שאלוניפר

just adiki

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo23.gifשאלוניפר../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif

ש... א... לוניפר
מה יהיה הסרט הפעם? פעם קודמת זה היה...
"חברות עם כסף"
. נשארו עוד כמה סרטים כמו.... תמונה מושלמת.. בחורה טובה... מ... יש שאומרים שזה יהיה על סרט ישן ויש שאומרים שזה יהיה על סרט חדש.. אבל הדבר העיקרי ששמועים זה ש"השמועה אומרת ש..."
זה הסרט שלנו להפעם.
"השמועה אומרת ש..."|נייד
גם בין אחד הסרטים האהובים עליי של ג'ניפר אניסטון, אני יכולה לראות אותו אלפי פעמים וזה לא ימאס עליי. מצחיק
, חמוד
, מעניין
ופשוט אהההההההההההה
וזה השאלון שלנו להפעם

just adiki

New member
../images/Emo27.gif

1.הפצתם שמועה? 2.הפיצו שמועה עליכם? 3.קוראים כתבות רכילות? 4.מעניין אתכם מה קורה בחיי מפורסמים? (עד כאן אם תקראו את הכל ברצף זה נראה כמו הכנה לאיזה פרסומת
) 5.יודעים לשמור סוד? 6.האם גיליתם משהו חשוב שניסו להסתיר מכם? 7.אם היה סוד על משפחתכם הייתם רוצים לדעת? 8.כמה אחים יש לכם? 9.למי מהמשפחה אתם הכי קשורים? 10.הייתם בקאבו
? 11.המשפחה שלכם מלוכדת? 12.מרגישים אוטסיידר במשפחה? 13.אוהבים לשחק טניס? 14.אתם לאב או לאם? 15.הארם ראיתם את הסרט "הבוגר" עליו מבוסס הסרט? 16.צהוב זה מגעיל ולא מעניין או שאת/ה חי/ה על זה?

linoy7

New member
../images/Emo47.gif עונה../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

1.הפצתם שמועה? לא 2.הפיצו שמועה עליכם? לא
3.קוראים כתבות רכילות? כן 4.מעניין אתכם מה קורה בחיי מפורסמים? כן (עד כאן אם תקראו את הכל ברצף זה נראה כמו הכנה לאיזה פרסומת)
5.יודעים לשמור סוד? כן 6.האם גיליתם משהו חשוב שניסו להסתיר מכם? כן 7.אם היה סוד על משפחתכם הייתם רוצים לדעת? ברור 8.כמה אחים יש לכם? 2 9.למי מהמשפחה אתם הכי קשורים? אמא 10.הייתם בקאבו?
11.המשפחה שלכם מלוכדת? אפשר לומר 12.מרגישים אוטסיידר במשפחה? לפעמים.. 13.אוהבים לשחק טניס? כן 14.אתם לאב או לאם? אמא 15.הארם ראיתם את הסרט "הבוגר" עליו מבוסס הסרט? ניסיתי.. אבל הוא משעמם
אולי בגלל שהוא מלפני 40 שנה
16.צהוב זה מגעיל ולא מעניין או שאת/ה חי/ה על זה? איפשהו באמצע

CarmitF

New member
עונה

1.הפצתם שמועה? לא 2.הפיצו שמועה עליכם? לא 3.קוראים כתבות רכילות?רק על מעניינים
4.מעניין אתכם מה קורה בחיי מפורסמים? שוב,רק אצל מעניינים.. (עד כאן אם תקראו את הכל ברצף זה נראה כמו הכנה לאיזה פרסומת) חיחחיחיח 5.יודעים לשמור סוד? כן 6.האם גיליתם משהו חשוב שניסו להסתיר מכם? כן! חח כשעשיתי את עצמי ישנה באוטו
7.אם היה סוד על משפחתכם הייתם רוצים לדעת? כן. [מה לעשות שאני סקרנית?!] 8.כמה אחים יש לכם? 2 9.למי מהמשפחה אתם הכי קשורים? לאחי 10.הייתם בקאבו? לא
11.המשפחה שלכם מלוכדת? לא ממש 12.מרגישים אוטסיידר במשפחה?לפעמים.. 13.אוהבים לשחק טניס?לא 14.אתם לאב או לאם? שניהם [זה מזכיר לי משו שלמדנו בפסיכולוגיה
] 15.הארם ראיתם את הסרט "הבוגר" עליו מבוסס הסרט?לא 16.צהוב זה מגעיל ולא מעניין או שאת/ה חי/ה על זה? מעניין במידה מסויימת אבל לא יותר מידי אבל אני לא חיה על זה

just adiki

New member
גם את לומדת פסיכולוגיה?

