הכי הכי של האח הגדול

KroKodil1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo221.gifהכי הכי של האח הגדול../images/Emo41.gif../images/Emo221.gif

בפעם הקודמת בפינה הדיירים התמודדו על הקטגוריה של הדייר החמוד ביותר
היה קרב צמוד מאוד בין רנין ולאון אך בסופו של דבר אתם קבעתם שהדייר החמוד ביותר הוא
ליאון
והיום בפינה הקטגוריה היא
הדייר האינטיליגנט ביותר. לשרשור הזה אתם מוזמנים לשרשר 2 שמות של 2 דיירים מכלל 16 המתמודדים שמבחינתכם הם הכי אינטיליגנטים... קדימה

jud1001

New member
עינב והעץ בפינת העישון...../images/Emo41.gif

סתאאאם... שפרה והצבר שלצידה...

דינה128

New member
צבר ובמקום השני רנין

אינטיליגנט עפ"י המילון: כינוי לאדם פיקח, משכיל ומלומד אבל אני לא רואה את שונאי ש"צ כותבים את השם של צבר .

ולמה את חושבת ככה...?

גם אני לא תמיד מחבבת את מה ש..ש"צ עושים אבל עדיין כתבתי אותם בקטוגריה הנ"ל. לא צריך להכליל ולחשוב רק בגלל שאוהבים את X ו-Y אז רק אותם יבחרו.

Yaki J

New member
את יכולה להביא קישור למילון?

למטיב ידיעתי זו לא הגדרה של אינטלגנט.

Red One

New member
הגדרה מילונית

אינטליגנציה = מנת משכל, יכולת שכלית, כושר תפיסה, כושר הבחנה, כושר שיפוט; שכבת המשכילים ואנשי הרוח. וגם: האינטֶלּיגנציה היא מכלול הכשרים שבאמצעותם פותרים בני אדם בעיות הדורשות חשיבה בצורה יעילה. הגדרה אחרת או נוספת הינה "יכולת להבין דבר מתוך דבר" וכן "יכולת להבחין בין דבר לדבר". מקור המילה אינטֶליגנציה הוא במילה הלטינית intelligere, שמשמעה לבחור, להחליט, להבחין. הגדרות רבות של אינטליגנציה מבוססות על משמעות זו.

TLV GUY2

New member
ונסה לא יודעת איך קוראים לראש ממשלה

לא יודעת כלום בעצם חוץ מאיך קוראים לסוסים שלה... צבר, שפרה ורנין אינטלגנטים מאוד... גם איתי בעצם...

Yaki J

New member
השאלה היתה מי הכי אינטליגנט ולא מי הכי

אינטלקטואל. הדרה של אינטליגנט קשורה במנת משכל והיכולת להפנים ולהבין דברים (אין לי הגדרה מדוייקת בעברית, אבל אני יכול להביא לך הגדרה באנגלית).

למעלה