עוד ליהוקים לאליס!
+חדשות

theEscapist

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifעוד ליהוקים לאליס!../images/Emo77.gif../images/Emo28.gif../images/Emo41.gif+חדשות

דבר ראשון, יש את כריסטופר לי, שידוע שהוא הולך להשתתף (יש!) אבל לא ידוע איזה דמות הוא הולך לגלם חוצמזה, יש את נסיך הלבבות שיהיה קריספין גלובר (המפלצת גרנדל מ"ביוולף". ואין לי מושג מאיפה עוד הוא עשוי להיות מוכר, למרות שדווקא יש רשימה מרשימה של סרטים. עזבו שטויות, אני פשוט אביא לינק. http://www.imdb.com/name/nm0000417/ אבל, הדבר הכי הכי חשוב!!! אלן ריקמן יגלם את הזחל! D: אני לא יודעת מה איתכם, אבל זה הדבר שגורם לי הכי הרבה אושר
והאמת שאני לא יודעת אם אתם זוכרים, אבל כשג'ואנה פתחה שרשור של "את מי הייתם מלהקים לאליס" אפילו כתבתי את אלן ריקמן, בתור הזחל! אני חושבת שאני ממש טובה
סתם, נו
אני פשוט מאושרת להחריד. יהיה אחלה סרט!
לינק לחדשות המשמחות באתר Tim Burton Collective: http://www.timburtoncollective.com/tbcnews.html ובלי קשר, היה מן טקס כזה של פרסי קולנוע ששמו "Scream" ובאופן נורא לא מפתיע הוא מוקדש בעיקר לאימה ופנטזיה. בקיצור, טים קיבל את ה"Scream Immortal award" או משהו כזה, על "פרשנות ייחודית של אימה ופנטזיה". שזה נורא מגניב. אז מזל טוב, וכל הכבוד!
וחוצמזה הסרט "סוויני טוד" קיבל פרס (של הסרט הכי טוב) וג'וני דפ קיבל פרס על המשחק בסרט. וכל זה (ועוד) מופיע באותו לינק בדיוק.

LadySilkworm

New member
D::::::

כריסטופר לי, אלן ריקמן, ג'וני דפ, הלנה..מי צריך עוד?! D: וכל הכבוד לטים!! ראיתי בדייוויד לטרמן לא מזמן את איימי לי שרה את sally's song. עוד מישהו ראה?

S H I F T Y

New member
לא ראיתי אותה מופיעה, אבל שמעתי את הגירסא שלה

יצא דיסק חדש עם קאברים לשירים של נייטמר. עוד מישהו שמע את מרילין מנסון שר את This is halloween? זה היה פשוט גדול.

y a m i girl

New member
זה קאבר ישן|מדוזה|../images/Emo82.gif

אבל ענק! שמעתי את כל הדיסק החדש, הרבה דברים טובים אבל גם כמה זוועתיים. אבל אני חורשת קשות על הגרסה של איימי, שהיא הגרסה הכי טובה של השיר ששמעתי ( כולל המקור שאני לא כ"כ אוהבת).

y a m i girl

New member
יווו |מדוזה|../images/Emo82.gif

הסרט רק נהיה יותר ויותר מושלם! אגב, חזרתי, אם מישו בפורום זוכר אותי
יאמי יאמי, אלן ריקמן

Snow fairy

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

עכשיו כשחקרתי לי על הסרט בIMDB קלטתי שהסרט של ריפלי נעלם מהדף של טים!! מישהו יודע למה לעזאזל הבימוי הועבר לכריס קולומבוס?!?!?!?!
[כאילו, הוא גם אחלה, אבל... טים!
]. אוף, חשבתי שזה יכול להיות שיתוף פעולה ממש מעניין ג'ים קארי עם טים

y a m i girl

New member
|מדוזה|../images/Emo82.gif

כריס קולומבוס זה לא כזה סבבה, החצוף הרס את הארי פוטר (אבל רנט
!!!)

tali44

New member
וואוווווווווו אלן ריקמן!!

אני הולכת לקפוץ עכשיו מהגג!!
עוד לפני שאהבתי את ג'וני דפ, הייתה לי הערצה חולפת לאלן ריקמן, אבל בסוויני טוד כל כך שמחתי ששניהם משחקים באותו סרט, וחשבתי לעצמי שזו תופעת טבע נדירה שאינה תחזור על עצמה אבל מסתבר שכן!!!!
לגבי 2 השחקנים הקודמים שציינת- אני לא מכירה אבל אשמח להכיר אותם בסרט זה.
וכל הכבוד לטים ולג'וני על הזכיות.

S H I F T Y

New member
אלן! I LOVE HIM!

מאז התפקיד שלו כשריף מנוטינגהם לא הפסקתי להתלהב ממנו. עכשיו אני ממש מחכה לסרט

למעלה