דירוג אלבומים

אזירפאל

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo220.gif דירוג אלבומים ../images/Emo220.gif../images/Emo41.gif

פינה שבועית חדשה. בכל שבוע נדרג את השירים באלבומים של WT, בכל שבוע אלבום אחר. הדירוג ייעשה כך שהשיר המועדף ביותר יהיה בראש הרשימה, והשיר הכי פחות מועדף יהיה בתחתית שלה. אתם כמובן מוזמנים להסביר למה בחרתם דווקא בדירוג הזה (אפשר כמה מילים ואפשר גם להרחיב
) ולהגיב לדירוגים של אחרים. אז יאללה להשתתף.
האלבום הראשון שנדרג הוא -
The Silent Force
רשימת השירים: 1. Intro 2. See Who I Am 3. Jillian 4. Stand My Ground 5. Pale 6. Forsaken 7. Angels 8. Memories 9. Aquarius 10. It's The Fear 11. Somewhere הצעות ייעול לפינה וכל דבר אחר שתרצו אתם מוזמנים לכתוב פה או לשלוח לי במסר. דירוג מהנה. :)

אזירפאל

New member
שלי ../images/Emo88.gif

1. Forsaken - אני חושב שהשיר הזה משקף לא רק את הסגנון של כל האלבום, אלא גם אוצר בתוכו הרבה מהאופי של ווית'ין מהאלבומים הקודמים. בשיר ניתן לשמוע את הקול של שרון צלול ואת הנגינה המצויינת של הלהקה יחד עם התזמורת והמקהלה. הנקודה החזקה של השיר מבחינתי היא שהוא מצליח לעבור בצורה מעולה מהקטעים האיטיים למהירים יותר, והמבנה שלו מוצלח. 2. See Who I Am - שיר נהדר. 3. Jillian - לא סתם OSH הוא אחד השירים האהובים באלבום החדש. הוא מזכיר מאוד את ג'יליאן, שמשלב בתוכו את המקהלה בצורה מדהימה, והפזמון מצויין. 4. Stand My Ground - אפשר להגיד על השיר הזה הרבה דברים רעים - הוא ממוסחר, פופ ועוד, אבל אין מה לעשות, שיר מצויין שמספק את הסחורה. 5. Pale - בלדה לא רק מרגשת אלא גם אופטימית. 6. Aquarius - שיר עם לחן ועיבוד ייחודיים יחסית לשאר האלבום והשירה של שרון מזכירה לי את שרון של פעם. 7. Angels - שיר נהדר, אבל הוא ממוקם נמוך יחסית רק כי הוא פחות טוב מהאחרים. 8. Memories - בלדה יפה ומרגשת, אבל כמו אנג'לס, פחות טובה מהשאר. שיר יפה אבל כזה שיכול להימאס אחרי כמה זמן. 9. Somewhere - גם השיר הזה יפהפה ומרגש, אבל כאמור, פחות טוב מהשאר. 10. Intro - אמנם לא שיר אבל קטע אינסטרומנטלי מדהים שגורם לי להצטער שהלהקה הפסיקה עם שירים אינסטרומנטליים מאז Blooded. 11. It's The Fear - שיר טוב, אבל לא מספיק. בערך כמו כל האלבום החדש. בקיצור, אלבום מצויין לדעתי. גם השירים שממוקמים למטה טובים לדעתי ואהובים עלי, אבל כאמור, פחות טובים מהאחרים.

לילילילילי

See Who I Am
Forsaken It's The Fear Jillian Stand My Ground Aquarius Angels Pale Memories Somewhere היה לי קשה לדרג ): ולא דירגתי את האינטרו......

taroboy

New member
MY

1):פורסייקן 2)אקווריוס 3)אנגל'ס 4)גי'לאיין 5)סטנד מי גראונד 6)אינטרו+סיי האו אי אם 7)יתס דה פייר 8) מאמוריס 9)סומוואר 10): פלאם.

לאזירפאל... (קצת לא קשור)

פעם ראשונה פה בפורום.. הלהקה נחמדה :] ויש לי שאלה אליך- הכינוי שלך זה מתוך הספר "בשורות טובות" של ניל גיימן?!?

