דירוג אלבומים

אזירפאל

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo220.gif דירוג אלבומים ../images/Emo220.gif../images/Emo41.gif

אז כמו בשבוע שעבר, רק עם האלבום הראשון של הלהקה -
Enter
רשימת השירים: 1. Restless 2. Enter 3. Pearls of Light 4. Deep Within 5. The Gatekeeper 6. Grace 7. Blooded 8. Candles להזכירכם, מדרגים את השירים, כך שהטוב ביותר בראש הרשימה והפחות טוב בתחתית. אתם מוזמנים ומתבקשים להסביר למה ובעצם אם לא תחפרו אני אחסום אתכם.
ואגב, אני יודע שאנטר הוא לא כזה אהוב בעיני כולם וחלקכם לא מכירים את כל השירים, אבל בכל זאת, תכתבו מה דעתכם, גם אם היא לא טובה, ואם אתם אכן מכירים רק כמה שירים תכתבו עליהם. וזהו, לילה טוב.

הדירוג שלי ../images/Emo9.gif

1. Candles: אין לי הרבה מה להסביר. אהבתי אותו עוד מהפעם הראשונה ששמעתי אותו, והוא גם אחד השירים שאני הכי אוהב של וויט'ין.. 2. Enter: זה אנטר.. צריך לשכנע בכלל שזה שיר מעולה? 3. The Gatekeeper:
גייטקיפרררר.. זה ממש יפה לדעתי שהשירה מצטרפת רק לקראת הסוף ורובו אינסטרומנטלי.. והוא מהיר ויפה=] 4. Pearls of Light: שיר ממש מרגש.. אין וויט'ין של פעם היו עם כל כך הרבה קסם
5. Restless: שיר ממש יפה אבל אף פעם לא אהבתי אותו כמו אלה שלפניו=] 6. Blooded: הרבה לא אוהבים אותו אבל אני חושב שהוא ממש מגניב! 7. Grace: אחלה שיר ברובו אבל יש קטעים קטנים שממש טיפטיפה מרגיזים אותי חח 8. Deep Within: אין לי בעיה עם השיר, אבל לא הצלחתי להתחבר אליו אף פעם מי יודע מה. זה הכל

הדירוג שלי^..^

1. Restless אני פשוט חולה על השיר הזה. מנגינת הפסנתר מכשפת אותי*__*, הקול של שארון פשוט מעולה, הלחן טוב, ליריקה טובה, אוהב הכל^^ 2. Pearls of Light כנ"ל לגבי השיר הזהD: 3. Deep Within גיטרות מעולות, פתיחה מגניבה למדי של השיר. אני אוהב אותו כי הוא שיר מיוחד מאוד, כל השיר רק גראולים, בלי השירה של שארון, דבר שדיי נדיר לראות אצלם ~מפגר~ [הערת שוליים, יש לשיר הזה שם שמעלה סיטואציות כחולות XD ~מפגר~] 4. The Gatekeeper הוו הפתיחה מקסימה אותי כל פעם מחדש, השירה של שארון מעולה כרגיל, הגראולים של רוברט דווקא כן טובים פהXD יותר נכון, שומעים אותם קצת יותר. 5. Enter נו מה אפשר לומר? שיר הנושא של האלבום, ושיר מעולה לפי דעתי. ליריקה מכשפת[וגם גורמת למחשבות כחולות..האמ. אנטר מיי פרייבט צ'מבר. האמ XD ~מפגר~] לחן טוב. אהבתי את הפתיחה, שבה שומעים דלת נפתחת, ואז רוברט מגרגל משהו~מפגר~ ואז ישר המנגינה מתחילה בבום ורוארברט עם הרוארים שלוD: 6. Candles כמו כל השירים באלבום, השיר הזה מכשף*_*. הפסנתר ממש מדהים בשיר הזה, אוהב אותו מאוד:] 7. Grace הפתיחה נפלאה*_*, נפתח בבום גדול ומקהלה בהתחלהD: כמו שאני אוהב. שיר כבד וטוב. 8. Blooded בלאדד שיר ערבי XD. סתם. שיר חביב מאוד, לא הכי מת עליו, אפשר היה לוותר עליו. יש לומר שאני ממש אוהב את האלבום הזה, ומאוד קשה לדרג אותו ס_X, אבל אני חושב שכל שיר באלבום מעולה, גם בלאדד למרות שאני לא ממש אוהב אותו כי אני לא מת על אינסטרומנטליים.

Ice Queen 7

New member
מחשבות כחולות?

