

תוכנית אהובה של גיא: תוכנית אהובה(לא של גיא): אבודים משהו טוב שקרה לך שבוע: מפגש פורום עם יוסי אזולאי משהו רע שקרה לך שבוע: עזבו לא משנה.. משהו חדש שקרה לך שבוע: קנית שבוע משהו: לא.. מה תרצו לחל לכבוד שנת 2008 עוד חודש: שתהיה שנה מוצלחת מכל הבחינות! סכמו את שבוע ב4 במילים: תמונה שבוע שלכם:

עוונההה

תוכנית אהובה של גיא: הכל תוכנית אהובה(לא של גיא)יש כמה משהו טוב שקרה לך שבוע: הממ כמה דברים משהו רע שקרה לך שבוע:לא קרה כלום רע משהו חדש שקרה לך שבוע:מסך חדש:]חיחיח קנית שבוע משהו: חוצ ממסך כלום מה תרצו לחל לכבוד שנת 2008 עוד חודש: שתהיה שנה יותר מוצלחת ויותר יפה:] סכמו את שבוע ב4 במילים: נחמד בסדר טוב מאוד תמונה שבוע שלכם:>>

מסכמת.. ../images/Emo9.gif

תוכנית אהובה של גיא? אממ כמה פעמים אפשר לחזור על זה..
החברה הטובים תוכנית אהובה(לא של גיא)? הרבה משהו טוב שקרה לך שבוע? אממ לא הייתי לי עבודה..
משהו רע שקרה לך שבוע? לא היה משהו חדש שקרה לך שבוע? גם לא קנית שבוע משהו? הרבה חח מה תרצו לחל לכבוד שנת 2008 עוד חודש? אממ שנה טוב ומוצלחת ונצליח בצבא..
סכמו את שבוע ב4 במילים: שבת שלום וסופ"ש נעים תמונה שבוע שלכם:

למעלה