אני אני אני D:

1. Aquarius השיר האהוב עליי מכל האלבום. מנגינה נפלאה, המקהלה משתלבת באופן מדהים עם השירה המעט עצבנית של שארון שאני כ"כ אוהב. פשוט שיר מעולה[במיוחד בלייב בג'אבה איילנד]
2. Jillian במילה אחת: המקהלה
.אהבתי את הפתיחה, כמה שניות של שקט ובום! הכלים והמקהלה נכנסים. 3. See who I Am שיר מאוד יפה לטעמי, דיי קליט עם ליריקה חביבה. הקול של שארון נשמע פה מדהים. 4. Memories מאוד אוהב את השיר הזה, ליריקה ממש טובה לדעתי, שיר מרגש. ושלא נדבר על הקליפ המדהים שעשו לו
!!! 5. Pale אין לי כ"כ מה לומר על השיר, חוצמזה שאני אוהב אותוXD 6. Angels שיר נחמד מאוד, כמה חלקים מטרידים, אבל לא נוראP: 7. Stand my ground השיר שבגללו התחלתי לאהוב ממש את ווית'ין כשהטעם שלי היה מוזר. כמו שהרבה אומרים, השיר באמת נשמע כמו פופ עם גיטרות וזמרת מדהימה[
] אבל הוא עדיין מאוד יפה לדעתי. אהבתי את השילוב של החליל או מה שזה לא יהיה
8. Forsaken אין לי מה לומר כ"כ עליו, שיר חביב, לא הכי מת עליו. 9.It's The Fear פעם ממש אהבתי את השיר הזה, עכשיו אחרי שקראתי את הליריקה קצת פחות. שיר מאוד חלק מבחינת הליריקה, אך הלחן טוב וקליט. 10. Somewhere השיר הזה מעצבן אותיXD[כמה עמוק..P:] 11. Intro הסיבה היחידה ששמתי אותו במקום האחרון כי הוא פשוט סה"כ אינטרו, אמנם אחד ממש ממש יפה, אבל נו..זה אינטרו ~מפגר~

עונה ../images/Emo9.gif ../images/Emo191.gif

1. Forsaken: ה-שיר של האלבום לדעתי!
אין לי ממש מה להרחיב.. פשוט שיר יפה 2. Jillian: גם פה אין הרבה מה להגיד.. זה ג'יליאן... 3. See Who I Am: אני ממש אוהב את איך שהשיר משתלב עם הפתיח.. ושרון שרה פה פשוט מדהים
.. טוב אבל זה לא חדש=] 4. Somewhere: אתם ממש קשים עם השיר הזה
לדעתי הוא ממוקם מקום ראשון ביחד עם פורגיבן ברשימת השירים השקטים של וויט'ין=] 5. Angels: ממש אחלה שיר=] ושרון שוב שרה פה ממש יפה
, ועוד פעם, זה אנג'לס. לא צריך לפרט הרבה
6. Aquarius: קצת חבל שאנשים מתעלמים ממנו ולא אוהבים אותו.. הוא ממש ברוח של וויט'ין של ME! =] 7. Stand My Ground: זה משהו שוויט'ין הפכו כנראה לחוק, אבל הגירסאות אלבום של הסינגלים הראשונים שלהם מ-2 האלבומים האחרונים כל כך משפרות את השיר.. רק שבמקרה הזה השיר טוב גם ככה >< 8. It's The Fear: בזמן האחרון התחלתי לחבב אותו יותר חח.. אחלה שיר סה"כ=] 9. Memories: שיר חמוד לאללה, אבל טיפה דביק מדי 10. Intro: אני באמת באמת חושב שהפתיח לאלבום הזה מדהים!##@% אבל הבעיה שאם אני אשמע אותו, הוא תמיד יצטרך לבוא לפני SWIA =] 11. Pale: שיר יפה אבל אף פעם לא התחברתי אליו יותר מדי.. הממ זהו בערך

אזירפאל

New member
../images/Emo2.gif

פורגיבן וסאמוור מעולים וזה וכבודם במקומו מונח, אבל במקום הראשון של הבלדות?! מה עם Our Farewell, Restless, Pearls of Light!

