לבקשת בעל הקשת הורודה,

Super Alonit

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo210.gifלבקשת בעל הקשת הורודה,../images/Emo88.gif

פינה שקשורה לנייטוויש.
בפינה זאת יוטל על כל אחד מכם לחשוב על רעיון לפינה שקשורה לנייטוויש. ב ה צ ל ח ה !
אוה, ומי שאין לו רעיון, אז קבלו רעיון עלוב שלי לפינה (שקשורה לנייט|מגלגלתעיניים|) כל אחד יכתוב שורה משיר של נייט, וימשיך אותה כרצונו עם שורה משיר אחר של נייט או סתם איך שבא לו ויסביר למה!
(נו, תדברו על הרגשות שלכם וכאלה, אנאערף) ואם משומה אהבתם את הרעיון לפינה |מבועתת| אז תגידו ובעל הקשת הורודה יהיה מרוצה עד מאוד.
*הרעיון מעורר הרחמים הזה עלה לכאן כי בעל הקשת הורודה לא הרשה לי לערוך תחרות תחפושות (יש לי תחפושת יוקה מעולה
), לפתוח שירשור למפגש חופש גדול או לפתוח פינת אוף קסומה למדיי. אז הנה לך, בעל הקשת הורודה, פינה שקשורה לנייט ומביכה את הפורום כולו!
(
)
יש לי פוסטר כזה של נייט
הוא קסומי כ"כ

Liquid Dreams

New member
אני גם רוצה כזה פוסטר!../images/Emo99.gif

יש לי מפרט כזה, אבל זה קטן]: אה וגם מוכשר אחד מי"ב צייר לי את זה על חולצה... יצא מגניב, אבל מישהי צבעה אותו מוזר.. נו טוב. אבל פוסטר! אני רוצה*_*

en li shem 7

New member
:O מה רע בקשה ורודה, לעזאזל?../images/Emo11.gif

גמני רוצה פוסטר
ואין לי כוח לכתוב..אולי אח"כ

mary06

New member
../images/Emo13.gif

עלה לי עכשיו רעיון משעשע לפינה, אבל אני רוצה להפתיע אתכם :) ולמרות שלך לא נראה, הרעיון שלך טוב! אולי עוד נגלה שככה הוא כתב את כל השירים שלו 0: ומאיפה השגת פוסטר כזה? <מקנאת>

LadySilkworm

New member
אז ככה..

יש את הפינה על הקליפים שאני עשיתי ואמ אני אפתח אותה מחדש השבוע P: אני לא זוכרת על איזה קליפים עשיתי אז אני פשוט אעשה על כולם מההתחלה.. דוגמא לאחת מהפינות: זה מה שמצאתי P: דבר שני, יש את ה"מיני-פינה" שהתחלתי בזמנו אם מישהו זוכר, על הפרוייקטים של חברי הלהקה, ולפני חודשיים עצרתי באמפו והבטחתי שאני אעלה את זה וטוב..מכל מיני סיבות לא העליתי את זה. אז אני אסיים את הפינה ואעלה אותה לפה :) ודבר שלישי שחשבתי עליו, טוב זה כדי לסגור פינות לגמרי[וזה דווקא דיון יותר מאשר פינה]. טאריה היא כבר לא הסולנית של הלהקה, ולמרות זאת היא עדיין חלק גדול מהלהקה. למרות זאת, הצד של הלהקה בעניין הפיטורים של הלהקה הוא יותר דומיננטי או ידוע יחסית מאשר הצד של טאריה ובעלה בנוגע לדברים. חשבתי, שאולי כדאי לעשות סיכום של מכלול השאלות שמרסלו בעלה של טאריה ענה עליהם או לתרגם שאלות נבחרות, כדי להראות את הצד השני של הדברים[למרות שאחרי שקראתי הכל אני עדיין יותר מצדדת בתומאס]. מה דעתם? שווה להשקיע בזה? וחוצמזה אפשר לעשות פינה של דירוג תמונות- כל שבוע נשים פה תמונה ואנשים ידרגו אותה מ1 עד 10 וסתם ירשמו כל מיני הערות ציניות בקשר לתמונה. אפשר למשל לעשות פינה של "עד כמה אתם מכירים את השירים של נייטוויש?", וזה אומר לחתוך קטע מאחד השירים של נייטוויש, להעלות אותו ליוטיוב או משהו ולראות מי מצליח לזהות את השיר, ואם לא מצליחים נותנים רמזים וכו'.. [זה היה למשל מהתוכנית "לא נפסיק לשיר" שהביאו איזה כמה תווים משיר מסויים ואז המתחרים היו צריכים לזהות את השיר..]. אפשר לפתוח פינה של ביקורת אתרי המעריצים של נייטוויש, פינה שתסקור את כל אתרי המעריצים של נייטוויש מבחינת העיצוב, התוכן, העדכונים וכו'.. עוד הצעות?

