ברוכה הבאה אסף תודה שבאת! אנחנו מעריכים את זה מאוד
L LOVEאמיר New member 11/10/04 #1 ../images/Emo41.gif../images/Emo24.gifברוכה הבאה אסף../images/Emo70.gif תודה שבאת! אנחנו מעריכים את זה מאוד
../images/Emo41.gif../images/Emo24.gifברוכה הבאה אסף../images/Emo70.gif תודה שבאת! אנחנו מעריכים את זה מאוד
L LOVEאמיר New member 11/10/04 #2 ../images/Emo41.gif../images/Emo39.gifלאסף../images/Emo70.gif שאלה חשובה../images/Emo70.gif מה אתה אוהב יותר לשחק? דמויות רעות או טובות? ולמה? תודה!
../images/Emo41.gif../images/Emo39.gifלאסף../images/Emo70.gif שאלה חשובה../images/Emo70.gif מה אתה אוהב יותר לשחק? דמויות רעות או טובות? ולמה? תודה!
א אסף גולדשטיין New member 11/10/04 #3 תשובה לloveאמיר שלום loveאמיר מתוקה ! אני נהנה לשחק גם דמויות רעות וגם טובות, למרות שאני חייב לציין רוב הדמויות הרעות ברוב המקרים הן בעלי עומק - אז קצת יותר מעניין לשחק אותן , תודה על השאלה
תשובה לloveאמיר שלום loveאמיר מתוקה ! אני נהנה לשחק גם דמויות רעות וגם טובות, למרות שאני חייב לציין רוב הדמויות הרעות ברוב המקרים הן בעלי עומק - אז קצת יותר מעניין לשחק אותן , תודה על השאלה
ב בופרית לנצח New member 11/10/04 #4 ברוך בואך../images/Emo163.gif קוראים לי קרן.. אמממ אין לי מושג מי אתה(סורי ) תשים תמונה?!
L LOVEאמיר New member 11/10/04 #5 ../images/Emo41.gif../images/Emo13.gifתודה שענית לי אספוש'../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ושיהיה לך המון בהצלחה בהמשך הדרך... ~שרית~
../images/Emo41.gif../images/Emo13.gifתודה שענית לי אספוש'../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ושיהיה לך המון בהצלחה בהמשך הדרך... ~שרית~