עונה 11 פרק אחרון האיחוד

../images/Emo41.gif../images/Emo221.gif../images/Emo41.gifעונה 11 פרק אחרון האיחוד../images/Emo41.gif

danna C

New member
בקושי התקיפו את בריאנה...

והכי חתיך שם הוא בעצם ג'ף! אף אחד לא חתיך אפילו לא ג'ימי לפי דעתי הוא שמן בפנים בעונה הוא היה הרבה יותר רזה..

NSH2

New member
למה שיתקיפו את בריאנה?

שם-ניצן אזור מגורים-מרכז שני שורדים אהובים במיוחד (נסו לבחור!)- סטפני ואממ...קלי (עונה 1) בעלי HOT או YES-כבלים

NSH2

New member
תפוזבל../images/Emo46.gif

בכלל שלחתי הודעה אחרת עם כותרת אחרת לשרשור אחר איך לעזאזל זה קרה? אבקש למחוק

NSH2

New member
בעצם אני בכלל לא יודעת אם זה באשמת תפוז...

אז תתעלמו מזה שרשמתי תפוזבל...

n o g a m o o n

New member
אכזבה אחת גדולה

פתאום נראה כאילו כולם אנמים כאלה, לא ממש מעניין מה שהם אומרים. האיפור כבד מדי. ממש לא עניין אותי מה אומר מי, זהו נגמר לי מהם. מה שכן עלה במוחי זה התפעלות מצוות הצילום של התוכנית, לא הצילומים של פרק הסיום וגם לא של המתמודדים. צילומי הטבע בכל הסידרה הם פשוט מצויינים. ממש ברמה של נשיונל ג'יאוגראפיק. האגם התנין הענק, הקופים ובכלל כל הנוף המדהים. כל הכבוד להם על כך. זהו, הולכת להתחיל לראות את העונות הבאות, לא אראה שוב את עונה 8 כנראה, אבל אי אפשר לדעת חחח אבוא לבקר מדי פעם.

NSH2

New member
בכל מקרה עכשיו תגובה על הפרק

היה פרק איחוד מהמעניינים יותר שהיו. כולם נראו ממש מוזר בעיקר ברנדון, יותר יפה לו שיער ארוך ואיימי. קרע אותי איך שג'ף אמר לג'אד "ג'אד אתה כן שיקרת במשחק" בעיקר כי ההתממות שלו עצבנה אותי אז היה נחמד לראות את זה ומצחיק. זהו אין לי יותר מדי מה לומר... עד הפעם הבאה

מור תור

New member
בואנה איך אהבתי ש"גולדן בוי" חחח

אמר שאבא של חברה שלו התקשר ואמר "בואנה אני לא מאמין שהפסדת בגלל הציצים של הבת שלי" חחחחחחחחחחחחחחחחחח

Princess110

New member
במקום להרוג אותו זה מה שהוא אמר?!

עצוב
אבבלל חמודד הנערר זהבב הזה או ואט מאבר...חחח לא נמאס לו לספר דברים אישייםם וכל פעם להביך יותר את חברה שלו....איזהה מסכנה!

למעלה