blacknwhite

New member
כל הרעיונות נשמעים ממש אחלה../images/Emo9.gif

תמשיכי את המיני-פינה!
וכם את הפינה של הקליפים, יהיה מגניב:) חוצמזה, לא אכפת לי לתרגם חלק מהשאלות שנשאלו את מרסלו בהזדמנות, אבל אני לא סגורה שאני אבחר את השאלות הנכונות והרלונטיות לתרגם
וחוצמזה... הרעיון האחרון שלך נשמע ממש ממש מגניב, חבל שאין לי מושג איך לבצע אותו

LadySilkworm

New member
בקשר לשאלות

אפשר לעשות את זה במסנג'ר ביחד בנוסף לדבר הזה שעוד לא התחלנו לעשות אבל נעשה :p [השיר, נו]. ואם הרעיונות שהצעתי יבוצעו זה יהיה יותר טוב ;)

כל הרעיונות שלך גאוניים../images/Emo47.gif

אין לי בכלל רעיונות לפינה.. אבל אני תומכת ברעיונות שלכם...

Super Alonit

New member
וואי.

רעיון הביקורת לאתרים ממש מגניב.
וגם השאר כמובן, אבל מזה ממש התלהבתי
מותר לקחת אותו תחת פיקודי?
וכשאת מעלה את הצד של טאריה תעלי גם הקליפ של הראיון שלה ביו טיוב שהיא בוכה. זה ממש מרגש.
וזה אחלה רעיון. :]
ויש לי אחלה תמונה של תומאס להעלות לפה לקטילה
(הוא מנשק בובת פרווה
)

LadySilkworm

New member
מותר :)

כל אחד יכול לבצע איזה רעיון, רק שיבצעו P: גם לי יש אחלה תמונה של תומאס לקטילה [צעיף סגול מוחאחא].

dralan

New member
את גאון! /tapuzforum/images/emo99.gif

התלהבתי בעיקר מהרעיון של השירים החתוכים אבל אין לי מושג איך עושים את זה עדיין. אבל אני יכול להריץ חיפוש תוכנות שימושיות מחר אם לאפחד לא יהיה רעיון

אחלה רעיונות../images/Emo140.gif

אם את צריכה עזרה עם התירגומים, כי אני מניחה שזאת דיי הרבה עבודה, אני מוכנה לעזור :] ובקשר לתמונות, אפשר לעשות את זה גם ב"אם התמונות יכלו לדבר" כלומר, שכל אחד אומר מה שהוא חושב שהאנשים אומרים/חושבים ברגע שהתמונה צולמה

lacrimosa girl

New member
וגם-

עוד סוג של זיהוי שירים, שמים 3 תמונות שקשורות לשיר מסוים וצריך לנחש איזה :) נניח בBATB- שמים תמונה של היפה והחיה

Shusho

New member
כנ"ל לגבי התרגומים:)

כמעט סיימתי עם הראיון הארוך של אנט ותומאס

הפינה של "לא נפסיק לשיר"../images/Emo3.gif

נשמעת ממש מעולה, ואפשר להעלות MIDI של השיר, זה יהיה גם קשה יותר וגם פשוט יותר מבחינה טכנית כי אפשר לעשות את זה בתפוז ולא ביוטיוב.

למעלה