זה הראש שלך שכחול >.> כמה ~מפגר~ אתה יכול לכתוב XD

chyio

New member
למה שהוא לא יבין?../images/Emo6.gif

הוא מתחיל כזה כמו המוזיקות שבסרטים ערביים XD

אזירפאל

New member
הדירוג שלי ../images/Emo88.gif

1. Candles - מבחינתי, אחת הקלאסיקות של ווית'ין. שיר מדהים שהוא בעצם בלדה שמתפתחת לאט לאט עד שמגיעה לשיא עם הגראולים של רוברט (שלשם שינוי נשמעים טוב). מילים מרגשות, לחן ומבנה יחודיים, נגינה נהדרת של חברי הלהקה וכמובן הקול של שרון במיטבו, הם אלה שהופכים את השיר הזה לטוב ביותר באלבום מבחינתי. 2. Restless - אחת משתי הבלדות האהובות עלי של הלהקה (יחד עם Our Farewell). הרמוניה מדהימה שמשתלבת בצורה מצויינת עם הפסנתר, והקול הצלול של שרון... אין מה להוסיף, פשוט שיר מושלם. 3. Enter - אחד מהשירים שכאילו מייצגים את ווית'ין (יחד עם ME לדוגמה), משלב בתוכו את כל מה שהלהקה טובה בו. 4. Pearls of Light - עזבו לחן, עזבו מילים; בשיר הזה אפשר לשמוע את הקול של שרון במיטבו, ואם יש משהו שאני מתגעגע אליו זה השירה הצלולה, הפשטנית והקסומה שלה. כמובן שגם השיר עצמו נהדר, עם ליריקה מקורית כמו באלבום ME. אני אוהב במיוחד את השורה "The blue rain covered my roots and I forgot where I came from". החל מהשלב הזה השירים אמנם ממוקמים נמוך יותר, אבל לא בגלל שהם לא טובים, אלא מכיוון שאלה שמעליהם פשוט טובים יותר. 5. The Gatekeeper - אחד השירים שלא יכולים להימאס. הפתיחה הארוכה והאינסטרומנטלית, שמתפתחת ומתגברת לאט לאט, הגיטרות שנשמעות מצויין בשיר הזה, וכולם מובילים לכניסה של רוברט, שבשיר הזה נשמע הכי טוב. הקטע בו שרון נכנסת יחד עם רוברט לקראת סוף השיר עוצר נשימה לדעתי והוא אחד הקטעים האהובים עלי של ווית'ין. הם הצליחו להעביר מצויין את מוטיב "היפה והחיה" בשיר הזה. 6. Deep Within - אני כל כך אוהב את השיר הזה, ולו בגלל העובדה שג'ורג' אוסטרהוק שר בו. שיר כבד וסוחף, עם מילים מצויינות ונגינה מעולה. הלוואי והייתי יכול למקם אותו גבוה יותר, אבל שוב, הוא פחות טוב מהקודמים. 7. Grace - שיר מוזר, עם שירה מאוד יוצאת דופן של שרון, אבל מדהים מבחינת התוכן והמבנה שלו. לקח לי זמן לאהוב אותו אבל היום אני אוהב אותו מאוד והוא בהחלט מספק כמה רגעים בלתי נשכחים... נגינה מצויינת של איבר על התופים. 8. Blooded - קטע מצויין שאמנם פחות טוב מקודמיו אבל עדיין טוב מאוד. בשלב מסויים הוא מעט משעמם וחוזר על עצמו ועל שירים אחרים באלבום אבל בסך הכל מהנה מאוד. חבל שהלהקה כבר לא כותבת קטעים אינסטרומנטליים (אה, נכון, זה לא מספיק מסחרי). האלבום הזה מדהים לדעתי, כל רגע בו עוצר נשימה, והוא מתעלה בקלות על TSF ו-THOE.

chyio

New member
הממ אני אשתדל../images/Emo9.gif

Restless השיר האהוב עליי ביותר של ווית'ין יחד עם ME, עושים לי צמרמורות++. פשוט שלמות, אין מה להוסיף. רוב הפעמים שאני מציירת אני חייבת לשמוע אותו כי הוא מרגיע ונותן השראה P: Enter Candles ו-Pearls of Light באותו מקום. The Gatekeeper Deep Within Blooded אני לא יודעת להסביר את עצמי כ"כ טוב אז לא חפרתי P: אבל אני יכולה להגיד שהאלבום הזה הכי טוב מבין כולם לדעתי.

smady by

New member
הדירוג שלי

1. Restless - השיר הכי יפה בדיסק. מנגימה מעולה, ליריקס מעולה והקול של שרון
2. Blooded - אני מתה על המנגינה פה, אני יודעת שאין ליקירס אבל זו מנגינה ממכרת! 3. The Gatekeeper - ממש נחמד, בכלל המנגינה בדיסק הזה טובה. גם לו יש מנגינה ממכרת 4. Candles - הקול של שרון מהפנט!
5. Pearls of Light - שוב, מנגינה יפה והקול שרון מוסיף המון, אבל פחות טוב מכל השאר 6. Grace - פחות יפה מכל השאר 7. Enter - אני לא ממש מכירה את השיר הזה אבל אני זוכרת ששמעתי אותו ואז מחקתי מהמחשב כי לא אהבתי, אז שמתי אותו בין האחרונים. 8. Deep Within - לא סובלת את השיר האמת... אחד השירים הראשונים שהורדתי וממש שנאתי אותו. היתה תקופה שעוד סבלתי אותו, אבל הוא ממש לא עושה לי כלום...

למעלה