זה המורחב שלך?? שתי חברות שלי מרחיבות את ז וכל דבר מזכיר להן דברים שהם למדו, הן מתחילות לנתח אותנו
.

CarmitF

New member
חחחחח זה קורה לפעמים גם איתי ועם חברות שלי..

זה דווקא מצחיק לנתח אחרים.

just adiki

New member
עונה ומקפיצה../images/Emo208.gif:

1.הפצתם שמועה?לא 2.הפיצו שמועה עליכם?ממ.. לא שידוע לי
3.קוראים כתבות רכילות?כן 4.מעניין אתכם מה קורה בחיי מפורסמים?תלוי איזה... (עד כאן אם תקראו את הכל ברצף זה נראה כמו הכנה לאיזה פרסומת) 5.יודעים לשמור סוד?כן 6.האם גיליתם משהו חשוב שניסו להסתיר מכם?הו הו.. אממ.. איזה חברה גילתה משהו שאמרתי לה לחברה אחרת וגיליתי על זה במקרה כי נפלט לה.. אבל לא קריטי
7.אם היה סוד על משפחתכם הייתם רוצים לדעת?כן 8.כמה אחים יש לכם?2 [מה זה קשור?
] 9.למי מהמשפחה אתם הכי קשורים?ממ.. אח שלי, אני חושבת. לא סגורה על זה
. 10.הייתם בקאבו?לא
|מצחיקה את עצמי| 11.המשפחה שלכם מלוכדת?כן
12.מרגישים אוטסיידר במשפחה?לא
13.אוהבים לשחק טניס?אף פעם לא ניסיתי, אבל אני אוהבת לראות... לפעמים. 14.אתם קשורים יותר לאב או לאם?אבא שלי נפטר אם כך לאמא. 15.הארם ראיתם את הסרט "הבוגר" עליו מבוסס הסרט?לא, אני צריכה לראות באמת. 16.צהוב זה מגעיל ולא מעניין או שאת/ה חי/ה על זה?משהו באמצע...

adi dion

New member
אני ../images/Emo13.gif

1.הפצתם שמועה? לא 2.הפיצו שמועה עליכם? לא חושבת
3.קוראים כתבות רכילות? לפעמים 4.מעניין אתכם מה קורה בחיי מפורסמים? כן, חלק
(עד כאן אם תקראו את הכל ברצף זה נראה כמו הכנה לאיזה פרסומת)
אוהבים נקנקיות? כן!! XD 5.יודעים לשמור סוד? כן 6.האם גיליתם משהו חשוב שניסו להסתיר מכם? לא משהו כ-ז-ה חשוב אבל כן (וואי איזה זיכרון ישן זה
) 7.אם היה סוד על משפחתכם הייתם רוצים לדעת? כן 8.כמה אחים יש לכם? אין לי 9.למי מהמשפחה אתם הכי קשורים? אמא 10.הייתם בקאבו? לא
11.המשפחה שלכם מלוכדת? כן. המשפחה המצומצמת.. 12.מרגישים אוטסיידר במשפחה? לא 13.אוהבים לשחק טניס? סחטיין על השאלה
התשובה ברורה לדעתי...
14.אתם קשורים יותר לאב או לאם? לאמא 15.הארם ראיתם את הסרט "הבוגר" עליו מבוסס הסרט? לא 16.צהוב זה מגעיל ולא מעניין או שאת/ה חי/ה על זה? מעניין במידה מסויימת. אני לא חיה על זה

RayoDeLuz

New member
עונה=]

1.הפצתם שמועה? נאופ 2.הפיצו שמועה עליכם? יאפ 3.קוראים כתבות רכילות? לפעמים 4.מעניין אתכם מה קורה בחיי מפורסמים? תלוי מי זה...
(עד כאן אם תקראו את הכל ברצף זה נראה כמו הכנה לאיזה פרסומת) 5.יודעים לשמור סוד? כן, יש לי מלא סודות
6.האם גיליתם משהו חשוב שניסו להסתיר מכם? כן 7.אם היה סוד על משפחתכם הייתם רוצים לדעת? נאופ 8.כמה אחים יש לכם? 2 9.למי מהמשפחה אתם הכי קשורים? אף אחד 10.הייתם בקאבו? אה? 11.המשפחה שלכם מלוכדת? נה 12.מרגישים אוטסיידר במשפחה? נאופ 13.אוהבים לשחק טניס?כן 14.אתם לאב או לאם?אה? 15.הארם ראיתם את הסרט "הבוגר" עליו מבוסס הסרט? נאופ 16.צהוב זה מגעיל ולא מעניין או שאת/ה חי/ה על זה? מממ לא זה ולא זה...

למעלה