שרשור מסעדות אהובות בראשון?

../images/Emo41.gif../images/Emo21.gifשרשור מסעדות אהובות בראשון?../images/Emo209.gif

גם חדשה פה..גיליתי שיש יאללה נצטרף..בת 17 ממערב ראשון [= אממ טוב אני אוהבת לאכול (טוב מי לא) אז יש המון מסעדות בראשון ואשמח לשמוע דעתכם.. פשוט כתבו שמות של מסעדות שאתם אוהבים אתם מוזמנים גם לדרג מ1-5 סתם כדי לעזור לי להחליט לאן לצאת חח :p טוב אינ אתחיל עם האהובות עלי [= אגאדיר קינג ג'ורג' ספגטים פנדה סוהו ריבר נודלס בר איזדורה פינת השלושה מיטבול מקס ברנר (טוב לא ממש מסעדה..לטעמי יותר בית קפה) פולה/לה פמילייה ועם ההודעה הלא כ"כ חדשה,אבל משמחת-פותחים בלאק על משה דיין במתחם החדש שם (ליד הG-2 או שזה הG2 חחח) יאי :p [= ערב נעים

קינג גורג - אחת המסעדות!!!!

כבשו את ליבי... וגם ניהו מצויינים (עיסקיות מעולות)

NoWords

New member
וול.

- מיטבול
- סוהו - ריבר - נאפיס?? קצת תמוה, כן, אבל בשביל אוכל זול וטעים, לרוב, זו אחלה ברירת מחדל - קינג ג'ורג' (לא אכלתי בסניף בראשון, אבל פעמיים בסניף בת''א וזה אחלה אוכל במחירים מצחיקים. שווה ללכת.)

ShirShir

New member
אגאדיר../images/Emo31.gif

היינו לאחרונה וממש לא נהננו.... הבלאק בורגר הרבה יותר טוב
פותחים בקרוב בלאק בראשל"צ במתחם G החדש....

הבלאק והמוזס באמת יותר טובים מהאשכאדיר.

אבל אני מת על המיטבול הראשוני שלנו !! הוא מדהים ובאים אנשים מכל הסביבה לאכול במקום המאגניב הזה..

הממ../images/Emo134.gif

המיטבול טעים, אוכל לא רע במחירים(של עסקיות) ממש זולים
הכי טוב שיש גם עסקיות לילה
אבל אין מה להשוות למוזס,עולם אחר.
עזוב אותך שפעם אחרונה במוזס הביאו לי מדיום רייר במקום מדיום-וול. חצי המבורגר לא שמתי לב עד שאני קולטת שאני אוכלת אשכרה בשר נא
וכבר היה מוזר להתלונן.

חחח משיגנע..

בעע בשר מדמם.. לא אוהב =/ אני אוכל מדיום וול או וול דאן... יש לי ידידה שאוכלת את זה רייר.. והיא קטנה ונראית מתוקה וחמודה ורזה, והיא אוכלת בשר נא כמו קניבלית.. טורפת. נ.ב אתמול בלילה אכלתי במוזס בלילה ברוטשילד ת"א.. היה טעים :)

cobainos

New member
המבורגר באמת אסור לאכול נא

אני אוהב את ההמבורגרים שלי מדיום-וול סטייקים ופילה, לעומת זאת, לא מומלץ לאכול יותר ממדיום...אחרת זה מאבד את רוב הטעם והארומה והופך להיות סתם בשר על האש.

כן../images/Emo134.gif

לך אתה תתמודד עם בעיות השמיעה של המלצרית שם
שומעת רייר במקום וול
.

cobainos

New member
כשאומרים לי מסעדה ראשל"צית

אני חושב על "אפנדי" ז"ל... בכל אופן, אני אוהב את סוהו...למרות שאכלתי שם פעמיים-3 גג וזה לא מרגיש ממש כמו מסעדה אלא כמו מקום נוצץ כזה לבליינים...אבל האוכל מצויין ללא ספק. יש מסעדה באיזור התעשייה הישן בשם "רנה" שהיא פשוט מעולה. לא אכלתי שם הרבה זמן ואני מקווה שהיא עוד פתוחה אבל אוכל גורמה טוב מאד ונזוז שני מטר הצידה ויש את ה"לופט" שזאת מסעדה עם קבלות. בתחום הבורגרים:המיטבול מצויין וראשל"צי ביותר (יענו לא מרושת) אבל מבחינת המבורגרים ה"ארטבורגר" של מוזס לא רואה אותו (בבלאק עוד לא אכלתי, בכל אופן...מוזס ובלאק זה רשתות ומיטבול זה משלנו, בכל אופן זה יותר טוב מאגאדיר) יש את הסינית בהרצל ששנים לא אכלתי שם אבל לא הייתה פעם שלא נהניתי. את פולה אני מחבב...מקום מיוחד כזה. לה פמיליה אמרו לי שמעולה אבל לא יצא לי עדיין לאכול שם. לא חסר איפה לאכול כאן.

ווווווואייייי נוסטלגיות!

'אפנדי' !! אכלתי שם כמה פעמים כשהייתי קטן עם המשפחה!! וואייייייייי !!! איזה הזוי..... שכחתי מהמקום הזה... אדיר! איך זכרת? פששש.. המיטבול אדיר, אני מת עליהם. הבלאק יותר טעים מהמוזס שגם מדהים לדעתי. האגאדיר או כמו שחבריי קוראים למקום, האשכאדיר, הוא לא משו, לא טעים ויקר, לא מצדיק את הטעם. לה פמיליה אתה חייב מתישהו.. מדהים.

cobainos

New member
באמת נוסטלגי

מה זאת אומרת איך? הייתי אוכל שם הרבה עם אמא שלי ואחותי כשהייתי קטן...הרבה פעמים כשלא היה משהו טוב בבית לצהריים אמא שלי הייתה לוקחת אותנו והיה שם תפריט טעים ומגוון...גם בשרים על האש וגם אוכל ביתי...כיפית כזאת. דבר שני העסק היה שייך לדוד של ידידתנו היקרה עדי יניב, ב3.2 אני משתחרר. הזדמנות טובה בשבילך להזמין אותי לארוחה בלה-פמילייה. מה אתה אומר?
אגאדיר זה לא רע..זה יותר טוב מהרשתות של המזון המהיר אבל אי אפשר להגיד את זה באותה נשימה עם מוזס בכל אופן הם מחלוצי תחום ההמבורגרים השווים אז צריך לתת להם קצת כבוד גם אם הם לא משהו

יא צעיר!!

העיקר התפזמת עליי שהתגייסת לפניי :) סתם סתם.. יאללה בסוף כולם משתחררים מזה משנה ... אני משתחרר עוד 6 יום מהיום !!! בכייף נשב מתישהו על איזו ארוחה טובה ועוד משהו.. חח

למעלה