דירוג אלבומים

../images/Emo41.gif../images/Emo220.gif דירוג אלבומים ../images/Emo220.gif../images/Emo41.gif

[לקוח מפורום ווית'ין טמפטיישן
] פינה שבועית חדשה. בכל שבוע נדרג את השירים באלבומים של נלי, בכל שבוע אלבום אחר. הדירוג ייעשה כך שהשיר המועדף ביותר יהיה בראש הרשימה, והשיר הכי פחות מועדף יהיה בתחתית שלה. אתם כמובן מוזמנים להסביר למה בחרתם דווקא בדירוג הזה (אפשר כמה מילים ואפשר גם להרחיב
) ולהגיב לדירוגים של אחרים. אז יאללה להשתתף.
האלבום הראשון שנדרג הוא -
LOOSE
רשימת השירים: Afraid Maneater Promiscuous Glow Showtime No Hay Igual Te Busqué Say It Right Do It In God's Hands Wait for You (All Good Things (Come to an End הצעות ייעול לפינה וכל דבר אחר שתרצו אתם מוזמנים לכתוב פה או לשלוח לי במסר. דירוג מהנה. :)

../images/Emo60.gifשלי ../images/Emo9.gif

1.Say It Right - ה-שיר מהאלבום! הפייבוריט שלי
לחן/מילים/הפקה פשוט מעולים!! 2. (All Good Things (Come to an End - האמת נורא התלבטתי בינו לבין SIR כי הוא גם הפייבוריט שלי מהאלבום.. אבל אין מה לעשות
שיר שקט עם מלא עוצמה! נלי עושה את זה בצורה נפלאה
3. Maneater -עוד שיר שאני נורא אוהבת!! אין לי כ"כ מה לפרט... 4. Promiscuous - יש מה להגיד עליו? אומנם הוא נמאס אחרי כמה שמיעות אבל אין ספק שהוא מעולה!! 5. In God's Hands - בלדה שקטה ויפה.. אני חושבת שזה לא היה צריך לצאת כסינגל אבל בכל זאת... 6. Do It - אחלה שיר!! הרמיקס עם מיסי אליוט מוסיף המון
7. No Hay Igual - אני לא יודעת מה איתכם אבל אני מתה עליו! לא נמאס לשמוע... 8. Glow - שיר טוב, גם מבחינת לחן וגם מבחינת מילים. 9. Afraid - שיר יפיפה.. אהבתי וגם התחברתי! 10. Wait for You - לא יודעת מה להגיד עליו כ"כ, אבל אני אוהבת אותו=] 11. Showtime - את השיר הזה יצא לי לשמוע הכי פחות.. אבל הוא טוב
אני מאמינה שזה עוד יחזור לי
12. Te Busqué - לא אהבתי ממש.גם כי לא כ"כ התחברתי, אבל שיר נחמד סה"כ. ולסיכום- אלבום מעולה
אני מתה על האלבום הזה!!

shay08

New member
שליי../images/Emo26.gif

(All Good Things (Come to an End - השיר האהוב עלי של נלי
! Do It - שיר בעל סאונד אלקטרוני..ממש אהבתי!
Promiscuous - אהבתי את ההפקה של השיר..שיר מצויין של נלי. Maneater - שיר וקליפ טוב
Glow - שיר קליט וממכר! In God's Hands - בלדה שקטה ונעימה..אוהב לשמוע Say It Right - להיט ענק..שיר פשוט פ י צ ו ץ !
No Hay Igual שיר ממכר
Afraid - שיר חמוד.. אחלה פתיחלה לאלבום. Wait for You - אחלה שיר.. הפקה חמודה של טימברלנד Showtime - שיר שקט וחמוד Te Busqué - לא כ"כ מתחבר.. שיר ספרדי!

tamir r

New member
שליי ../images/Emo60.gif../images/Emo99.gif

Say It Right - השיר הכי הכי הכי הכי הכי יפה שלההה!!!! הוא יצא באמצע 2006 ועד עכשיו לא מפסיקים להשמיע אותו!!! השיר הכי יפה שלה עד היום לדעתי!
Promiscuous - שיר ממש יפה שפעם חרשתי עליו אבל מתישהו נמאס
(כל שיר שהיא שרה/מפיקה עם טימבאלאנד מצליח.. SIR, PROMISCUOUS.....)
(All Good Things (Come to an End - בהתחלה ממש ממש לא אהבתי את השיר הזה אבל לאט לאט
גיליתי שהוא אחלה שיר...
Do It - אני לא מפסיק לשמוע תשיר הזה........ זאת מחלהההההההה!!!
Wait for You - שיר ממש יפהה... יש לו מנגינה ממש יפה....
Maneater -
הסינגל הראדון של נלי
... פעם לא הפסקתי לשמוע אותו אבל הוא שיר נורא כבד...
No Hay Igual - שיר ממש ממש יפה וחבל שלא קידמו אותו קצת יותר כסינגל... שיר ממש ממש יפה וקצבי!!
Te Busqué - שיר שעד עכשיו לא הבנתי איך אומרים תשם שלו
........ שם נתקע ומעפן אבל אחלה שיר...!!
Afraid - אהבתי את ההתחלה.... מתאים לשיר ראשון באלבום.....!
Showtime - שיר נחמד. זהו.
In God's Hands - שיר שאין לי מושג למה הוציאו אותו כסינגל. הוא ארוך ומשעמםם.....
Glow - שיר מעפן ברמות....!!!! אחלה אלבוםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!

מדרג../images/Emo11.gif../images/Emo23.gif../images/Emo88.gif

1. Say It Right
השיר הכי טוב שלה עד היום ואחד מהטובים ששמעתי
2. Maneater 3. (All Good Things (Come to an End 4. In God's Hands 5. Promiscuous 6. Do It 7. No Hay Igual 8. Wait for You 9. Showtime 10. Afraid 11. Te Busqué 12. Glow בכללי, כל האלבום מעולה
אחד מהטובים שיש לי, ללא ספק
אלבום מופתי.

BillsBitch

New member
../images/Emo103.gif

Maneater -
אני חולה על השיר הזה..כ"כ אני
Promiscuous -שיר ענק..אחד הטובים באלבום
No Hay Igual -שיר גם בין אחד הטוביםD; Te busqué -שיר קסום! כ"כ אהבתי!
Say It Right -למרות כל החרישות..עדיין טוב Glow -נדבק לראש כמו דבקD; All Good Things (Come To an End) -שיר יפה..רק קצת מאוס Do It -שיר נחמד Afraid -לא הכי אהבתי Showtime -כנ"ל In God's Hands Wait For You -לא אהבתי ממש [נדפקה לי ההדגשה אבל לא משנה ליD;]

למעלה