חג האהבה

לקראת וולנטינז דיי

זה קצת ארוך, אבל מצחיק בטירוף! (למשל: האם ידעתם שהחג היה בהתחלה חג שבו ערכו לוטו סקס??? http://sfgate.com/cgi-bin/article.cgi?f=/g/a/2003/02/14/notes021403.DTL&nl=fix

זיו25

New member
../images/Emo23.gifמלחמות בצד - חג האהבה הגיע../images/Emo23.gif

מה התוכניות שלכם לחג האהבה? אתם הולכים להפתיע מישהו אהוב בחג הזה, או שתשבו מול ה ICQ כל הלילה ותחפשו אהבה ברשת? למי שלא יודע, חג האהבה הוא בתאריך ה 14.2.2004 בברכה, זיו.

emh

Member
דפקת את הלינק לגמרי.....

הנה זה שוב........... רוצים בחורף לאכול
???

HyPeR SoNiC

New member
../images/Emo23.gif

אני + חברה + חוף + פיקניק (אם יהיה יום יפה) ובערב - אני + חברה + מסעדה

apl

New member
האמממ אני מתכננת משהו רומנטי ביותר

לבלות את יום האהבה בשבת עם ספרי מתמטיקה. חדוא וטריגו' בעיקר,ועוד עם כול מיני "תפנוקים רומנטיים" מהסוג הזה.
יהיה כיף,אני בטוחה.. ואם לא יתקיים המבחן בראשון,אז אני מתכננת נסיעה עם אבא או משהו צפונה- לבקר את אחי
מזמן לא התראינו\רבנו ואני מתגעגעת לזה

כייף לכם....

שאתם יכולים להיפגש ביום.. אני במשך היום בצבא...
והוא עובד אז איזה 6-7 בערב..
ואני לא רוצה הכי מסעדה כי זה בילוי נורא רגיל שלנו.... אנחנו יוצאים הרבה למסעדות <באמת הרבה...> וזה לא יהיה מיוחד בלע.. מה אפשר לעשות חוץ ממסעדה?

HyPeR SoNiC

New member
אני מציע

שתלכו לטיול באיזו טיילת, או חוף...... אבל בזמן האחרון אין ממש ימים יפים לצאת החוצה אז את יודעת מה? את והוא, סרט, שוקו חם, ומלא שמיכות וכריות..... לא צריך יותר מזה
*רצוי שתכיני או תקני לו כרסיט או מתנה...... הוא ימות על זה

ואי...

כל הדברים האלה כבר רגילים אצלנו <רק שבזמן האחרון אנחנו לא הולכים לטיילת לאכול גלידה או לשבת בצי'ץ ביץ כי קרררררר
> אבל סרטים זה דיי תחביב שלנו... אנחנו קבוע צופים בסרטים בדי וי די <יש לנו קשרים עם בעל חנות השכרה והוא נותן לנו בחינם לקחת כמה סרטים שרוצים> רק ביום שבת האחרון עשינו מרתון סרטים מפחידים....
אוף...איזה מעפנה אני.

HyPeR SoNiC

New member
חחחחחח למה מעפנה?

גם אני ואהובתי חולי סרטים!!! אנחנו רואים מלא סרטים ביחד!!! ובקשר למרתון הסרטים המפחידים, למה לא חיכיתם ליום שישי הבא? זה יום שישי ה-13
וחשבת שההצעות שלי ייגמרו כאן? טעית!!! אני משער שכבר שכבתם וגם אם לא, אני משער שכבר ראיתם אחד את השני עירומים... אז לא תהיה לך בעיה עם ההצעה הבאה שלי.... תעשו ביחד אמבטיה חמה עם נרות, שמנים, קצף, ומוסיקה רגועה..... אפשר ככה להעביר שעתיים בלי בעיה
ואחרי זה אתן יכולים לשבת מול האח\תנור\מזגן\רדיאטור\מפזר חום שיש לכם בבית (הקיפי את בחירתך) עם שוקו חם ושמיכות...... אין כמו משהו כזה אחרי מקלחת או אמבטיה
נראה לך ריקני? תביאו מרשמלו ותטגנו אותו על נר
או שתכיני לו אוכל..... או שתזמינו סיני..... ואני עומד על כך שתכיני לו כרטיס
הוא פשוט ימות על זה!!!

נישמע טוב...אבל,אבל..

זה יוצא ביום שבת וביום שבת ההורים שלו בערב בבית ובד"כ באים אורחים ככה שזה לא יהיה הכי נחמד לצאת מהאבמטיה כשהם צופים בנו...
אוכל סיני זה טוף..
וכרטיס אני בטוח אכין לו... בכלל,ביום האהבה שהיה באוגוסט האחרון אני מזה הפתעתי אותו.... אני באתי אליו בהפתעה ב-7 וחצי בבוקר,הערתי אותו מהשינה בנשיקה וקניתי לו עוגת שוקולד בצורת לב שכתוב עליה במרציפן LOVE והיו עליה סוכריות ורודות...ובנוסף הבאתי לו בלון+קופסא אדומה שבה היו פרחים מיובשים אדומים,סוכריה גדולה ענקית שכתוב עליה "חולה עלייך",אזיקים מפרווה אדומים,שוקולדים בצורת לבבות אדומים <ועוד איזה משהו לא זוכרת מה..> וכמובן כרטיס ברכה... אני לא יודעת מה לעשות לו השנה... דובי אני לא אקנה לו <כי הוא אמר שזה לא מתאים שאני אקנה לו דובי-יענו פאדיחה..> בלעע..הראש שלי ריק.

HyPeR SoNiC

New member
את יודעת מה?

פרנציפ! קני לו את הדובי הכי גדול שאת יכולה למצוא!!!

HyPeR SoNiC

New member
דווקא להיפך!!

זה ממש יפה! מה יותר כיף מלפדח את החבר שלך בכוונה?
תעשי את זה! את לא תתחרטי!!!

למעלה