מה עושים עם איומי התאבדות ברשת??

mishmushim

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo206.gifמה עושים עם איומי התאבדות ברשת??

עכשיו קראתי את הרשומה הזו - בחור שבפרוש כותב שלום לעולם, והתמונה שיש בבלוג שלו לא משתמעת לשתי פנים. מה עושים במצבים כאלה? הרי רק עכשיו היה סיפור של בחור שהתאבד באינטרנט לעיני עשרות צופים מטומטמים שלא עשו דבר על מנת להציל אותו...

suki da yo

New member
הרשומה הוסרה

אבל את צריכה להתקשר לנועה או לנעמה, דחוף ולהגיד להן מי זה היה והן יטפלו בזה.

suki da yo

New member
הנה הטלפון של נעמה

מהודעה שהיא פרסמה באחד השרשורים למטה 054-6669753 03-6109613

mishmushim

New member
ועכשיו אני לא זוכרת מי כתב את זה ../images/Emo10.gif

סמכתי על הקישור. אבל אם הוא הוסר אני יכולה להבין שהבחור עוד חי. חבל שלא רשמתי לי של מי הבלוג. מקווה שהכל בסדר שם...

אם אני לא טועה, יש יחידה במשטרה להצלת מתאבדים

באינטרנט. הם יודעים להגיע במהירות אל המתאבד ולהציל אותו.

noaost

New member
בבקשה

מכיוון שהרשומה נמחקה, אין לי דרך לאתר את האיש. אם מישהו מכם זוכר מה היוזר שלו או מה היה שם הבלוג או כל פרט אחר- בבקשה מסרו לי אותו בדחיפות תודה על העירנות

noaost

New member
תודה לכם על העירנות

אנא הודיעו לי על כל מקרה דומה.. שתהיה לנו שבת שקטה

הי נועה אולי כדאי לכם לשקול בהנהלתה על דרך ליצור קשר ישיר איתכם ? אני לא בקיאה כיום לגבי מנהלי פורומים , אך כשניהלתי פורום בעבר ,אחת הבלוגריות המקסימות -הלב מזהב ,קראה על רצון של בלוגרית ,נערה צעירה להתאבד .היות ומוזהבת העלתה רשומה מיד בבלוג וביקשה עזרת הבלוגרים ,אני יכולתי כמנהלת פורום ליידע את אחת ממנהלות האשכולות בשליחת הודעה למרות שזו הייתה כמעט שעת חצות והתנצלתי על השעה המאוחרת .כי דאז היה בצלאל מנהל הבלוגיה ולא היה לי מספר הנייד שלו . אני מודעת לכך שיש חיים פרטיים שלכם למנהלים בתפוז.אך אולי כדאי לשקול בסופי שבוע לתת מספר של תורן . או לחשוב על דרך שניתן ליצור קשר איתכם . ויותר חשוב מכל ,שלא נצטרך . שתהיה שבת נעימה ושקטה

ר ש פ י ם

New member
אני לא יודעת אם את מתכוונת לזה...

אבל אני שלחתי לנעמה מיד עם הפרסום הודעה עם צילום מסך ועד היום לא קיבלתי תשובה... אותי זה הבהיל נורא!

mishmushim

New member
כן!!! בדיוק זה!!! איך לא מטפלים בדבר כזה??

הרי זו הודעה שמייד צריך לטפל בה! וצילום המסך זה רעיון מצוין. זה מה שאני יעשה בפעם הבאה.

noaost

New member
נוהל טיפול בהודעות אובדניות

תפוזים ותפוזיות, שיהיה ברור- ישנו נוהל מסודר לטיפול ברשומות אובדניות בבלוגיה, והסיבה שאתם לא מכירים אותו היא...שכל המקרים עוברים דרכי בלבד ומטופלים מיד. הפעם, עד שראיתי את ההודעה כאן בפורום, גילינו שהרשומה עצמה נמחקה. בכל מקרה העניין טופל.

suki da yo

New member
אם כן, אולי כדאי שנכיר משהו על הנוהל הזה

כך שנדע למי ואיך לפנות.

noaost

New member
בסופ"ש וחג

אני בהחלט בודקת הודעות בפורומים, במסרים, ובמייל.

suki da yo

New member
המממ

תשמעי, לא שאני מנסה להכניס לך פה מתחת לחגורה, כן? אני פשוט יודעת שלפורומים יש מנא"שית תורנית לזמן הזה, ואני מניחה שהיות ויש לך חיים משל עצמך, את לא פה 24 שעות ביממה, ולפעמים, בדיוק במקרים אובדניים, כמה שעות זה עניין משמעותי. אבל אם זה ככה, זה ככה. תודה, אני אזכור את זה אם אתקל במצב כזה.

למעלה