שירשור היכרות

../images/Emo41.gif../images/Emo23.gifשירשור היכרות../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif

מצטרפים אנשים לאחרונה,הפורום קצת גוסס ודורש פעילות אז הנה
[השאלון נלקח מפורום סקרים ושאלונים
] מקווה יהיו תגובות
שם: גיל: סוג מוזיקה מועדף: אובססיה מסויימת:[רוציםש אני אדגים?למשל לי יש אובססיה לעזריאלי
] מה הכינוי שלך בתפוז? למה בחרת אותו? אתה אוהב אותו או רוצה להחליף? החלפת פעם כינוי או שזה הכינוי הראשון שלך? כמה זמן אתה עם הינוי הזה? רצית כינוי אחר אבל הוא היה תפוס? למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום? אלו סוגי סרטים את הכי אוהבת לראות? האם היו לך פעם סיוטים מסרט מסוים? איזה? האם את בוכה בסרטים עצובים? איזה סרט הכי ריגש אותך? מה הסרט הכי מצחיק, שראית עד היום? האם סרט רומנטי גורם לך לגעגועים לחבר (או, במידה ואין לך, גורם לך רצון למערכת יחסים)? האם סרט מסויים גרם לך להאמין במשהו חדש? לשנות את דעתך לגבי משהו? מי שחקן הקולנוע, האהוב עלייך בכל הזמנים?

יאללה יש עכשיו חופש../images/Emo3.gifתגיבו../images/Emo8.gif

אני מניחה שזו ההודעה האחרונה שלי בפורום עד יום רביעי,ברביעי יהיה לי ג'ט לג רציני...
ו-אנגלית

tishbiman

New member
../images/Emo26.gifאנייייייי../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif

שם: דניאל
גיל: 14.5 סוג מוזיקה מועדף: הכל חוץ מטראנס ומזרחי... אובססיה מסויימת:[רוציםש אני אדגים?למשל לי יש אובססיה לעזריאלי ] אמ..לעשות "פרינט סקרין" עם אנשים שאני מדבר איתם במצלמה במסנג'ר... מה הכינוי שלך בתפוז? tishbiman למה בחרת אותו? כי זה היה השם של האימייל שלי לפני ה-@ אתה אוהב אותו או רוצה להחליף? להחליףףף
החלפת פעם כינוי או שזה הכינוי הראשון שלך? הראשון
כמה זמן אתה עם הינוי הזה? כמעט חצי שנה..מאז שאני בתפוז
רצית כינוי אחר אבל הוא היה תפוס? לא לא ולא.. :) למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום? לכולם
אלו סוגי סרטים את הכי אוהבת לראות? קומדיה..אבל לא כולם מצחיקים
ואימה האם היו לך פעם סיוטים מסרט מסוים? איזה? כןןן
בסרט "סיינס" בגלל החיזרים המפחידים.. וגם מ"ליל המסכות" כשהם מסתכלים אחד על השני בעיגול השקוף שבאמצע הדלת שהייתה מפרידה ביניהם...
האם את בוכה בסרטים עצובים? איזה סרט הכי ריגש אותך? כן הרבה. הסרט "אמא חורגת" מה הסרט הכי מצחיק, שראית עד היום? לא זוכר...
האם סרט רומנטי גורם לך לגעגועים לחבר (או, במידה ואין לך, גורם לך רצון למערכת יחסים)? ממש ממש לאאאא האם סרט מסויים גרם לך להאמין במשהו חדש? לשנות את דעתך לגבי משהו? לאאאא מי שחקן הקולנוע, האהוב עלייך בכל הזמנים? לא יודע....

dilan angel

New member
../images/Emo110.gifME../images/Emo110.gif

שם: שיר
סוג מוזיקה מועדף: פופ,סול, רוק, רוק כבד,סקא אובססיה מסויימת: יש לי אובססיה שאני אוהבת מישהו..זה נורא.. מה הכינוי שלך בתפוז? dilan angel למה בחרת אותו? מהמלאכיות של צ'ארלי-גרו ברימור מגלמת את דילן שם
אתה אוהב אותו או רוצה להחליף? רוצה להחליף דחוף! אבל כולם מכירים אותי כבר ככה החלפת פעם כינוי או שזה הכינוי הראשון שלך? הכינוי הראשון
כמה זמן אתה עם הינוי הזה? שנתיים בדיוק
רצית כינוי אחר אבל הוא היה תפוס? לא זוכרת למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום? נעמה
אלו סוגי סרטים את הכי אוהבת לראות? סרטי נוער קיטשים או רומנים
האם היו לך פעם סיוטים מסרט מסוים? מ"סיינס" האם את בוכה בסרטים עצובים? איזה סרט הכי ריגש אותך? לא זכור לי.. מה הסרט הכי מצחיק, שראית עד היום? ת'אמת שום סרט לא הפיל אותי האם סרט רומנטי גורם לך לגעגועים לחבר: ביפור אהבה בלתי נשכח
מי שחקן הקולנוע, האהוב עלייך בכל הזמנים? אנג'לינההההההההה

NoWords

New member
You must be kidding!

