סיכום שבועי-כולם פה

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo23.gifסיכום שבועי-כולם פה../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo88.gif

תענו ונעיר קצת את הפורום
שיר השבוע שלכם:
אלבום השבוע שלכם:
קליפ השבוע:
תמונת השבוע:
בילוי השבוע:
משהו שהרס את השבוע:
משהו ששימח אתכם במיוחד:
משפט/ציטוט השבוע:
תכנית/סדרת השבוע:
משהו אחד שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא:
שתהיה לכולם שבת שלום,מהנה ורגועה

LOLO RBD

New member
מסכמת

שיר השבוע שלכם:אי נו פודו אנגר חחחח של RBD אלבום השבוע שלכם:אם איןןןןןןןן קליפ השבוע:של בריטני החדש "חתיכה מימני" תמונת השבוע:........... בילוי השבוע:אם איןןןןן חחחח משהו שהרס את השבוע: ....... משהו ששימח אתכם במיוחד: RBD היו אתמול בערוץ אי לכמה שניות חחח נינט עם קרחת חחחח זה לא שימח אותי אבל הפתיע חחחחחחחחחחחח משפט/ציטוט השבוע:איןןן תכנית/סדרת השבוע:גיא פינס<<<<<<<ככה זה שמשעמם משהו אחד שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא:אמ................RBD מחר יהיו בטלווזיה בערוץ הספרדי כנראה!!!!!!! שבת שלום לכולם מואההההההה

M e R a V 2

New member
עונה../images/Emo41.gif

שיר השבוע שלכם: לוחמת - אייל גולן אלבום השבוע שלכם:
קליפ השבוע: הקליפ של השיר החדש של הספייס גירלז
תמונת השבוע: >>> בילוי השבוע: היום יש מסיבת יום הולדת לחברה
משהו שהרס את השבוע: החזרה לבית ספר!!
משהו ששימח אתכם במיוחד: קניות =) משפט/ציטוט השבוע: "דויד אוכל החתולות 2 " [המבין יבין חחח
] תכנית/סדרת השבוע: נולד לרקוד ו"פאפי ריקי".. משהו אחד שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא: אני מאחלת שהשבוע הבא לא יגיע בכלל. שבת שלום לכולם

osh360

New member
עונה ../images/Emo23.gif

שיר השבוע שלכם:אממ אין.. אלבום השבוע שלכם:גם^ קליפ השבוע:^
תמונת השבוע:סתם :) בילוי השבוע:ביצפר
.. משהו שהרס את השבוע:זה שאני כ"כ עייפה,ולהתכונן לבוחן משהו ששימח אתכם במיוחד:אממ..
חחחח לאדעת הקטע בהפסקות והצחוקים משפט/ציטוט השבוע:לא יודעת תכנית/סדרת השבוע:החיים זה לא הכל!חחחחחח משהו אחד שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא:לקנות דברים!מקווה לפחות חח

didalf

Well-known member
שאבויה../images/Emo109.gif

שיר השבוע שלכם:
The All-American Reject - Move Along אלבום השבוע שלכם:
קליפ השבוע:
תמונת השבוע:
בהחלט
בילוי השבוע:
אממ ללמוד למת'?:S משהו שהרס את השבוע:
הבצפר והמחוייבות בעעעע ושיש מבחן יום אחרי היומולדת שלי
משהו ששימח אתכם במיוחד:
לא משו מיוחד משפט/ציטוט השבוע:
אווו חחחחחחחחח השבוע צברתי הרבה
הנה אחד "כרגע יש בעולם 6 מילארד אנשים. 6 מיליון נפשות. ולפעמים, כל מה שאתה צריך זה 1". ממ זה נשמע יותר טוב באנגלית
תכנית/סדרת השבוע:
ממממגרש ביתייייי
איזה פרקים יפים היו השבוע
משהו אחד שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא:
משו מעניין
אע וקסי אנחלס מתחילל

ג ב ש ו ש

New member
עונה../images/Emo3.gif../images/Emo88.gif

שיר השבוע שלכם:אל תוותר-אמיר פיי גוטמן. אלבום השבוע שלכם:יחפה-נינט טייב
קליפ השבוע:הקליפ לשיר "כאילו אין מחר". תמונת השבוע:
בילוי השבוע:לא היה אחד כזה עדיין
משהו שהרס את השבוע:אממ אממ..כלום
משהו ששימח אתכם במיוחד:שיצאנו חמשוש במקום בשישי
משפט/ציטוט השבוע:"מי רוצה לנוח טוב בסופ"ש.."
תכנית/סדרת השבוע:לא ראיתי טלוויזיה את האמת
משהו אחד שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא:שיעבור כמה שיותר מהר בעז"ה

צטלע

New member
עונהנה.

שיר השבוע שלכם: לא זוכרת משהו ספציפי. אלבום השבוע שלכם: קליפ השבוע: תמונת השבוע: בילוי השבוע: מה בילויים :[ משהו שהרס את השבוע: בוחן בפיזיקה, אלא מה? בכלל יותר מדי שעות פיזיקה, כשהם 3 ברצף, זה לא טוב לבריאות. משהו ששימח אתכם במיוחד: לא זוכרת .. משפט/ציטוט השבוע: חחח וואי עכשיו שחזרנו לביצפר יש כמה חחחח.. חוץ מהמורה שלי לתנך שיש לה הרבה ביטויים כמו "זה כתוב שחור על גבי תנ"ך" או "רון בלב ועט ביד"
אז קראתי היום משהו ממש נחמד על הצלחה.. פעם אמרו למישו שאם הוא יזרוק אבן לאגם הוא יראה שהמים עולים, והוא ניסה לזרוק אבנים גדולות והמים לא עלו, אבל שאלו אותו אם הוא ראה את הגלים. ואז הוא הבין שמה שחשוב זה לשאוף בחיים ליצור את הגלים ובלי שאנחנו נראה, המים יעלו. תכנית/סדרת השבוע: "קופי פרינס" חח משהו אחד שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא: אין לי משהו כרגע..

DULCE HILI

New member
../images/Emo13.gifסיכומית

שיר השבוע שלכם:צניחה חופשית- בן ארצי, Sin Bandera - Que Me Alcance La Vida, Leona Lewis - Bleeding Love אלבום השבוע שלכם: אין קליפ השבוע: BRITNEY- PIECE OF ME תמונת השבוע:נינט עם הקצוץ!.. היא בחורה יפה אין ספק אבל עדיין למה לעזאזל קצוץ?! ..אני שונאת שיער קצר לבנות בילוי השבוע: ה"על האש" של הבנות מהמוקד בבסיס.. היה כיף משהו שהרס את השבוע: הקור המקפיא הזה...
משהו ששימח אתכם במיוחד: ששלחו לי תהופעה של בן ארצי שהיתה ביום שישי ב"תמונע" בקבצי אמ פי3 משפט/ציטוט השבוע: לא זוכרת משהו מיוחד תכנית/סדרת השבוע: הישרדות משהו אחד שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא: שיגיע הסופ"ש הבא..

למעלה