עדכונים S51

section51 co il

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo222.gifעדכונים S51 ../images/Emo222.gif../images/Emo41.gif

שלום , עודכן האתר וניתן מהיום להוריד מדף החוקי S51 את תופס הרשמת הקבוצות. מה הוא תופס ההרשמה? ================ תופס הרשמה זה בעצם הדרך שבא אתם מכניסים את הקבוצה שלכם רשמית למערכת אתם ממלאים את הפרטים שלכם ואנחנו מזינים את הנותנים שלכם למערכת האתר על מנת שתוכלו לשחק בטורנירים ושכול התוצאות שלכם ישמרו ויצגו במערכת ובאתר,חשוב לציין שמהרגע שתפתח ליגת הקונטר סטרייק S51 באופן רשמי רק קבוצות אשר נרשמו יוכלו להשתתף...{לא לחכות לרגע האחרון} בברכה,שלומי.

section51 co il

New member
תשובה../images/Emo41.gif

מינימום 2 ועד כמה שאתה רוצה, חשוב לקחת בחשבון שיש סוגי טורנירים שדורשים מינימום 5 משתתפים, ואני מזכיר שרק לראש קבוצה יש את הזכות לנהל את הקבוצה שלו :לסגור לפתוח קבוצה,להחליט באיזה טורנירים להשתתף באיזה לא וכדומה. "לפי דעתי " קבוצה צריכה להיות בנויה מ 8 שחקנים "5 חברי קבוצה" ועוד 3 מחליפים לפחות ו"מחליפים איכותיים זה דבר חשוב שצריך לקחת בחשבון"...

למה כתובת MSN ואי אפשר איסיקיו

חברים שלי מעדיפים להשתמש באיסיקיו ולא במסנג'ר,לכולם יש איסיקיו ולא מסנג'ר=\ תוסיף אפשרות

section51 co il

New member
תשובה../images/Emo13.gif

כי אני אישית לא עובד עם ICQ ומי שירצה להשיג אותי דרך הICQ פשוט לא יוכל... וצריך רק שתי כתובות MSN לקבוצה שזה לא כזה דבר קשה אולי בעתיד נוסיף ICQ כרגע אנחנו עובדים רק עם הMSN...

PsychoArmy

**הנא הזן את הפרטים הבאים** שם קבוצה{כינוי}: PsychoArmy(Pa) שם פרטי {ראש קבוצה}: אליקו ניק בתפוז: אליקוTHEBASTARD כתובת MSN: [email protected] =========== נא להוסיף שמות פרטים וכתובות MSN של חברי הקבוצה "חובה לפחות 1" 1:פשה - [email protected] 2: תומר - [email protected] 3:שקד - [email protected] 4: שימי - [email protected] 5:אורן - [email protected] 6:לירן - [email protected]

section51 co il

New member
שלח לי את הטופס../images/Emo13.gif בה MSN או במסרים

אני פשוט שומר אותם שיהיה גיבוי נתונים

EizoTop

New member
../images/Emo41.gif!

ראש קבוצה:יוסי הררי שחקנים: דולב-EizoTop רן-Cortivol אסף-KillerA דור-דורררר גיא-GKIND אביב-Avivmimon18 מתן-I DONT LOSE CONTROL (הרשימה לא סופית רק אני ורן בטוחים בה XDDDD,כל מי שמופיע נא לאשר)

MarcoCohen

New member
אני יכול לשחק בטורניר?

כי הפינג שלי די גבוה אז אני אבין עם עם לא

omerst

New member
שאלה

יעזור לך "ממשק" שהכנתי לפני שנה? הוא בעקרון מכיל דף "הירשמות" (HTML) דף קישור (ASP) ומסד נתונים (MDB) ואחר יההרשמות,כל אחד יכול להתחבר (אם סיסמא) לפרטים אליו,ולשנות אותם, והאדמין יכול לשנות דברים אצל כל אחד... זה מאוד חמוד,אבל מאוד בסיסי...ובין השאר מכיל כמה מערכות לבדיקת קלט ועוד כל מיני שטויות שלמדנו בשנה האחרונה...אם אתה מעונין,תעלה מולי במסנג'ר (בחתימה) ואני יעביר לך את זה,אם כל מה שצריך...

smooty

New member
אני ירשום פה את הטופס כי הקבוצה שלי עדיין לא

יודעים שהם איתי. ראש קבוצה: בינתיים אני
[email protected] חברים: רז: RazaR חיים: בעל יכולת אישית נדב: מלך ה עולם דניאל: elerock. זהו לבנתיים ד"א סובול אתה אצלנו וכל השאר שיאשרו.

razaR2

New member
מקובל מבחינתי+אריאל

ועזוב את סובול המפקיר הזה חחח אבל למה אתה ראש קבוצה?

smooty

New member
כי דיברתי עם נדב על זה והא אמר לי למלא

את הטופס

למעלה