הממ אף פעם לא התייחסתי ל-POL או ל

רסטלס ממש כאל בלדות.. ו our farewell.. אני ממש אוהב אותו והכל, אבל פורגיבן וסאמוור יותר עשו לי את זה :]

Euterpe

New member
אחלה ../images/Emo9.gif

See Who I Am- כי בפעם הראשונה ששמעתי את הדיסק, זה השיר שלא הפסקתי לזמזם. הוא היה קליט ומיוחד ואף פעם לא נמאס לי לשמוע אותו. Jillian- מקהלה בהחלט עושה לי את זה ופה יש דגש על זה ואני אוהבת. המילים יפות, הלחן טוב מאד. Forsaken- אין לי מילים... פשוט אחד השירים הטובים ביותר באלבום, מכל הבחינות. אני אוהבת את הקצב שלו. Pale- אחד השירים שלעולם לא נמאס לי לשמוע כשצריך שיר שקט, וגם נורא כיף לחלל אותו. Aquarius- אני נורא אוהבת את הקול של שרון בשיר, הוא "שטני" כזה ומזכיר קצת את הקול שלה ב-caged. מה גם שאני מחבבת במיוחד את ההשתלבות היפה של המילים בדיוק עם הלחן. Stand My Ground- מהשירים הראשונים של ווית'ין שהכרתי וכל פעם שנפתח הDVD מגיעים התופים המעולים של תחילת השיר. Somewhere- שיר עצוב, מתחזק עם הזמן ומוזר לי שהוא כל כך למטה כשהוא השיר שאני שומעת כל כך הרבה פעמים, יותר מpale או SMG... Intro- התאהבתי בו מההתחלה ועוד איך שהוא משלב בסוף את SMG... גאוני. Angels- גם השיר וגם הקליפ יפים מאד. אוהבת את הליריקס, אוהבת את הלחן, אין מה לומר על השיר. It's The Fear - השיר הקליט ביותר באלבום אני חושבת. אין הרבה אקורדים והוא לא מסובך מידי. ובכל זאת הוא שיר שאני אוהבת לשמוע, הקצב כיפי והמילים גם לא רעות. Memories- שיר מדהים, ללא ספק. רק שנמאס לי לשמוע אותו די מהר. לקחתי ממנו הפסקה וחזרתי אליו, שמעתי אותו עוד כמה פעמים, ועכשיו שוב. אני מוצאת שהדירוג שלי ממש מוזר ובכל זאת אני מוצאת בו היגיון
השירים אמנם מדורגים ויש אחרונים וראשונים אבל לפי דעי זה אחד האלבומים הטובים של ווית'ין, הראשון שקניתי, וכל שיר בו- מצוין מההתחלה עד הסוף :)

Dave2D2

New member
דירוג

it's the fear- כי אני לא יכולה בלי לשמוע את השיר הזה לפחות פעמיים ביום somewhere- כי זה השיר היחיד שאני באמת יודעת את כל המילים שלו(אופס) stand my ground- כי זה שיר מהמם בטירוף לא? וגם הפתיחה מגניבה see who i am- שוב, פתיחה מגניבה angels- מה אני אגיד לכם? שיר ע-נ-ק-י forsaken- למי שתוהה למה השיר בדירוג יחסית נמוך, זה בגלל שעדיין אין לי אותו בדיסק, אבל שמעתי אותו memories- כי הוא נחמד intro- כי לא יצא לי לשמוע(או שכן יצא לי אבל לא ידעתי מה השם של השיר) jillian- כנ"ל pale- כנ"ל aquarius- כנ"ל

LadySilkworm

New member
אוקיי..

רעיון ממש טוב. לפי דירוג: Jillian Pale . Angels . Forsaken . Aquarius . Memories . Stand My Ground It's The Fear See Who I Am.

בן15 בן15

New member
לפי הדירוג לי:)

את הINTRO אני לא ידרג כי לא שמעתי..:) אני לא יכול לדרג רגיל כי יש כאלה שאני אוהב באותה המידה. אז אני יחלק את זה רק ל 3 מקומות:) 1- Jillian Pale Aquarius 2-Forsaken Memories It's The Fear Somewhere 3-See Who I Am Stand My Ground Angels

smady by

New member
שלי.. ../images/Emo9.gif

1.Stand My Ground 2. Forsaken 3. See Who I Am 3. Jillian 4. It's The Fear 5. Pale 6. Somewhere 7. Angels 8.Aquarius 9. Memories זה בטח לא הפופולארי ורבים מכם לא יסכימו איתי, אבל מה לעשות

רועי123456

New member
שלי......./images/Emo13.gif

1. Angels 2. See Who I Am 3. Stand My Ground 4. Jillian 5. Pale 6. Forsaken 7. It's The Fear 8. Memories 9. Aquarius 10. somewhere 11. intro

למעלה