יש לי כינוי יפה?
מה יפה בו? חוסר המשמעות? הריקנות? אוי את משעשעת
תודה בכל אופן, כן? :)) חח

Danielle b3

New member
../images/Emo175.gifאני../images/Emo9.gif

שם: דניאל
סוג מוזיקה מועדף: רוק, פופ
, היפ הופ, R&B, ראפ וג'אז
אובססיה מסויימת: לצחוק
מה הכינוי שלך בתפוז
Danielle b3
למה בחרת אותו
סתם.. סיפור ארוך
את אוהבת אותו או רוצה להחליף
אולי אני אחליף
החלפת פעם כינוי או שזה הכינוי הראשון שלך
הראשון
כמה זמן אתה עם הכינוי הזה
מאז שנרשמתי.. פחח
רצית כינוי אחר אבל הוא היה תפוס
לא
למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום
לא יודעת
אלו סוגי סרטים את הכי אוהבת לראות
אקשן ופעולה, קומדיות ודרמה
האם היו לך פעם סיוטים מסרט מסוים
איזה
לא
האם את בוכה בסרטים עצובים
איזה סרט הכי ריגש אותך
יש כמה
מה הסרט הכי מצחיק, שראית עד היום
יש הרבה
האם סרט רומנטי גורם לך לגעגועים לחבר
לפעמים
האם סרט מסויים גרם לך להאמין במשהו חדש
לשנות את דעתך לגבי משהו
לא
מי שחקן הקולנוע, האהוב עלייך בכל הזמנים
ג'ניפר גארנר

«Pink Girl»

New member
עונה...../images/Emo13.gif

שם: שירי גיל: עוד חודשיים 15
סוג מוזיקה מועדף: האמת הכל חוץ ממזרחי נראה לי.. אובססיה מסויימת: שוקולד, קניות ואייס קפה חח
מה הכינוי שלך בתפוז? pink girl למה בחרת אותו? כי לא היה לי כוח לחשוב על משהו וחשבתי שאני יוכל לשנות..מסתבר שלא.. אתה אוהב אותו או רוצה להחליף? רוצה להחליף
החלפת פעם כינוי או שזה הכינוי הראשון שלך? הראשון.. כמה זמן אתה עם הכינוי הזה? מאז שנרשמתי..לא זוכרת מתי רצית כינוי אחר אבל הוא היה תפוס? ממ לא למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום? יש כמה שאהבתי...
אלו סוגי סרטים את הכי אוהבת לראות? קומדיות האם היו לך פעם סיוטים מסרט מסוים? איזה? אממ נראה לי מפארק היורה..כשהייתי קטנה
האם את בוכה בסרטים עצובים? איזה סרט הכי ריגש אותך? ברור!! מלא סרטים ריגשו אותי..אפילו הסוף של לילו וסטיץ' ריגש אותי
מה הסרט הכי מצחיק, שראית עד היום? וואי האמת שהרבה קרעו אותי מצחוק.. האם סרט רומנטי גורם לך לגעגועים לחבר (או, במידה ואין לך, גורם לך רצון למערכת יחסים)? בטחח מלא! כל הסרטים שמוצאים בהם אהבה יפה כזו..חח האם סרט מסויים גרם לך להאמין במשהו חדש? לשנות את דעתך לגבי משהו? נראה לי מי שחקן הקולנוע, האהוב עלייך בכל הזמנים? ג'ניפר גראנר, אשטון קוצ'ר..מלא..

DirtyVegas

New member
this is me

שם: טל גיל: 19 סוג מוזיקה מועדף: בעיקר אלטרנטיבי. רוק קל ורוק קצת יותר גבד, אלקטרוני רגוע, צ'ילאאוט וכו' וכו'. אובססיה מסויימת: לטוס ליפן. מה הכינוי שלך בתפוז? DirtyVegas למה בחרת אותו? שם של להקה שאני אוהב. הרכב קנדי או משהו כזה. אתה אוהב אותו או רוצה להחליף? אוהב, הוא יישאר איתי לנצח. החלפת פעם כינוי או שזה הכינוי הראשון שלך? הראשון והיחיד. למרות שיש לי פה עוד חשבונות עם שמות אחרים. כמה זמן אתה עם הכינוי הזה? (בדקתי בחשבון) דצמבר 2002, ככה שזה יותא כמה, שלוש שנים בערך? רצית כינוי אחר אבל הוא היה תפוס? לא. דירטיווגאס זהו שמי. למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום? לי? :) אלו סוגי סרטים את הכי אוהבת לראות? בעיקר סרטים לא הוליוודים. האם היו לך פעם סיוטים מסרט מסוים? איזה? מהמון. מהניצוץ, מהציפורים, מרקוויאם לחלום. האם את בוכה בסרטים עצובים? איזה סרט הכי ריגש אותך? יש המון. קשה לזכור. מה הסרט הכי מצחיק, שראית עד היום? (לא חושב שראיתי כאלה) האם סרט מסויים גרם לך להאמין במשהו חדש? לשנות את דעתך לגבי משהו? רקוויאם לחלום. ככה לא תרצו לעשות סמים לעולם. ושאלה אחרונה, שאני הוספתי: האם שאלות על סרטים שייכות להצגת מי אתה, לדעתך? לא :)

tishbiman

New member
החלום שלי זה לטוס ליפן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

למעלה